כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
התוכנית שודרה נראה לי כל יום בשעה 3 או 4 בלילה בערוץ 3 וזה לא היה כמו WWE קרבות בזירה, היו כמו מתקנים כאלו והיו איזה 3 או 4 בתוכנית אחת שמישהו היה צריך לעבור אותם אז בשני או השלישי היה שחור אחד שהוא עמד על מתקן מסתובב כזה והבנאדם היה צריך לעלות למעלה (איזה חצי מטר גובה המתקן) ולהפיל למטה את השחור (שהוא היה תמיד במתקן הזה) והוא בד"כ היה מנצח את אלה שנאבקו מולו והוא היה תמיד עושה להם ווג'י והשדרנים היו צוחקים על זה. אני זוכר גם שהיה מתקן כזה שהיו 2 תלויים בידיים (כמו המתקנים שיש בפארקים שמתקדמים עם הידיים) אבל מרובע כזה גדול שהיה אפשר לזוז גם לצדדים והם היו צריכים להפיל אחד את השני בבעיטות. היה פעם אחת אני זוכר שובר שוויון (שזה בעצם היה הרביעי והיו בכל תוכנית רק 3 מתקנים כנ…
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איפה נימצא מועדון הטיאמו בראשון? אני יודע שמול הנאפיס אבל איפה זה? איזה רחוב או משהו?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
היום קמתי לי שמח וטוב לב והלכתי לביתו של חברי, למען הנסיעה המצופה שלנו לבית ספרי, כאשר אני מגלה שמסיבה מסתורית כזאת או אחרת הרמזורים בשכונה שלי אינם פועלים כשורה או למעשה לא פועלים בכלל. הדבר היה מוזר ביותר. כמובן שהנהגים התרבותיים שלנו לא אכזבו וידעו לעשות מיזה באלגן גדול. אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן. בקיצור לא כל יום פורים.
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ורציתי להתייעץ או לשמוע את דעתכם על 2 החנויות הבאות. העניין הוא כזה בפנדה כבר קניתי והם בסדר בסהכ, קצת רחוקים אבל בסדר מבחינתי. KSP לעומת זאת הרבה יותר קרובים אלי, הם יותר זולים מבחינת המפרט שלי ב 300-400 שקל.. 5200 מול 4900 אבל שמעתי עליהם כל מיני חוות דעת שליליות , בעיקר מבחינת שירות וזמן תיקון.. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני זוכר ששמעתי שב 2009 ייכנס חוק שיאסור על חברות לחייב לקוחות. זאת אומרת אין דבר כזה "תתחבר אלינו בסכום כך וכך והתחייבות לשלוש שנים/שנתיים/שנה" לגבי כל מה שהשתנה בסלולר אני יודע, אבל מה עם שאר החברות? בעיקר מעניין אותי איך זה עובד עם ספקיות אינטרנט. עדיין יכולים לחייב אותי כאוות נפשם?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
דחוףף.. כמה עונות מאמן רוני לוי את מכ. חיפהה?? צריך תשובה מדוייקת..
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישורים לכתבות מוזרות או מצחיקות כאלה לבני נוער? כמו הכתבות המפורסמות האלה כמו המדריך למחרבן שהם נותנים את כל סוגי החירבונים(הצב המבוהל וכאלה..)... כתבות שטות בקיצור .. אני צריך את זה לעלון בית ספר(י"א) אחרי שבקודם עשיתי ציטוטי ספורט.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
אני מחפש את כל העונות של הסדרה להורדת ב-HD ואם לא אז בצפייה ישירה עם כתוביות.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
הייתי אתמול בטיול מסכם של 3 שנים בתיכון...פתאום אני רואה את מכבי ת"א ישר הוצאתי מצלמה וצילמתי את מי שראיתי באסטון אחד מעוזרי הקבוצה ובאסטון שעוזר לו להרים מים מינרלים(: ניקולה וויצ'יץ
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנות שהיא לא מישראל, אפשרי USA או אירופה, שמוכרת ציוד בכל הקשור למודינג? כבלים לאדים מאווררים מערכות קירור וכדומה? וכמובן שמבצעים משלוחים לישראל בתשלום סביר? אבקש רק מישהו שבאמת קנה בעבר ואומר מניסיון, תודה רבה שי.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
בלי הבדלי תרבויות או חינוך. מה יש במוזיקה שמהנה בני-אדם? איזה כמיקלים של "הנאה" זה יוצר? ולמה? ואיך?
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הוצאתי את הגזיה הישנה מהבוידם וכשהפעלתי אותה נזכרתי שלפני כמה שנים בכינרת הכנתי עליה משהו שגלש ומאז היא מוציאה להבה לא אחידה,ריח שרוף והמון פיח. פירקתי את הראש וניקיתי הכל עם מסיר שומנים, הוצאתי הרבה מאוד ג'יפה אבל שום דבר לא השתנה. למישהו יש רעיון? ראש חדש עולה כמה מאות שקלים..
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
-
חבר שלי רוצה לדעת מה דעת הקהל פה על החנות Ivory מחשבים. תודה. לי הוא לא מאמין מישומה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הלכתי למיונים בצריפים שהיו קלילים :Dוקצרים רק מילאתי שאלון קצר ולא חודרני ועברתי ראיון אישי עם קצין שלקח לי כמה דקות זהו אפילו שבטופס זהזמין למיונים היה כתוב שהמיונים יהיה עד חמש בקיצור חוץ ממיונים תכלס הייתה הרצאה חשובה של מפקד בית הספר לתחזוקה . בקיתור אתמול קיבלתי מכתב שעברתי ותאריך הגיוס שלי יהיה בנובמבר או במרץ (בכל מקרה הייתי אמור להתגייס בנובמבר). בקיצור אני שמח מאוד בייחוד שלא הייתי צריך לנצל פרוטקציות (בחייל האויר). בקיצור סבבה לי אבל אני בונה להיות קצין תחזוקה ביחידת שדה (הכי שווה- להיות "הסגן של אלוהים" ככה אומרים). התפקיד ממש נראה לי מעוה ובקיצור תאחלו בהצלחה.
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יאללה חברה, תתחילו לארגן מפגש, אני בא! 8) ברצינות עכשיו, מתוכנן מפגש בקרוב? אם לא, זה יכול להיות פתיח מצוין לקיץ\לחופש הגדול (לצעירים שבינינו). מה דעתכם? נ.ב. אולי אני אתן איזו הרצאה באודיו?
-
http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start זה לוח של כל הקווים...הקטע שב FF הוא לא עובד ובIE האנטי פופ אפ חוסם אותו ואי אפשר להשתמש כבר ניסית הכל!!! מישהו יכול לעזור?
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://il.youtube.com/watch?v=dNpXxnjn7sg השיר הזה היה באיזה פס קל של סרט, ואני לא מצליח להיזכר באיזה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
-
אני אתן שתי סיטואציות: 1)איפה המחשב יעבוד יותר טוב במינוס 30 מעלות או ב+30? (אני יודע את התשובה רק תגידו למה אתם חושבים ככה..) 2)נגיד ואני מפעיל מזגן על 15 מעלות קור, ומפעיל קרייסיס למשך 5 שעות ואחרי זה אני סוגר מזגן ומוציא את המחשב החוצה ל30 מעלות ומשחק קרייסיס 5 שעות האם הביצועים של המחשב ישתנו בצורה מורגשת?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קבעתי לצאת לסרט עם כמה חברים, בעיקרון אני חולה, הגרון שלי די כואב והנזלת שלי לא מפסיקה לזרום בכמויות כמו מים. אחותי הביאה הביתה את המחלה והדביקה אותי, אין לי מושג מזה, יכול להיות משהו קל, יכול להיות שפעת קשה (חזירים?!) לי אין כאב ראש רציני או חום ככה שאין לי ממש בעייה לצאת אבל אני מרגיש קצת אגואיסטי כלפי האנשים האחרים שיהיו תקועים איתי באולם קולנוע למשך יותר משעה ואולי ידבקו ממני, זה אפילו אפשר להגיד לא אחראי מצידי. חח אני יודע שזה נשמע ממש דפוק אבל מעניין אותי מה אתם חושבים
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-