הכתבה המקורית: יותר נמוך מזה כנראה לא יהיה, גם בבלאק פריידיי ובסייבר מאנדיי: אמאזון מציעה את ה-PlayStation 4 Pro עם משחק בפחות מ-1,400 שקלים ואת ה-PlayStation 4 Slim בעבור פחות מ-1,000 שקלים
אנחנו לא יודעים כמה זמין יחזיקו המלאים הקיימים במסגרת הדילים האיכותיים הללו, על כן מציעים לכם להחליט ולפעול במהירות – קונסולות PlayStation 4 של סוני מוצעות במחירים שטרם נראו בשוק, גם במונחי החנויות המקומיות שלנו וגם במונחי כל שהיה זמין ברכישה מחו"ל אל ארץ הקודש.
גולת הכותרת היא מארז של ה-PlayStation 4 Pro העוצמתית, עם כונן קשיח מובנה של טרה-בייט אחד, בקר DualShock 4 שחור אחד והמשחק Call of Duty: Modern Warfare החדש – במחיר 394.49 דולר כולל מע"מ וכולל משלוח (שאינו חינמי במקרה הזה, ככל הנראה בשל המשקל והמימדים הבלתי מבוטלים של המוצר).
מדובר במחיר של 1,385 שקלים לערך כולל עמלת המרה צפויה בגובה אחוז אחד מערך העסקה, וזו הוזלה של כ-400 שקלים לעומת המחיר של חבילה דומה כאן בחנויות בישראל, וכמו כן עלות זולה יותר מהמחירים הבסיסיים ביותר של קונסולות PlayStation 4 Pro ללא תוספת משחק כאן בארץ – אז לא נותר לנו אלא להמליץ בחום למי שטרם הצטיידו במערכת הפופולרית הזו.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
למבצעים ודילים נוספים ב-HWzone לחצו כאן
מארז של ה-PlayStation 4 Slim עם כונן בנפח טרה-בייט שזכתה לקיצוץ מחיר ממש זה עתה – כוללת שלישיית משחקים בלעדיים ואיכותיים ביותר בתור בונוס (The Last of Us Remastered, God of War, Horizon: Zero Dawn Complete Edition) במחיר סופי של 269.96 דולר, או פחות מ-950 שקלים. הנחה של 180 שקלים לפחות לעומת מחירי הבסיס לאותה קונסולה בארץ, ללא תוספת משחקים כלל!
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
דיל נוסף עבור קונסולת PlayStation 4 בגרסת ה-Slim העדכנית, עם בקר DualShock 4 שחור, כונן פנימי בנפח טרה-בייט ומספר בונוסים דיגיטליים עבור המשחק Fortnite, במסגרת 'עסקת בזק' לזמן מוגבל באמאזון האמריקאית – 200 דולר בלבד בתור בסיס, או 284.53 דולר הכל-כולל-הכל (אין צורך במינוי Amazon Prime בתשלום בכדי להשתתף), כלומר 995 שקלים בלבד. מהרו לחטוף, כי זה יסתיים בתוך כמה שעות.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
יש לכם כבר קונסולה ומעוניינים לקחת את הגיימינג לשלב הבא עם מציאות מדומה? מעולה – חבילה שלמה של ה-PlayStation VR עם משקפי המציאות המדומה עצמם, מצלמת ה-PlayStation Eye שנדרשת עבורה, צמד בקרי תנועה מסוג PlayStation Move וצמד משחקים נמכר בעבור 301.37 דולר בלבד, הפעם עם משלוח חינמי. מדובר במחיר של קצת פחות מ-1,060 שקלים, וזה זול ב-550 שקלים או יותר מחבילות שלמות דומות שנמכרות בישראל – וגם זול יותר מכל פתרון מציאות מדומה סלוני אחר בסביבה נכון להיום.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
גם בקרי משחק מסוג DualShock 4 זמינים במחירים זולים מאוד, "זולים מדי" למעשה – 38.5 דולר או 39 דולר בדיוק עבור גווני אדום, Camo צבאי, שחור ומוזהב, אליהם תזדקקו להוסיף מוצר נוסף בעלות של 10 דולר לערך על מנת ליהנות ממשלוח חינמי, וללא צורך בתוספת מע"מ, כך שהמחיר של הבקר עצמו יעמוד על פחות מ-140 שקלים!
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon – גוון שחור
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon – גוון אדום
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon – גוון מוזהב
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon – גווני Camo ירוקים
עדכון: הדילים עבור הקונסולות של סוני הסתיימו, לעת עתה (יש לנו תקווה שעוד יחזרו לקראת הבלאק פריידיי) – אבל אם אתם מעוניינים ב-Xbox One S של המתחרה יש לנו הצעה מעניינת בהחלט: אמאזון איטליה מציעה את דגם ה-Xbox One S All Digital הטרי, ללא כונן אופטי (כל הכותרים בהם תשחקו יהיו דיגיטליים), עם כונן קשיח פנימי של טרה-בייט, עם קוד למינוי של חודש בשירות ה-Xbox Live Gold ועם שלושה משחקים (Sea of Thieves, Minecraft ו-Fortnite בתוספת כמה בונוסים דיגיטליים) במחיר 176.76 יורו כולל משלוח ומע"מ, כלומר 680 שקלים לערך.
