SiSoft Sandra
SiSoft Sandra 2005 CPU Arithmetic Benchmark
תוכנת Sandra היא תוכנת מדידת ביצועים סינטטית פופולארית המודדת ביצועים של רכיבי מערכת שונים ונותנת ציון מספרי לביצועים אלו.
מעבד מודרני מחולק לשני "חלקים" העוסקים בחישובים מתמטיים, הראשון עוסק בחישובים במספרים שלמים (Integer) והשני במספרים שאינם שלמים (Floats או Floating Point). תוכנת Sandra נותנת פקודות חישוביות בשתי תצורות אלו למעבד, ופולטת את המהירות בה ביצע המעבד את הפקודות בצורה של מספר הפעולות שביצע המעבד בזמן הנתון (כמובן שמספר גבוה יותר טוב יותר).
כמו שאנחנו רואים במבחן המספרים השלמים (Integer) ובמבחן ה-iSSE2, ה-A8R-MVP מגיע אחרון גם בסטוק וגם באוברקלוק.
בסטוק ה-A8N-SLI Premium מוביל, אך באוברקלוק ה-DFI LanParty UT NF4 Ultra-D תופס את המקום הראשון, כנראה בגלל התדר הגבוה יותר אליו הגענו איתו.
במבחני המספרים הלא שלמים (Floats) במהירויות סטוק, ה-DFI LanParty UT NF4 Ultra-D משתרך אחרון בעוד ה-A8R-MVP מוביל בהפרש קטן, אך באוברקלוק שוב ה-DFI מוביל על שני הלוחות של ASUS.
SiSoft Sandra 2005 CPU Multimedia Benchmark
מבחן זה עוסק בעיקר במדידת ביצועים של סט הפקודות הכלול בכל מעבד המאפשר עיבוד יעיל של מולטימדיה. סטי פקודות אלו הקרואים SSE2, SSE, 3DNOW ו-MMX מופעלים במצבים בהם המעבד נדרש לבצע חישובים מיוחדים הנוגעים לדחיסות וידיאו ואודיו.
גם כאן ה-A8R-MVP אחרון גם בסטוק וגם באוברקלוק. ה-A8N-SLI Premium מוביל בהגדרות סטוק, ואילו באוברקלוק ה-LanParty UT NF4 Ultra-D תופס שוב את המקום הראשון.
SiSoft Sandra 2005 Memory Bandwidth
מבחן זה מהווה מדד של רוחב הפס המקסימאלי שניתן להשיג מהזכרונות בתדר הנוכחי, ונעשה שימוש בפונקצית ה-Dual Channel. הציון הוא בעצם כמות המידע (ב-MB) שעובר לזכרון בשניה אחת.
גם במבחן זה ה-A8R-MVP מוציא הכי מעט מהחומרה שלנו הן בסטוק והן באוברקלוק. גם הפעם, בסטוק ה-A8N-SLI Premium מוביל ובאוברקלוק ה-LanParty UT NF4 Ultra-D מוביל.