דיונים חדשים בפורומים
-
אילון מאסק בדאבוס: "ההזדקנות היא בעיה פתירה לחלוטין" - והעתיד של ה-AI נמצא בחלל
לאחר שנים של ביקורת חריפה והיעדרות מופגנת, אילון מאסק נחת לראשונה בפורום הכלכלי העולמי בשווייץ לראיון מפתיע עם מנכ"ל בלאקרוק, לארי פינק. השיחה נעה בין חזון טכנו-אוטופי על חיי נצח ורובוטים שיחליפו את כוח העבודה האנושי, לבין תוכנית מעשית להעברת מרכזי הנתונים של ה-AI למסלול סביב כדור הארץלכתבה
-
בחירת מחשב נייד ללימודים + עבודה עתידית | Windows | תקציב עד ~3800 ₪
GringoG ·היי לכולם, אני מחפש המלצה על מחשב נייד לשימוש בלימודים טכנולוגיים (כולל וירטואליזציה / VM / פיתוח) וגם לשימוש מקצועי בעתיד. דרישות עיקריות: Windows ארכיטקטורה של 64 סיביות 16GB RAM 512GB SSD (עדיפות ל-NVMe) מעבד חזק שמסוגל להריץ מספר מכונות וירטואליות בצורה שוטפת ( 4 ליבות פיזיות, 8 ליבות וירטואליות ) תקציב : יש לי מימון של כ-3000 ₪ לרכישת המחשב, ואני מוכן להוסיף מהכיס עד כ-800 ₪ נוספים, כלומר תקציב כולל של עד ~3800 ₪, אם יש לכך הצדקה אמיתית בביצועים / אמינות / עתידיות אשמח לשמוע: איזה
-
נתיבות המשפט 31 מודיעין עילית
142371 ·שלום וברכה היתקינו לי בעבר וואצפ על המחשב דרך מערכת אנדרואינד כמדומה לי, וכעת כבר שבועיים לא נפתח לי קבצים ורושם לי 'לנסות שוב מאוחר יותר' [בערך הלשון]. ולא ולא קורה לי כך עד כעת, מה יכול להיות הסיבה לדבר, האם זו כי אני על חסימת אתרוג שאתרוג עלו על העניין והצליחו לחסום, או מיכל סיבה אחרת, אשמח לקבל את עזרת הציבור בעניין תודה
-
האם היה לכם נסיון עם האינטרנט (לא סיבים) של 018 XPHONE או -019 מובייל?
mirileh1 ·אני באזור בו אין אינטרנט סיבים. הוט פה על הפנים. אני גולשת על התשתית של בזק. והגיע השלב בחבילה של בזק בו המחירים כל הזמן מטפסים, ונמאס לי >:-(. שוקלת לעבור לאינטרנט של 018 או 019 (שניהם עובדים על התשתית של בזק). האם למישהו יש נסיון איתם ויכול להמליץ/להזהיר?
-
סוף עידן ה-x86? אנבידיה נערכת להסתער על שוק המחשבים הניידים עם מעבדי N1X החדשים
הענקית הירוקה מרחיבה את פעילותה מעבר למאיצים הגרפיים ומכוונת ישירות לשוק המעבדים הראשיים. על פי דיווחים משרשרת האספקה, שבבי ה-ARM הצרכניים הראשונים של החברה צפויים להגיע למדפים ברבעון השני של 2026לכתבה