עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gggilad13,

קניתי את העכבר של לוג'יטק, הMEDIAPLAY ויש לי איתו בעיה קטנה... כשאני מזיז אותו לכיוון מסויים אז מדי פעם הסימן של העכבר יורד לי משהו כמו רבע מסך למטה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by miki891,

שלום לפני כמה ימים היה לי מדפסת epson טובה ותקינה ופתאום היתקלקל.עכשיו קנינו מדפסת חדשה HP F2483. יש לי מחשב בדגם P4S800D-X יש לי מדפסת HP F2483 - USB היסרתי תוכנות ודרייברים ישנים של מדפסת epson... קודם כל דבר ראשון אני היקנתי דיסק דרייבר מדפסת HP.באמצע התקנה התוכנה מדפסת מבקשת לחבר פלאג USB. וחיברתי כבל USB מאחורי מחשב שלי. ופתאום נותן הודעה "התקן לא מזוהה" וגם כתוב שם בחומרה התקנים. נסיתי להסיר בחומרה התקנים USB והפעלתי מחדש חלונות XP PRO וחלונות XP זהה התקנים USB ומוכן. ושוב חיברתי מדפסת USB וראיתי בחומרה התקנים שכתוב: :התקן לא מזוהה לא רואים סימן קריאה צהוב או אדום (איקס) בחומרה התקנים. נסיתי במחשב חדש אחר והיקנתי הכל ופתאום הכל זהה מדפסת עובד ותקין ומדפיס. מה יכולה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שיתפוס למרחק של כ7-8 מטר ויעבור בין קירות. יש דבר כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by babu,

אני רוצה לקנות הגה LOGITECH G25 בארץ הוא יקר מידי אבל אני לא יודע איך קונים מאתרים בחו"ל מישהו יודע איך קונים? או אפילו קנה כבר? מצאתי באתר הזה את ההגה http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=2461726&Sku=L23-7234&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING מי שיכול לעזור תודה ענקית

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  6. מצלמה דיגיטלית 3 מיליון פיקסל-אינטרפולצית חומרה מפרט: עדשה: CMOS 1600X1200 מפרט עדשה: F 3.O מערכת הפעלה: Windows 98SE/2000/ME/XP פלאש: 3 מצבים: אוטומטי עם אפקט עיניים אדומות, פלאש מודלק, פלאש כבוי חשיפה לאור: אוטומטי/אור יום/פלורוסנט/ערפל אחסון בזכרון: 3M- 2048X1536 19 תמונות 2M- 1600X1200 57 תמונות SVGA -800X600 115 תמונות זום:דיגיטליX4 מסך LCD: 1.5 צבעוני TFT אחסון: 16MB, אופציה לזכרון חיצוני CF (כרטיס לא כלול) הספק כח:2 סוללות 1.5V AA מידות:68X107X39mm החבילה כוללת: מצלמה דיגיטלית כבל USB כבל יציאת וידאו PAL/NTSC חבילת תוכנות הוראות יצרן זה עולה ¤ 558

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by tombraider,

1.האם משהו התנסה איתו 2.האם הגלילה שלו חלקה או מתגלגלת לסרוגין 3.האם הגלילה שלו נלחצת (AUTOSCROLLׂ 4.האם הוא מתאים גם למחשב רגיל עבור משחקים עם מסך 24" 5.אני מחפש עכבר גיימינג אלחוטי כי אני שמאלי.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ran234,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת: הסמן של העכבר פשוט זז לבדו מבלי שהעכבר עצמו יזוז בכלל! הוא לפעמים מפסיק לכמה זמן ואז זה שוב מתחיל (זה מאוד מקשה עליי לכתוב את ההודעה הזאת בעצם..). לפעמים הוא יודע גם ללחוץ על דברים ולא רק לזוז. העכבר שלי הוא עכבר אלחוטי אופטי של מייקרוסופט. הוא עבד בסדר לאיזה חודש, החלפתי לו בטריות והוא המשיך לפעול טוב לעוד כמה ימים ואז הדבר הזה התחיל. בהתחלה הייתי בטוח שפרצו לי למחשב ושאיזה ילד בן 10 משתעשע על חשבוני, אז הרצתי אנטי-ווירוסים, אנטי-ספייוורים וכל דומיהם והם גם לא תיקנו את הבעיה. אז ניסיתי להתנתק מהאינטרנט אבל זה גם עדיין המשיך. זה יכול להיות ווירוס אבל אני לא מצאתי אותו (ואני יודע איך לחפש). ניסיתי להחליף לו שוב בטריות וניסיתי כל מה שאני יכול לחשו…

