כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
מכירים את שירות פנדוה: http://www.pandora.com הם סגרו את השירות למי שלא מארה"ב. אתם מכירים שירותים דומים עם מוזיקה טובה? כלומר אתר שאני נותן לו מספר שירים שאני אוהב והוא בונה פלייליסט לפי הטעם שלי. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רדיו דיסק לחברה שלי לאוטו במחיר המדהים של 300 - 600 ש"ח (בערך) רציתי לדעת אם יש כמה מכם שממליצים על משהו שהם מכירים / יש להם תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום :} אני מחפש רדיו דיסק איכותי שיפיק צליל טוב במחיר של עד 600 שקל ! בתודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מסתבר שכל חנות שאני יכול לחשוב עליה כבר לא מחזיקה כזה. למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא רוטב סויה פטריות באיזור ת"א?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש כזה רינגטון שזה כאילו מישהו שאומר "רינג רינג רינג" וכל צלצול זה נהיה יותר ויותר חזק עד שזה כבר צרחות רינג רינג רינג !! מאיפה אני מוריד את זה ??
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רינגטון Depeche Mode-Shake the Disease תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ששלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת מצת לנתרן למי שלא יודע מה זה זה בעצם מצת שמשמש כמצית בתנאי שטח קשים כמו חושך,גשם וכ"ו... אניי חיפשתי בכל אתרו בכל חנות בטבריה ולא מצאתי כלום...אם מישהו מכיר חנות שיתן לי כתובת או אתר זה אמור להראות ככה : http://cgi.ebay.com/VINTAGE-AUTOMATIC-LIGHTER-COLEMAN-200A-RED-LANTERN-NEW_W0QQitemZ260033491329QQihZ016QQcategoryZ106993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל אני לא יכול להזמין מאיבי...בגלל זה אני צריך את זה מהארץ תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי רק את תחילת הגישה לפתרון של התרגיל הזה.? כלומר מה אני אמור לעשות ואני כבר ימשיך לפתרון השאלה כי אני לא ממש הבנתי מה רוצים ממני :-( תודה ! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיש רמקולים שרופים הרוסים שהוא לא צריך ומוכן לתרום לי שישרשר פה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנת אתרים כבר 4 שנים ועכשיו נוצר מצב שיש לי זמן פנוי, יש לי כתובת פנויה, יש לי שרת פנוי וטוב לשים עליו אתר בכל גודל שיהיה... כל מה שחסר לי זה רעיון לאתר לאו דווקא עם פוטנציאל רווחי אלא אפילו רק אתר שימשוך אליו קהילת אנשים מסויימת. אני יושב וחושב, חושב ויושב, אבל פשוט לא מצליח למצוא שום רעיון מעניין שכזה. חשבתי על בניית אתר Picture Blog שיהיה מעין אתר בלוג גרפי. אבל השוק הישראלי רווי באתרי בלוגים אז ירדתי מזה. חשבתי על אתר רשימות סרטים שבו יהיה אפשר לרשום את רשימות הסרטים (או כל רשימה אחרת) בצורה משוכללת. אבל ירדתי גם מזה כי החלטתי שזה לא ימשוך אנשים בצורה כזאת שיהיה שווה את ההשקעה. ככה חשבתי על עוד רעיונות כשכל פעם אני פוסל רעיון אחר... אז חשבתי לשאול …
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למדתי רק JAVA SCRIPT , FORMS, DATA BASE (SQL), DOM בנתיים פשוט אין לי שום רעיון לבנות אתר. תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רב יש לחבר שלי יומולדת(בן 19) ואני ועוד חבר רוצים לקנות לו מתנה ראויה ויפה הוא חבר מאוד טוב שלנו ואנחנו מחפשים רעיונות למתנה נחמדה ומקורית ראוי לציין שלא חסר לו כסף ויש לו הרבה מאוד דברים ככה שאנחנו מחפשים דברים שסביר להניח שאין לו כבר.. לא סתם דברים נדושים ולא מקוריים התקציב הוא עד 300 שקל בערך תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי נתקלתי ברקע הזה,אבל אינני מוצא אותו לצערי http://img413.imageshack.us/img413/903/dragonplochaos3.jpg אשמח לעזרה ^^
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
ברזולוצייה של 1600X1200 לפחות. מישהו יכול לתת כמה אתרים או להעלות לכאן כמה ממש איכותיים? תודה .
