עבור לתוכן

כמות האלכוהול שיוצאת בשתן

Featured Replies

פורסם

"רוב האלכוהול מתפרק בכבד בתוך כמה שעות, ורק חלק קטן ממנו מופרש לזיעה, לדמעות ולשתן", "וכמות האלכוהול שמגיעה בסופו של דבר לשתן היא בין אחוז אחד לשלושה מהכמות שאנחנו שותים"

ד"ר פרנסיס ענתה לבלייזר על שאלה כלשהיא שקשורה לפיפי.

לינק: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3597505,00.html

מה שאותי מעניין אם זה באמת נכון, כי זה קצת מוזר לי.

לפי מה ששמתי לב, כשאני שותה הרבה אלכוהול (בירה), אני נעשה שיכור יותר ויותר (כמה מפתיע).

וכשאני הולך להשתין אני ממש שם לב תוך כדי שאני משתין איך ההשפעה של האלכוהול יורדת קצת.

וזה סותר את מה שהיא אומרת בכמה מובנים: הזמן שלוקח לאלכוהול להגיע לשתן, וכמובן הכמות.

מישהו יודע משהו לגבי זה? היא טועה? אני טועה? הזרבובים היו סגולים? כחולים? מי רצח את ג'יי אר?

תודה מראש, הפיפי המודאג של שם.

פורסם

לדעתי זה פשוט בגלל שאתה עובר למקום מואר יותר ומתרכז במשהו ספציפי, ובכלל משנה אווירה,

אז אתה מרגיש הרבה יותר מפוקס ופחות שיכור, בלי קשר לכמות האלכוהול שיוצאת מהגוף.

פורסם

מניסיון אישי- אם תשתה מספיק משקה אלכוהולי בעל ריח חריף (וודקה למשל) ותחכה מספיק זמן, אתה תשתין בערך חצי ליטר (נבדק) בריח חריף של וודקה

פורסם

עדיין יש חומרי פסולת בוודקה ואותם בדיוק אתה משתין, אבל רוב האלכוהול כבר פורק כאמור ע"י הכבד והמעיים, ורק קצת נשאר בשתן.

פורסם

מניסיון אישי- אם תשתה מספיק משקה אלכוהולי בעל ריח חריף (וודקה למשל) ותחכה מספיק זמן, אתה תשתין בערך חצי ליטר (נבדק) בריח חריף של וודקה

חחחחחח הרגת אותי..

כן מצטער זה הסטראוטיפ מהתמונה... חחחח

אממ לפי מה שאני יודע הגוף יכול לפר כמות מסוימת של אלכוהול בפרק זמן..

בערך בקבוק בירה לשעה (כמובן שזה משתנה מאדם לאדם)

ובד"כ כשאני שותה בירות(2+) פשוט יוצאת לי כמות עצומה של שתן בריח חזק במיוחד של בירה (אבל לא לקחתי דגימה לבדוק

את אחוז האלכוהול ;) )

פורסם

כנראה אחרי שהשתנת את תוצרי הפירוק של האלכוהול הכבד יכול לקחת "עוד נגלה" ולהמשיך בפירוק ואז רמת האלכוהול בדם יורדת

פורסם

מישהו יודע משהו לגבי זה? היא טועה? אני טועה? הזרבובים היו סגולים? כחולים? מי רצח את ג'יי אר?

תודה מראש, הפיפי המודאג של שם.

חחחחחחחחחחח חזק ביותר

פורסם

אני היחיד שמרים פה גבה?

אשכרה הרחתם את השתן שלכם?

בכל מקרה..תחושת השיכרות מאוד מושפעת מהסביבה, ולא רק מכמות האלכוהול ששותים.

כאחד שנהנה לשתות בכל שעה ביממה, אני אומר בוודאות שיש חושך, והראיה מתערפלת.. הריכוז יורד ומרגישים יותר שיכורים.

לעומת זאת שיש אור בחוץ, מרגישים יותר מפוקסים כי הפגיעה בחדות הריאה היא מינורית.

מסקנה? תשתו במקומות חשוכים ותשתכרו יותר, רק עשו לי טובה- אל תריחו את השתן שלכם.

פורסם

זה לא שאנחנו מתקרבים לקיר ומריחים את זה... זה דיי "מרחף" באזור

פורסם

אני יודע שלהקיא זה עוזר :]

כמו ש TheReaper אמר...מניסיון אישי.. :cool2:

פורסם

כן רק צריך לא לפספס את האסלה. :)

פורסם
  • מחבר

טוב, אז ככה..

עשיתי מחקר די מעמיק בנושא וכמה ניסויים (אני חושב שאני אשלם על זה בכמה שנים טובות מהחיים שלי, או לפחות בהשתלת כבד), הממצאים הם כדלקמן:

א. גם אם אין שינוי בתאורה בזמן שאני משתין בירה, ההשפעה נחלשת.

ב. זה לא קשור לזה שאני עובר ממצב של ישיבה לעמידה.

ג. קשה להבחין בריח של בירה כשאתה משתין בשירותים של פאב. REAPER כנראה משתין בבית.

ד. זה לא חכם לנסות את הניסוי בבית. יש להצטייד בחומרי ניקוי.

ה. הרצפה הרבה פחות כואבת אחרי 3 ליטר בירה. כמובן שהייתי יכול להמנע לגמרי ממפגש איתה אם רק הייתי שותה פחות.

ו. "לקום בבוקר אחרי 4 שוטים של ג'יימסון" לא עומד במבחן ההגיון של הטבע, גם ג'יימס בונד היה זורק את השעון מעורר על הקיר. (או יורה בו).

ז. כל הזין שאני עובד היום.

ח. השילוב האידיאלי הוא 2-2וחצי ליטרים של גולדסטאר משובחת בליווי של 2-3 צ'ייסרים.

בקיצור, יש רופא באיזור?

הוא בטח מבין דבר או שניים על גוף האדם ויידע לספק תשובות.

פורסם

הפסקתי לנסות להבין את ה"מחקר" שלך ברגע שכתבת גולסטאר ומשובחת באותו משפט.

פורסם
  • מחבר

טוב אז הגעת די רחוק..

ולא נכנס לוויכוח הזה של גולדסטאר VS כל העולם, כי אני צודק.

פורסם

לא אתה לא צודק, כי כל אדם מושפע בצורה שונה מאלכוהול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים