כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
היי שלום יש לי שני כוננים SATA 400 גיגה שהיו מחוברים ב RAID 0 נראה לי אם אני לא טועה , אחד גיבה את השני, משהו השתבש( היו מורכבים במחשב אחר) , בזמנו הבחור שבדק את המחשב אמר ששני הכוננים תקולים והחליף בחדשים, אני לא ממזמן קניתי בקר לSATA וחיברתי את שני הכוננים, בהעברת מידע לאחד מהם המחשב פשוט בקושי זז, זוחל נתקע, יכול להיות שהם עדין מחוברים ב RAID 0 ובגלל זה הם בקושי זזים, הרצתי תוכנת בדיקה של WD והכל יצא תקין, דבר נוסך הוא שבדקתי באתר של WD ורשום שלפי הסיריאל שלהם הם עדיין באחריות ויש אפשרות לשלוח אותם ליצרן, הם שולחים לי שנים חדשים משהו כזה במידה והן נמצאו תקולים או משהו כזה , אני לא בידיוק הבנתי את כל התהליך, דמי משלוח, מכס ישראל שבטח בקבלה ידרוש תשלום או משהו כזה. אם מי…
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אהלן! כמו שבטח חלקכם יודעים, יש לי הארד דיסק מאוד ישן של Seagate ששחטתי לו ת'צורה לגמרי. קניתי אותו לפני שנתיים ומאז הוא לא הפסיק לעבוד....עכשיו כמובן שזה פגע בו מאוד ויש לי בעיות איתו...לפני יומיים כשפירקתי את המחשב כדאי לשים את הקריסטל אורב שלי על הגשר הצפוני(זה עזר לי ב-3-4 מעלות!!! אל תעיזו לפתוח ת'פה!!!אני לא מצטאר על זה!! :asthanos:)שמתי לב למדבקה קטנה ביותר על ההארד דיסק שעליה כתוב CRG ובה התאריך שבו תפקע אחריותו של ההארד דיסק, התאריך הזה הוא בחודש השביעי לשנה הבאה!! אין לכם מושג איך שמחתי!! קיצר, היום אחרי דיבור קצר עם עופר טל מתגלה לי שהיבואן נמצא בכרמיאל(יש!! לא צריך לנסוע עוד פעם לת"א!!אפשר לבקש מאבא שיקפיץ!! ;D), אבל(תמיד יש אבל בסיפורים שלי....)הם הפסיקו לע…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
חחחח אז הבן של הבת דודה שלי רוצה לקנות מחשב... הוא יודע על AMD והכל ואפילו המוכר המליץ לו AMD ועכשיו אני עוזר לו בלהרכיב מפרט ואני שואל אותו , מה דעתך לקחת אינטל אז הוא שואל אותי "מה זה?" :lol: :lol: הנה עוד תגובות שלו לאחר שהסברתי לו מה זה אינטל. "מה אני צריך אני רוצה AMD 64!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "A-M-D 6-4 !-!-!" :lol: הוא בן 14 .
-
- 12 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הלכתי למיונים בצריפים שהיו קלילים :Dוקצרים רק מילאתי שאלון קצר ולא חודרני ועברתי ראיון אישי עם קצין שלקח לי כמה דקות זהו אפילו שבטופס זהזמין למיונים היה כתוב שהמיונים יהיה עד חמש בקיצור חוץ ממיונים תכלס הייתה הרצאה חשובה של מפקד בית הספר לתחזוקה . בקיתור אתמול קיבלתי מכתב שעברתי ותאריך הגיוס שלי יהיה בנובמבר או במרץ (בכל מקרה הייתי אמור להתגייס בנובמבר). בקיצור אני שמח מאוד בייחוד שלא הייתי צריך לנצל פרוטקציות (בחייל האויר). בקיצור סבבה לי אבל אני בונה להיות קצין תחזוקה ביחידת שדה (הכי שווה- להיות "הסגן של אלוהים" ככה אומרים). התפקיד ממש נראה לי מעוה ובקיצור תאחלו בהצלחה.
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריך לינקים לחנויות באינטרנט שמוכרות קורקינט ממונע במכיר סביר תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מקלדת של לוגיטק MEDIA ELITE עכשיו אני רוצה להוסיף אותיות ברוסית ושמעתי שהמדבקות ממש חרא...אחרי כמה זמן יורדים... רציתי לשאול אולי יש איזה טוס לא מחיק וממש נגד זיעה וכו כדי שאני ירשום על הכפתורים? מה עדיף? לא בא לי ממש להרוס את היופי של המקלדת
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אי אפשר כבר לקנות היום משהו בלי זה מה הקטע, תעשו הנחה וזהו. לחכות חודשיים בשביל 50 שקל שאתה מקבל אותם בכל מקרה בחזרה
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש אתר שיש בו רשימת סרטי DVD חדשים שיצאו?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי אחד חוקי. הגעתי לשלב בהרשמה באתר שלהם שזה אומר : Serial number submitted successfully. An email will be sent to ----@walla.com with your user name and password. Once you have received your username and password, you will need to insert your username and password into the NOD32 Control Center. אני פשוט לא מקבל את האימייל
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחר אני הולך לנסות להתקבל לתמיכה טכנית אז אמרו לי לבוא לאיזשהם מבחנים אז מבין האנשים שמכירים את העסק , מה הולך להיות שם.?? ד"א זה לאינטרנט זהב
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ipod מהאתר Ebay כי שמעתי שאפשר למצוא שם המון מוצרים במחירים זולים אבל הבעיה שאף פעם לא קניתי באיביי ושמעתי שיש שם הרבה רמאים אז אם מישהו יכול למצוא לי איזה Ipod טוב בכ-600 ש"ח או פחות, ושהקניה תיהיה בטוחה אני אודה לו מאוד
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world :lol:
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות בנושא? אני מדבר על סרטים שדומים בערך לסרטים הבאים- 21 http://www.imdb.com/title/tt0478087/ rounders http://www.imdb.com/title/tt0128442/ croupier http://www.imdb.com/title/tt0159382/ תודה...
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני התחלתי קורס פסיכומטרי בלחמן לפני כמה שבועות כדי לגשת למועד אפריל 11 קצת לפני תחילת הקורס הגשתי בקשה להקלות וקיבלתי שאלון מוגדל,5 דקות הפסקה בין פרק לפרק (פשוט הפסקה אסור לי להמשיך לפטור את הבחינה), ובחינה עם מספר תלמידים מצומצם.. כבר נירשמתי למועד אפריל 11 אבל אז נאמר לי שהבחינה של המותאמים היא במאי... מישהו מכיר את גם כן נבחן כמותאם אם אותם הקלות ? ומישהו יודע אם המועד משתנה אוטומטית למאי 11 כלומר כאשר המרכז הארצי רואה שהוא אישר לי הקלות מסוימיות הוא מעביר אותי למועד מאי אוטומטית או שאני זה שצריך לבקש להרשם למאי 11?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מאד מבקש שרשור הזה הזה לא יגרר לענייני ט באב. אם אתם מכירים מסעדה שהייתם מוכנים לאכול בה ופתוחה היום בערב המליצו. אם לא שתקו. אני מבהיר: תגובות שהן לא המלצה למסעדה שפתוחה היום לא יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכם! אמא שלי מעצבת פנים, ויש לה אתר אינטרנט דרך דפי זהב. היא מתנתקת מדפי וזהב, והם אמרו שהם יביאו לה את האתר. אז כמה שאלות: מאיפה/ממי אני קונה דומיין ומקום איכסון, וכמה זה עולה. האם זה סיפור לבנות ממשק ADMIN(יש לי ידע בסיסי בHTML)? אריאל
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
כל הת׳רדים הקודמים בנושא די ישנים, אז מה האופציות העדכניות למעמד זול שיכבד את ה Turtle Beach X11 שלי?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום רב אני מורה למחשבים בבית ספר בדרום , כל הזמן היה מופיע אצלי בגוגל בצד "חיפוש מתקדם" כרגע נעלם , עברתי לגוגל כרום גם איננו ! אני לא יודע אם גוגל בכלל הורידה את ההטבה הזאת מהאתר שלה! איך אפשר להחזיר אופציה זו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין ללמוד בצורה מעמיקה את נושא הרשתות ואני רוצה לקחת קורס באחת המכללות שיש בחיפה. אשמח לקבל המלצות. תודה !
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מותג ה-Trident Z מתרחב עם נפחים של 32GB לכל מודול DDR4 - ומבלי לוותר על תזמונים איכותיים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
זקוקים לקירור אפקטיבי עבור מערכות קטנות וצרות? כדאי שתעיפו מבט על המוצר החדש של החברה הטאיוואנית הנודעת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-