עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי אני עובד עכשיו עם C# ואני משתמש בפקודה CONSOLE.BEEP, עכשיו רציתי לעת אם זה עלול לגרום נזק למחשב או משהו... (מי שלא הבין אני נותן למחשב את הפקודה לעשות BEEP, לא כי יש תקלה בלוח אם או משהו) ועוד שאלה: למרות שזה קצת קשור יות לתכנות, האם יש דרך לגרום לביפ להשמע דרך רמקולים ולא דרך הלוח אם? אם זה לא קשור לפה תעבירו, כי זה המקום הכי מתאים לדעתי...

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by redead,

קיבלתי מאחי חבילה של איזה 50 דפים כאלה שעל כל דף יש 2 מדבקות שאפשר להדפיס כדי להדביק על הדיסק. הבעיה שלי היא שבתוכנה שבא אני משתמש להדפסת עטיפות של קופסאות - coverXP יש המון המון תבניות ואף אחד לא ממש מתאימה לדף הזה.. איך אני מוצא את האחד הנכון בלי לבזבז סתם דפים על הדפסה ?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by KOBRA CHOPER,

UFO http://video.google.com/videoplay?docid=-5767810060260008694&q=UFO

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by cleric,

אהלן, אני מחפש שירים בסגנון euro dance מקפיץ כמו: Basshunter - Now Youre Gone Darude - Sandstrom Groove Coverage - Poison (זה לפלייליסט של אימון כלשהו אז חשוב שזה יהיה מקפיץ ו"עצבני")

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by golla,

או.קיי אני לא סגור בכלל שאלה סוגי תשלומים, נרשמתי לאיזה אתר וב- Payment info הוא מבקש ממני לבחור בין: 1. Webmoney R 2. Webmoney Z 3. Payoneer לגבי ה-R ו- Z הבנתי ש- webmoney r זאת מעין המרה לכסף רוסי ו-Z זה לדולרים לגבי payoneer אנ מבין שזה כאילו שירות תשלום \ גייב שונה... בעצם webmoney R\Z ZV שירות של אתר מסויים אחד ו- payoneer זה דוג אחר ? בבקשה רק ממישהו שיודע, אם אפשר להסביר לי יותר מה עדיף ועוד קצת מידע על זה. תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

למישהו יש אתרים עם חומר על הנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by mrraz,

מחיר מציאה 10,770,770.00 ש"ח כולל מע"מ לפרטים https://www.misradia.co.il/application/main.asp

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  8. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

א. יש לו פרופיל של עושק קברים(למרות הנסיון להתמע בקרב חברי הפורום). ב.הוא רוצה שיפתחו כאן פורום קבירה ועשיקה, כי נידו אותו מפסי פרו, ככל הנראה, בשל עשיקת קברים או סיבה אחרת: ג.הוא מאוד היה רוצה לקנות כבר משני במחרי של פקקי סודה מאיזה ילד אומלל פה, התירוץ שלו זה התירוץ של כל עושקי הקברים, ושלפחות ידאג לאיזה שהוא הגיון בדברים שלו כי לפני כמה ימים הוא אמר שיש לו מחשב משני בבית שהוא רוצה לעשות לו אוברקלוק... ד. שימו לב לשפה שהוא מדבר, מאוד מזכירה איזה סוחר שעוד היה בתקופה מוקדמת יותר בפורומים של אתר אחר: TAZOK אף אחד לא יהנה מפורום כזה, למעט סוחרי קברים. ה. הוא גם מאוד רוצה שהמילה הבלתי נסבלת על סוחרי מחשבים תעלם... אני לא מבין מה כ"כ בוער לו שיחזירו את פורום קבירה ועשיקה…

9. http://www.youtube.com/watch?v=abxAdGQNu3Q&mode=related&search= יש שם איזה 7 פרקים כולם אדירים! עריכה: זה שני חברה שמדובבים את ספלינטר סל...אבל לא מה שאתם חושבים ;D בהתחלה יש בחור ובחורה שמציגים אבל זה ממש קצר מיד זה מתחיל אחרי זה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  10. מישהו מכיר כזה אתר? (לא עם הסברים של כיתה א) תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  11. אני צריך לשלוח מחשב נייד (כ-2 ק"ג ועוד ספק כוח) להחלפת מאוורר, ומנהל החנות הציע שאשלח את המחשב בדואר רשום, והוא יחזיר לי בדואר רשום במקום "סתם לזרוק כסף" על שליח. אבל עם הדואר שלנו, זה לא יכול להינזק, או ללכת לאיבוד, או להיתקע כמה ימים? ומישהו יודע כמה עולה לשלוח עם חברת שליחויות מירושלים לחיפה? אני צריך את המחשב בחזרה כמה שיותר מהר. תודה

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  12. איך מגיעים לנמל חיפה באוטובוסים מירושלים? לא ממש הבנתי איך משתמשים באתר של אגד

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

אשמח שתגידו מה עדיף מבחינת יחס לעלות/תמורה. הצעה של בזב"ל - אינטרנט 30M (ללא גיימר) ב-40 ש"ח. הצעה של נטוויז'ן - אינטרנט 30M (עם IP GAMER) ב-35 ש"ח. אני שם דגש על הורדה 'בריאה' ופינגים נמוכים.

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the Israel Golden L…

15. Started by masmddr,

שלום. מישהו יודע כיצד אני יכול לברר באיזו שעה מתחילה בחינת הבגרות בספרות ביום שלישי? ניסיתי את האתר של משרד החינוך אבל כול מה שקיבלתי זה ג'יבריש ושגיאות שהאתר שלהם עמוס או משהו בסגנון. להתקשר לבית הספר אוכל רק מחר וזה כבר נהיה צמוד למועד. והאם הבחינה מתחילה באותה שעה בכול הארץ?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  16. Started by Shmoolik,

איפה IBM ? :lol: :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  17. Started by Void,

יאללה חברה אני עוד שעתיים בשדה תעוופה ניראה את כולכם עוד 5 ימים... תהנו בארץ! :D

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  18. אהלן יש לי את הכסא הזה. בדגם הנ"ל הגב נשען על רשת מעט גמישה ובאיזור הגב התחתון ישנה מעיין "מחיצה" קשיחה שאפשר לכוונן את הגובה שלה (היא מתחילה מאיזור הישבן ויכולה להגיע עד תחתית השכמות). באיזה גובה של המחיצה מתקבלת הישיבה הבריאה ביותר?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  19. Started by motaboy,

הממיר הדיגיטלי מחובר ישירות לשקע בקיר. מכשיר הוידאו מחובר לממיר כך שהוא מקליט את הערוץ שהממיר מכוון אליו. לוידאו יש היפר בנד, וכשהוא מחובר לשקע קיר הוא קולט את שידורי הכבלים האנלוגים. ניסית את הדבר הבא: שמתי מפצל בשקע בקיר כך שהממיר והווידאו מחוברים לשקע. הכל טוב ויפה, הוידאו מקליט איזה ערוץ אנלוגי שבא לו - אבל יש מספר ערוצים (רובם ישרלים כמו 22 ו11 וכל אלה, מוזר מאוד!) שלא קולטים. אני מקבל הודעה שהקליטה לא טובה. האם יש מפצל מיוחד שיאפשר לי לחבר את הווידאו והממיר כך לא תהייה הפרעה?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  20. Started by ^DaRk-MiNd^,

אני בחרתי טעים, זה גם הולך טוב עם פיצה (נ.ב - כן ! איך ידעתם ? משעמם לי)

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by Lost Spirit,

אהלן, אני מעוניין לעשות חלק משביל ישראל באיזור הצפון בחג סוכות כולל לינה במקום. זה נופל על התאריכים 30.9-1.10 או 7-8.10 את המסלול נעשה אני ומספר חברים. זו תהיה הפעם הראשונה שאני עושה מסלול שכזה ולכן מספר שאלות לי ליותר מנוסים: 1. איזה מסלולים מומלצים? 2. איזה ציוד מומלץ לקחת? 3. המלצות כלליות בתחום הטראקים? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

חוץ מספרים על מדע בדיוני, לא אוהב סוגים כאלו, יותר בכיוון של ספרים פסיכולוגיים, עם משמעות או ספרים שמבוססים על חיים של מישהו, או על איך לעשות בסף , בקיצור כל מה שקראתם והגעתם למסקנה שזה ספר שהיה שווה לקרוא וחבל שמישהו יפספף ולא יצא לו לקרוא אותו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by ykrupik,

היי לכולם, אני באמת לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול שאלות כאלה, אבל אני אנסה ומקסימום תפנו אותי למקום אחר. יש לי ידע מתקדם+ בטכנאות מחשבים, אבל מעולם לא הוסמכתי להיות טכנאי מחשבים, המקסימום היה עבודה של חודשיים בתמיכה הטכנית של HP. מישהי שמכירה מישהי מסרה לי את המחשב שלה אלי לתיקון בתשלום, דבר שמעולם לא עשיתי קודם. את רוב ה"התמחות" שלי עשיתי על מחשבים שלי, של בני משפחתי וחברים קרובים בחינם. הבעיה הצריכה פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, גיבוי החומר הקיים ובדיקה מקיפה לדיסק הקשיח. התקנתי לה גם אופיס ועדכונים של windows. והנה אני מגיע לשאלה: כמה מקובל לקחת/לבקש על עבודה כזאת? תודה מראש, יובל

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by LP_Fan,

הי היום הלכתי לקחת טופס ירוק של רישיון וגם לעשות בדיקת עניים. ואחרי שכבר סיימתי והכל אני מגלה שהוא לא רשם את השם משפחה שלי באנגלית נכון. יש לי שאלה יש אפשרות לשנות את זה (ברישיון עצמו לא בטופס) את זה בלי ללכת לשם שוב ולקחת שוב את הטופס מחדש? (עריכה: סליחה על השגיאות. עיברית זה לא ממש שפת האם שלי)

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  25. Started by פרז,

דובנית תני בראש למי שצריך. למרות שאני לא סובל אותך

• 3 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.