ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הוצאתי את כל הכפתורים ניקיתי אותם ושאבתי את כל הליכלוך שהיה במקלדת וכשהחזרתי את כל הכפתורים הם נילחצים עכשיו בצורה לא חלקה ויותר קשה ללחוץ עליהם. יש דרך לתקן את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק באינטרנט הרבה והעכבר שהיה לי מת אני מחפש עכבר מדוייק ואני מתלבט בין Logitech MX500 http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4998&countryid=25&languageid=1 לבין Logitech mouseman DUAL OPTICAL http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=3&CONTENTID=4984&countryid=25&languageid=1 עזבו אותכם מהמחיר או ממה שיותר נוח או למה יש יותר כפתורים או בכלל.. מהמחיר... תתייחסו רק לדיוק תודה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק להמלצה לעכבר מותאם לכף היד אורטופדית בטווח מחירים של עד 200 שקל.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב התקציב שלו זה 5000 ש"ח תציעו לי מחשב טוב לא כולל מסך מבוסס amd תודה מראש אלירן
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מארז פול טאואר של ציפטק וקיבלתי בנוסף למסילות ולברגים עיגול מתכת(לא מגנט) מישהוא יודע מה זה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעצם 2 שאלות : 1. יש לי מחשב בן 3 בערך. הוא עובד נפלא חוץ מהמארז המעצבן שמאד מציק לי אני מעוניין להחליף אותו במארז חדש. האם כל מארז יתאים לרכיבים היחסית ישנים שלי (לוח אם EPOX 4PEAD 845e)? ובנוסף הייתי רוצה שמהארז יהיה מרווח מספיק,שקט, בעל ספק אמין (כרגע אני מחליף ספק בממוצע כל 3 חודשים) והכי חשוב שיתאים לשדרוג עתידי של המחשב. התקציב רצוי שלא יעלה על 500-600 ש"ח . למי שיש המלצות אני כולי אוזן.. 2. יש לי ניסיון עם פירוק והרכבה של כל הרכיבים במחשב למעט הלוח אם והמארז. האם ניתן לבצע את ההרכבה של המחשב למארז החדש לבד בלי להסתבך יותר מדי? תודה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי נמאס לי מהסורק הענתיקה שלי ואני מחפש סורק חדש. איזה סורקים יש המותאמים לויסטה? תודה
-
- 12 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
ב-PC MAGAZINE הייתה כתבה החודש שמעבדי הAMD כולם (DURON' ATHLON,ATHLON XP) הם סתם חרא אחד גדול. וכתוב שם גם שהם מצויינים רק למסמכי וורד ודברים כאלו, ומבחינת מולטימדיה ומשחקים לפנטיום אין מתחרה. האם זה נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המאז המדהים של אנרמקס הCS-5190AL? אני כבר הזמנתי אותו ! אתם אומרים שהוא שווה את הכסף ?(1300 שקל) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=2888 עריכה: טוב עכשי ושמתי לב שזה מנצזר את השם של החנות מהלינקים אז הנה לינק אחר שאני מקווה שיעבוד http://www.enermax.com.tw/cs-5190al001.htm יש פה גם תמונות....
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שתדעו. המתיחת פנים ממש הולמת אותם...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? ולמה הוא עדיין בסימן שאלה (כבר כמה חודשים טובים)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת מכנית עם סוויטצים כחולים (הבנתי שזאת המקלדת הכי טובה למי שמקליד הרבה...) האם יש דגם שנמכר בארץ עם הסוויטצ'ים האלה חוץ מbalckwidow?
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה כל כך תגלית אבל גיליתי שיש שני סוגים של 733 אחד של 1.7 וולט ואחד של 1.65 וולט מה שאומר שהוא מתחמם פחות ויותר איכותי נראה לי מה אתם אומרים <?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , האמת היא שזה דיי דחוף כי אני יוצא לקנות באופיס דיפו עוד איזה שעה... (סורי על הלחץ) בכל מקרה , אני מעדיף לוג'יטק וחשובים לי כל כפתורי האופציות (ווליום , מחשבון וכו') אשמח לקבל המלצות. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נו!?!?! כמה זמן??? סוף סוף אני יודע שיש לי לוח אם שלהם... אחרי 3 שנים... :AR15: ;D :smoke:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המגירה של הדיסק הקשיח שלי מרעישה!!!!! זה לא ההרד דיסק שבתוכה שעושה את הרעש אלה המגירה עצמה, כי גם שאין שם דיסק היא עושה רעש. ניסיתי לבדוק אם חוט נוגע במאוורר של המגירה אבל לא. יש למישהו רעיון? הרעש ממש מציק!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהסקר שבעמוד הראשי מתברר שהפנטיום 3 הוא המעבד הכי נפוץ בין משתמשי הפורום, ובהפרש ניכר. מעניין לראות שעל כל בעל AMD Duron (כמוני למשל) ישנם תשעה בעלי פנטיום 3, היחס המדויק הוא 4% מול 36%. לא ברורה לי הסיבה שגרמה לרבים כל כך לבחור במעבד יקר משמעותית שמספק בסה"כ ביצועים דומים מאוד ל-Duron. בחלק מהאפליקציות הוא עולה על המעבד של AMD, אבל באחרות הוא נותר הרחק מאחור (כמו 3D-Studio Max). באופן כללי הוא ממש לא מציע יתרון מוחשי. אלא אם כן, פיספסתי איזשהו פרט חשוב ובעצם עשיתי טעות בבחירה שלי ??? Enlight me... Prog.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מהם יותר טוב? נשווה בין T-BIRD במהירות שעון 1400 ובאס של 266 וAMD ATHLON XP1600עם באס של 266 ?
-
מישהו פה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין DVI ל-VGA? ומה זה UXGA? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשאול איזה סוגים יש של מדפסות לייזר צבעוניות וכמה הם עולות אני לא יודע כל כך מחירים אבל תתנו לי בבקשה המלצות למדפסות טובות בערך אני רוצה שהמדפסת תיהיה עד 1,100 ש"ח ואם יש בפחות אני אשמח אני צריך את המדפסת הלייזר לעבודות בשחור ובצבעוני ושתיהיה מומלצת, טובה וחסכונית תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כאשר המחשב יהיה מכובה, ומישהו ישלח פקס, אותו פקס יאבד או שהוא יתקבל ברגע שאדליק את המחשב?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שאלה דיי טיפשית אבל למה העכבר שלי, intellimouse explorer, שהוא עכבר אופטי משיך לפעול (הנורה בו עדין מאירה) גם לאחר שאני מכבה את המחשב??? במחשב הקודם זה לא היה ככה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למאוורר 120. צריך שהמאוורר יכניס אוויר,כי האחרון שקניתי הוציא אוויר ולא היה ניתן להפוך אותו שהחנות תהיה באיזור תל-אביב תודה
-
- 12 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את הלוח והמעבד במחשב שלי, חשבתי לעבור ל AMD Athlon 1.4 לאור הביקורות החיוביות. שמתי לב שיש מגוון די גדול של יצרני צ'יפסטים (VIA, AMD, ALI וכו') ואין לי מושג על מי כדאי ללכת. מה אתם אומרים ? והאם לא כדאי בכלל לחכות ל XP ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-