מבחני ביצועים
לקחנו את ה-Copperhead לסיבוב במשחקי השוק הפופולאריים, וכן בעבודה שוטפת ביישומי אופיס וגלישה באינטרנט. העכבר מבטיח רבות, מדיוק גבוה ועד זמני תגובה מהירים במיוחד, ובמשחקים הדורשים זאת הוא אכן מקיים.
Unreal Tournament 2004 – זהו ללא ספק המשחק אשר העכבר הציג בו את הביצועים הטובים ביותר. מהירות התגובה והדיוק של העכבר באים לידי ביטוי היטב במשחק זה, כאשר העכבר מאפשר לעקוב בקלות גם אחר היריבים החמקמקים ביותר. פגיעות ראש (Headshots) מעולם לא היו קלות יותר.
Counter Strike – רשמינו מהשימוש בעכבר במשחק זה הם מעורבים. בעוד שבשימוש בכלי נשק מדויקים כגון רובי הצלפים והאקדחים העכבר מדגים היטב את יתרונות חיישן הלייזר, בעת השימוש בכלי הנשק האוטומטיים (בייחוד אלו בעלי רתע חזק), היתרון של הלייזר הורגש פחות.
Battlefield 2 – במשחק זה לעכבר יתרון מעניין, הגובל כמעט ברמאות – כאשר נכנסים לכלי רכב בעלי צריח הנע לאט, הגברת מהירות העכבר תאפשר לכם לשלוט בצריח בדיוק רב, מבלי שתצטרכו לגרור את העכבר שוב ושוב על המשטח כדי לגרום לצריח לבצע פניות חדות. החסרון היחיד הוא שכדי לשנות את המהירות, יש להשתמש בכפתורי הצד הלא נוחים.
בשאר המשחק העכבר מתנהג בדומה לביצועיו ב-Counter Strike: כלי הנשק המדויקים יותר הרוויחו, ואילו כלי הנשק האוטומטיים נשארו כמעט ללא שינוי.
Office – דווקא כאן, עיצובו של העכבר בא לידי ביטוי לרעה. כאשר עובדים עם העכבר לסירוגין (הקלדת טקסט, סימונו ע"י העכבר, ועריכה שלו לדוגמא), האצבעות מתעייפות במהירות, שכן צורת העכבר אינה מתאימה ליד ובכל פעם תצטרכו למקם מחדש את היד מספר פעמים עד שתתפסו את העכבר כראוי.
בנוסף לביצועיו הכלליים, לעכבר ישנן מספר תכונות הראויות לציון. כפי שכבר ציינו, העכבר עשוי מחומר נעים למגע, המאפשר אחיזה נוחה ללא החלקה, אך בשימוש ממושך העכבר גורם להזעה.
משקלו של העכבר הוא נקודה חשובה נוספת, שכן לדעתנו הוא קל מדי (משקלו הוא כשל ה-G5 ללא המשקולות) ובשילוב עם המהירות הגבוהה, הסמן ממש "עף" לאורך המסך. נחכה ונראה מה יתרמו ערכות המשקל החדשות לעכבר זה (לכשיצאו לשוק), אך לדעתנו Razer היו צריכים לשלב אותן בבאנדל מלכתחילה, ולא לגבות עבורן תשלום נוסף.