עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי!! היום בערוץ 2 בשורה התחתונה הראו קטע שבבירור הוציא מYOUTUBE של מנחית מטוסים רוקד לציליל מיכאל ג'קסון,חיפשתי ביוטיוב תחת כל קומבינציית מילים אפשרית, גם בגוגל וגם באתר של קשת אבל לא מצאתי, מישהוא יכול להביא קישור?? תודה!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by idanarieli,

שלום אני מעוניין לבנות מדפסת תלת מימד. אני מחפש קיט (עד 1500 ש"ח אם יש בפחות אשמח לדעת) יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה וידע בתוכנה. מה אתם מציעים לקנות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Orillion,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס ורוד/פרוותי/מנומר/בצורת חיה לדיסקים? עדיף באיזור תל אביב. חלק ממתנה שאני מרכיב לחברה...

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. שלום לכולם אני כרגע בדרום אמריקה יושב באינטרנט קפה אני צריך לינק לשידור החי של ערוץ 2 ניסיתי דרך האתרים של רשת וקשת, באתר של קשת למשהו זה לא עובד לי תודה רבה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. תודה, הרצתי חיפוש אבל לא מצעתי כלום

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  6. שלום רב, מחפש קלטות וידאו לצפייה אישית בלבד של השעשועון "עשינו עסק" ששודר בזמנו בשנים 94-96 בהנחיית אברי גלעד בערוץ 2. אם מישהו בעבר הקליט או מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג כזה דבר אודה לכם אם תגיבו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  7. אני זוכר קטע ישן כזה, רצח. מלא בנות עם גוף פצצה אבל פנים של גבר חח זה היה קליפ פסיכודאלי כזה הזוי ממש לפני כמה שנים אפילו 10. לכולן יש את אותם הפנים של הגבר שאני חושב הם של האומן שמנגן את זה....יש אפילו קטע בלימוזינה ככה. תודה

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by solidus,

אתם מכירים תקליפ הזה של איזה 3 dudes לבושים בחליפות לפי מה שאני זוכר, יוצאים לאיזה מועדון ויש להם תקטע הזה שהם עושים עם הראש קדימה ואחרונה כל הזמן? במועדון הם מקיפים איזה מישי ודוחפים אותה או משו כזה.... אני חושב שג'ים קארי הוא אחד מהם... בכל מקרה, אני משום מה נזכרתי בקליפ, ואין לי מושג איך בכלל להתחיל לחפש אותו, אז מישו יודע אולי על מה אני מדבר?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  9. הי.. חיפשתי בלאזה ואין להם את השיר מה גם שהם חייבים לי שיר על חיוב לריק.. אני פשוט חייב את הקריוקי עוד להערב . תודה רבה ושבוע טוב ..

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. ככה, יש את הקרמבואים עם מילוי מוקה וניל וכו ... אבל כולם מצופים שוקולד. לפני הרבה שנים היו קרמבואים מצופים שכבה עבה של תות או בננה ובפנים קרם תות/בננה, פשוט חבלז !!! אם מישהוא יודע איפה לקנות או מכיר את המפעל אנא שיגיד לי, אני יקנה לו ארגז : כמו כן, פעם היה שוקולד לבן בצורת גולגולת ובפנים קרם אדום, מישהוא יודע איפנ יש היום ??? תודה אנשים. (אני יודע שאני שרוט, תודה)

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by DJO,

שלום כולם, מישהו במקרה חבר שם? יעזור לי מאוד. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מחפש מעמד\רגל לטלויזיה של LG מדגם 32LC51 בגודל 32 אינצ. אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות רגל מתאימה, או אם מישהו רוצה למכור אחת, או אולי לתת לי מתנה אם שלכם תלויה על הקיר... : אנא הגיבו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  13. מכירים את שירות פנדוה: http://www.pandora.com הם סגרו את השירות למי שלא מארה"ב. אתם מכירים שירותים דומים עם מוזיקה טובה? כלומר אתר שאני נותן לו מספר שירים שאני אוהב והוא בונה פלייליסט לפי הטעם שלי. תודה