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by ranyr,

יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by EAD,

היי מישהו השתמש במשטח הזה? יכול להביא קצת מידע? אני די אוהב משטחים קשיחים ומעניין אותי איך הוא

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by BenJo,

המלצה שלי יש לי מצלמה של nikon דגם nikon coolpix 4300 מצלמה חבל על הזמן באיכות תמונה חבל על הזזמן LCD לא גדול במיוחד אבל כל בנאדם שיקנה מצלמה כזאתי היה מרוצה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  12. Started by Matrix-Hacker,

* דבר ראשון אם זה לא הפורם לשאול מה שאני רוצה אז אני מצטער ובבקשה להעביר כתוב בחוקים ש Nike כתב שאסור לדבר על חלקים ספציפים בפורם הזה אבל לא ידעתי איפה לשאול על זה המפרט של המחשב שלי הוא : Axp 2000 Letedak Nf 2 WD 60 Geil ( Non ultra ) 256 333 mhz Radeon 9500 Pro איזה מהספקים הבאים יחזיק את המחשב שלי טוב עם המארז Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver * המארז בא עם 3 מאווררים עם זה משפיע על הבחירה Antec TruePower 550 Watt Antec TruePower 380 Watt Antec TruePower 480 Watt Antec TruePower 430 Watt Generic 300 Watt Tsunami 350 Watt ומה ההבדל בין המארזים האלה : Dragon DX 01-SLD USB SILVEr ( לפי מה שכתוב הוא לא בא עם מאווררים ובלי ספק ) Dragon DX-01BD USB Tower ( בא עם…

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by shibby15,

יש לי בעיה במקלדת, חלק מכפתורי המולטימדיה לא מתאימים לשישמושים שלי. רציתי לשאום אם יש כלי שאפשר לשנות בו את יעודם של הכפתורים. בנוסף, הכפתור של המולטימדיה עובד אבל הכפתורים של להעביר/עצור/פליי- לא עובדים. תודה מראש רום.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by ronmar,

היי, אנחנו קבוצה של חיילים ומחפשים רמקולים במחיר שפוי.. חשבנו על רמקולים פשוטים בסביבות ה150-200 ש"ח וחיבור רגיל למחשב ומצאתי את אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745926 האם מישהו יכול להמליץ עליהם או על משהו יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Keman,

הנה זה : [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני צריכה סורק רציני למשרד הביתי, אבל אם אני כבר קונה סורק, עדיף שיהיה משולב עם מדפסת צבעונית. הפקס לא מעניין אותי ומחירי דיו פחות מדאיגים אותי, כי תמיד יש חלופי זול זמין. האם יש מדפסת משולבת שהדגש בה הוא דווקא על הסורק ולא המדפסת? לא איכפת לי שתדפיס לאט אם היא סורקת באיכות גבוהה. כל מי ששאלתי אותו עונה לי רק על האיכויות של המדפסת, ואפילו בחיפושים שעשיתי און ליין כמעט כל הביקורות מתמקדות בהדפסה של מוצר (בארץ ובחו"ל). אין לי הרבה כסף להשקיע כרגע, אז הייתי מעדיפה עד 500 ש"ח, אבל אני יכולה לעשות מאמצים להתגמש אם מישהו יודע על משהו שבאמת יענה על הצרכים שלי. תודה! יעל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. http://www.actisys.com/act-ir2000u.html מוכרים אותו ב-200 ש"ח, והוא USB. האם כל שלט גם יעבוד איתו?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש את הדגם OLYMPUS C740 ב 2200 שקלים בערך והיא מחודשת וחדשה עולה כמעט 2600ש"ח השאלה היא האם שווה לקנות את המחודשת בהבדל מחירים שכזה? ובכלל מה זה מצלמה מחודשת מה עשו לה ולמה היא עברה חידוש?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Uzi Cohen,

