כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש משטח שניתן לשים על הספרייה/שולחן מחשב שיגן מפני שריטות שנגרמות מהעמדת המארז. הפיכתו וכדו'... אני נוהג מדי פעם (כמו חלק מכם) לפתוח את המארז, לנקות/להוסיף/לשנות ועוד... עכשיו כשקניתי ספרייה חדשה. צריך לשמור עליה עדיף, כמובן, חומר שאינו רגיש לחשמל סטטי. אתם יודעים כמה רכיבי המחשב רגישים ;D המליצו לי על PVC. איפה קונים אותו? יש עוד המלצות?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני מחפש את הפסוק מהתנ"ך שסמאול אל ג'קסון אומר כמה פעמים בסרט...בהתחלה לפני שהו הורג את הבחור, ובסוף בקטע במסעדה עם הגנבים זה משהו ביחזקאל.... תודה לעוזרים!!
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש משקפי שמש ספציפים של ריי-בן [Ray Ban] . דגם3025 ,מישהו יכול לברר לי איפה אני יכול למצוא את המשקפיים האלה וכמה הם עולות[לפי מה שידוע לי באזור ה700 שקל],אבל אני צריך את המחיר המדיוק. תודה לעוזרים. [אני צריך מחיר רשמי בארץ,לא בחו"ל] [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו טוב ואמין? תודה
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי חיפשתי כבר בכמה חנויות ולא מצאתי המעביר הוא ממקלדת בעלת USB (הזכר) ולחבר למחשב לחיבור הPS2 הסגול אני מחיפה ואולי אתם יודעים איפה אפשר לקנות כזה מתאם או אולי למישהו פה בפורום יש כזה שהוא לא צריך ומוכן לתרום אותו תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ומצאתי רק בחנות אחת, במחיר של 50 ש"ח. נשמע לי הזוי האמת, או שאני פשוט לא בקיא בשוק הכבלים בכל מקרה מדובר על הכבל הזה למי שלא הבין : מישהו יודע איפה ניתן להשיג במחיר זול יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מתאם מתקע כזה כמו של מזגנים לתקע ביתי רגיל מישהו יודע איפה אפשר להשיג? והאם אפשר לחבר ישר או שצריך שנאי? wikipedia info
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון של איזה שהוא טכנאי מחשבים אמין באיזור ירושלים שאני אוכל לדבר איתו בטלפון, שנרכיב מפרט ביחד, שהוא יהיה אחראי על השוואת מחירים ואחראויות ובעיקרון יסדר לי מחשב איכותי ואמין. נמאס לי לחזור למיליון פורומים שכל אחד ממליץ שם על משהו אחר, אני מעדיף אדם אחד אמין שאני יכול לדבר איתו ולסמוך עליו. אני מירושלים, אז טבעית אני מעדיף מישהו ירושלמי, יש לכם המלצות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מתכונים לארוחות סיניות אבל לא יודע איפה לחפש אז מישהו יכול לעזור לי ? אני מיתכוון לארוחות גנק פוד כמו ב"מיסעדות" סיניות בארץ ואני בימיוחד רוצה לדעת מתכונים לבשר בקר+פיטריות ובשר חמוץ מתוק ותנודלס הצהוב שהם מכינים
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מתכנת של המערכת JOOMLA - מי שמכיר או שבעצמו מתעסק עם זה שיצור קשר בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הפרוייקט אינו בסדר גודל גדול, ויכול אפילו להיבנות על בסיס מערכות קיימות כדוגמאת joomla בכל אופן האתר הוא אתר של בתי השקעות בחו"ל, שמוצעים למכירה באתר בצורת מערכת, דהיינו עם האפשרות להוסיף ולמחוק כמובן האתר צריך ליהיות מאודד פשוט מבחינה וויזואלית סדר גודל יחסית מאוד קטן לפרטים wavenator@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
התחלתי לצאת עם מישהי בשבוע שעבר, ומחר יש לה מסיבת יום הולדת והיא הזמינה אותי. אני לא מכיר אותה כ"כ טוב, ובכלל אין לי הרבה ניסיון בקטע של מתנות יום הולדת לבנות, אז אני אשמח להצעות לדברים נחמדים שאפשר להביא לה תודה רבה :]
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אחותי מתגייסת ביום שני לכלל צה"לי ואני רוצה לדעת מה אני יכול לקנות לה... לא משהו יקר מהסיבה הפשוטה שאין לי מספיק כסף... איזה 200 שקל... היא לא צריכה MP3 כי יש לה איזה 5 וגם יש לה K800. מה אני יכול להביא לה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שמתי לב שיש פה קצת רוכבי אופניים וגם כאלה שקנו מחו"ל פנסים לאופניים, לכן שואל כאלה שאולי כבר קנו. אני מחפש מתקן לפנס לאופניים ופנס שמתחבר אליו, מצידי שיהיה על סוללות לא משנה איזה, שלא יהיה גדול מידי או משהו מיוחד, רק שיאיר את הדרך וכמה שיותר זול כמובן
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 (USB 2.0( ב350 ש"ח אשמח לדוגמאות אההה גם צריך להיות בו 512 MB
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יש לו נגן mp3 עמיד למים לשחייה ויכול להמליץ לי על משהו. מצאתי רק נגן אחד שנמצא במשהו כמו מבחנה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2993829&refid=6 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז זהו שמבחינת MP3 אני מסודר, אבל חסר לי לשמוע רדיו פה ושם, אני לא רוצה משהו בוקסה ולא משהו עם איכות זוועתית, ככה שהרדיואים של ה10 שקל עם לוגו של "סופר פארם" לא בא בחשבון מצד שני אני גם לא מתכוון להשקיע הרבה כסף באיזשהו נגן שמשולב, כי לא יהיה לי שום שימוש בו מעבר לרדיו, בקיצור אני מחפש משהו ביניים, שעדיין יתן עיצוב נורמלי ואיכות טובה, ומחיר שיצדיק קניה של "סך הכל רדיו". רב תודות (:
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת - אני מחפש נגר טוב אמין וזול שיספק לי לוחות חתוכים לפי מידה אני גר בפתח תקווה אבל אין לי בעיה להתנייד מחוץ לה. נא המליצו מנסיון בלבד תודה, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אם יש לכם באיכות כלשהי, לא משנה, אבל יש לי 32 פולי... העיקר שזה דיגר. והאם אני יכול להוריד את זה מהאינטרנט בעזרת הדפדפן של המכשיר? אנא הושיעני, Vega.
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אם מישהו יכול למצוא או להוציא לי את זה אני אסגוד לו לעד.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בכותרת.....בבקשה! זה שהיה בארץ נהדרת...... תודה ענקית מראש! איתן
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
: נפלה לי ידית ניקל מהרכב...עכשיו אני מחפש דבקי 3M ואין לי מושג מאיפה להשיג..אני צריך משו חזק מאוד ודק מאוד שיתחבר לפלסטיק הניקל שיתחבר על הידית המקורית...קניתי משהו חר* באוטו דיפו של 3M אדום אבל הוא לא חשב אפילו על להדביק...למרות שהוא מאוד חזק. דבק מגע ו3 שניות לידי ואני לא מוכן לנסות אותם בגלל החסרונות המטורפות, אם זה לא היה רכב אז לא היה לי בעיה להשתמש. תודה לעוזריםםם
-
- 19 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
היום בשעה 1 וחצי לפנות בוקר היה פרק בערוץ שלוש (בכבלים) של E.R שבו מארק כבר בשלבים האחרונים בחייו עקב מחלת הסרטן שחלה בה. בפרק הוא לוקח את הבת שלו רייצ'ל לכל מיני מקומות והוא רוצה ללמד אותה על ההיסטוריה שלו ושל המשפחה שלו, הוא לוקח אותה לנופש שבוע ליד חוף ים, ומצבו מדרדר, ובסוף הפרק יש את הלוויה שלו... הפרק הזה מאוד נגע בי, כי חוויתי בעצמי מקרה דומה לפני שנתיים (אבא שלי נפטר מסרטן לפני שנתיים), ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את הפרק הזה...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-