ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות כרטיס קול פשוט למחשב שלי וישנן שתי אפשרויות בחירה כרגע : Creative SB Live 5.1 - PCI - RETAIL או HERCULES - Gamesurround Fortissimo II אני לא צריך 5.1 אבל הלייב ויליו לא נמצא כרגע אז אילו שתי האפשרויות כרגע, מה אתם חושבים שעדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר נטען. אני לא צריך עכבר לגיימינג או משהו כזה, סט רגיל, רק שיעבוד כמו שצריך ויהיה אמין- אני לא בטוח מה המחירים, כמה שיותר זול עדיף, בכל מקרה פחות מ-400 ש"ח. (בבקשה אל תמליצו על הדגם הכי טוב שעולה כ-400 ש"ח אלא כמה שיותר זול כל עוד הוא בסדר) חוץ מזה, מה בערך ההפרש במחיר בין סט עם עכבר נטען לעומת לא נטען ? ועבור עכבר לא נטען תוך כמה זמן נגמרות הסוללות בעכבר בממוצע? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי כיום יש לי את ה-wireless comfort keyboard 1.0a http://1.bp.blogspot.com/_NeZyK_g96U4/TFyAkk0EiFI/AAAAAAAAAMQ/rfPTpMwUVvM/s1600/00094443.jpg הבעיה היא שהטווח שלה הוא בערך 3 מטרים ואני צריך טווח של כ-6 מטרים.. האם יש המלצה? מנצל את השרשור כדי לשאול על גודל של עכברים יש לי כבר 10 שנים כמעט את ה-Cordless Click! plus Mouse http://www.hardwarecentral.com/reviews/article.php/3069331/Logitech-Cordless-Click-Plus-Review.htm ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אני מתלבט בין ה-Logitech Performance Mouse MX ל-M705 יש לכם מושג איזה מבין השניים יותר דומה מבחינת גודל ותצורה לעכבר שיש לי עכשיו? תודה על העזרה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כיום כבר קיימת טכנולוגיה שמאפשרת לעכבר לעבוד באותה זריזות ומידת דיוק עם חיבור קווי ובלעדיו? שתי יצרניות בולטות ינסו להוכיח לנו שכן לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר בערך עד 500 ש"ח .. אני הרבה משחק (כולל משחקי FPS) וחדשים שיוצאים,רואה הרבה סרטים ומוזיקה בעיקר (אני אוהב את לחצני המדיה פלייר במקלדת.) חשבתי לקחת את המקלדת Logitech Wave (בלי העכבר ) ועכבר Logitech G5 הגירסא החדשה (הכחולה הזאת) יש לכם הצעה אחרת יותר טובה בסביבות 500 ש"ח ? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בינתיים בדקתי ב DMO ויש להם את 3 הצבעים + שחור במחיר של 160 שח. והם נותנים לי אחריות לשנתיים על מכלולים והם עושים לי תחזוקה שותפת למדפסת בחינם. מה אתם אומרים? כדאי לקנות תחליפי מ DMO או ממקום אחר? מקורי עולה המון אז ממש לא בא לי. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם... ובכן אני מעוניין לרכוש זיכרון למחשב שלי בנפח של 512מגה בייט. התצורות האפשריות הן: או שני מוןדולות של 256 או מודולה אחת של 512. הם צריכים לעמות בדרישות: 133מגה הרץ קאס2. מה אתם מציעים לקנות איזה מאיפה בכמה? קושייה נוספת לגבי כרטיס קול: ךתצורה של 4.1... לשימוש של מוזיקה ודי.וי.די בעיקר.. עם נטייה קלה למשחקים. איזה כרטיס קול הייתם לוקחים.. כרגע יש לי סאונד בלסטר לייב ווליו! הישן... והטוב.. השאלה אם כדאי להחליף להרקולס GAMESURROUND FORTISSIMO II? אם יש הבדל ומהו? אני אודה לכם אם תענו בהקדם האפשרי.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום... אני משתמש בWINDOWS XP PRO... שיניתי לו דברים ככה שיראה הכי כמו חלונות 98... והוא פועל לי נורא לאט. המפרט (מה שחשוב) שלי זה : INTEL PENTIUM 3 733 128 SDRAM VOODOO 3 3000 הארד דיסק 20 ג'יגא קיבלתי הצעות לקנות עוד 128 זיכרון SDRAM כדי שיפעל לי המחשב יותר מהר... אבל אולי יש לכם רעיונות טובים יותר? נ.ב : התקציב שלי הוא 650 שקל... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שזה לא היה ככה שקניתי אותו לפני הרבה זמן זה לא איזה משהו מקצועי אבל אחד טוב,עם ג'יל אבל לא מהפשוטים אולי הוא צבר ליכלוך עם הזמן,וזה בגלל זה ? ???
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עם כמה תכונות ספציפיות: כל האוויר הקר יגיע מקדימה (שמאחורה האוויר רק יצא), בלי מאווררים בצדי המארז, עם מקום ללפחות שלושה כוננים, ולפחות שני כוננים קשיחים. ובכונן דיסקטים אין צורך. אני מחשיב את עצמי כחובב מודינג, כך שבכל מקרה אני אהיה חייב לעשות שינוי כלשהוא במארז, ואני שונא להיות עם מה שלכולם יש.
