ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יצרנית הציוד ההיקפי הקנדית המפורסמת הגיעה לשפל בהכנסות ולאחר מספר הלוואות שלא צלחו מכריזה על פשיטת רגל סופית לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
האם כיום כבר קיימת טכנולוגיה שמאפשרת לעכבר לעבוד באותה זריזות ומידת דיוק עם חיבור קווי ובלעדיו? שתי יצרניות בולטות ינסו להוכיח לנו שכן לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת משולבת פקס משולב של HP. היום נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה כשניסיתי לשלוח פקס לעסק מסוים. שלחתי לעסק פקס והוא מקבל ממני דף ריק,רק עם השם שלי שחתום מראש בכל הפקסים שאני שולח. חשוב לציין שלאחר שהתגלתה הבעיה,ניסיתי לשלוח לעוד שני מקומות פקסים וגם הם קיבלו את הפקס,אך יצאו דפים ריקים. יש לציין שניסיתי לשלוח פקס גם עם סתם דף ריק שרשמתי שם כמה מילים וגם עם קובץ PDF מתוך המחשב,ככה שהבעיה היא לא בדף ששמתי הפוך או בבעיה אחרת. כיביתי את המדפסת המשולבת והדלקתי אך הבעיה נותרה בעינה. יש לציין שאם שולחים לי פקס,אני מקבל אותו במלואו...ז"א שאני לא מקבל דף ריק. יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי את הביקורת עבור ה Siberia V2 ואני מעוניין לקנות כזה לכל השימושים -כלומר סרטים מוזיקה ומשחקים אך רק בסינגל פלייר, אך ההתלבטות היא האם לקנות את ה5.1 או את ה-7.1. דבר שני האם נראה לכם שמקורות אלה אמינים: http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-White-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headphone-/280805652745?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item4161523909#ht_11439wt_1163 http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-BLACK-SteelSeries-Siberia-V2-Full-Size-MIC-Game-Headset-/270890828167?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item3f125a0187#ht_12864wt_1163 http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/32082…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי כיום יש לי את ה-wireless comfort keyboard 1.0a http://1.bp.blogspot.com/_NeZyK_g96U4/TFyAkk0EiFI/AAAAAAAAAMQ/rfPTpMwUVvM/s1600/00094443.jpg הבעיה היא שהטווח שלה הוא בערך 3 מטרים ואני צריך טווח של כ-6 מטרים.. האם יש המלצה? מנצל את השרשור כדי לשאול על גודל של עכברים יש לי כבר 10 שנים כמעט את ה-Cordless Click! plus Mouse http://www.hardwarecentral.com/reviews/article.php/3069331/Logitech-Cordless-Click-Plus-Review.htm ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אני מתלבט בין ה-Logitech Performance Mouse MX ל-M705 יש לכם מושג איזה מבין השניים יותר דומה מבחינת גודל ותצורה לעכבר שיש לי עכשיו? תודה על העזרה !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו קנה את האוזניות האלה מהאינטרנט ומוכן לספק לינק אמין ? תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מקלדת באיזור ב250 שקל. חשבתי על הMicrosoft Sidewinder X6 אבל תוך כדי חיפוש באינטרנט נתקלתי בכמה תלונות וטענות לגבי המקלדת הזאת. אז אם יש פה מישהו שיש ברשותו את המקלדת/התנסה עם המקלדת ויכול לענות על השאלות הבאות: מתי קנית את המקלדת? (השאלה היא קריטית מפני שלפי מה שהבנתי קיים הבדל בין גרסאות שונות של המקלדת שיצאו בתקופות שונות). האותיות העבריות על המקלדת חרוטות או שהאור עובר דרכן? אם לא חרוטות - שמעתי על בעיית התקלפות של אותיות במקלדת הזאת, יצא לך להיפגש עם בעיה כזאת? עוד בעיה שנתקלתי בה בזמן החיפושים באינטרנט היא בעיית Ghosting - כלומר, כאשר אתה לוחץ על צירוף מסויים של כפתורים ביחד - חלק מהכפתורים לא נקלטים (כותבים פה ושם שזה מפריע בעיקר בצירופי