עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום ותודה שנכנסתם ;D אני עומד לקנות כמה דברים למחשב שלי (כרטיס קול הרקולס פוטריסמו, עכבר לוג'יטק מאוסמן אופטי והארדיסק מקסטור 60 ג'יגה), מכיוון שהמחירים בחו"ל הרבה(!) יותר זולים, חשבתי על לקנות דרך האינטרנט לשלוח לחבר שלי שגר בניו יורק ושהוא ישלח לי לארץ. אילו תשלומים אני אצטרך לשלם מעבר למשלוח ? האם יש מכס על זה ? (אני ממש דפ"ר בכל הנוגע לזה) טיפים? דעות ? תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by PeaS,

עד עכשיו לא מצאתי הבדל רציני בין שני הלוחות, חוץ מזה שלEpox בOC יש יתרון, עם כל האפשרויות שיש לו. הפרש המחירים הוא 2$, ככה שהמחיא לא קובע פה. על איזה לוח ללכת? ויש גם את גרסת הפלוס של ה8K3A, הכוללת RAID, והיא יקרה יותר ב10$ דולר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by -JobNick-,

טוב רציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי בין 2 העכברים האלה האחד של מיקרוסופט והנה המפרט שלו: http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11139&x=37&y=20 והשני הוא של LOGITEHC: http://logitech.com/cf/products/productoverview.cfm/94 חשוב לציין ששני העכברים הם אופטיים עכשיו יש לי את העכבר של מיקרוסופט בבית 0קניתי אותו היום אבל אני עדיין יכול להחליף אותו) וכשאני מסובב את הגלגלת היא עושה רעש די מעצבן (כאלה קליקים מרעישים בעכבר הקודם שלי טיפת רעש לא שמעתי היה לי סתפ עכבר PS2 פשוט) ודבר אחרון שני העכברים עולים אותו דבר 120 שקל אז כדאי להחליף או לא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by PeaS,

אחרי יותר מחודש של "שריפת-זמן" נראה לי שסוף סוף החלטתי על המפרט. מצטער שאני לא משתמש במפרטים המומלצים של האתר, פשוט הם מתייחסים רק לחומרה שיש בארץ, וחלק ממה שאני קונה קיים בחו"ל. הדגשתי בכחול את המוצרים שאני קונה בחו"ל אם זה מעניין מישהו... מפרט בסיסי: AMD Athlon XP 1700+ Leadtel WinFast A250 TD Epox 8K3A זכרון-קראו למטה. כונן תקליטורים-קראו למטה. Teac 1.44 Sound Card O\B Enermax FS-710B אם שמתם לב את הלוח-אם, הכרטיס מסך והזיכרון אני הולך לקנות בחו"ל. מה שעוד לא החלטתי עליו זה הזיכרון והכונן תקליטורים. בזיכרון אאלץ להסתפק בDDR333 CAS 2.5 מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימים זכרונות DDR333 עם CAS 2, חוץ ממודל אחד שבדקו ולא הצליחו להריץ אותו ב2, אלא רק ב2.5. אפשרות ראשונה: ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DrDeath,

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו...........

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Bar_B_q,

תמלציו לי בבקשה על מארז וד.א הספק שלי על הפנים אז אני לא יודע אם מקבלים ספק עם מחשב . אני לא רוצה את המארז השחור הזה שמומלץ פה של אנמרקס או משהו כזה יש ביקורת טובה אבל יש לו דלת ! אני לא קונה מארז עם דלת והנה תמונה של הלוח אם שלי אם צריך להתאים לה לוח אם [glow=red, 2, 300]תודה לכל העוזרים[/glow]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Regev,

מה דעתכם??? Intel Pentium 4 1.6Ghz (512KB Cache) ASUS P-4T i850 Samsung 128 RDRAM GeForce 2 Titanium 32Mb + TV Creative 4D PCI DVD Toshiba x16 CD-RW Sony x24x10x40 bulk Proview 19" PK986 0.25 WebCam Logitech Quick-Cam Express Optical Mouse Dexxa ( Logitech ) A4Tech 15ASW 880W Sub + 2 Hard Disk 60GB Maxtor 7200rpm ATA-133

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אוקי זה הולך ככה- יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר. רסיבר די וי די ושאר בבלט לא עקרוני. אני חייב כרטיס קול חדש, כי יש לי קריאטיב 16 ישן. מאוד. לפי מה שהבנתי המפענח ל-5.1 קיים כבר ברסיבר ולכן אני לא צריך לכרטיס קול 5.1. איזה כרטיס קול מומלץ להתקין במחשב לשמיעה באיכות טובה? כמובן שיש הגבלת מחיר 200-300 שקל. ואיך מומלץ לחבר את המערכת? בחיבור אחד או בחיבור גם של האחוריים וגם של הקדמיים בכרטיס קול...? יש דגש על איכות, ורצוי בעל יציאה וכניסה אופטית. לא שחיבור המערכת למחשב בסיב אופטי בא בחשבון, כי אני צריך כבל של 5 מטר שעולה 1000 שקל. שלכם, אביעד.

