ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כדאי להשקיע ביותר טוב?? תסבירו לי בבקשה כי אין לי מושג בנושא כרגע אני עם בקר ACARD תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני מנסה להריץ FIFA 2001 ו NBA 2002 על שתי מחשבים : מחשב ראשון : פנטיום II 350 128 מגה זכרון GFOURCE II NDIVA מחשב שני : פנטיום 4 1.4MHZ חדש עם כרטיס מסך דומה. בשניהם אני מקבל תעופה (התעופה הבסיסית כאשר משהו קורס..) מישהו יודע מי למה וכמה ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיע הזמן שתתעוררו!!!.אתלון(כולל הדרעק XP שכביכול חדש )הוא מעבד דרעק ששווה לתח....אם אתם רוצים מעבד באמת תותח תיקחו את פנטיום 4 . אתלון הינו מעבד מיושן שלמעשה מקביל לפנטיום 3 רק במהירויות שעון גבוהות יותר. בנוסף לכל הצרות הוא מתחמם בטירוף. אז בכמה בנצמרקים מפוקפקים אתלון עבר את הפנטיום 4 אבל בקרוב זה ישתנה.הNorthwood "יאכל" את אתלון לארוחת בוקר. אתם צריכים להבין, יש בארץ 3 אתרי חומרה , בשלושתם משום מה מטיפים לקניית אתלון אולי בגלל שמדובר באותם אנשים חונטה של אתלון. IBM מבינים קצת במחשבים,ולכן הם הפסיקו לעבוד עם מעבד AMD. לאתלון יש בעיות תאימות קשות אפילו עם radeon 8500 החדש האתלון מתקשה לעבוד . AMD יודעת שהמוצר שלה כושל ולכן הוא נמכר בכ-50% ממחירי הפנטיום 4 והתוצא…
-
- 59 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
קיבלתי בחנויות (הקרובות למקום מגוריי) הצעות רבות למערכות מבוססות athlon 1.4 אבל משום מה, באף חנות לא היה לוח אם a7v133-c. קיבלתי את ההצעות הבאות(בטון הבא"זה הלוח היחידי שיש לנו בחנות"): a7v-e gigabyte ga7zxr-c gigabyte-7zxh בהנחה ההגיונית שאת ה-a7v133-c אני לא אשיג, איזה מהחלופות שציינתי לעיל עדיפה?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שמעו אז היו לי אוזניות וכל פעם שרציתי לחבר אותו חיברתי מאחורה ושרציתי לשמוע מהרמקולים של המחשב הייתי צריך להוציא וזה נורא מעצבן יש לי שתי חיבורים מקדימה אחד עם סמל של מיק ואחד עם אוזניות . אפשר לעשות משהו מהחיבורים מקדימה שככה יהיה פחות מסורבל?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עכשיו לארץ גם הגיעו כרטיסי PCI שמכניסים למחשב והם נותנים יציאות USB 2.0 (זה תומך גם בUSB הראשון). בקיצור מה שרציתי לשאול אם הכרטיסים של זה אפשר לחבר אותם רק לחריץ PCI פנוי אם שגם צריך לחבר לכרטיסים האלה (שמוסיפים יציאות USB) איזה חוט קטן מלוח האם. ואם כן, איזה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם 850 גריבלדי מקורי של אינטל. מאז שקיבלתי אותו הפרה-בוט (pre-boot) שלו לוקח המון זמן (לפחות 3 דקות), מה יכולה להיות הבעיה? ??? הפוסט בוט דא"ג לוקח כמה שניות :
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום,יש לי את העכבר Genius Ergo 525 שלדעתי אין לו מתחרים בנוחות אבל נהרס לו הכפתור שבגלגלת ואני רואה שהכתובית מתחילה לדהות שזה מכוער אני הייתי מעדיף להשאר איתו ולתקן,אבל אני יכול גם לקנות חדש בתקציב כמו למעלה האופציות שלי הן: Logitech G5 כמובן microsoft lm 6000 A4Tech x750 אני אוהב את האחרון,כי יש לו 2500 DPI (אני יודע שזה לא מורגש אבל כיף לדעת שיש...)וגם יש לו כפתור של Triple click שזה די שימושי לי למשחקים שלי כמובן שה-G5 גם טוב, אבל הוא לא הכי נוח,לעומת ה- Ergo שיש לי אבל יש לו את הנורות שמראות באיזה מצב ה-DPI ויש לו כפתורים + ו- שאפשר להגיע לכל מצב שאני רוצה במהירות לעומת ה-Ergo שיש לו רק + מה כדאי לי לקחת? אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף בקניה אם יש עוד משהו שכדאי תמליצ…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הלוח אם שלי תומך ATA100 ואני קונה דיסק קשיח ATA133 יהיה בעיה בזיהוי הכונן? ועוד שאלה הלוח שלי הוא VIA CA64-TC הוא יכול לתמוך בדיסק קשיח של 40גיגה נכון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יום ראשון אני מתכוון לקנות מחשב חדש (טוב לא מחשב שלם אלא מעבד+לוח אם+זיכרון) ראיתי את הבנדל הזה ורציתי לדעת אם יש באותו טווח מחיר משהו משתלם יותר?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
הנתונים של GEFORCE 2 TI יותר גבוהים משל GEFORCE 3 TI200 אז למה כולם ממליצים על GEFORCE 3 TI200 שלא נותן יותר מGEFORCE 2 TI וגם הרבה יותר יקר??