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
איך המארזםי של החברה הזאת והספקים שלה ? אני בטוח שהספקים ג'נריים (המחיר זול מאוד כולל מארז) אבל איך המארזים שלה ? הם נראים נחמדים מישהו שמע ? מכיר ? קנה ? ראה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מאחר ואני עומד להתחיל את לימודי באוניברסיטה - אני חייב מדפסת שלא תקרע את הקיס וגם תהיה אמינה - אני מחפש דעות מתוך ניסיון אישי אם אפשר. נ.ב. אם יש למישהו שם של מקום שעושה טרייד אין למדפסות - אפשר לשלוח לי בפרטי בלבד או ICQ
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה נגן DVD לTV עולה בערך איזה 4000 שח (איכותי כמובן) ונגן DVD למחשב עולה 200 שקל... ואיך זה שהנגן DVD לTV יותר גדול?
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז ככה אני מתלבט בין שתי דגמים. אחד IPPON BACKPOWER PRO 800VA שאני יכול להשיג אותו ב465 שקל. והשני ADVICE 700VA שאני משיג אותו ב460 שקל. האל פסק צריך לשמש אותי למחשב חזק(מעבד כפול ליבה של AMD 3800, כרטיס מסך GTO2,ספק OCZ....) וגם צריך להחזיק מסך LCD. אני לא דורש בטריה ארוכת זמן מצידי שהבטריה שלו תהיה לדקה וחצי, רק שייצב לי תמתח בעת הפסקת חשמל. בנוסף אני יעשה בעתיד OC למעבד ולכרטיס מסך. קיצר אני יודע ששתי החברות האלה מצוינות איזה עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מפרט לא מזמן שהיה כלול בו את המארז מהאלומיניום של צי'פטק.. המארז לא הגיע לארץ מסיבות של פנדה .. פנדה אמרו לי היום לשנות את המארז למשהו אחר והם יתנו לי מחיר טוב עליו אמרתי נקח את הXaser מארז פצצה יפה חייתי ומעולה אין מילים ... עכשיו הייתי בחנות של פנדה פעם וראיתי את המארז הזה והוא לא נראה אותו הדבר הוא נראה יענו חיקוי של הXaser יש לו רקע אדום מאחורי הX מקדימה והוא נראה קטן יותר וכו... אני שואל אותכם אם זה נכון ..?? עכשיו מי שקנה מפנדה שיגיד לי איזה רקע יש לו מאחורי הX וגם מי שקנה מזיגזג או מחנויות אחרות תודה ... http://www.pandas.co.il/images/a6000aplus.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבל חובה שיהיה לו מטען ! עכבר אלחוטי כמובן !
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
כבר שנתיים וחצי יש לי UPS של ADVICE, עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה. היום בבוקר הייתה פתאום הפסקת חשמל, ה-UPS עשה איזה ציפצופון ונכבה יחד עם המחשב והמסך. אחרי שהחשמל חזר ואני קצת נרגעתי מהעצבים, התקשרתי לשירות של ADVICE ושם אמרו לי לפי תאור התקלה שכנראה הלך המצבר ושבגלל שעבר זמן האחריות (שנתיים) אני צריך להגיע לראש-העין ולשם 280 ש"ח על התיקון (מחיר מבצע הם קוראים לזה). בקיצור, במחיר כזה אני לא מתקן אלא קונה חדש. ולא קונה ADVICE. ראיתי בזאפ UPS נחמד וזול (שעולה כמו התיקון): http://zap.co.il/model.asp?model_id=360426 של Eitan Engineering, מישהו מכיר אותם ? אפילו אתר שלהם לא מצאתי... אשמח לקבל המלצות בכל מקרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח של חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא אמר לי שיש להם מבצע קצר על צורב של mitsumi 24*12*40 במחיר של רק 550 ש''ח ואני קונה עוד עוד כמה ימים במקום הצורב מהירות 8 שלי שווה לא? תנו לי דעות או לינקים על הצורב הזה כי זאת חברה טובה לדוד שלי יש צורב שלהם במהירות 16 והוא אמר לי שזה מצויין לא קורס ( ואגב בצורב החדש שלי יהיה באפר של 16 מגה ) זה מספיק?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם אני משחק בהגדרות כדי שיהיה יותר דיוק במשחק. לפי התמונה יש משהו שאפשר לשנות? שיתן יותר דיוק? http://eliad.org/viewer.php?id=1252951923.jpg
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כנראה שהבן שלי שיחק במחשב והייתה הערה של הדבקת מקשים ומאז 2 מקשי ה SHIFT אינם עובדים מה ניתן לעשות
-
- 11 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום. אני קונה מחשב מחר ורציתי לשאול האם הספק Enarmax 350W 20Pin/24Pin Whisper series Rev 2.0 Protection OVP,OLP,SCP EG365P-VE מתאים למארז - SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER ?? ואגב, נשארו לי 120 שקל. במה כדאי להשקיע - לעלות בדיסק הקשיח מ-80 ל- 120, או לעלות בספק כוח מ-350W ל- 420W? (לפי איך שאני יודע, הספק 350W מספיק למערכת שלי, אבל אולי לשידרוגים עתידיים הוא לא יספיק?!)
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קניתי (או למעשה, זכיתי) במכירה פומבית Ricoh 20x10x40 (שלמתי 500 ש"ח בוואלה). :smoke: אוקיי. עכשיו אני רוצה לעדכן את ה-Firmware , הבעיה שלא מצאתי מאיפה (www.cdrinfo.com - הלינק לא תופס) יש עוד דברים שצריך לעדכן מבחינת חומרה ? בהמשך בטח יהיו לי עוד שאלות מפגרות של טירון, אז לא לצחוק. אני יודע שחלקכם מקנאים, אבל אתם גם יכולים במכירות פומביות (באמת משתלם - תנסו). יאללה תודה וביי .
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-