עוד פרטים על מכשיר הדגל המבטיח של סמסונג מגיעים אל הרשת, ויש גם תמונות רשמיות ראשונות
בעוד פחות משלושה שבועות ייחשף חגיגית מכשיר (או מכשירי) ה-Galaxy S7 – ועד שזה יקרה, אנחנו ככל הנראה נמשיך לקבל דיווחים וידיעות עליו בקצב שיא, כיאה לנצר לשושלת הסמארטפונים האנדרואידיים הכי פופולרית שקיימת בשוק.
הדיווחים העדכניים מספקים לנו גם את מה שמיועד להיות תמונות יח"צ רשמיות ראשונות של המכשיר, דגם ה-Edge שלו ואולי גם דגם ה'פלוס' המוגדל שלו – וגם פרטים בנוגע לקיבולת הסוללה שהוא יציע לנו ויכולותיה.
לפי הבלוגר הרוסי המוכר אלדר מוראטזין, ה-Galaxy S7 יציע סוללה בקיבולת של 3,000mAh, אשר עדיין עשויה להיחשב צנועה ביחס לסטנדרט המודרני בקטגוריית מכשירי הדגל, אך גם תהווה תוספת של כ-15 אחוזים לעומת הקיבולת של ה-Galaxy S6 – וזו תאפשר לו, לכאורה, לנגן וידאו במשך כ-17 שעות רצופות, כאשר המסך בהגדרת הבהירות המירבי שלו. מדובר בהישג מרשים מאוד, גם הוא מגיע מהצהרה רשמית כלשהי של היצרנית עצמה, אשר בדרך כלל נוטות להיות אופטימיות מעט יותר מהמצב בפועל.
בדור הקודם ראינו את סמסונג מספקת חיי סוללה מרשימים לטובה עם קיבולת של 2,550mAh ו-2,600mAh ב-Galaxy S6 וב-Galaxy S6 Edge בהתאמה, ועל כן נראה כי זה די טבעי לצפות לשידרוג נוסף בדור הנוכחי, עם שבבים עדכניים ויעילים אפילו יותר, וקיבולת סוללה משודרגת.
פרט מעניין נוסף לקינוח אודות ה-Galaxy S7 והסוללה שלו נוגע לזמני הטעינה – עוד קטגוריה בה סמסונג החלה להצטיין באופן מרשים במהלך השנה החולפת. לפי אותו מוראטזין, הסוללה של מכשיר הדגל תוכל להיטען לכ-50 אחוזים מהקיבולת המלאה שלה בתוך כ-25 דקות בלבד, זריזות שטרם ראינו כמותה ועשויה להצביע על יישום של טכנולוגיית ה-Quick Charge 3.0 החדשה, בדרך לטעינה מלאה בתוך כמאה דקות – זמן שאומנם ארוך במקצת מזה שקיבלנו ב-Galaxy S6, אך מתקבל על הדעת בהתחשב בקיבולת המוגדלת במקצת.
אנחנו עדיין לא בטוחים מה יציעו המתחרות הישירות של סמסונג בתחום חיי הסוללה, אך מה שאנחנו שומעים כעת על ה-Galaxy S7 בהחלט מרגיש כמו שיפור חשוב ומתבקש של המצב הנוכחי, גם אם הוא לא כזה שיהיה חס תקדים או מהפכני. נמשיך לעקוב ולעדכן אתכם.
https://www.youtube.com/watch?v=3g3O94WALV8
ושוב התופעה של שדרוג חסר טעם תחזור על עצמה .
כואב לי לראות אנשים שבקושי סוגרים חודש, יושבים בחברות הסלולר ומשעבדים את עצמם כל פעם מחדש ל3 שנים של תשלומים הזויים על המכשירים האלה, בעוד שהם עוד לא סיימו לשלם על המכשיר הקודם שלהם.
נראה שלמדו מהטעויות של ה-S6 ותיקנו את כל הביקורות אחת-לאחת (סוללה, אפשרות לכרטיס זיכרון חיצוני, החזרת הגנה נגד מים כמו ב-S5 שמשום מה ירד מה-S6 וחזר ב-S7 וכדו'). עד עכשיו נמנעתי מלשדרג ל-S6 בדיוק בגלל הנקודות האלה. אם הם אכן תיקנו את כולם, אז זה יהיה המכשיר הבא שלי.
לא מצליח להבין למה גלקסי…
כל כך יקר… כל כך לא נוח..
17 שעות זמן מסך, ועוד בבהירות מקסימלית? נשמע מופרך.