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום.! אני מחפש רשימה של שירים ממש חזקים של היפ הופ, וחשבתי עם תוכלו לעזור לי. תודה-Gil.Z
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שהצליל שלהם מדהים. הרגע ראיתי את זה: יש שם המון כלים לא מוכרים, אני אשמח עם מישהו יוסיף.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש חברות שמספקות חומרה כמו cd-log וביחוד חברות מימוש כלומר חברות שסמות חומרה בחנות ומקבלות כסף אחרי שהחומרה נמכרה תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לדוגמא: Frigidaire JEEP VASELINE DISK ON KEY וכו'...
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רשימת שירים משנות ה80 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך משהו כמו מטר עד מטר ועשרה לא יותר כי אין לי מקום בחדר רצוי עם מדפים ומגירות אבל לא חייב. התקציב לא נורא יש הצעות? אני נואש מחיפושים אין מידות שמתאימות לי.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני צריך שולחן מחשב..היה דגם ספציפי באתר של Office Depot שאהבתי..מהגבוהים האלה קראו לו Pavilion אני רואה שהורידו אותו מהאתר ואני לא מוצא דגמים אחרים שמוצאים חן בעיניי באופיס דיפו. איזה עוד חנויות ואתרים שווה לבדוק? התקציב הוא סביב ה-400 והשולחן צריך להיות דיי רחב(מסך 22 אינץ', 2 רמקולים לצידי המסך ומעדיף שיישאר עוד טיפה מקום) עריכה: הנוכחי שלי 122 ס"מ רוחב סתם בשביל הרקורד תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים אני כמה שבועות מקניית מחשב חדש ואם זה באה האפשרות לשנות את כל מה שיש לי בכללי, אז החלטתי לקנות שולחן חדש שעליו אוכל לשים את המחשב שלי לתצוגה, יהיה מקום למסך של 3440x1440 ורמקולים של 5.1 ומקום למיקרופון ומחזיק אוזניות, בסך הכל לא שולחן קטן שאפשר לשים עליו רק מסך או מסך ואוזניות. אני יודע שאם אסתובב במרכז בתל אביב ואחפש לעצמי שולחן כנראה שאמצא את זה שאני מחפש אבל לפני שאני עושה את זה אולי תוכלו אתם להמליץ לי על שולחן שהשתמשתם בו כבר או מכרתם או ראיתם וזוכרים איפה לקנות. דוגמאות לסוג השולחן שאני רוצה והאורך שלו: לדוגמא השולחן הראשון הוא 30x72 (inch) = 76 x 182 אני לא רוצה אורך ורוחב מדויקים כאלה אבל כדי שתבינו מה אני מחפש פחות או יותר זה המימדים שלו …
-
- 9 תגובות
- 74.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש שולחן עבודה (גיימינג) שהיה עליו שני מסכים בגודל 24 אינצ שני רמקולים ומדפסת מול המסכים יהיה פד גדול ועליו מקלדת ועכבר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי דוגמא לשולחן עבודה:
-
- 0 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מחפש שולחן עץ עם שילוב של מתכת פשוט בלי מגירות או דברים שטותיים אלא פשוט ועם עגלה נלווית (לא חייב) שיהיה איפה להחזיק את המחשב אני מבקש משהו לא מסורבל שאני יצטרך להתכופף כמו אידיוט כל פעם לסדר כבלים (בשביל זה אני רוצה את העגלה). הנה משהו בסגנון הזה בוללל רק בלי המגירות אפילו..
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-