כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
בסוף הסרט הזונה שבגדה נכנסת למעלית בבית חולים ואז איזה רופא מציע לה ל"בקי" סיגריה ונאמר "בלה בלה אם תחפש בלה בלה בעיר החטאים תמצא כל דבר" לא הבנתי מה המשמעות של העניין, אנא הסבירו לי
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.haborer3.net/%D7%94%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%94-3-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-11 יש שם איזה עשרים אלף דברים לא מובנים לעשות וזה פשוט לא עובד... הצליח לכם?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לברר למי יש בפורום PAYPAL והוא מוכן לעזור לי עם כמה דברים
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המדפסת שרתה אותי נאמנה, והיא יחסית מודרנית (סדרת BJC של Canon). האם מישהו מכם מכיר מקום שקונה מוצרים שמישים-חלקית? בבקשה תזרקו לי הצעות נוספות. תודה. אגב, הבהרה: המודעה הזו אינה קריצה סמויה למכירה..
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
על איזה טרקטורון נוסע DMX? אני מתכוון לכחול הזה... כמה סמק וכמה אמור לעלות כזה? ועוד שאלה למי שראה מטריקס רילודד(2) על איזה אופנוע טריניטי נוסעת? כנ"ל כמה סמ"ק וכמה אמור לעלות. אני רק יודע שהוא של דוקאטי....אופנוע חייה ביותר... שומעים את העוצמה! מכחה לתשובות... תודה!
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לא מזמן התחלתי להתאמן ואני לא ממש יודע מה אני מאמן חוץ מידיים אז רציתי אתר שאני ידע בדיוק מה אני מאמן ואיך לאמן כל שריר בגוף
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול ללכת לשם (לחנות) ולקנות את מה שאני רוצה שם במקום, בלי להזמין לפני זה דרך האינטרנט או משהו. כי לפי מה שרשום שם באתר צריכים להזמין קודם ורק אז ללכת לחנות ולאסוף את המוצר או לבצע הזמנה בתוספת דמי מישלוח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שעושים alt-ctrl-del ורואים את חלון התהליכים של המחשב , איזה מהם אני יודע שאני יכול להוציא, ואלו שלא??? מצורפת בזאת תמונה של התהליכים הפתוחים, אולי תעזרו לי אני יכול לסגור???
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון בבנק עכשיו רציתי לדעת אם הם מחייבים צעירים לכרטיס אשראי או עם יש סוגי עמלות שצריך לשלם או משהו שצריך להזהר ממנו, בבקשה למי שהתנשא עם בנקים שיוכל לעזור או בעל ניסיון אחר?
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן, ברגע שאלך לצבא אהיה בחיל האוויר (אני בן 15 - אבל צריך לחשוב על העתיד), שמעתי שיש אפשרות לעבוד בתור מתכנת ששם התנאים הכי טובים בעיקרון. יש לי ידע נרחב ביותר בתחום התכנות והמחשבים בכללי (סיימתי קורס C++ באוניברסיטה) ושמעתי מאדם שעבד כמתכנת בחיה"א שצריך פרופיל 64 ומטה, אני לא מתכוון להוריד פרופיל או משהו שכן אין לי שום בעיה בריאותית בכלל. למישהו יש עוד מידע בנושא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתגע כבר שנה, איך קוראים לזה באנגלית... כתבתי nrver ending story ב-imdb וזה לא מצא את זה, ואין סיכוי שזה לא יהיה שם כי חגיגה בסנוקר כן שם! אז אם מישהו יודע איך קוראים לסרט באנגלית בבקשה שיגיד לי... :
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על תנאי הגלישה בחרמון אם מישהו היה שם השבוע זה יהיה מעולה. באתר שלהם הן מציגים שהכל מעולה. אבל קרה בעבר שהגעתי והיו מלא סלעים וגומות בוץ. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי היום בדואר מכתב מהצבא עם זימון ל''מקצועות טכניים'' הבנתי כבר שזה קדצ' וכל זה.. על מה מדובר בידיוק? כדאי לי לברוח מזה כמו מאש או ללכת ולראות מה בידיוק הם מציעים? אשמח לחוות דעת.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מתברר שישנה התקפה על מחשבים מתוצרת Asus דרך שירות העדכונים האוטומטיים של החברה. יש כמובן כלים מאסוס עצמה ועוד להתמודדות עם הבעיה. לידיעתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עוד חודש יש לי יום הולדת. כבר יש לי הכל למחשב (מבחינתי), אין יותר מה להשקיע בו. חשבתי קצת,במקרה נכנסתי לאתר של KSP, פתאום אני רואה את זה: מדליק לא? זה עולה 765 ש"ח אצלם וזה בא עם 128MB "בילד-אין" ככה הם מציינים בפירוש (ניתן להרחבה עד 256). והנה עוד קצת על מאפייני המכשיר. אז מה דעתכם ?! ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש [כמה נדוש שזה יישמע] של בחורות [לא ערומות] ואני מוצא רק 1280*960 או 1024*768 ויש לי LCD ברזולוציה 1280*1024 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
שלום, כשראיתי "שש עם עודד בן עמי" היה אצלו חוקר שגילה זן חדש של שפעת, האם זה נכון? אין לי כתבה להראות לכם sry אולי מישהו מצא? סביר להניח שזה נכון מה שהוא אמר כי אני חליתי לפני חודש כמעט בערך כמעט שבוע.... ועוד פעם לפני שבוע חליתי בערך שבוע... יומיים/שלוש היה לי חום ושבוע שלם צינון ושיעול (עדיין לא עבר לי, אין עוד הרבה)... אפילו ידיד שלי מהכיתה חולה כמעט שבוע, כנראה משהו חמור, פעם הייתי מתרפא בקלות, היום זה לא רק שזה קשה להתרפאות אלא זה קרה לי פעמיים בחורף.... מה שלא קרה לי בחורפים הקודמים. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
החוש השישי שלי אומר שלליברמן יהיו מעל 20 מנדטים עלה ירוק יעברו את אחוז החסימה וקדימה יפלו חזק
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
10 מטבעות מסודרים בשורה. בין המטבעות יש גם אמיתיים, שמשקלם 7 גרם כל אחד, וגם מזויפים שמשקלם 8 גרם כל אחד. נתון שכל מטבע מזויף נמצא מימין ביחס לכל מטבע אמיתי. האם אפשר באמצעות שתי שקילות בלבד על מאזניים למצוא את כל המטבעות האמיתיים? אם כן, איך? אם לא, למה?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה מצטרף לרשימת הפוסטים ההזויים והלא קשורים אבל יש בפורום הזה מלא אנשים ובטוח שחלק קטן פה מבין... אז ככה: תקציב עד 600ש"ח(עדיף שתיהיה כמה שיותר זולה אבל זה התקציב) צריך שיהיו לה דרגות חיתוך וגם דרגה שהחיתוך שלה הוא טוטאלי...נגיד אם אני רוצה להוריד תמערבולות שיער האלה בעורף או להוריד זקן...וחוץ מזה שיהיה לה כמה שיותר דרגות חיתוך.. בטריה או חיבור לחשמל לא משנה לי... שתדרוש כמה שפחות"טיפול" ושתחזיק לאורך זמן..
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-