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by bb@xp,

שמעו יש לי שני מחשבים באותו חדר באחד כבר יש לי עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק ובשנתי יש לי עכבר אופטי רגיל,הבעיה בעכבר של לוג'יטק שהוא לא נוח שלמאליים ובמחשב השני אני חייב שיהיה מותאם לשמאליים. אז חשבתי על העכבר האופטי אלחוטי של מייקרוסופט ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם הוא עובד בטכנולוגיית RADIO או אינפרה אדום ? כי בשום מקום לא מצאתי את המידע הזה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. סתם שתדעו. המתיחת פנים ממש הולמת אותם...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amd950,

מה מיוחד במודם isa של חברת usrobotics מה ההבדל בינו למודם 56 רגיל

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by omri_ro,

נשבר לי מהסורק הדרק הזה והחלטתי לקנות סורק נורמלי שלא צריכים להלחם איתו, אני צריך סורק שהוא לא "סוף הדרך" מבחינת איכות אבל גם לא דרק גמור ושיהיה במחיר סביר (500 ש"ח +/-) אז מה אתם ממליצים? הסורקים של CANNON הם בסדר, ללכת על HP? דברו....

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by TNT,

יש לי מתפסת CANON , ולאחר שהיא מדפיסה את הדף הראשון, היא לוקחת את הדף השני ואז יש לי השהייה של כדקה עד שהיא מתחילה רק להדפיס את הדף השני וכך גם אחריו. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני רוצה לקנות SWITCH אבל בארץ המחירים יקרים ובמיוחד בחניות המקוונות וגם באתר OUTPOST המשלוח עולה 40 דולר (שודדים בלי אקדחים!) אם מישהו יודע מהיכן אני יכול לקנות SWITCH במחיר הגיוני אני אשמח לשמוע

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

כתבתם בחדשות מידיעה די בטוחה על הכרטיסים שיצאו מתישהו מניווידיה השאלה שלי היא: איפה משתלב הGF3 T200 ?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by SharP,

למה המהירות של מערכת הוא 99.68 והFSB 398.70 ????

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by unknown,

כמה שאלות: א. כמה עולה כל אחד מהחיבורים האלה? ב. איפה ניתן להשיג חיבור כזה? ג. מה המהירות של זה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. טוב זה נראה כמו השידרוג הבא שלי - נראה שאפשר לשים סלרון מבוסס טואלטין בעזרת ערכת שידרוג (ראה למטה) לוחות מבוסס BX440 (הציפסט הטוב ביותר שאינטל עשתה אי פעם). הסלרון החדש שיתחיל במהירויות של 1.2GHZ צריך להשתוות ואף לעלות טיפה מעל הביצועים של הדיורון (מבוסס מורגן) באותה מהירות... שזה פשוט יוצא מהכלל בלי להחליף לוח אם... וגם די זול (אם כי לא זול כמו דיורון - אבל אני יצטרך להחליף לסוקט A וזה יעלה...). מה שטוב במיוחד הוא פוטנציאל האובר קלוקינג כיוון שהטואלטין במיהרות של 1.2GHZ יכול בממוצע להגיע ל 1.6GHZ! אז הסלרון מבוסס הטואלטין (שגם הוא מיוצר ב 0.13) צריך להגיע לאותו רמת אובר קלוקינג... אני יקנה זכרנות 133MHZ ויעשה אובר קלוקינג דרך ה FSB (ה BX440 הוא די טוב לאוברקלוקינג - יציב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

לא יודעת איך להגדיר את הבעיה הזאת... קיצר, מחשב פנטיום 2 200 , 32mb, 13bg hd, ההארד דיסק מחולק לשני חלקים, 3 ג'יגה ו10. שניהם בFAT32. מכניסי תקליטון איתחול, מתחילים התקנה של win98se, ומתקבלת הודעה: cannot creat temporary sirectory if you have HPFS or NTFS installed on your hd you will need to creat an MS-DOS partition to setup windows עזרה? ??? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

אחי רוצה לקנות לוח אם אמרתי לו שיקנה של gigabyte עכשיו אם תוכלו להציע לי איזה דגם לא מותאם ל ddr כי הוא קנה זיכרון 256 sdram חדש של מושקין תודה מראש אלירן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by X-_PLOSIVE,

למי שיש את הכונן של אסוס x50 הוא נפתח לאט? ז"א המגש שלו יוצא לאט?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Boomer,

בקרוב יהיה לי ADSL אבל עדיין אין לי. ויש לי רשת ביתית בין שני מחשבים. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לגרום למחשב שלא מחובר לאינטרנט להשתמש בחייגן של המחשב השני שכן מחובר לאינטרנט? אני מחוברה לאינטרנט זהב. אז כאילו אני שואל אם זה אפשרי לגרום למחשב השני להשתמש בחייגן של המחשב הראשון או שפשוט המחשב הראשון חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל שגם המחשב השני יוכל להיות מחובר.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. לא בדיוק ישראלי, אלא תיוואני אבל לא חשוב. זה מה שמוכרים בישראל. מצטער על האיכות הרגועה ועל הצורך בשיכתוב חלק מהדברים. הדברים החשובים מסומנים בירוק. ככה זה צריך להיות: ככה זה בארץ: וככה זה שמסתכלים יותר טוב: קופסא ממש מדהימה. לא??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by asili,

הי ברצוני לקנות מארז ל AMD ATHLON XP 1600+ התקציב העומד לרשותי הוא עד 70 דולר אנא תציעו לי מספר מארזים ואם תוכלו תפרטו לי את היתרונות והחסרונות של כל מארז ומה הכי משתלם תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מי יותר מהיר , חדיש וכו....? מה ההבדלים ביניהם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים