פורסם 2006 באפריל 2419 שנים הייתה כתבה בעיתון מצאו מנהרות שמובילות אל ליבת הפרמידה ואבנים מסותתות ענקיות ברגלי הפרמידות. חבל שזה בבוסניה אם זה היה במקום נורמאלי כבר מזמן הייתה לך הדמייה טרמית מלוויין 8)
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים צילומי לוויין והדמיות טרמיות גילו באזור עוד שתי גבעות משונות, בצורת פירמידהכי ללווין יש בעיות נגד בוסנים? או קשה לו להגיע לשם?
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים כי ללווין יש בעיות נגד בוסנים? או קשה לו להגיע לשם?אני מתכוון למשהו רציני כמו זה שמתמשים בו לחיפוש משאבים מתחת לפני הקרקע. ללווין אין שום בעיות עם בוסנים, אבל בעיות תקציב לבוסנים יש בטוח.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אני לא מבין מה הבעיהכתוב שם שבעזרת הדמיות תרמיות מלווין הם כבר ראו שיש עוד פירמידותמה, זה לווין צעצוע?ומי אמר שיש להם בעיות תקציב?
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים הם לא פרסמו שום תמונה, אני בספק אם באמת זה נעשה בכל אופן יש לוויינים שחודרים עד לעומק של חצי קילומטר, משהו רציני. אני מבטיח לך שאם הם השתמשו במשהו זה איזה לוויין סובייטי מעידן לנין
פורסם 2006 במאי 1019 שנים בטח בסוף יגלו שזה איזה תרבות של חייזרים שחיו פה בכדו"א מתחת לאדמה :s05: :s05: :s05:
פורסם 2006 במאי 1019 שנים לא הייתי רוצה להיות באיזור כאשר ה-Predator יגיע להילחם ב-Alien שכלוא בלב הפירמידה.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים נראה לי זו פיקציה או הגזמה פרועה220מטר...------לווינים לאו דווקא קשורים לאותה מדינה או אז בעיות תקציב זה לא רלוונטיכל מדינה יכולה להסיט את הלווין שלך כדי לרחרח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.