לחצו כאן למעבר אל עמוד המוצר ב-Amazon
עדכון 2: מלאי מארז קונסולת PlayStation 4 Slim עם כונן בנפח טרה-בייט ושלושה משחקים בתור תוספת חוזר ונעלם מדי מספר שעות – אז אם פספסתם את ההזדמנות הקודמת לקנות – שווה לדגום את הקישור מפעם לפעם ולנסות לתפוס את ההזדמנות
אני לא יודע על אילו מבצעים אתם כותבים פה מחו"ל, אם כי בארץ המחירים ל-PS4 PRO אותו הדבר: לדוגמה חנות באג מציעה עכשיו לקראת הבלאק פריידיי הקרב ובא את ה-PS4 PRO 1TB בלי משחקים, אך ורק ב-1449 ש"ח, או בכלל באילת במחיר של 1239 ש"ח, וזה עוד עם אחריות יבואן רשמי ישפאר, שזה לדעתי אם כבר, לא הוגן להשוות מחירי מוצרים בארץ עם אחריות יבואן רשמית (שזה תמיד מייקר את המוצר), לעומת אותם המוצרים בהזמנה מחו"ל. אם כבר חושבים על הזמנה מחו"ל – זה אוטומטית אומר שפחות אכפת לכם מהאחריות (כי ידוע שמחו"ל אתם לא מקבלים אחריות מוצר כמו בקנייה מקומית), אלא יותר אכפת לכם מהמחיר, שיהיה כמה שיותר נמוך, נכון?, אז אם ככה, צריך להשוות למוצרים בקנייה בארץ עם אחריות לא משנה איזו, כי אז גם המחיר ברוב המקרים יהיה יותר זול, וככה לדעתי הכי נכון להשוות עם מוצרים בהזמנה מחו"ל.
נגיד, נגמר הבלאק פריידי של באג או של חנות כזו או אחרת בארץ, עדיין, המחיר כיום הסתנדרטי הזול ביותר בארץ ל-PS4 PRO 1TB הוא כ-1400 ש"ח בכל הארץ, או כ-1270 ש"ח באילת.
ואם נדבר על משחקים, שבחו"ל מציעים אותם כבאנדל עם ה-PS4, אז גם פה אותו הסיפור – לא בעיה כלל להשיג בארץ את המשחקים הללו בחנויות מסויומות במחירים "נורמאליים", לדוגמה אותו המשחק הנודע והחדש COD, עולה 205 שקלים בלבד בחנויות מסויומות – לא כזה יקר, נכון?
אז תעשו חשבון, כי אני עשיתי, ולדעתי אני לא רואה פה שום מבצעי על של ממש מאתרים מחו"ל, כעקרון אותם המחירים כמו אצלינו בארץ, אך אל תשכחו כי בהזמנה מחו"ל צריך להמתין למוצר עד שיגיע, לקוות שיגיע שלם ושיגיע בכלל, וכמו כן אין לכם שום אחריות למוצר כי זה בא מחו"ל, יקרה משהו למוצר אחרי חודשיים-שלוש-ארבע, למי תפנו?, לחו"ל?, כאשר לעומת זאת בקנייה בארץ, במיוחד אם ההבדל במחיר כמעט ולא קיים, אתם בכל זאת מקבלים איזושהי אחריות מקומית, אפילו אם היא לא רשמית אך בכל זאת אחריות ממשית, תחשבו על זה.
שלא תבינו אותי לא נכון, אני בעצמי בעד במוצרים מסויימים בקנייה מחו"ל העיקר במחיר כמה שיותר זול מאשר בארץ, אם באמת יש הבדל מורגש במחיר, אבל במקרה של הכתבה הזאת – אני לא רואה הבדל של ממש בין חו"ל לארץ לגבי ה-PS4.
אל תיהיו עצלנים אנשים, תבדקו, תעשו חשבון, ותבחרו בדרך הנכונה…
קנייה מהנה 🙂
אין ספק שהמחיר טוב לחבילת הבסיס שכוללת 3 משחקים, אבל לא מספיק טוב בשביל לוותר על אחריות ועל אחריות מורחבת ל-3 שנים שניתן להוסיף בארץ.
כמו גם צריך לזכור שזה בטח מגיע עם חיבור אמריקאי וצריך לקנות מתאמים לחשמל ישראלי.
מה שכן, שווה להזמין את המשחקים מאמאזון, רוב המשחקים הכי טובים (god of war, horizon zero dawn, uncharted) עולים 10$ ומקסימום של 20$ ואם מזמינים מעל 50$ המשלוח חינם ואין מע"מ.
לעומת מחירים של 100 עד 200 ש"ח בישראל.
גם אם זה יוצא יותר יקר דרך אמזון, מבחינת אחריות זה עדיף על כל אחריות בארץ.
השירות שתקבל, בלי שאף אחד לא יתווכח איתך, הוא פשוט לא יאמן. (לעומת מה שהורגלנו פה)
לא הבנתי אותך בדיוק…
על איזו אחריות אתה מדבר בהזמנת מוצר מחו"ל ועל איזה שירות?
כמו שכתבתי בתגובה הארוכה הקודמת שלי: קנית PS4 מאמאזון, אחרי פחות משנה קרה משהו ל-PS4 שלך, איך תפעל?, כי אני פשוט לא יודע, תסביר לי…
אתה תפנה אליהם, לחו"ל, ואיך יתבצע מתן שירות האחריות בדיוק?
לא נראה לי שהם ישר ישלחו לך מוצר זהה כתחליף, או שאם ניתן לתקן אז מה?, אתה תשלח את זה אלהים, ומה עם דמי משלוח הלוך חזור?
בקיצור, אני ממש לא מבין איך אפשר במקרה הזה לממש אחריות של מוצר שכזה מחו"ל… לדעתי באמת עדיף כבר לקבל איזושהי אחריות אצלינו מקומית…
החשמל הינו 110-220 או שמצריך שנאי מיוחד ?