כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך להגיש עבודה (מצגת ) לעוד שבוע...תאמת ? אין לי ממש כוח לזה . אם אתם מכירים עבודה מוכנה המסבירה על מעבדים ולוחות אם זה יהיה מצויןו ! תוןדה רבה !
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי סרטים משפחתיים ישנים על גבי קלטות 8mm ואני מעוניין להעביר אותם למחשב באמצעות כרטיס לכידה, אבל המצלמה הישנה התפגרה (כנראה) ואין לי איפה לנגן את הסרטים בשביל להעביר אותם למחשב. אני מחפש מצלמה/וידאו/כל מוצר שיכול לנגן קלטות כאלה ויש לו יציאת וידאו+סאונד כלשהי ככה שאני אוכל להעביר את הסרטים למחשב. אני לא מחפש להוציא על זה יותר מדי כסף, אבל בנתיים גם לא ממש מצאתי מוצרים מתאימים בלי קשר למחיר (חוץ ממצלמות ישנות ב-ebay במאות דולרים... ) כמובן שאם למישהו יש מצלמה כזאת תקועה בארון ושלא בשימוש כבר שנים אני אשמח לקבל אותה (עבור תשלום צנוע אם יש בכך צורך). עדיפות למשהו באזור ירושלים, אבל אפשר גם רעננה/מרכז כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
היי... תנו לי בבקשה לינק לאתר שנותן מקום אחסון בחינם עדיף שיהייה כמה שיותר גדול. תודה.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי כבר DOMAIN שהוא CO.ILאני צריך מקום לאכסן את האתר. הדרישות הן: שלא יהיה איטי לאנשים בארץ. לפחות 50מגה אבל עדיף 100 מגה או אולי קצת יותר. לפחות 1 GB TRANSFER עדיף 2GB. תמיכה ב ASP SQL FORUMSו FTP CLIENT. היחידי שמצאתי זה INTEVISION אבל הם רוצים על שרת LINUX 50מגה 7דולר לא כולל מע"מ. יש לכם משהו יתר טוב להציע?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה ימים ושואל אנשים ואף אחד לא יודע להגיד לי בדיוק אז זה הניסיון האחרון שלי. אני מתעסק במכירה של מצלמות דיגיטליות כבר כמה שנים טובות ואני מאמין שיש לי את כל הידע הנדרש על מנת להתחיל לעבור קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות. אני מחפש מכללה או מקום כלשהו בו מעבירים קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות (סטילס/וידאו) ולאחר מכן להתחיל לעבוד בזה, (הנושא מאוד מעניין אותי) לא מצאתי מקום כזה אז אם מישהו יודע איפה אפשר להתחיל לחפש אני אודה לו מראש.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי בערך 60 כאלו להדפיס כאשר כל אחת צריכה להיות הדפסה של 20X30. מישהו מכיר מקום באיזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
אחי שכח את הפלאפון שלו (N95) בחוץ וירד עליו גשם. מאז חלק ממקשי המספרים לא עובדים. אני מחפש מקום זול באיזור ירושלים שיסדר את הבעיה. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם בטח יודעים חצי גמר צלסי ברצלונה נפל על יום השואה, מה שמנע את השידור שלו ואילץ אותי לראות את המשחק באתר שמצאתי בגוגל וכל כמה דקות היתה תקיעה ובדקה 80 הוא הפסיק לפעול. חיפשתי ב10 הדקות הנותרות משהו בגוגל אבל לא מצאתי משהו בלי פירסומת שקופצות כל שניה ותקיעות הרבה יותר גרועות מהאתר הקודם. עכשיו חצי גמר מינכן ריאל נופל על יום הזיכרון, ואני רוצה להגיע מוכן... אם מישהו מכיר מקום חינמי באיכות טובה שלא ניתקע כל רגע ובלי פירסומות שכל שניה עולות אני אשח לקבל עזרה. (שמעתי גם שיש תוכנות לזה אבל אני לא מכיר) (יש לי מהירות 10 מגה) תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אחרי מספר ימי הולדת רצופים שבקושי חגגתי אני רוצה באמת לחגוג יום הולדת כמו שצריך. הבעיה היא שאני לא מכיר מקומות טובים לזה. אני מתלבט בין משהו בסגנון אריסטוקרט (מי שלא מכיר זה מין ספא אם אוכל, הייתי שם בשביל 200 שקל לבן אדם לדעתי ממש לא מקבלים תמורה הולמת, האוכל שם לא משו גם) לבין לשבת באיזה מקום בסבבה אבל שיהיה אוכל טוב ורצוי לא יקר מדי. הציפיות למשו כמו 10 אנשים פלוס מינוס ולכל בנאדם 100-150 שקל. כמו שכבר ציינתי רצוי באיזור חיפה והקריות, סיכוי נמוך מאוד שנסע יותר רחוק. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי, הגיע הזמן להחליף את ה- G-Shock הישן במשהו קצת יותר אלגנטי, במיוחד אחרי שאתמול הים לקח לי אותו. ראיתי שב- Ebay אפשר למצוא שעונים מעניינים, אבל אני קצת חושש מזה שבלי לראות אותם בעיניים או על היד שלי אני לא יכול להיות בטוח שזו קניה טובה, וגם עניין האחריות מדאיג אותי. משום מה התדמית של חנויות השעונים בארץ בעיני היא של חנויות יקרות מדי, שאת אותם שעונים שהם מוכרים אפשר לקנות באינטרנט במחיר הרבה יותר זול. אני מחפש חנות שעונים טובה באזור המרכז (בעדיפות לתל-אביב/רמת-גן וכו..) שלא יקרה יותר מדי. ואם למישהו יש המלצות לשעונים אלגנטיים וסולידים, אני אשמח!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו בעיקר קראתי באינטרנט חדשות. אני רוצה להתחיל לראות חדשות. אשמח להמלצה עד מקום שבו אפשר לראות את סיכום חדשות היום ב-20 דקות בערך. משהו בסגנון של חדשות 2. אם צריך יש לי גם VOD. תודה
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש מקום לעשות מסיבה, בלי דיג'יי בלי בר בלי כלום, אני צריך רק מקום ושלא יגביל בשעות עדיף באזור הדרום... למישהו יש מושג אם קיים דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אם אתם מכירים מקום טוב לעשות בו ספא אתם יודעים מזאגים בריכה ועוד באיזור הצפון יותר טוב חיפה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני יודע שבפורומים פה אסור לפרסם אז מישהו יכול להציע לי איפה אפשר לפרסם? היה פעם בוואלה וכאלה לוחות אבל היום הם שולחים כולם ללוח הבטוח וזה פרסום בתשלום.. : מישהו יכול להציע מקום טוב לפרסום? ואם אסור לפרסם אתרים כאלה פה אז אוליי בפרטי.. :-\
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן אני לאדעתי לאיזה פורום זה שייך אז אמרתי הכי טוב כללי ושהמנהל יעביר (סורי) אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו שלה עכשיו יש לנו את הפלאפון QTEK שהוא גם PPC אבל אמא שלי בחיים לא תסתדר עם PPC אז אני מחפש מקום שמוכרים מכשיר GPS לא שצריך להתקין תוכנה במחשב כף יד ולחבר לאנטנה מישהו מכיר אתר או חנות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כן כן.... אני מחפש מקום לקנות את זה... אך מכיוון שאני יודע שאסור להזכיר שמות של חנויות אז תתנו לי קישור! חשוב מאד שזאת לא תהיה חנות ברשת והיא תהיה באזור המרכז חיפשתי בזאפ אבל זה לא עזר לי.... צריך את זה דחוף! תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחפש מקום לקנות תחפושת גוף מלא לאדם בוגר של טלאטביז\בארני קיצר משהו הזוי למסיבה באזור המרכז (רצוי הרצליה), אבל גם רעננה,נתניה,הוד השרון, תל אביב זה בסדר,
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב כבר הרבה זמן לשפץ את החדר שלי , ואחד הדברים שמפריעים לי זה בכך שהמיטה צמודה לקיר הקר. עכשיו זה יכול להיות ממש מגניב לצפות איזה 60 ס"מ מהקיר מסוף המיטה במין "כריות" כאלה של עור או מה שזה לא יהיה. הבעיה שממש אין לי מושג איפה אפשר למצוא דברים כאלה... אני מתכוון לדבר כמו זה: שיש מאחור המיטה , רק לצפות בזה איזה מטר מהקיר. יש לכם איזה רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה דברים להדפיס על נייר עבה ואכותי כולל כריכה, אני אשלח את הקבצים והם ישלחו לי את זה כרוך יפה לבית
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
מחר אני נוסע עם חברים שלי לאילת לסוף שבוע. רציתי לדעת אם אתם מכירים מקומות בילוי איכותיים (לא משנה מה) שיש בהם כמה שפחות ערסים. בעיקרון חשבנו על בארים\מועדונים כאלה. אמרו לי שה Monkeys (פאב\באר) בטיילת הוא מקום די סבבה בלי ערסים. אתם יכולים לאשר? תודה!
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין מאוד בנשקים וכל מיני דברים כאלה. אני מעוניין לרכוש אקדח גלוק 17 או 19, לא משנה לי איזה, אחד מהדגמים. שיעבוד על גז ירוק\פרופן. אקדח מברזל. במחיר שפוי. רציתי לקבל קצת מידע על מקורות שאני יכול לרכוש בהם אקדח. רכישה מחו"ל היא מאוד מעצבנת, לרוב אין במלאי של החנויות, ואם יש אז הם משגעים אותך עם המחיר, ועושים לך טובה שהם בכלל מדברים איתך, שלא לדבר על משלוח לישראל(שב95% מהחנויות לא קיים כזה דבר). התקציב הוא לא קבוע, אז תתנו לי הצעות, ואני אחשוב כבר מה לעשות. כמובן שאם יש למישהו אקדח שהוא לא מעוניין בו, במצב טוב, אשמח לקבל פרטים והצעת מחיר. אשמח לאפשרות של יצירת קשר ובירור פרטים לפני הגעה לסוכן\חנות. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 19.1k צפיות
-