כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
האיפון הוא SIMFREE ולא פרוץ , פתאום התחיל לעשות לי בעיות קשות בקבלת שיחות. אני מכפר-סבא , מחפש מעבדה טובה ומומלצת באזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מיקרוסופט X6 שנקנתה בחול שמשום מה חדלה מלפעול אני מחפש מעבדה שמוכנה לתקן אותה חיפשתי לבד ומצאתי רק מעבדות שמתקנות מקלדות של מחשבים ניידים. אשמח לעזרה אני כרגע משתמש בכל מקלדת שאני מוצא וזה ממש לא אותו הדבר
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אז המחשב שלי מתחיל להתיישן וכבר אין אחריות על שום חלק, ואני מחפש מעבדת מחשבים מומלצת (ולא טכנאי שמפליץ מחירים) באיזור חיפה אם מישהו מכיר אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. למישהו כאן יש אולי קומבינות באפסנאות או שיש לו אחד זרוק בבית ?.. אני מחפש מעיל אמריקאי שחילקו פעם בצבא .. רצוי בלי הכיתוב צהל אבל לא מחייב המעיל עם הביטנה שאפשר להוריד תודה לכולם חג פסח שמח וכשר [br]פורסם בתאריך: 4.04.2009 בשעה 14:16:12 מצטער שאני מקפיץ זה עדיין אקטואלי אולי בכול זואת למישהו יש ? אולי ישהו מוכן למכור או להתחלף ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שוב שלום. סבתי שתחיה שנים רבות מוגבלת בהליכתה. לצערנו היא גרה בקומה שנייה ולא מוכנה לעזוב את ביתה. חשבנו על מעלית פתוחה שתעלה אותה את הקומה הזו אך אין לנו מושג היכן מחפשים דבר שכזה. יש למי מושג?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המעמד אמור להחזיק טלויזיה כזאת בגובה של לפחות מטר וחצי, כדאי מאד שיתפרק, ושיראה סביר, איפה ניתן לחפש דברים כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל המעצבים למינהם. אני חולה על משחקי מחשב וכבר הרבה זמן רוצה לבנות אתר שמוקדש לנושא. עכשיו יש לי את הזמן והכסף לעשות זאת. אז ככה: אני הולך כמובן לרשום לעצמי דומיין מסחרי co.il כהפגנת רצינות האתר יציג מספר דברים; תאריכי שחרור של משחקי מחשב מידע קצר + גלריה קטנה על משחקים חדשים. עדכונים על טלאים (patches) חדשים שיוצאים. חדשות על חברות משחקי מחשב גדולות. וכמובן חדשות על משחקים שעודנם בפיתוח. עם הזמן והחשיפה, כשהאתר יתבסס, אני מתכנן ליצור פורום איכותי שיוקדש למשחקי מחשב. אני רוצה דיונים רציניים ובוגרים, בלי כל מיני ילדונים למינהם. אני מודע שישנם שני אתרים גדולים ודומיננטיים בישראל שמוקדשים לנושא (ויגיימס וכמובן גיימר) אבל אני בטוח שהאתר החדש יהווה אלטרנטיבה קלילה ושונה.…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב , לא מצאתי מקום לשים את זה, אז שמתי כאן, אם לא מתאים תעבירו. בכל מקרה, אני מחפש מערכת מוכנה לתמונות, שיהיה ניתן לשים בה תמונות (אולי עם קצת פירוט על כל תמונה ותמונה), שתהיה נוחה וקלה לתפעול, מעוצבת ונחמדה. יש חיה כזאת ? תודה מראש, אלעד.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מערכת פורומים בעברית לאתר שאני בונה. איזה מערכות חינמיות אתם מכירים וממליצים ובמה עשו אותם? תודה. עריכה: יש פורומים שתומכים בעברית אבל בעצם באנגלית? כי זה בעצם הדבר האידיאלי בשבילי.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב... מחר אני עובד בראשל"צ, ואני רוצה לתכנן את המסלול עבודה שלי בשביל לסיים מהר.. בשביל זה אני צריך מפה באינטרנט (אני אדפיס אותה) שמראה את מספרי הרחובות (דוגמא: דוד רמז 10, דוד רמז 15). הדילוגים במספרים לא משנים, העיקר שיהיו מספרים. אם מישהו יכול למצוא לי או מכיר מפה כזו, אשמח אם תתנו לי פה קישור.. בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
מצאתי כל מיני מפות אבל כשעושים זום עליהם רואים ממש גרוע. יש מישהו שיש לו מפה ברזולוציה גבוה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מחפש מפה של מחלף אשדוד דרום (החדש) איפו אני יכול למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להגיש עבודה (מצגת ) לעוד שבוע...תאמת ? אין לי ממש כוח לזה . אם אתם מכירים עבודה מוכנה המסבירה על מעבדים ולוחות אם זה יהיה מצויןו ! תוןדה רבה !
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי סרטים משפחתיים ישנים על גבי קלטות 8mm ואני מעוניין להעביר אותם למחשב באמצעות כרטיס לכידה, אבל המצלמה הישנה התפגרה (כנראה) ואין לי איפה לנגן את הסרטים בשביל להעביר אותם למחשב. אני מחפש מצלמה/וידאו/כל מוצר שיכול לנגן קלטות כאלה ויש לו יציאת וידאו+סאונד כלשהי ככה שאני אוכל להעביר את הסרטים למחשב. אני לא מחפש להוציא על זה יותר מדי כסף, אבל בנתיים גם לא ממש מצאתי מוצרים מתאימים בלי קשר למחיר (חוץ ממצלמות ישנות ב-ebay במאות דולרים... ) כמובן שאם למישהו יש מצלמה כזאת תקועה בארון ושלא בשימוש כבר שנים אני אשמח לקבל אותה (עבור תשלום צנוע אם יש בכך צורך). עדיפות למשהו באזור ירושלים, אבל אפשר גם רעננה/מרכז כזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
היי... תנו לי בבקשה לינק לאתר שנותן מקום אחסון בחינם עדיף שיהייה כמה שיותר גדול. תודה.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי כבר DOMAIN שהוא CO.ILאני צריך מקום לאכסן את האתר. הדרישות הן: שלא יהיה איטי לאנשים בארץ. לפחות 50מגה אבל עדיף 100 מגה או אולי קצת יותר. לפחות 1 GB TRANSFER עדיף 2GB. תמיכה ב ASP SQL FORUMSו FTP CLIENT. היחידי שמצאתי זה INTEVISION אבל הם רוצים על שרת LINUX 50מגה 7דולר לא כולל מע"מ. יש לכם משהו יתר טוב להציע?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה ימים ושואל אנשים ואף אחד לא יודע להגיד לי בדיוק אז זה הניסיון האחרון שלי. אני מתעסק במכירה של מצלמות דיגיטליות כבר כמה שנים טובות ואני מאמין שיש לי את כל הידע הנדרש על מנת להתחיל לעבור קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות. אני מחפש מכללה או מקום כלשהו בו מעבירים קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות (סטילס/וידאו) ולאחר מכן להתחיל לעבוד בזה, (הנושא מאוד מעניין אותי) לא מצאתי מקום כזה אז אם מישהו יודע איפה אפשר להתחיל לחפש אני אודה לו מראש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בערך 60 כאלו להדפיס כאשר כל אחת צריכה להיות הדפסה של 20X30. מישהו מכיר מקום באיזור המרכז?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אחי שכח את הפלאפון שלו (N95) בחוץ וירד עליו גשם. מאז חלק ממקשי המספרים לא עובדים. אני מחפש מקום זול באיזור ירושלים שיסדר את הבעיה. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם בטח יודעים חצי גמר צלסי ברצלונה נפל על יום השואה, מה שמנע את השידור שלו ואילץ אותי לראות את המשחק באתר שמצאתי בגוגל וכל כמה דקות היתה תקיעה ובדקה 80 הוא הפסיק לפעול. חיפשתי ב10 הדקות הנותרות משהו בגוגל אבל לא מצאתי משהו בלי פירסומת שקופצות כל שניה ותקיעות הרבה יותר גרועות מהאתר הקודם. עכשיו חצי גמר מינכן ריאל נופל על יום הזיכרון, ואני רוצה להגיע מוכן... אם מישהו מכיר מקום חינמי באיכות טובה שלא ניתקע כל רגע ובלי פירסומות שכל שניה עולות אני אשח לקבל עזרה. (שמעתי גם שיש תוכנות לזה אבל אני לא מכיר) (יש לי מהירות 10 מגה) תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אחרי מספר ימי הולדת רצופים שבקושי חגגתי אני רוצה באמת לחגוג יום הולדת כמו שצריך. הבעיה היא שאני לא מכיר מקומות טובים לזה. אני מתלבט בין משהו בסגנון אריסטוקרט (מי שלא מכיר זה מין ספא אם אוכל, הייתי שם בשביל 200 שקל לבן אדם לדעתי ממש לא מקבלים תמורה הולמת, האוכל שם לא משו גם) לבין לשבת באיזה מקום בסבבה אבל שיהיה אוכל טוב ורצוי לא יקר מדי. הציפיות למשו כמו 10 אנשים פלוס מינוס ולכל בנאדם 100-150 שקל. כמו שכבר ציינתי רצוי באיזור חיפה והקריות, סיכוי נמוך מאוד שנסע יותר רחוק. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי, הגיע הזמן להחליף את ה- G-Shock הישן במשהו קצת יותר אלגנטי, במיוחד אחרי שאתמול הים לקח לי אותו. ראיתי שב- Ebay אפשר למצוא שעונים מעניינים, אבל אני קצת חושש מזה שבלי לראות אותם בעיניים או על היד שלי אני לא יכול להיות בטוח שזו קניה טובה, וגם עניין האחריות מדאיג אותי. משום מה התדמית של חנויות השעונים בארץ בעיני היא של חנויות יקרות מדי, שאת אותם שעונים שהם מוכרים אפשר לקנות באינטרנט במחיר הרבה יותר זול. אני מחפש חנות שעונים טובה באזור המרכז (בעדיפות לתל-אביב/רמת-גן וכו..) שלא יקרה יותר מדי. ואם למישהו יש המלצות לשעונים אלגנטיים וסולידים, אני אשמח!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו בעיקר קראתי באינטרנט חדשות. אני רוצה להתחיל לראות חדשות. אשמח להמלצה עד מקום שבו אפשר לראות את סיכום חדשות היום ב-20 דקות בערך. משהו בסגנון של חדשות 2. אם צריך יש לי גם VOD. תודה
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-