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by The-Devil,

שלום אני מחפש רדיו דיסק לחברה שלי לאוטו במחיר המדהים של 300 - 600 ש"ח (בערך) רציתי לדעת אם יש כמה מכם שממליצים על משהו שהם מכירים / יש להם תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. שלום :} אני מחפש רדיו דיסק איכותי שיפיק צליל טוב במחיר של עד 600 שקל ! בתודה מראש לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by psychuil,

מסתבר שכל חנות שאני יכול לחשוב עליה כבר לא מחזיקה כזה. למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא רוטב סויה פטריות באיזור ת"א?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by [NOS],

יש כזה רינגטון שזה כאילו מישהו שאומר "רינג רינג רינג" וכל צלצול זה נהיה יותר ויותר חזק עד שזה כבר צרחות רינג רינג רינג !! מאיפה אני מוריד את זה ??

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  18. רינגטון Depeche Mode-Shake the Disease תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by sagi_10,

ששלום אני מחפש חנות בארץ שמוכרת מצת לנתרן למי שלא יודע מה זה זה בעצם מצת שמשמש כמצית בתנאי שטח קשים כמו חושך,גשם וכ"ו... אניי חיפשתי בכל אתרו בכל חנות בטבריה ולא מצאתי כלום...אם מישהו מכיר חנות שיתן לי כתובת או אתר זה אמור להראות ככה : http://cgi.ebay.com/VINTAGE-AUTOMATIC-LIGHTER-COLEMAN-200A-RED-LANTERN-NEW_W0QQitemZ260033491329QQihZ016QQcategoryZ106993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל אני לא יכול להזמין מאיבי...בגלל זה אני צריך את זה מהארץ תודה רבה לעזורים

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by iem,

מישהו יכול לתת לי רק את תחילת הגישה לפתרון של התרגיל הזה.? כלומר מה אני אמור לעשות ואני כבר ימשיך לפתרון השאלה כי אני לא ממש הבנתי מה רוצים ממני :-( תודה ! ;D [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ELiA,

למי שיש רמקולים שרופים הרוסים שהוא לא צריך ומוכן לתרום לי שישרשר פה... תודה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. Started by kisin,

שלום, אני מתכנת אתרים כבר 4 שנים ועכשיו נוצר מצב שיש לי זמן פנוי, יש לי כתובת פנויה, יש לי שרת פנוי וטוב לשים עליו אתר בכל גודל שיהיה... כל מה שחסר לי זה רעיון לאתר לאו דווקא עם פוטנציאל רווחי אלא אפילו רק אתר שימשוך אליו קהילת אנשים מסויימת. אני יושב וחושב, חושב ויושב, אבל פשוט לא מצליח למצוא שום רעיון מעניין שכזה. חשבתי על בניית אתר Picture Blog שיהיה מעין אתר בלוג גרפי. אבל השוק הישראלי רווי באתרי בלוגים אז ירדתי מזה. חשבתי על אתר רשימות סרטים שבו יהיה אפשר לרשום את רשימות הסרטים (או כל רשימה אחרת) בצורה משוכללת. אבל ירדתי גם מזה כי החלטתי שזה לא ימשוך אנשים בצורה כזאת שיהיה שווה את ההשקעה. ככה חשבתי על עוד רעיונות כשכל פעם אני פוסל רעיון אחר... אז חשבתי לשאול …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. למדתי רק JAVA SCRIPT , FORMS, DATA BASE (SQL), DOM בנתיים פשוט אין לי שום רעיון לבנות אתר. תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שלום רב יש לחבר שלי יומולדת(בן 19) ואני ועוד חבר רוצים לקנות לו מתנה ראויה ויפה הוא חבר מאוד טוב שלנו ואנחנו מחפשים רעיונות למתנה נחמדה ומקורית ראוי לציין שלא חסר לו כסף ויש לו הרבה מאוד דברים ככה שאנחנו מחפשים דברים שסביר להניח שאין לו כבר.. לא סתם דברים נדושים ולא מקוריים התקציב הוא עד 300 שקל בערך תודה מראש לכל העוזרים!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Guarding angel,

היי נתקלתי ברקע הזה,אבל אינני מוצא אותו לצערי http://img413.imageshack.us/img413/903/dragonplochaos3.jpg אשמח לעזרה ^^

• 15 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.