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חברים שלום, אני זקוק לעזרה בנוגע למקלדת והעכבר האחלוטיים שלי. יש לי ערכה של לוג'יטק: http://www.epsilon-pc.fr/catalog/images/Logitech_MX3000.jpg שעובדת רצוף ללא תקלות קצת מעל שנתיים.. בזמן האחרון העכבר והמקלדת החלו לזייף קצת, (קושי בלחיצה על מקש, דאבל קליק בעכבר וכו').. הפעולות שהן נקטתי עד עכשיו: 1. החלפת בטריות - לא עזר. 2. ניקוי חיצוני בלבד - לא עזר. אני מעוניין לבצע ניקוי פנימי של הערכה (כלומר לפתוח ולנקות אותה מבפנים). למרות שסביר להניח שרובכם חושב שזה עניין מאוד פשוט, בחיים לא פתחתי וניקיתי מקלדת אלחוטית ועכבר לייזר ולכן אני קצת חושש.. אשמח לקבל מדריכים (עדיף בליווי תמונות) או אולי סרטוני וידאו לצורך ליווי התהליך.. (כמובן שחיפשתי בעצמי מדריכים לפני שפניתי אליכם). …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה של אחותי רוצה לשדרג כמה חלקים במחשב שלה. יש לה כרגע את המחשב הזה: Intel P4 1800MHz GIGABYTE MOBO 128MB DDR RAM CD-ROM X52 GF MX440 MAXTOR 40GB אלה השידרוגים שאני אציע לה לעשות (בתקציב מאוד מאוד מוגבל): כרטיס מסך- RADEON 9550 128MB זיכרון- A-DATA 256MB PC3200 ספק- KSP 400W PFC נראה לכם שהספק הזה יחזיק את המערכת הזאת? אין עוד 80 ש"ח להוסיף ולקנות ספק יותר טוב, אז נאלץ להסתפק בזה. המערכת גם די חלשה (כולל השידרוגים שאני אעשה).
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 350-450 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הרמקולים):500 2. מה השימושים של הרמקולים: שירים,סרטים. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Motherboard Name Gigabyte GA-P31-ES3G (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 4. בקשות מיוחדות - לא מבין בכל הכבלים אבל אני לא רוצה שהם יהיו יותר מידי ארוכים ועוד בקשה היא שאני שם ווליום גבוה אז לדוגמא הזמר ששר לא ישמע צרוד כזה, שיהיה לרמקול שלט כלומר שאפשר לשלוט על הווליום באמצעות שלט ושהבאס יהיה מאוד חזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אנשים... איזה מעבד יותר טוב: P-4 1,7GB Box 478 או Athlon XP1800+ ואיזה לוח אם הולך יותר טוב עם כל אחד מהמעבדים asus או gigabyte בחייאת תגידו מה דעתכם למה זה דחוף לאללה...
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בנושא של העכברים לאחרונה גם. אני גיימר די רציני ויש לי עכבר בואו נגיד די "מסריח" חח (של A4 TECH שעולה איזה 30 שקל בחנות). בכל מקרה אין לי איתו ממש בעיות אבל אף פעם לא ניסיתי או אפילו החזקתי עכברים "מקצועיים" כמו הMX518. אז ההבדל בין עכבר כמו שלי למקצועי מורגש חזק? אם כן, אז באיזה אופן? והאם עדיף אופטי או לייזר? (אני שוקל מתנות לסילבסטר אז אל תתמהמהו עם התגבות בקשה ;D ) אה וגם תמליצו מה מתאים לגיימר לא הכי כבד. אני משחק די הרבה (במיוחד בCS ). משו בתחום ה200-250 שקל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום, כרגע קיבלתי FSP 400W THN הספק עצמו 24 פין והלוח אם רק 20, לא קיבלתי איתו מתאם מה לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אשמח אם משהו יכול ליעץ לי בבחירת מדפסת לייזר צבעונית לבית. אני מחפש משהו אמין וכמובן שיהיה חסכוני. רוב תודות על העזרה שי.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יבוא עם ספק... ושהעיצוב שלו יהיה רק מקדימה כי גם ככה אני לא רואה את החלון בצד... יש הצעה למארז כזה? ה-TRANSFORMER נראה יפה לאללה מקדימה רק חבל על החלון... תודה מראש משהו בסגנון המארז הזה: לא נראה לי שיש אותו בארץ...
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
big ass review for ALL the latest gaming mice http://hardware.gotfrag.com/portal/story/30943/?spage=1
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-