מקל…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. יש לי מאות מסמכים שעלי לסרוק (בעצמי, לא שירות חיצוני), עבור הבית, לא משהו עסקי, ולאחר הסריקה הראשונית, סריקה של מסמך אחד ביום. א. האם יש סורק עם מזין מסמכים, שאפשר להניח חבילת מסמכים והוא ימשוך ויסרוק אותם אחד אחד? ב. האם יש סורק דו צדדי, קרי, שאניח בתוכו מסמך והוא יסרוק את שני צדדיו לשתי תמונות, מבלי שאצטרך להפוך ולסרוק פעמיים? האם יש סורק שעונה על שני הקריטריונים הנ"ל? האם יש סורק שעונה על אחד מהם? מבחינת תקציב אין לי מושג איזה טווח מתאים למכשיר כזה, במידה וקיים. 2. מחפש מדפסת בייתית קומפטקית ופשוטה, אין צורך בסורק (אלא אם מדובר במכשיר משולב אבל עם סורק שעונה על הקריטריונים מהסעיף הקודם), ובטח שאין צורך בפקס (וזו תרומתי הצנועה להעלמת המכשיר המיותר הזה מהעולם) פשוט מ…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מדפסת, ראיתי שיש בכ 600 שקלים מדפסת דיו משולבת פקס שמתחברת לרשת הביתית. השאלה שלי היא כזאת: מילוי של כל הצבעים שלה עולה בערך 600 שקלים, לפי הבנתי הדיו מתייבש לאחר זמן מסויים ואז כביכול הדיו שקניתי נזרק לפח, המוכר בחנות טוען שכיום המצב שונה וצבע הדיו הוא על בסיס שמן ולא מים ולכן הצבע אינו מתייבש. האם זה נכון?? האם הצבע במדפסת הדיו יכול להחזיק גם חצי שנה ללא הדפסה? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר ביתית זולה ומינימלית. השימוש במדפסת יהיה יחסית נדיר לכן מהירות ההדפסה\תגובה לא מעניינת אותי. כמו כן ממשק החיבור גם כן לא רלוונטי. דרושה רזולוציית הדפסה של לפחות 600DPI. טונר מקורי זול יהיה פלוס גדול. מצאתי הרבה מדפסות זולות בZAP, יש המלצה לדגמים ספציפים ? בתודה מראש, מייק.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה, הMX1000 (חלק מMX5000) שבק חיים אחרי 6 שנים לערך.. קניתי לו סוללה חדשה אך ללא הועיל... נראה כי אין ברירה והגיעה העת לעכבר אלחוטי חדש.. צרכים: לא גיימינג, אלא בעיקר שימוש יומיומי כללי אבל גם גרפיקה - םוטושופ ואוטוקד למשל.. במשרד השתמשתי עד לא מזמן בעכבר אופטי הכי פשוט של מיקרוסופט שחוץ מזה שהיו חסרים לו כפתורי צד היה סך הכל בסדר.. עכשיו קבלתי למשרד לוג'יטק G300 כאילו אני איזה שחקן בכל אופן עכבר חמוד, קצת קטן... תקציב? אין לי מושג מה נורמלי היום אז משהו סביר+.. הצעות?? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מארגן חדר קולנוע ביתי אבל המקרן שאני קונה גם מיועד/מותאם לגיימינג. אם אני רוצה לנצל את החדר לגיימינג (FPS) ברור שאני לא אשב עם כסא-שולחן-מקלדת-עכבר באמצע החדר כדי לשחק. בהנחה שבקר PS/XBOX מחוץ לתמונה, איך אפשר "לשחק מהספה" בנוחות? סט מקלדת/עכבר אלחוטיים זה מתבקש, אבל על מה מניחים אותם? שאלה דבילית, אבל לא מצאתי עדיין סידור נוח. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש עכבר חוטי, שיתאים לשימוש מרובה. חשובים לי מס' דברים: שיהיה רחב יחסית (מבחינה ארגונומית זה יותר בריא למפרקים ביד) ושיתאים לאחיזת Palm. שלא יגרום להזעה. כיום אני משתמש בקומפורט 6000 של מייקרוסופט ומפריעים לי בו שני דברים - מזיעים איתו מהר מאוד ומקש הלחיצה האמצעי מגיב בצורה חלקית וקשה ללחיצה. שלא יהיו לו יותר מדי לחצנים מציקים בצדדים שמיועדים לגיימינג ומאקרו (אם יש מעט זה לא נורא). שלא יהיו בו חלקים עם ציפוי שנוטה להתקלף. שתהיה לו רגישות גבוהה וחיישן איכותי. עדיף לייזר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש צריך לקנות עכבר למחשב נייד וחובה שהוא יהיה בלוטוס כדי שלא יתפוס לי יציאת usb. בטווח המחירים של עד 150 שקל יש רק 2 עכברים: Logitech V470 Microsoft notebook 5000 אני קורא ביקורות גרועות לכאן ולכאן, ואני נמשך ללוג'יטק יותר כי אפשר לתכנת את הכפתורים של הגלגלת והוא זול יותר. למישהו יש המלצה עם אחד מאלו?
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי אוזניות thermaltake shock one,והיום ששמעתי איזהשהוא שיר שמתי לב שאני שומע אותו מוזר וחלש יותר,דומה לבעיה שהייתה ב5Hv2 הישנות שלי לפני שלוש שנים,הייתי צריך להזיז את הכבל קצת בשביל לסדר את זה,עכשיו אני צריך להזיז את הכבל הרבה עד שאני מגיע לנקודה ששומעים בסדר וזה חוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?ממשים אחריות ? ;/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי שאני מבזבז יותר זמן על הבדיקה מה לקנות מאשר זה שווה, אבל זה כבר מים מתחת לגשר... הדרישות הם יכולות הדפסה וסריקה, פקס אופציונאלי ולא חובה - וכן הדפסה אלחוטית(המדפסת תהיה מחוברת לראוטר וידפיסו ממנה דרך מחשבים ניידים שמחוברים לאותה רשת ביתית). סה טו. ה4500 wireless קורצת לי גם במחיר, וקראתי פה כמה וכמה וכמה דיונים על ההשוואה ביניהם, כאשר בכולם מזכירים את זה של4500 יש ביקורות גרועות ואת ה6500 מהללים, אבל באמת שלא הצלחתי להבין למה. תהרגו אותי. ברור לי אגב, שמבחינת עלויות, אפשר לרכוש מדפסת ב100 ש"ח ואז כעבור שנה להשקיע 1000 בדיו, ואפשר לקנות מדפסת ב500 ולהשקיע 400 בשנה בדיו - אני לא בטוח שהפרש המחירים בין ה4500 ל6500 "מצדיק" את זה - תקנו אותי אם אני טועה. לפי זאפ יד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את העכבר G700, לפני כן היה לי G500 שהתפגר אחרי כמה שנים טובות. בכל מקרה, בימים של G500 השתמשתי בדרייבר של לוג'יטק שנקרה Setpoint ויכולתי להגדיר את כל הכפתורים בלוח הבקרה שמוצג בדף הזה: http://logitech-en-emea.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/18287/section/troubleshoot/crid/411/lt_product_id/7244/tabs/1,3,2,4,5/cl/gb,en הבעיה שלי עכשיו היא שהחלפתי דיסקים קשיחים במחשב ולכן התקנתי את המערכת הפעלה מחדש, וכשאני מתקין את Setpoint אני מקבל תוכנה בסיסית ועלובה שלא מאפשרת לי לשלוט בשום כפתור או לשנות את הDPI. מישהו יודע איך לעזאזל אני מוצא את הדרייבר האמיתי שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המדפסת הנ"ל כאן http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1538 וכתוב שם שהמכשיר לא כולל כבל USB. האם יכול להיות שיש לי כבלים כאלה דומים בבית (הכוונה האם זה משהו נפוץ או שזה מיוחד למדפסות)? והאם מקבלים עם המדפסת ראשי דיו ? ואם אפשר חוות דעת על המדפסת הזו אני אשמח. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, תוכלו להמליץ לי על מקלדת דקה עם מקשים כמו של לפטופ (למחשב נייח). רצוי כזאת שמתלכלכת כמה שפחות. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר 2 מקלדות למחשב ולהשתמש בשתיהן בו זמנית במשחק PRO 8 נניח.. יש לי מקלדת אחת אלחוטית שמחוברת עם שבב USB כזה, ועוד אחת רגילה עם כאבל. יש משהו? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התחדשיתי במקלדת הזאת ו... משום מה מקשי ה-F הכוונה לקיצור הדרך לא מגיבים וכל שאר הקיצורים כמו כיבוי המחשב וכו' עובד. מה לדעתם הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי בארה"ב וחשבתי שזה הזדמנות טובה לעכבר. רציתי גם מקלדת אבל אין עברית בכל מקרה עכבר לגיימר מה אתם ממליצים תקציב הוא בעקרון בלתי מוגבל ממש. חשבתי על G9 מלוגיטק או Sidewinder של מיקרוסופט. יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים שאפשר פשוט לחבר אותם לכל מחשב ללא כל דרייברים פשוט זה למין מעבדה קטנה. בין השאר צריך שזה שיהיה זמן בטרייה גדול (שלא כל שבועיים אני יצטרך לחפש בטריות. עדיפות לצבע שחור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_2624&products_id=18944 פלוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_1586&products_id=18955 עבור GAMING מה דעתכם? שילוב טוב? מתלבט בעיקר לגבי המשטח והאם הוא טוב יחד עם העכבר הזה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מדפסת משולבת של לקסמרק X6570 ואני לא יכול להדפיס איתה! תוכנית ההתקנה אומרת שהמעבד לא עומד בדרישות, יש לי CORE2DUO 6300 1.86MHZ בתמיכה של לקסמרק אומרים שאין מה לעשות, אני פאקינג מריץ חלונות ויסטה אולטימט עם המשחקים הכי חדשים בשוק. מי שמע על דבר כזה מטומטם.... מזה חששתי, שהשם הרע של לקסמרק יצדיק את עצמו... לפי מה שהם אומרים זה לא יעזור אפילו להתקין את הדרייברים לבד בלי התוכנה עצמה. אני בכל מקרה אנסה, יש למישהו רעיון? אולי יעזור לעשות אוברקלוקינג זמני?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-