הדרייברים
מכיוון שהדרייברים הם החוליה המקשרת בין העכבר למחשב, הם מהווים מרכיב קריטי בהפיכת עכבר טוב למצוין. בעוד דרייברים בסיסיים מספיקים לרוב האנשים, מה שעושה את ההבדל הוא הדרייברים שעושים קצת מעבר, וכמובן ש-Razer לא פסחה על תחום זה, בו היא הצטיינה בשנים האחרונות.
הדרייברים של Razer מאפשרים את תפעול התכונות הבסיסיות שהייתם מצפים מהם – יכולת לקבוע את רגישות העכבר ואת תפקידו של כל כפתור, אך בנוסף הם מכילים גם פונקציות מתקדמות נוספות כמו האפשרות לשנות את רזולוצית הסריקה ואת מהירות הממשק שבין העכבר למחשב (הקצב המקסימלי הוא 1000Hz, מה שמקנה לעכבר זמן תגובה מהיר מאוד של 1ms). פונקציות כמו קביעת תפקידים מיוחדים יותר לכפתורים, כגון הצמדת מקש מקלדת לכפתור העכבר (כך שלחיצה על הכפתור בעכבר תהיה כמו לחיצה על המקש במקלדת), או הצמדת מקרו שלם (רצף מקשים כגון Alt/Ctrl+מקשי ה-F ואפילו השהיה), גם הן קיימות.
תכונה נוספת שהיא בגדר חידוש בתחום היא הזכרון הפנימי של העכבר: הודות ל-32KB של זיכרון שנמצא בעכבר עצמו, ניתן לשמור עד 5 פרופילים שונים על העכבר (כאשר כל פרופיל מכיל את כל ההגדות המופיעות בדרייברים). לפרופילים אלה ניתן לגשת גם ללא התקנת הדרייברים, כך שתוכלו לקחת את העכבר למסיבת רשת לדוגמא, שם כל הפרופילים יהיו זמינים ללא הצורך בהתקנת הדרייברים והגדרתם מחדש.
אופציה שבולטת בחסרונה בדרייברים היא האפשרות להתאים לתכנת את הכפתורים ספציפית עבור אפליקציה מסוימת, אך חמשת הפרופילים הם די והותר לרוב הצרכים.
לבסוף בדקנו את צריכת הזכרון של הדרייברים, נושא בו אין ספק ש-Razer עשו עבודה טובה, שכן הדרייברים צורכים סה"כ רק כ-1MB. מדובר בצריכה הנמוכה ביותר מבין כל העכברים כיום, דבר המבטיח כי ביצועי המחשב לא ייפגעו כתוצאה מהשימוש בעכבר ובדרייברים.