היי חברים, אני ממש צריך לקנות מדפסת חדשה - הנוכחית (של brother) זוללת דיו בקצב מפחיד, היא מעלת מחסניות דיו קטנות שנגמרות ממש מהר, ובאופן כללי היא כבר ישנה. אני צריך מדפסת אמינה, חסכונית, כזו שיודעת להדפיס גם על A3 ושתיהיה אלחוטית. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שבוע טוב לכולם, מחפש המלצה למקלדת ועכבר, עד כהה שרדתי 6-8 שנים עם סט של microsot wireless keybaord 2000 ולאחרונה מקשים מסויימים במקלדת הפסיקו לעבוד.. ("enter" ו "F") אף על פי שלאל-חוטי יש יתרונות, מצד שני הוא יש בו גם כאב ראש לא קטן כמו לדאוג שיהיו תמיד סוללות חדשות בכוננות , ולמלא את הבית בסוללות אצבע ריקות שאתה אומר לעצמך שמתישהו תשלח למיחזור, כי אין לי לב לזרוק לפח (לי לפחות). ובנוסף גיליתי לאחרונה שיש משמעות לביצועים לגיימרים לכאורה (-זה מה שהבנתי למורות אף פעם לא ההיתי hardcore גיימר וFPS, ועדיין ההיתי מסתדר בmulti player Cod 4 בזמנו חח, ובימינו אני רואה בכלל בית רק ביציאות של 17-4 מהצבא) תהיתי לעצמי אם אפשר לחיות בשתי העולמות,…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  21. מה קורה חבר'ה? אז אני צריך עוד המלצה קטנה - אני מעוניין אחרי מלא זמן להשתדרג בעכבר ומקלדת, הפעם אלחוטיים. הבעיה העיקרית שאני רואה לזה - סוללות. עכשיו, אני זוכר שאצל חבר שלי ראיתי מקלדת ועכבר ממש ממש פשוטים ולא משהו רציני בכלל (זולים) של aOpen, אבל הקטע הגאוני בהם זה שהמקלט שלהם הכיל גם תא הטענה ל2 סוללות, וכל פעם שהיה נגמר לעכבר/מקלדת הסוללות - פשוט היית מחליף, שם במקלט להטענה וזהו. כמובן הסט מגיע עם 6 סוללות. 2 לעכבר, 2 למקלדת ו2 תמיד בהטענה. אם מישהו מוצא משהו כזה - זה גאוני! אני לא מחפש משהו רציני, הסתכלתי בנתיים על כמה המלצות כאן, חשבתי על הלוג'יטק EX110. מה אתם אומרים? עומד בתקציב, ונראת אחלה מקלדת. שמעתי שהעכבר לא משהו, אבל אני לא מחפש משהו להיט. אשמח להמלצות! תודה,…

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by Wood-Elf,

אני מחפש גם פאד לעכבר MX518. חשבתי על זה: SteelPad QcK - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031&PHPSESSID=92db7322a9a78394813083eff9fd9443 מה אתם אומרים? יש משהו אחר בסביבות אותו מחיר (עדיף אפילו פחות אם יש משהו)? אני לא מחפש משהו רציני, ככה בקטנה למשחקים לפעמים... ושיהיה נוח לעבוד עליו במחשב כרגיל (לא משחקים).

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by Spiritus,

תקציב למדפסת 500 גג. תקציב להגה 300 גג. מה אתם אומרים??? קשה לי להחליט כיוון שיש מבחר גדול מחברות שונות. המדפסת לא הולכת להדפיס תמונות בכל מקרה, אלה רק מסמכים - לכן חשוב לי שתהיה מהירה ומדוייקת יותר מאיכות תמונה. אם אפשר לשלב מדפסת + פקס באותו מחיר אז אדרבה...שתיי ציפורים במכה אחת. לגביי ההגה - שיהיה נוח וסבבה לחרוש איתו את NFS החדש. באסה לשחק עם מקלדת. תודה מראש על העזרה והטרחה !

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. מישהו יודע מה ההבדל בין העכברים : Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0A ו Microsoft Wireless Optical Mouse האם ההבדל הוא רק כפתורי הגלישה באינטנט? נ.ב. האם מישהו יודע עם שווה לקנות את אחד מהעכברים הללו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by taotao,

קניתי את המארז הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=1563 עכשיו בחיבורים של המארז (אלה שמתחברים ללוח אם) יש חיבור של הרמקול - חובר ועובד חיבור של הכפתור הדלקה - חובר ועובד חיבור של ההארד דיסק (שהוא כותב וקורא אז נדלקת נורה) וזה מה שלא עובד למרות שחיברתי אותו בלוח לחיבור של הIDE_LED הוא לא עובד מישהו יש עצות אולי למה הוא לא עובד? וגם חוץ מהחיבור הזה מגיע איתו עוד 2 חיבורים רשום עליהם 1וחיבור 2 מזה החיבורים האלה מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.