עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mrsph666,

Never again ------------ [Verse 1] It's been two years now, Hope is fading out, Now I realize, Still I wanna shout (My heart out!) [Verse 2] All those countless times, I have seen your eyes, Emptiness and lies, That is I despise (Despise!) [Chorus] Never again, Will it come up to this, Never again, Will I suffer defeat, Never again, Will I look at you, and think "I love you!" [Verse 3] What I've done so far, Must be not enough, What we have been through, Means nothing to you [Verse 4] No hope, no goals, Nothing at all, Lying in my bed, It all seems so dead [CHORUS]

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by demonshlomo,

עכשיו אני יספר את הסיפור שקרה לי לפני כמה ימים, סיפור מזוויע ומפחיד!!! כפי שאתם רואים במפרט קניתי מחשב חדש וקיבלתי את המעבד לפני שקיבלתי את הלוח אם אז כשהלוח סוף סוף הגיע הייתי מאוד נרגש!!! פה אני רוצה לציין שהדבר שאני הכי מפחד ממנו בעולם זה עכבישים!אין משהו אפילו לא מוות שאני מפחד ממנו יותר!!!!! ואני לא צוחק! בדיוק הייתי בטלפון עם חבר שלי שהוא עכשיו באוסטרליה כבר 3 חודשים וזאת הייתה הפעם הראשונה שאני דיברתי איתו מאז שהוא נסע... כששליח של FEDEX צילצל לי בדלת:חבילה למתן. פתחתי והלכתי לקבל אותה....(עדיין בטלפון)לקחתי אותה לחדר שלי נרגש מאוד וישר ניגש לפתוח אותה... זה לא היה החבילה של הלוח אלא חבילת קרטון גדולה שפתחתי אותה ובתוכה היה הלוח.... הסתכלתי והתקרבתי לחבילה כדי להס…

3. Started by Funkyzord,

מישהוא מקיר אתרים שמזבירם כול מיני דברים של פיסיקה כמו חוקים ועדיף בעיברית

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  4. אני מריח בחירות מתקרבות ... ציינו את המתמודדים שלכם על פי איכות הספאם , כמות הספאם .... זהו נראה לי . בשלב הבא נריץ בחירות . נ.ב. זה מה שקורה כשקמים מתוך שינה ב2 בלילה .

5. http://www.isrotel.co.il/isrotel_pundak_ramon/ חלק אמרו לי שהוא נחמד מאוד וחלק שהוא כמו דירת שיכון בת 40 שנה... מישהו היה לאחרונה ויכול לפרט מעט יותר? תודה.

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by --Shadow--,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם זה נכון - לפחות חיצונית הוא נראה טוב יותר. http://www.tweaktown.com/news/20455/could_this_be_the_iphone_5_supposed_prototype_pictures/index.html http://www.iphone-release.com/the-real-iphone-5-is-coming-what-are-you-waiting-for/#more-408

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  7. חברה ודגם או רק חברה

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  8. שאלה לי אליכם - האם לתופעה בה במעבר מיחיד לרבים, האות האחרונה במילים שנגמרות בת' לא נמחקת? למשל חנית => חניתות אבל תווית => תוויות או שאלו סתם מילים מיוחדות?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

שלום לכולם! אני יודע ששולחים המון מיילים עם בקשות עזרה אבל הפעם זה ילד בן 10, דור כהן חולה סרטן שגר בבנין שלי דרוש להם סכום עצום של 350,000$! יש כתבה מפורטת בynet במדור הבריאות : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3539122,00.html אפשריות ההתרמה מפורטות באתר של עמותת "להושיט יד": http://leoshityad.com/ לתרומות בכרטיס אשראי(מקבלים קבלה) בטלפון : 03-9090882 או 052-5047555 או העברה לחשבון אישי של הוריו של דור: חשבון:5545 בנק: מרכנתיל דיסקונט(17) סניף: 651 על שם: רינת ואלישע כהן תעבירו בבקשה לכל מי שאתם יכולים, תדברו עם ההורים שלכם זה ממש חשוב. מי שלא יכל לתרום ובכל זאת רוצה לעזור שיעבור את התוכן לאנשים אחרים! תודה רבה אביב לוי (זה הפלאפון של אמא שלי) 050-898916…

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

שלום רציתי לדעת אם יש אתר עם שירים על ישראל שאפשר למצוא בו גם את המילים של השירים. בנוסף מישהו יכול לכתוב פה כמה שמות של שירים על ישראל. תודה רבה לעוזריםץ

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  11. מישהו יכול בבקשה לברר לי כמה עולה אייפוד טאץ' GB ו 16GB בבאג בדיוטי פרי? ניסיתי לברר בעצמי אבל בסניף אחר של באג אמרו שאין להם את הטלפון של הסניף בדיוטי פרי (כן, בטח) ואין שום אפשרות לברר כמה עולה מוצר מסויים שם... תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  12. 1. במקרה הלא ייתכן שלא אחווה אורגזמה לאחר שהתגלגלת עליי, שיכור כלוט והתחלת ל"לפמפם" במשך 5 דקות שלמות, בעודך מחרחר כאדם זקן עם סרטן בריאות, אני אזייף אחת. 2. בכדי שלא תרגיש בזיוף אשתמש בביטויים כמו, "אז כך מרגיש זיון גדול מהחיים", ואיילל כמו חתול אשר תוקעים בו סיכות ומחטים שוב ושוב. 3. אני בחיים לא אבקש יותר משחק מקדים. 4. אני מבינה לגמרי שתפקיד האישה בכל מערכת יחסים הוא לקבל את האשמה בכל דבר, אז כאשר אתה דופק לעצמך עם פטיש על האצבע או שקבוצת הכדורגל שלך מפסידה, אני מסכימה שבעקבות משוואה מדעית בלתי ניתנת לתפיסת אישה, זוהי אשמתי, אפילו אם אינני או לא הייתי שם אהיה אשמה. 5. בכל הזדמנות שאפגש עם חברותי, לערב בנות, אספר להם שאתה מצויד יותר טוב מיאק מגודל ואפילו פיל היה מתגאה …

