עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מוריד סרטי DIVX ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה מה אני צריך? אין לי מושג בזה האם צריך כרטיס טלויזיה או כרטיס וידיאו במחשב? איזה פירמה מומלצת? איזה סוג של כבל? לאן לחבר אותו בטלויזיה? ברשותי טלויזיה ישנה מעל 20 שנה של בלאופונקט במחשב יש לי כרטיס מסך MB 32 GEFORCE 2 של קריאטיב תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  2. יש איזושהי שיטת מדידה שתאפשר לי לקבוע על כמה אחוזים (או כמה הוא מספק עכשיו בוואטים[את האחוזים אני אחשב לבד]) הספק עומד? אני לא יודע אם זה רלונטי אבל מדובר בספק 350 וואט יש לי מולימטר תודה לעוזרים -שי- טוב, אז אני אשאל שאלה אחרת, מישהו יודע אם יש איבוד של אנרגיה בין הכניסה של הספק ליציאה שלו, כלומר: כבל חשמל -------- המחשב עצמו ->---->---->-| ספק |-->---->---->----->---- --------- האם מישהו יודע אם נגיד 300W ניכנסו לספק (כלומר לדוגמה המונה של חברת החשמל רשם 0.3) כמה יצאו ממנו חשבתי אולי לחבר מונה חשמל רגיל לכניסה של הספק (החיבור שלו לחשמל) ולראות כמה וואט הוא רושם ושוב, תודה לעוזרים ותודה לפסיכו על האתר, אבל אני זקוק למשהו…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. שבוע טוב לכולם ! יש לי עכשיו מקלדת פשוטה (40 ש"ח) עם כפתורי "הפעלה מהירה" (EMAIL, MY COMPUTER...), ורציתי לשאול: איך אני יכול לתכנת אותה ? (כאמור היא באה ללא דרייברים) תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by WaRez.,

כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE איך אני מבטל ת'פיירולל שלו ? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  5. אז...בהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376097.0;topicseen מה אני אמור לעשות כדי להדפיס על דיסקים פרינטאייבלים בעזרת מדפסת HP psc 1315 שברשותי?

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by bck,

שלום יש לי מארז וכל מה שאני יודע הוא שהוא בצבע לבן. איך אני יודע אם הוא מיני , מידי או טאוור או פול טאוור. כל מה שאני יודע שההבדל בין 4 סוגי המארזים האלו הוא הגודל , האם עלי למדוד את הגודל של המארז? או שעלי לספור את מספר המקומות לכוננים? ומה זאת אומרת כונן 5 נקודה מספר כלשהו אינץ'? ומה ההבדל בין AX לAXT (משהו כזה , אני מצטער אם אלו לא בדיוק האותיות הנכונות) תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המ... זאת מסרטה דיגיטלית של JVC וממש אין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב(זה לא עם USB)... המ...מישהו יודע\עבד עם המצלמה הזאת פעם? http://www.olsale.co.il/auction/description_only.asp?type=1&supplier%5Fid=1&product%5Fonly=1&sku=jvc%5Fgrdvl45&mscssid=DH0K74H0V1GX9LELX9K4VR56G6NC7AP6

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by Bug2000,

אני יודע איך לחבר אבל אני צריך לדעת איזה חוט לחבר לאיזה חוט מהיציאה של הספק (יציאות ה סי די רום וכד')

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  9. יש לי מצלמה דיגטלית ואני רוצה לדבר איתה בweb איך אני מחבר אותה ל netmeeting הוא לא מזהה לי אותה אבל הווינדוס כן איך אני מגדיר אותה בתוכנה דגם המצלמה ViviCam3730 USB Device

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. ניסיתי כבר עם מגבונים, אפשר לנקות בנקודה מסויימת ויצא עוד ועוד אבק ולכלוך (יש לי בעיית אבק בבית, כל הזמן יורד אבק ואני לא יודע מאיפה לעזאזל) פשוט לקחת אותו לשטוף בברז? זה ידפוק משהו? ותגידו, הפד החדש שעשוי מסיליקון, הmegasoma, הוא לא בעל בעיות כמו משיכת אבק נכון?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  11. יש לי את ה-G5, הבעיה היא שנאגר מתחת לעכבר מן כזה ליכלוכים שחורים כאלה, אין איזה חומר ניקוי מסויים שיכול להסיר את הליכלוך הזה לגמרה (הכוונה שלא יידבק אליו הרבה ליכלוכים כתוצאה מכיכוך).

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  12. מדובר במצלמה של fujifilm, אם הדגם רלוונטי אעלה אותו עוד מספר דקות...

