עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shlomibandit,

קניתי מחשב חדש לפני שבועיים , כל שניה יש קצר בכל הבית וזה ממש לא טוב למחשב.. אני רוצה לקנות איזה יו פי אס אם קוראים לזה כך שזה מגן על המחשב מפני הפסקות חשמל \ קצרים וכד'.. מה אתם ממליצים לי לקנות אחד לא יקר וטוב? והאם זה באמת מגן על המחשב 100% ואין לי מה לדאוג אם יש לי אותו וזה מסדר אותי??

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by bobby323,

א. שיחזיק ליבה כפולה 3800 כרטיס 7800GT.. ב. מכשיר מעוצב!! ג. עם חיבור USB ולא RS-232, כדיי שיתן פקודה לווינדוס לכבות לפני שהוא נגמר ד. מחיר טוב תודה ד"א לגבי ה 232 לכל מחשב יש? האם עדיך USB

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מישו מכיר אולי את המדפסת HP Oficejet 5610 ויכול להביא עליה חוות דעת? במיוחד בקשר למהירות הסריקה שלה והאיכות של הסריקה. ורציתי גם לשאול, מה יותר טוב הזרקת דיו או לייזר? עכשיו רציתי בבקשה גם לבקש המלצה על מקלדת BT טובה ומהירה. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by fim,

האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איזה עכבר מומלץ לגיימינג? היה לי בהתחלה עכבר MX518 שהיה לי יחסית נוח איתו - עכבר הגיימינג הראשון שהיה לי לאחר מכן עברתי לG500 מבחינת מהירות וזמן תגובה כמובן שאין מה להשוות. אבל מבחינת נוחות ירדתי ברמה. הרבה פחות נוח לי. לאחר שעשיתי חושבים עם עצמי הבנתי שהעכבר שאצלי מתאים לPALM-FINGERTIP והרבה פחות לCLAW לכן אני רוצה לקנות עכבר חדש שמתאים לCLAW ולשאלה שלי איזה עכבר אתם ממליצים לאחיזת CLAW? מה שאני ראיתי ומהניסיון הטוב עם לוג'יטק זה: G9X - אבל הוא דיי הפסיק את הייצור והמחליף שלו זה: http://gaming.logitech.com/en-us/product/g600-mmo-gaming-mouse ככה לפחות נראה לי למרות העיצוב המוזר אשמח לעזרתכם בנושא אה ושכחתי למי שלא יודע מה ההבדל בין האחיזות: http://www.razerzone.com/mous…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש

7. Started by guy94,

נראה מכשיר שווה דווקא. גם רדיו, תמיכה ב - MP3, אומנם רק 32 MB אבל בכל זאת, תמיכה ב - ACC (אין לי מושג מה זה ומה האיכות של זה) רדיו FM מובנה.. נראה יפה, מתחבר לפלאפון ויש לו אפשרויות עם הפלאפון ביחד... רק דבר אחד אלי ירתיע אותכם והוא המחיר העשיקתי: 1118 שקלים חדשים (WTF?!?!?!) למה מי מת !? מה זה המחיר הזה ?

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by BenK,

אני רוצה לקנות את המארז הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768 ביקרתי באתר המוצר והוא ממש לא נוח לכן.. אני צריך עזרה! למישהוא יש אותו?! ויכול להמליץ? להאיר? יש למישהו לינק לבדיקה של המוצר? יכול לתת לינק על מפרט המוצר?! גודלו? מקומות הכוננים בו וכ"ו... אני ממש מואס במארזי החם והקטן ואשמח לתגובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה זמן סט אלחוטי איכותי, שלא עולה יותר מדי(בסביבות ה400 ש"ח), לאחר שמישהו המליץ באחד האשכולות על ה7000 ergonomic התכוננתי לרכוש אותו ואז גיליתי שיש בסופ"ש הזה מבצעים בבאג.. אחרי שגיליתי שאין את הסט הנ"ל בבאג, ויש את ה Microsoft® Wireless Laser Desktop 7000 עכשיו ניסיתי לחפש בכל הרשת מאמרים שמשווים בין 2 הסטים אך לא מצאתי כלום, מישהו שיצא לו לנסות את הסטים הנ"ל יכול לתת פידבק כלשהו עליהם? כמו כן אם מישהו מעוניין לקנות את הסטים במבצע של ה1+1 באיזור אשדוד שישלח לי הודעה

10. שלום לכם. הזמנתי לאחי ליומולדת את המארז הנ"ל (בשחור ), ואני רוצה לדעת 1) איך הספק שלו?!? (500W, המארז מקורי של איי טופ...) 2) האם מישהו יודע אם הוא בטוח מגיע עם מאוורר 120 מאחורה?? בצד אני בטוח שכן, ומקדימה גם אחד נכון?!? 3) האם איי טופ היא החבקה המקורית שייצרה את ה -xblade?!? או שהיא גם חיקוי של מארז אחר?? 4) איך החברה הזאת בכלל?

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

מה הסיבה, לאדם פשוט כמוני, להיצמד לאנרמקס במקום לקחת איזה DRAGON זול יותר? הרי, יש דרגונים זולים יותר, עם 5 מאווררים, שעולים 400-500, ועוד ספק 100-150 ש"ח, המחיר עדיין נמוך מאנמרקס... :AR15: וזה אלומיניום. אם מישהו יכול לתת לי סיבות, BRING IT ON.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bilbo,

לכל הפריקים של סימולטורי הטיסה במיוחד falcon4 היגיע לישראל ה COUGAR! במחיר עממי של 2300 שקל. העתק מדוייק של הF16 שני החלקים שוקלים 8 ק"ג בקרוב (כל החלקים עשויים מתכת מלאה) מי שמעוניין פרטים : Cougar World

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by pro,

אני הולך לשפץ את המחשב וחבל לי על החלקים המיותרים אז ברצוני לדעת האם יש חנות שקונה חלקים משומשים?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by אלון פ,

דבר רשון, אני לא בטוח שקוראים לזה גיימפאד, הכוונה היא לדבר כמו השלט של הXBOX. אני זוכר ששיחקתי בפלייסטשן של חבר רסיסטנס, ולא היה לי נוח, בגלל שגם כשמכוונים קרוב עם הנשק ומזיזים אותו הוא עדיין זז באותה מהירות. ובפליסטישן בCOD4, כשמכוונים קרובעם הנשק ומזיזים אותו הוא זז לאט יותר, ולכן השליטה היתה נוחה מאוד, ולמרות שעד עכשיו הייתי רגיל למחשב. רציתי לדעת, אם אני אקנה שלט של XBOX ואחבר אותו למחשב, יהיה אפשרות בהגדרות לעשות שכשמכוונים קרוב זה יזוז לאט יותר? ובכלל, כדאי לקנות שלט של XBOX גם אם אני משחק בעיקר FPS?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מאמין שהת'רד הזה נרשם מספר רב של פעמים אך לאחר שבחנתי את רובם גם הישנים יותר לא ניתן מענה לשאלתי על כן אני פותח נושא חדש ולא ממשיך מת'רד של e-r-a-n ושל DINO, (גם ענין של כבוד). אני צלם חובב וזו תהיה המצלמה הדיג' הראשונה שלי כך שאני רוצה להתנסות בכול הפונקציות בעיקר MANUAL אבל גם P&S ולהתקדם בנושא ובתחביב ואף להיות מקצועי בשלב מסויים, הבעיה שלי היא שיש מבחר עצום בשוק של מצלמות ואני לא יודע מה לבחור קראתי המון מאמרים אבל מה שחסר לי זה ה"תרשמות" וניסיון של אנשים. חרשתי על האתר http://www.dpreview.com (אתר מעולה) אבל הוא לא ענה על השאלה מי הכי כדאית כיוון שרובן קיבלו 4.5 מתוך 5 כוכבים. ואין השוואה ביניהן מלבד הפרטים הטכניים. Nikon coolpix 5700 Mi…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by TheTerminator,

אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Pavius,

קניתי את הנ"ל ואני מעוניין לקנות לו מעמד. ישנם כמה אופציות: - playseat: כיסא באקט + מעמד. לפי מה שראיתי נמכר בארץ הג'וניור והקלאסיק (אני מניח שזה דגם ישן). האם ניתן להשיג בארץ את ה- evolution יחד עם המעמד להילוכים של ה- G25? גוגל מראה שלא ומשלוח מחו"ל יעלה כ- 450 יורו לפני מכס ומע"מ. - wheelstand pro: רק מעמד, ללא כיסא. נחמד וקומפקטי אך מפריע לי שההילוכים לצד ההגה ולא במקומם הטבעי (למטה מימין). לא ברור אם יש משלוח לארץ ולא נראה שיש יבוא של הדבר. עוד הצעות יתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by eegg,

אני מחפש מקלדת חדשה בסביבות ה150 שקלים אני משחק דיי הרבה במחשב 2-3 שעות ביום ואני רוצה מקלדת איכותית ונוחה למשחקים. יש עדיפות לבאג(זיכוי)

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by itaic,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם תאורה... חייב שיהיו מקשים בעברית ואם אפשר גם אלחוטית reclusa? g15?Lycosa? תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by jj516,

אני מתכוון למסך, מקלדת, עכבר ומדפסת? כי אני ממש חייב אותם

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by ronran,
    • 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by Xilver,

כשאני לוחץ על "סריקה" שומדבר לא קורה, כשאני לוחץ על scan picture דרך הHP Director זה טוען ואומר לי שאי אפשר לבצע את הפעולה כי תוכנה אחרת משתמשת בהתקן. "another program already has control of the device". אני לא מבין למה, כי אין שום תוכנה שפועלת ברקע, זה מראה את השגיאה גם אם רק עכשיו הפעלתי את המדפסת.

23. Started by johnwoo,

אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת). בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4). 1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי. 90%- למידה מקוונת 10%- תקשורת במשחקים 2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי לוח ASUS P4P800 דה לוקס שזה תומך גם ב-USB 2.0 , חיברתי PORT HUB USB 2.0 (כולל ספק זרם), איך אני יכול לדעת שהוא באמת מזוהה USB 2.0 , יש תוכנה שאני יכול לראות את זה או בדיקה כל שהיא ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מידע על הטכנולוגייה של הדפסה בלייזר, אם יש למישהו הסבר קצר או לינק שנותן הסבר זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש לכולם. אופיר.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.