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by nadavtwtw,

אני תמיד שומע את זה, מה הכוונה? איזה סוגי ראיות יש?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by noambar,

לי ולחבר שלי יש ויכוח: מדוע משה לא נכנס לארץ ישראל ומת לפני זה.

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by cheapwine,

אני צריך תרגילים במכניקה לתרגל לפני המתכונת

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  16. אני מתעניין כבר כמה זמן אופניים מפני שהתחלתי לעבוד יחסית קרוב לבית וחבל על הדלק. לא רכבתי כבר 12 שנה בערך ואין לי מושג מאיפה להתחיל. אני מחפש אופניים עירוניות ונוחות שיעמדו במשקל גוף מכובד.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  17. לפני שבוע או שבועיים לא בטוח שמעתי שהיתה תוכנית בערוץ 10 בשם אורלי וגיא בע"מ ופירסמו שם אתר שבו אפשר להזין מספר תעודת זהות ולקבל מידע אם האדם זכאי לקבל כסף מהמדינה (קרנות השתלמות, ביטוח... לא זוכר בדיוק מה ) מישהו יודע מהו האתר בדיוק ועל סמך מה מקבלים כסף?

18. Started by mei,

מצטער על ה- Double posting אבל לא היתה אפשרות בעריכה להוסיף קובץ. אשמח אם מישהו יוכל לפתור שאלה זו תודה ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by aviz,

הבנתי שממאי הם כבר חייבים לספק את השירות הזה רציתי לדעת אם זה באמת ככה ואם כן מה המחירים של ה ADSL שלהם אחרי שמתנתקים מהקו טלפון ? זה המקור שקראתי : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  20. חבר מגיע לארץ בקרוב ורציתי לקנות נייד ולשלוח לו שיביא איתו, אין כרגע אפשרות לכרטיס אשראי אמריקאי אז לצערי זה מוריד את newegg מהפרק. מישהו מכיר אתר אמין וזול אחר?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by MilkMan,

לא יודע איך להסביר את זה בכותרת אבל מצחיק: http://www.metacafe.co.il/watch/780136/telephone/ חחח הינה עוד אחד: http://www.metacafe.co.il/watch/780832/office_masturbation/

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the Israel Golden L…

23. Started by shayb19,

קודם כל אני לא מוכר אני צריך לקנות ודחוף אני בונה מערכת יחודית מסוגה ... דבר שני לא חוסמים שי .... שי אדם חשוב so it with my leader "sheep" no else shell b asked or to burn in hell with the white rabbit so bring it back bring it back dont leave it away .....cause .....

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  24. מארז:VB9000SWA ThermalTake מסך:Dell 3007WFP 30" LCD מעבד:מעבד Core 2 Extreme Duo X6800 BoxוIntel לוח:GAP35TDQ6וGigabyte דיסק:raptor 150GB 15000RPM דיסק 2:WD5000YSוWestern Digital זכרון: DDR2 4GB 1066MHz CL5 Corsair כרטיס מסך:nVIDIA GeForce 8800 Ultra 768MB ספק:BFG 1000W SILENT PSU Quad 12V Rails קירור:למעבד :Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler פצצה מוריד את החום ל41 מעלות אינטרנט:014 5 מגה קניתי למחשב שלי הקודם גם מחשב של גיימרים מערכת קירור מים big water se 645 זה לא שווה בגרוש חברה אל תיקנו תיזהרו תוך חצי שנה הגומיות השחורות כמו באוטו של מים שיוצאות מהגוף קירור נירקבות והמים יוצאים החוצה והלך המחשב זה מה שלי קרה אל תנסו כל מה שקשור לחשמל אל תתעסקו אם מים. ועוד …

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  25. זה כבר עלה על כל גבול...פשוט ככה... אז כן,להוריד מוזיקה דרך תוכנות שיתוף זה פשע,מה לעשות-מדובר בגניבה...ועל כן הRIAA צדים את מורידי המוזיקה כאילו הם היו ארנבות קטנות וחסרות ישע... הטירוף החדש הזה של תביעת משתמשים שמורידים מוזיקה כבר עובר כל גבול,למען האמת-הטמטום שבענין משגע אותי. בעוד שבארה"ב יש דרכים להשיג מוזיקה באופן חוקי,אני לא יודע אם שמעתם או לא-אבל בארץ יש כוונות להתחיל לתבוע משתמשים שמורידים שירים,"נפלא" הלא כך?ממש נפלא... כל אותם "צדיקים תמימים בחסד ה'" שתובעים משתמשים שמורידים,בכלל לא בודקים אם יש אלתרנתיבות לאותם משתמשים שמורידים,במקום לנסות ולפתור את הבעיה,הם יוצאים ונלחמים בה בכוח,ולא מטפלים בה בגרוש. אז כן,אני כמו רבים אחרים קניתי נגן MP3,נגן של RIO ליתר דיו…

• 7 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים