עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oz12,

שלום קניתי את המקלדת החדשה של לוגיטק dinovo edge עכשיו סתכלו הכול עבד יפה חלק עד שהוצאתי את החיברו בלווטוס שמקבלים עם זה חיברתי אותו שוב ופיתאום לא עובד המחשב שלי מזה את החיבור בלווטוס ב USB בתור USB hub גינרי ולעומת זאת במחשב אחר זה מזהה את זה כמו שצריך בתור usb bluetooth מה אני יכול לעשות במחשב שלי כדי שזה יזהה תודה רבה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מבקש עצות לפני קניית מצלמה דיגיטלית. מחיר מכסימלי : 400$ . מחירים לפי ארה"ב - משם כנראה אני אקנה. תודה לכולם מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by EladBr,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתכוון לקנות בעזרת ה' סט מקלדת ועכבר אלחוטי חדש. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת: או MX3000 שהוא יותר ישן, יצא מלפני איזה שנה וחצי אפילו טיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=344873 או MX3200 שהוא יחסית חדש: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=506302 די חשוב לי הגלגלת של הווליום אבל אני יסתדר בלעדיה. השאלה היא האם ה-3200 יותר טובה כדי שאני יוסיף 100 שקל ויקנה אותה?

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי עכבר G5 (הגרסא הראשונה הכחולה) של לוג'יטק כבר כמה שנים. העכבר עובד בנתיים בסדר גמור. רק שהמשטח שעליו נחה כף היד כבר נהיה חלק ואיבד מהחספוס שלו. יש שיטה כלשהי להחזיר את החספוס למרקם שלו מבלי לפגוע בצבע/עיצוב שלו? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BENNY-L,

אני לא מוצא חנות שמוכרת מה שאני מחפש אני צריך כניסה לאוזניות USB SATA וחשמל http://consola.weebly.coוגם חשל סט

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום. האם יש בעיה לקנות דיו תואם? האם זה עושה בעיות במדפסת? יש את הדיו הזה http://www.matiprint.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1730 והזה http://www.dmo.co.il/cartridges.aspx?cart_type=2&keyword=&printers_select=12294&printer_type=&man_list=209 לעומת המקור שעולה 120 ש"ח http://www.tonerink.co.il/product.aspx?p_id=15094 אודה על המלצתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. הזמנתי מחסניות דיו חדשות ומקוריות של HP מאיביי המחסנית השחורה טוב והמחסנית הצבעונית "לא מתאימה למדפסת" וזו אכן המחסנית המתאימה (22) והיא חדשה ומקורית ניסיתי לנקות מגעים ולחבר אותה כמה פעמים אבל כלום לא עזר יש למשהו רעיון לפני שאני ידבר עם המוכר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by meirwal,

שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by zobb,

creative audigy 2 amd 2100 Hercules 9700 pro / redeon 9800 Sony CD-Rom 52x epox 8rda+ NVIDIA ... Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case + Window floopy Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 Winbod 256 mb 3200 x 2

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  10. אני מתכוון לקנות אחד כזה השאלות הם: כמה מאוררים באים עים המארז כמה מקומות למאוררים יש במארז האם יש פילטרים למאוררים מאיפה אני יכול להשיג פילטר למאורר?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  11. שלום לכולם מאחר שהסורק הנאמן שלי יצא לפנסיה, וגם מפני שהוא לא תומך בXP, הגיע הזמן לקנות סורק. התעניינתי בסורק (ראו כותרת). למי שיש את הסורק ויכול להמליץ אשמח מאוד. אם יש לכם הצעה לסורק אחר, בתקציב של 500~ ש"ח גם אשמח. דבר שאני ראשון שאני זקוק לו בסורק זה תוכנות נוחות ומגוונות כמו צילום מסמכים (כלומר שהמדפסת והסורק משמשים מכונת צילום). וכמובן תמיכה בWindows XP. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם יש עכבר, עדיף של לוג'יטק לבעלי ידיים גדולות? כל העכברים שאני רואה ממש קטנים! אני מחפש משהו עגול ופשוט, לא ארגונומי ולא עם כל מיני כפתורי ווליום עליו. פשוט עכבר אלחוטי גדול ונוח לשולחן עבודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Pika007,

אחרי שעתיים שחרשתי בכל מקום- מישהו יודע מה לעזאזל התדר של הסט Logitech Easycall? בעיקרון העכבר MX600 עובד על 2.4GHZ, אבל יש לו גם גרסת 27MHZ (שנמכרת עם ה MX3200) בשום מקום באינטרנט לא כתוב מה בשם אלוהים התדר, בכל מקום כתוב RF. אז יופי שזה RF! מה התדר?! X_X תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by ilu_xa,

ראיתי שיש עליו מחיר מפתה בסטארטPC כ134 ש"ח כולל המשלוח. מישהו כבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by snapdragon,

המדפסת מושכת שני דפים וההדפסה נהרסת עקב כך. (חצי מהכתוב על דף אחד וחצי על השני) האם יש משהו שניתן לעשות, או לנצל את האחריות שלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  16. אני מחפש מדפסת בעלות של כ 500-600 ש"ח, חשוב לי *מאוד* שהיא תהיה מהירה, ושניתן יהיה להחליף ראשי דיו בנפרד (אם נגמר רק האדום - נחליף רק את המיכל האדום, לא כל כל הצבעים). המליצו לי בעיקר על 2 המדפסות שבכותרת, מה לדעתכם עדיף ? (ב HP אני חושש בעיקר לקחת משכנתא בשביל לקנות את ראשי הדיו - מכיוון שאני מדפיס המון !) אם יש לכם המלצה אחרת - עוד יותר טוב תודה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jj516,

עם למישהוא יש מידע עליו (וכן בדקתי ב reviews אבל אני אשמח לקבל גם ממכם) אז בשמחה אקבל. אני יודע שהוא מצויין ולא כל כך יקר, אבל יש כמה דברים שמטרידים אותי, 1. אני יודע שהוא שוקל הרבה, אבל כמה זה הרבה? 2. המיקום של ההרד דיסקים שם הוא מעולה ועד 6 שזה המון, אבל הכבל IDE יגיע ללוח M ככה, כלומר הם פונים לכיוון הדלת (החיבורים) ואז אני מפחד שהכבלים לא ידיעו. 3. כתוב שהגובה שלו (באתר של פנדה) הוא 42 ס"מ, באתר של ENERMAX כתוב 50 או 52 ס"מ אני לא זוכר בדיוק. אבל כן מצאתי ביקורות ל 42 ס"מ אז מה הגובה שלו? 4. איך עובד בדיוק האפשרות להוצאת הCDROM מהדלת ובכך שתהיה זמינה תמיד? כמו שרואים במארז ישנה הכנה לCDROM בצבע תואם למארז, אני אמור להוציא אותה? איך הכפתור נכנס לכל זה? לינק למארז בחב…

• 14 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, העכבר שיש לי כרגע כבר מעצבן אותי (LX700), הלחצנים שלו ממש קשים ללחיצה (אנשים שבאים אלי בקושי מצליחים לתפעל אותו, רק אני יודע איפה בדיוק ללחוץ וזה כבר כואב...) בקיצור, אני צריך עכבר חדש הדרישות: חובה tilt חובה לפחות 2 כפתורים נוספים חובה אפשרות לשנות את הלחצנים (אני לא יודע לגבי שאר החברות אבל אם זה של logitech אז זה מצויין מהבחינה הזו) חובה או מותאם לשמאליים או דו צדדי (אני שמאלי) עדיפות לאלחוטי הדבר היחיד שמצאתי זה MX610 לשמאליים אבל אני לא יודע אם בכלל מביאים לארץ (ואם בכלל מייצרים אותו) אתם מכירים משהו?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by MouseSpeed,

תסלחו לי אם פתחתי במקום הלא נכון. בכל מקרה יש לי בעיה קניתי עכבר מסוג steel series kinzu וכאשר חברתי אותו והורדתי תדרייבר שלו שחקתי עם הדברים שם ובקיצור גרמתי לבעיה שבהזזה אופקית של העכבר הוא מאוד מהיר גם אם אני מוריד תמהירות מהלוח בקרה ובתור גיימר של משחקי fps זה מפריע לי מאוד יש לציין שפרמטתי ונסיתי מלא דברים כד לסדר ומשום המ שום דבר לא עוזר אשמח לעזרה והצעה לדברים שאפשר לעשות בנידון. אגב ככול שאני מפחית בHz ככה הוא מהיר יותר ואני צריך לשחק על 1000Hz מה שאני לא אוהב כדי שיהיה עוד איכשהו נורמאלי תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  20. היי, חברה שלי רוצה לקנות מדפסת משולבת בתקציב הזה. היא מדפיסה בעיקר בשחור לבן (לייזר או הזרקת דיו? ) יש לכם המלצות? בבקשה תתייחסו גם לעלות השוטפת (ראשי דיו) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by benor,

שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מצלמה דיגיטלית בינתיים עלו במוחי השאלות הבאות: 1. התענייתי במצלמות של אולימפוס כי מצאתי אותן במחיר טוב, עכשיו השאלה שלי היא איזו מצלמה עדיפה HP 850 או Olympus 720/740? מצד אחד ל - HP יש 4 מגה פיקסל, אבל מצד אחר אין לה מוניטין כמו שיש לאולימפוס בתחום המצלמות. 2. מה עדיף, מצלמה בעלת זום גבוה (X8) ורזולוציה בינונית (3MP) או מצלמה בעלת זום בינוני (X3) ורזולוציה גבוהה יחסית (4MP)? השאלה נובעת מן העובדה שאני טירון לחלוטין בתחום הצילום ולכן אינני חושב שאדע להתמקד מראש באמצעות זום גבוה בפרט מעניין מתוך התמונה הכללית שאראה במסגרת (בפריים); ולעומת זאת במקרה כזה אם אצלם ברזולוציה גבוהה אוכל לאחר ביצוע הצילום לבחור מתוכו …

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by dragon772,

איזה ספק מבין עדיף בשביל הכרטיס x800gto 256m p4 2.8 512m איזה עדיף: 1) HEC 400AR-TF 2) Enermax Whisper EG365P-VE 350 Watt ואם אפשר פרוט למה עדיף את אותו ספק תודה.

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by anatd,

יש לנו סורק ישן אבל איכותי. קנון 4400. הוא מחובר למחשב ישן. אופציה אחת היא לקנות מחשב מיני פיצי נייח, עבורו. אופציה שניה היא שהוא יהיה מחובר למתאם WIFI , כך שאפשר יהיה להתחבר לסורק מכל מחשב. האם אופציה 2 קיימת ?? אם כן, איך זה עובד ? איך מתכנתים לאיזה ראוטר להתחבר ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by moris1977,

היי! קניתי firewire 1394 הוא הגיע ללא דרייבר ובמנהל התקנים מופיע PCI Device בסימן קריאה יש אפשרות להוריד דרייבר כלשהו? תודה!

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  25. חיפשתי מחשב נייד עם מסך מט (חשוב לי היכולת לעבוד מחוץ לבית) וההיצע בעייתי. הציעו לי לקנות מחשב עם מסך מבריק ולשים לו מדבקת anti-glare. למישהו יש ניסיון עם מדבקה כזו? אפשר לעבוד ככה מחוץ לבית או בפלורסנטים?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.