מה באריזה
את האריזה הכחולה של אינטל כולנו מכירים. בחזית האריזה נמצא הלוגו של אינטל, יחד עם הכיתוב בחלק התחתון שמציין שזהו כונן בסדרת ה-330 של החברה. בצידה הימני התחתון נמצאת מדבקה עם כיתוב לבן שמציינת את נפח הכונן.
תכולת האריזה:
- הכונן עצמו
- מתאם מ-3.5" ל-2.5"
- מתאם מולקס ל-SATA
- כבל sATA
- מדבקה למארז
- חוברת הוראות
- ברגים להתקנה
גם בסדרה זו אינטל לא חוסכת בכלום, הבאנדל עשיר ומכיל את כל המרכיבים בסדרה בדומה לסדרת ה-520 – החל ממתאם חשמל, דרך כבל sATA ועד לדיסק שמכיל את תוכנת "ארגז הכלים" של החברה לכונני SSD (SSD Toolbox utility).
גוף הכונן עשוי מאלומיניום בצבע כסף, כאשר בחלקו העליון של הכונן לא תמצאו מסגרת פלסטיק שחורה בדומה לסדרת ה-520, אלה רק את המדבקה שמכילה את כל הנתונים שתזדקקו על הכונן עצמו, כגון נפח, מסדר סידורי, דגם ועוד.
לא קראתי את הביקורת..
הסתכלתי על הכוננים שהשתתפו בביקורת ואין שם דגמים של crucial שהם מהמומלצים בפורום ובכלל ולדעתי הם העבורים להיות האומד העיקרי לביקורת השוואתית..
אחד הSSD המשתלמים בשוק!
SSD תקציבי מאוד לשוק "הנמוך" בעל ביצועים דיי טובים. רמת הגימור הסופית לא בשמיים אבל בשביל העלות שלו (450 ש"ח במקרה שלי) זה מאוד אבל מאוד משתלם.
ממליץ בחום!
רציתי לקנות SSD, אבל בגלל שאני עם Windows XP, אז אמרו לי שלא כדאי
אני עם Windows XP ונהנה ממנה מאד.
ניסיתי את Vista ואת Windows 7,
ושתיהן לדעתי גועל נפש 🙂
אני לא מוכן לוותר על XP,
וממה שאמרו לי, XP קצת בעייתית עם SSD, מבחינת TRIM.
אז יוצא בעצם, שאני אצטרך להשאר עם HD מסתובב רגיל…
חבל.
בקשר לCrucial m4 128GB
מה עדיף?
מישו שמבין
עד שלא יוצא מנגון שיודע לחשב לאיזה בלוקים בזכרון שלנו אנחנו ניגשים באופן קבוע לא הייתי קונה SSD. סה"כ רואים כוננים של 128 GB ויותר.. למען האמת אנחנו לא משתמשים בעשירית מזה ברוב העבודה שלנו אנחנו עובדים מול בלוקים קבועים של מידע.
הייתי רוצה HD שמורכב מ SATA + SSD ככה זה גם יהיה זול ואני גם אקבל ביצועים ב99 אחוז מהזמן לא פחות טובים ממישהו שמשתמש בכונן SSD מלא.
M4 תומך ב-TRIM ב-FIRMWARE שלו ,כך שניתן להשתמש ב-WIN XP
הדבר היחידי שצריך לעשות הוא לפרמט באמצעות חיבור למחשב שמריץ WIN 7
מפני ש-XP לא יודעת לפרמט SSD בצורה
אופטימלית ולכן הביצועים יהיו נחותים.