מסך הנעילה דורש מאיתנו בתור ברירת מחדל לגרור מנעול ירוק מצד אחד של המסך אל צידו השני, דבר שנתפס בעיני רבים כלא נוח.
הדפדוף בדפי האינטרנט הוא בגדר חוויה של ממש. הדפדפן המובנה של אנדרואיד עובד באופן מצוין – המסך מגיב טוב מאוד לנגיעות, טעינת הדפים מהירה והדפדוף בהם חלק. המעבר בין הסימניות גם הוא מבוצע באופן חלק ומשלים את חווית הגלישה ב- Xoomלטובה, יותר מגלישה באמצעות מחשב נייד או סמארטפון.
ה-Xoom תומך בטכנולוגיית ריבוי מגע – כאשר נדרשנו להגדיל או להקטין את המסך באמצעות שימוש בטכנולוגיה זו, על ידי מעין צביטה של המסך, המכשיר הגיב מעולה למגע שלנו וביצוע פעולות כמו הגדלה, הקטנה ואפילו גרירה של יישומים במסך הבית, הכל בצורה חלקה.
חנות היישומים של אנדרואיד, הלא היא המרקט, גם היא עובדת נהדר וחושפת אותנו להמון יישומים חינמיים או בתשלום.
תהליך הורדת האפליקציות הוא פשוט ודורש רישום לשם זיהוי המשתמש, אך היישומים שהורדנו דרך המרקט לא עבדו בצורה מושלמת. לדוגמה – כשהורדנו את המשחק Fruit Ninja בגרסתו החינמית, הופתענו מהרזולוציה שהוצגה בפנינו, שכן היא לא התאימה למכשיר. למרות זאת, ניתן לומר בבטחה כי התאימות של מערכת ההפעלה אנדרואיד לטאבלטים עדיין בחיתוליה. אנחנו בטוחים שההיצע הדל של היישומים התואמים לטאבלטים בחנות האפליקציות של גוגל עוד יתפתח ויתרבה, ובסופו של דבר ישתווה לכמות האפליקציות התואמות לסמארטפונים.
לאחר שהורדנו מספר יישומים מחנות היישומים של גוגל, מסך הבית הראשי של ה-Xoom נהיה עמוס מאוד והחלטנו לסדר את היישומים במסכי הבית השונים. גרירת היישומים למסכי הבית השונים מתבצעת באופן חלק על ידי לחיצה על צלמית היישום למשך כשנייה ברציפות, ולאחר מכן גרירתו למקום הרצוי. כשלוחצים מספר שניות ברציפות על איזור ריק במסך הבית, נפתח מסך ההגדרות המאפשר לשנות ולעצב את מסך הבית כרצוננו. באמצעות מסך זה ניתן לבצע התאמה אישית של רקעים, להוסיף Widgets למסך הבית, להגדיר רקע מונפש ולהוסיף קיצורי דרך ליישומים נוספים.
למה בחרתם טאבלט שהוא בין הפחות פופולריים בין אלה של האנדרואיד?
קניתי אותו לא מזמן
קניתי אותו לפני שבועיים בערך,ואני מאוד מרוצה.
והוא לא ממש פופולרי בגלל המחיר הגבוהה שלו.
המשקל שלו באמת קצת בעייתי,אבל מי שצריך משהו קל,אז שיקנה סמארטפון לא טאבלאט@@@