בתערוכת Computex 2010, הציגה Zota את כרטיסי ה-Fermi החדשים של NVIDIA, לצד לוחות H55 ומערכות Barebone
יצרנית החומרה Zotac, שכבר הציגה השנה בתערוכת CES בלאס וגאס חלק ממוצריה החדשים, עושה זאת גם בטאיוואן – לצד מוצרים חדשים שהחברה השיקה רק לאחרונה, כגון כרטיסי ה-Fermi החדשים שלה. החברה הציגה את גרסאותיה לכרטיסי ה-GTX 465, GTX 470 ו-GTX 480 של NVIDIA, זאת בנוסף לשני לוחות-אם חדשים שמתבססים על ערכת השבבים H55 של אינטל ומספר לוחות אם המיועדים למערכות דלות הספק.
כרטיס ה-GTX 465 של Zotac, שהושק לא מזמן, כולל גוף קירור סטנדרטי מתוצרת NVIDIA, ותדרי השעון שלו הם 607MHz לליבה ו-3.2GHz לזכרון. עוד הוצגו גם כרטיסי ה-GTX 470 וה-GTX 480 של Zotac: הכרטיסים הללו הם חלק מסדרת כרטיסי ה-Amp שלה, מה שאומר שהם מגיעים עם גוף הקירור VF-3000 מתוצרתZalman , ותדרי השעון שלהם מעט גבוהים יותר מהתדרים הרשמיים של NVIDIA.
תדרי השעון של כרטיס ה-GTX 470 עומדים על 650MHz לליבה הגרפית ו-3.4GHz לזכרון, בעוד שתדרי השעון של ה-GTX 480 עומדים על 756MHz לליבה ו-3.8GHz לזכרון. מחירי הכרטיסים הללו הם כמובן בהתאם, והם כבר נמכרים ומשווקים ברחבי העולם מסוף חודש מאי.
באשר ללוחות האם של החברה, הוצגו שני דגמים חדשים של לוחות H55 זעירים: אחד הלוחות תומך במעבדי אינטל בתושבת LGA1156 ובכל מעבדי ה-Core, זאת בנוסף לשתי כניסות USB 3.0, חריץ PCIEx16 ויציאות HDMI ו-DVI. הלוח השני תומך גם הוא במעבדי אינטל בתושבת LGA1156, אך רק במעבדי ה-Core מסדרות ה- i3 וה-i5. בנוסף, הוא מציע תמיכה ב-USB 3.0, חריץ PCIEx1, ויציאות DVI ו-HDMI. שני הלוחות כוללים תמיכה ב-WiFi באמצעות שבב 802.11n.
בנוסף ללוחות ה-H55, הציגה Zotac גם את לוח האם החדש ביותר שלה מסדרת ה-IONITX. הלוח מגיע עם מעבד מובנה מסוג Intel CULV (דל הספק) כפול ליבה מדגם SU2300. הלוח כולל שבב גרפי מובנה על בסיס פלטפורמת ה-ION של NVIDIA, תומך ב-DDR3 וכולל יציאות DVI, HDMI ו-VGA.
בנוסף, הציגה Zotac בדוכן שלה גם את מערכת ה-Barebone החדשה ביותר שלה מסדרת ה-ZBOX, שנקראת ZBOX HD-ID11. מדובר במערכת Mini-PC המיועדת למחשבים קטנים במיוחד, הכוללת בין היתר שבב ION, תמיכה ב-WiFi, חיבורי eSATA ויציאות VGA, HDMI ו-DVI.
הSU2300 ממש לא "אטום מסורס"
ההפך הוא הנכון, הוא חזק מהאטום לפחות פי שניים שלוש.
מדובר בcore2due לכל דבר.
מעבד בעל שני ליבות אמתיות (ולא מדומות כמו באטום). ומהארכיטקטורה של הcore2due.
מדובר באחלה מעבד ליישומים רגילים.
מרשים