כאשר ניגשנו לבצע המהרה (אוברקלוקינג) בכרטיס המסך HD7970 לא ידענו באמת למה לצפות אבל דבר אחד היה בטוח, ה-HD7970 הוא אוברקלוקר מעולם אחר! את זה אנו יודעים על פי כמות הרעש התקשורתי אותו עשה כרטיס המסך בנושא זה כאשר אוברקלוקרים ברחבי העולם הציגו תדרי ליבה אשר לא ראינו בעבר, בטח שלא בכזאת קלות.
על מנת לבצע המהרה הדבר הראשון אשר עשינו היה להכנס למרכז הבקרה Catalyst ולאפשר את מעטפת החום הגדולה ביותר האפשרית לנו בקטגוריית ה-PowerTune, תוספת מקסימאלית של 20%. לאחר מכן באמצעות MSI Afterburner 2.2 Beta 10, הגרסא האחרונה של תוכנת ההמהרה הפופולארית, התחלנו בביצוע המהרה ללא שום שינוי למתח פעולת הליבה. התדר אותו השגנו ללא שינוי מתח היה 1140 מגה-הרץ לתדר הליבה (שיפור של 23.2 אחוזים) ותדר של 1700 מגה-הרץ לזכרון (שיפור של 23.6 אחוזים).
אחלה ביקורת ליאור!
ביקורת מעולה – הערה קטנה
מחיר הכרטיס בארה"ב 600$, ולפי מה שידוע לי הוא מגיע ממוהר ל 1000 כאשר מהירות הליבה הבסיסית היא 925.
ל-2 – הסבר
XFX השיקה כמה גרסאות בניהן גם גרסאת DD כמו זו בתוספת BLACK EDITION. ה-BE מומהר ל1000 בליבה. אם אתה שואל אותי? בזבוז כסף, 1000MHZ זה דבר שמשיגים כל כך בקלות שאין צורך לשלם על זה שקל נוסף
ציפיתי שהוא ינשוף ל6990 בעורף, נחכה לתמיכה טובה יותר ….
התייחסות ל- 4
כשה- HD 7970 מומהר כמו שצריך, הוא אכן נותן ל HD6990 נשיפה טובה בעורף.
איך בודקים בודקים FPS במשחק?
איך בדיוק מתבצעת הבדיקה?
אני מעוניין לבדוק כמה המערכת שלי מגיעה.
צריכת חשמל מהשקע?
המספרים נמוכים יחסית, מה שמראה שגם מפלצות לא צריכות ספקים מטורפים.
תשובות לשואלים
6 – תלוי באיזה משחק. ב-Crysis וב-Crysis2 אני משתמש בתוכנות ל-Timeline קבוע שרץ בכמה לופים. לבדיקות כמו Metro אני משתמש בסצנה כבדה של סופת השלגים (בערך 10 דקות אחרי תחילת המשחק).
ל-7 – הצריכה נמדדת AC מהשקע בקיר אל ספק הכח, מה שאומר שבפועל צריכת החשמל DC היא מעט נמוכה בכמה וואטים ממה שאתה רואה בגרפים
ביקורת מצויינת!
איכותית, מקיפה ואמינה.
כל הכבוד.
SUS IS A DUDE, ל"ת
פשוט ביקורת מעולה
כבר אין שום צורך לחפש ביקורות בחו"ל. הכל פה קרוב לבית ובעברית. מצוין!
כתבה מושקעת
תודה על המידע . תמיד בזמן ..
🙂
ביקורת מעולה – מה המחיר בארץ ואיפה ניתן להשיג?
ביקורת מצויינת.
כל הכבוד