עבור לתוכן

מה יקרה כשיתחמם כדור הארץ

Featured Replies

פורסם

כדור הארץ היה הרבה לפני בני האדם וישאר הרבה אחרי בני האדם.

והיהירות של בני אדם שאומרת SAVE THE PLANET משגעת אותי.

ואנרגיה סולרית כל כך יקרה שלא שווה להשתמש בה.

המקור היחיד שגילינו שפרקטית יכול להחליף את כל הדלק בעולם זה אנרגיה אטומית.

ושוב התחממות מתונה של כדור הארץ רק תעזור לבני האדם.

• תגובות 64
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אנרגיה אטומית זה דבר מסוכן שלא לוקחים סיכונים. :nono:

פורסם

לא אמרתי להשתמש בזה, אמרתי שאין לנו מה לעשות (אלא אם כולנו הוליכם לחיות AMISH STYLE)...

פורסם

כדור הארץ היה הרבה לפני בני האדם וישאר הרבה אחרי בני האדם.

והיהירות של בני אדם שאומרת SAVE THE PLANET משגעת אותי.

ואנרגיה סולרית כל כך יקרה שלא שווה להשתמש בה.

המקור היחיד שגילינו שפרקטית יכול להחליף את כל הדלק בעולם זה אנרגיה אטומית.

ושוב התחממות מתונה של כדור הארץ רק תעזור לבני האדם.

כדור היה הרבה לפני בני האדם אבל תמיד לא בתנאים שבני אדם היו יכולים להתקיים בהם !

אנרגייה סולרית יקרה כי בקושי משתמשים בה. ברגע שיתחילו לפתח אותה כמו שצריך המחיר שלה יירד ויירד בהדרגה ...

בקשר לזה שהתחממות כדור הארץ תעזור לבני האדם :-X

אני חושב שכבר דיברנו על זה .

פורסם

ושוב אתה מתעלם מהניסוי היחיד שהיה לנו. באל ניניו כלכלת העולם הרוויחה 14 מיליארד דולר. איך אתה מתעלם מזה? העולם התחמם, הכלכלה הרוויחה!

העשור האחרון הוא לא החם ביותר ב100 השנים האחרונות.

בשנות ה50-70 העולם התקרר למרות שרמות הCO2 עלו.

אין כיום שום דרך סבירה לייצר אנרגיה סולרית כך שהמחיר חשמל לא יוכפל פי עשרות מונים.

אין שום עדות להתחממות באיזורים שאינם עירוניים.

אתה פשוט מתעלם לחלוטין מהעובדות.

אתה אומר שאתה לוקח את המידע שלך לא רק מהעיתונים, הייתי רוצה לראות חלק ממקורות האינפורמציה שלך.

פורסם

הניסוי שאתה מדבר עליו פשוט לא מוכיח כלום. לא הבנתי מה הקשר בכלל. בכול מקרה הבעיה שמוצגת כאן היא האפשרות שהמצב של ההתחממות תמשיך ויהיו דברים הרבה יותר חמורים ממה שקרה ב"באל ניניו " . אתה מדבר כאילו כבר הוכח מדעית שכלכלת העולם עולה ביחס ישר להתחממות כדור הארץ.

נכון שגם הטענה שלי לא הוכחה עדיין כמו שכבר אמרתי, ועל זה אני אומר לך מה שכבר אמרתי בהודעה קודמת שלי בעמוד זה(שאסור לנו לקחת סיכונים.)

בקשר לאנרגייה סולרית כבר אמרתי, אם הנושא יתפתח אז בסופו של דבר כול העסק הזה יוזל עד לרמה שזה ישתלם לנו. כמובן שכיום זה יקר.

פורסם

באל ניניו הייתה שנה החמה בכ2-3 מעלות. כלכלת העולם הרוויחה יותר מ19 מיליארד דולר יותר.גם אם ננקה את כל האסונות טבע שהיו באותה שנה (לא יותר אסונות טבע משנה רגילה) נקבל מספר בין 14ל 15 מיליארד.

אני מפנה אותך ל BULLETIN OF THE AMERICAN METEROROLIGCAL SOCIETY 80, NO9. עמודים 1819-1828.

עכשיו אמרת שאתה לוקח את המידע שלך לא רק מהעיתונים, מעניין אותי מאיפה אתה כן לוקח את המידע שלך?

פורסם

מאיפה אני לוקח את המידע שלי? אולי אם תקרא את כול ההודעות שכתבתי תבין(עמ' 1 שיהיה לך יותר קל).

בכול מקרה אני לא מבין למה אני צריך לחזור על עצמי כול כך הרבה . אתה טוען שבעקבות האל ניניו כלכלת העולם הרוויחה. דבר ראשון בתקופה הזאת הטמפרטורה הכוללת של כדור הארץ לא עלתה ב 2-3 מעלות. דבר שני, הבעיה הפוטנציאלית שלנו היא ההתחממות של כדור הארץ לטווח ארוך, לא תופעה חריגה שקורת פעם בכמה זמן.(אגב יש תאוריות שאומרות שבעקבות התחממות כדור הארץ תופעת האל- ניניו תתרחש לעיתים הרבה יותר קרובות אבל נעזוב את זה כרגע).

אני רוצה להבין , אתה טוען שככול שכדור הארץ יתחמם הכלכלה שלנו תעלה ותעלה? עם או בלי להתיחס "לניסוי" הבודד הזה של האל ניניו.

ותענה לי על השאלה הבאה. אתה לא חושב שעדיף שבמקום לומר שהסבירות לנזקים דרסטים בכדור הארץ היא נמוכה ביותר וגם כך אין לנו מה לעשות ,להתיחס לבעיה כאילו היא ודעית ולנסות לימצוא פיתרונות אפשרים לבעיה. זה כמו האיום האירני(טוב לא בדיוק אבל לצורך העניין). נאמר שרוב גורמי המודעין היו טוענים שרוב הסיכויים שאיראן לא הולכת ליבנות פצצת אטום, האם ניקח את הסיכון וניתן למזל להכריע או שנפעל בכול מקרה ולא ניתן שום אפשרות לאסון?

פורסם

דבר ראשון טמפרטורות העולם כן עלו 2-3 מעלות בתקופת האלנינו לכשנה וחצי, ואתה מתווכח איתי שאני הפנתי אותך למחקר מדויק כולל ציטוט עמודים.

שיעור נחמד במדעי המחקר - אם אתה רוצה להפריח אותי שאני מסתמך על המחקר, אתה צריך להפריח תמחקר או להראות שאני לא מפרש את המחקר כהלכה. לא טרחת לעשות זאת.

מכיוון שאתה אדם שלטענתו קרא המון מחקרים בנושא, אולי תקרא עוד אחד. הייתי גם רוצה לדעת מאיפה הגיעו לך המחקרים בנושא.

ושיהיה ברור אני לא אומר לא לעשות כלום, אני אומר שאי אפשר לעשות כלום. (אנלוגיה נחמדה - זה שאדם מתנגד לעונש מוות, זה לא אומר שהוא בעד לשחרר אסירים לחופשי). אני כן בעד להוריד את רכבי ה4X4 מהכביש, ולמנוע זיהום נחלים ושאר מקורות מים וכו'.

אני רק לא מאמין שזה ישים או פרקטי.

פורסם

זיהום נהרות לא קשור להתחממות.

זיהום נהרות זה עניין שאנחנו יכולים לעשות נגדו הרבה, וצריך לעשות נגדו כל מה שאפשר וכמה שיותר מהר, כי מי שתייה, נכון להיום זו בעייה הרבה יותר חמורה מהתחממות כדור הארץ.

פורסם

שיעור נחמד במדעי המחקר - אם אתה רוצה להפריח אותי שאני מסתמך על המחקר, אתה צריך להפריח תמחקר או להראות שאני לא מפרש את המחקר כהלכה. לא טרחת לעשות זאת.

מכיוון שאתה אדם שלטענתו קרא המון מחקרים בנושא, אולי תקרא עוד אחד. הייתי גם רוצה לדעת מאיפה הגיעו לך המחקרים בנושא.

ושיהיה ברור אני לא אומר לא לעשות כלום, אני אומר שאי אפשר לעשות כלום. (אנלוגיה נחמדה - זה שאדם מתנגד לעונש מוות, זה לא אומר שהוא בעד לשחרר אסירים לחופשי). אני כן בעד להוריד את רכבי ה4X4 מהכביש, ולמנוע זיהום נחלים ושאר מקורות מים וכו'.

אני רק לא מאמין שזה ישים או פרקטי.

תאמין לי אם הייתי מוצא מחקר שמוכיח את מה שאני טוען כבר הייתי מראה לך אותו אבל אין כזה. כבר אמרתי בתחילת הדיון שלדעתי מתי שתהיה הוכחה להתחממות כדור הארץ וההשלכות שלה זה כבר יהיה מאוחר מדי(אני מקווה שאני טועה כמובן). אבל אני שמח שהגענו להסכמה כול שהיא לשם שינוי, שנינו מסכימים שכן צריך לעשות משהו בנידון ,פשוט אתה חושב שאין מה לעשות . לצערי אני או אתה או כול אדם בודד אכן לא יכול לשנות את המצב .הפיתרון לדעתי חייב לבוא מהממשלות בכך שיובילו חקיקה ומחקרים למציאת פיתרונות לנושא וכמובן לישם אותם. כול זה כמובן לא יקרה עד שלא תהיה מודעות אמיתית להשלכות האפשריות למה שעלול ליקרות .

פורסם

כולכם מדברים על התחממות כדור הארץ, שהיא תאוריה נחמדה.

אבל התאוריה השולטת עכשיו היא התאוריה של התקררות כדור הארץ.

עידן קרח חדש.

פורסם

שניהם לא יקרו בתקופה של ילדינו, נכדנו או נינו.

כל הזין לבן של הנין :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

שניהם לא יקרו בתקופה של ילדינו, נכדנו או נינו.

:lol: :lol: :lol:]

גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים