צריכת חשמל
בעת מנוחה, צריכת החשמל של המערכת הייתה טיפוסית ואופיינית לכרטיס מסך מומהר. צריכתו הייתה גבוהה בוואטים בודדים מעל לכל כרטיס מסך אחר בסדרת ה-GTX500. לעומת זאת, בעת משחק, צריכת החשמל הכלל מערכתית עמדה על 353 וואט, נתון מאוד משמח בהתחשב בעובדה שגם המעבד מומהר. בעת מבחני המאמץ המקסימאלי צריכת החשמל הכלל מערכתית עלתה ב-100 וואט נוספים ועמדה על 456 וואט. למערכת מבוססת מעבד אינטל מסדרת Core החדשה וכרטיס מסך מדגם GTX570 Super OverClock אנו ממליצים על ספק כח איכותי של 550 וואט לפחות. במידה ותבוצע המהרה נוספת למערכת אנו ממליצים על ספק כח איכותי של 620 וואט לפחות.
רעש
גם במצב המנוחה וגם במצב המשחק שמר כרטיס המסך על רמת רעש מתונה ומקובלת על הדעת. במצב מאמץ המצב היה מעט פחות ורוד אך אסור לשכוח שזה הוא מצב אשר מאמץ את כרטיס המסך באופן שאינו טבעי, מספיק להביט בגרף צריכת החשמל בשביל להבין עד כמה.
טמפרטורה
בבדיקה זו העמדנו למבחן את יכולתו של קירור ה-Windforce X3 לאחר כל ההבטחות והרושם שנוצר ולשמחתנו הרבה לא התאכזבנו. בעת מנוחה, ליבת כרטיס המסך שמרה על טמפרטורה נמוכה למדי. בעת משחק הטמפרטורה עמדה על 61 מעלות צלזיוס שהיא טמפרטורה נוחה אשר משאירה מרווח רב להמהרה (ולהזכיכם מדובר בליבה מומהרת מבעוד מועד). גם במצב המאמץ המקסימאלי שמר הקירור על הליבה הגרפית אשר שהתה בטמפרטורה של 73 מעלות צלזיוס.
בקרוב אצלי 🙂
איך הכרטיס זה לעומת הקלוק של EVGA ?
מע' קירור נהדרת
יש לי את הכרטיס בלי ה-OC מהמפעל ואז המחיר קצת פחות מ-1500 שקל. הטמפ' במאמץ לא עולה על 60 מעלות בטמפ' חדר של מעל 30 מעלות ואפשר לעשות לבד את ה-OC. גם במאמץ הוא לא מרעיש במיוחד ולראות שהוא עובר 580 רפרנס זה באמת יפה ומשתלם.
לפי הגרפים בסקירה
אני מגיע לביצועים דומים אם לא גבוהים יותר, עם 6950 שפתוח ל6970 ועם אוברקלוק ל1000/1500, בהרבה פחות כסף
למה לא הבאתם 570 נוסף?
כדי לראות מה ההבדל בין ה-soc לבין 570 'רגיל'
איפה אפשר לקנות כזה בארץ?