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  13. Started by waizman,

יש לי ספק AT שאני רוצה לחבר למחשב XT ענתיקה. יוצאים ממנו 4 חוטים: שחור, כחול, לבן, חום שאמורים להתחבר למתג (שאין לי). איך אני גורם לספק להדלק (בלי המתג)? מישהו יודע מאיפה אני משיג מתג כזה של המחשבים שהיו מדליקים מהצד שיתאים לספק AT? תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. מדפסת ברדר j470dw הצלחתי להגיע לקבל את הפקס במחשב אבל עדיין המדפסת מדפיסה את הפקס, ולא מצאתי איך מבטלים הדפסה אוטומטית. יש למישהו מושג? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by SuperStyle,

חיברתי את ההגה למחשב(לוג'יטק אני לא זוכר את השם המלא)ובכל השמחקים הוא עובד.אני רק צריך להכנס להגדרות ולסמן את ההגה. בגריד אני לא רואה את זה .מישהוא התנסה פה בהגה בגריד?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. קניתי כרטיס טלויזיה וחיברתי אליו את היס הבעיה של הLINE IN כל הזמן על MUTE (אחרת גם שהתוכנה של הכרטיס מסך לא פועלות שומעים מה יש בטלויזיה) לכרטיס מסך מתחבר שלט ואני רוצה לעשות שדרך השלט אני יוכל לעשות שהווליום של הLINE IN לא יהיה על MUTE יש דרך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by Jack_g,

אני צריך שתסבירו לי משהו, את המכשיר הזה ניתן לקנות עם עברית צרובה וניתן לקנות ללא עברית ולהתקין עברית אז השאלה שלי האם יש הבדל בין אם אתה מתקין עברית בעצמך לבין אם אתה קונה את המכשיר עם העברית צרובה (אני אומר צרובה כי ככה כותבים בכל הפירסומות). ועוד בקשה, איך אני מתקין את העברית ל MIO 168 מישהו יכול אולי להפנות אותי למדריך ולתוכנת ההתקנה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ohad_haz,

אמרו לי שצריך כרטיס וידיאו בשביל זה.. אם כן תסבירו לי איך זה עובד ומה כדאי לקנות? ואם צריך איזה תוכנה? אם לא אני ישמח לדעת איך בדיוק אני יכול לערוך. ... למי שלא הבין הכוונה שלי לקחת נגיד סרט כלשהו שצילמתי , להוסיף לו אפקטים במחשב ולהחזיר לקלטת. תודה מראש. :asthanos:

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by Moo,

טוב עדיין אין לי ADSL אבל הזמנתי :smoke: נגיד יש לי 2 מחשבים בבית איך אני עושה ששתיהם יהיו מחוברים לאותו מודם?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, קניתי היום מחסנית חדשה עקב זה שהקודם התייבש לי, אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי שהחדשה לא תתייבש אני .

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. ועוד עם מעבד מ"הדור הישן" שבנוי ב0.18 ללא מטמון נוסף ועם 460 מה"צ פחות וכבר התחלתי לדאוג שהם בדרך למטה ואנחנו שוב חוזרים לימי המונופול... תאמת באמת קשה לחשוב איך אפשר להתמודד עם תאגיד כזה גדול ועם כל כך הרבה משאבים שנמצא כל כך הרבה זמן בשוק אבל אני מניח שפשוט חייבים, אסור שתהייה רק חברה אחת אני יודע שיהיו אנשים שיגידו שזה בעצם המקסימום שהPALOMINO יכול להגיע לעומת הNORTHWOOD שיכול להמשיך עוד הרבה, אבל בשביל זה יש את הHAMMER. כולי תקווה שהוא יצליח כמו אחיו הקטן.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  22. יש לי זיכרון נייד ואני לא יודע איפה להשיג חוט חזק ודק מספיק שיעבור דרך אוזנית של זיכרון נייד שאוכל לתפוס על צרור מפתחות. זה הזיכרון: מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. יש איזה דרך לבדוק את זה? אני יודע שספק 550 לא באמת אומר שהוא צורך 550, נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by ScreameR,

אני מרכיב P1 ושאני מפעיל אותו לא קורה שום דבר איך אני יכול לדעת אם הספק לא דפוק?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  25. Started by dazzler,

אני צריך לבדוק מארז כדי לראות שהוא עובד , כלומר הספק . עכשיו אין לי שום דבר לחבר אליו אבל אפשר לקחת איזה פלייר ולסגור מעגל חשמלי וכך לראות שזה עובד....לא? השאלה שלי לאיזה פינים לחבר את זה , כלומר את הפלייר

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים