הטאבלט הנאה של היצרנית הסינית זמין לרכישה כעת במחיר נמוך יותר מבעבר
שוק הטאבלטים הסיניים עבר שינויים משמעותיים בשנתיים האחרונות. את טאבלטי האנדרואיד המגמגמים של היצרניות העלומות החליפו מוצרים לא רעים בכלל, שמריצים גם את הגרסה האחרונה והמלאה של חלונות. המוצרים המתחברים אליהם, כמו המקלדות המגנטיות, הופכים את חלקם למתחרים ראויים לאולטרבוקים שעולים פי שלושה לפחות.
Chuwi היא אחת מכוכבות הטאבלטים הסיניים. הדגם שהשיקה בפברואר השנה, Hi12, משתמש במעבד אטום Cherry Trail Z8300 מרובע ליבות של אינטל במהירות שעון של 1.44 גיגה-הרץ, מצוייד ב-4GB של זיכרון RAM, מגיע עם 64GB זיכרון איחסון ובעל קישוריות בלוטות׳, מצלמה אחורית ברזולוציית 5MP וקדמית ברזולוציית 2MP ויציאת HDMI. הוא גם כולל פורט USB 2.0, 3.0 ו-MicroUSB. סוללת ה-11,000 מיליאמפר-שעה שלו גדולה מזו של המתחרים בקטגוריה, ובראשם ה-iWork של חברת Cube. גולת הכותרת היא מסך ה-IPS הבהיר שלו, בגודל 12 אינץ׳ וברזולוציה של 2160×1440. זהו אותו המסך ששימש את ה-Surface Pro 3 המעולה של מיקרוסופט.
הגרסה של המכשיר שניתנת לרכישה מכאן מגיעה עם שתי מערכות הפעלה בתצורת Dual-Boot, אנדרואיד 5.1 ו-Windows 10, ובצבע אפור כהה. היא נמכרת בימים הקרובים במחיר של 230 דולר כולל משלוח לארץ, שהם כ-865 שקלים בקירוב.
למבצעי גאדג'טים נוספים לחצן כאן.
Orit Doron Haleva
Shlomi Lutati
יש לי את הדגם היותר קטן והאיכות שלו ממש זולה. קחו בחשבון.
ממליץ לקנות דגם כמו hp stream מיצרנית ידועה ולא מיצרנית סינית.
המכשיר בא עם דף google translate לאנגלית מסינית. ממש משעשע לקרוא.
כמו כן המטען עם מפצל מאמריקאי לאירופאי ככה שזה גם חסרון שצריך ללכת עם הדבר הזה כל הזמן (מטען שמורכב מכמה חלקים).
בדיוק התפרסמה ביקורת על אח שלו, כאשר השורה התחתונה הייתה:
"כאשר הגרוע ביותר היא בעית הכיבוי הפתאומי. כל אלו והרגשת האכזבה הכללית ממכשיר שאמור היה להיות מנצח בקטגורית המחיר שלו, הופכות את ה-HiBook , לדעתי האישית לפחות, למכשיר פשוט לא מומלץ"
http://www.hometheater.co.il/article07516.html
המוצרים של CHUWI לא כאלה מוצלחים, windows 32 bit מגביל את השימוש בזכרון והמעבד רחוק מלהיות פרקטי. מחשב נייד זה לא יהיה.
מאיפה הבאת שיגיע עם 32bit?
יש לי את הדגם 10" הקודם קרוב לשנה. המפרט דומה בבסיסו לאחרון ובמקרה הגיע עם 32bit אבל לאחר עדכון ביוס ומערכת מקבלים 64bit. הוא עובד מצויין וגם טאבלט ישן של החברה ה v88 עובד לא רע לאחר החלפת רום
אולי תתחילו לעשות ביקורות על המוצרים הסיניים האלה? זה לא שאתם יכולים להתחרות באתרים הגדולים שמקבלים את רוב הטלפונים לפני ההשקה, אז אולי תעשו שירות לקהילה ותתחילו לבקר טלפונים של xiaomi וכדומה. מעניין אותי לדעת איך האיכות, איפה הפשרות והאם המוצרים האלה מקבלים עדכונים ושירות .