עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 114508534,

אני צריך כל מנגינה של סטרפטיז .......תעזרו לי אחים שלי כפרה עליכם . חבר שלי הולך לעשות סטרפטיז בפורים ואני צריך מוזיקה בישבילו .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

אני מחפש מנגינה של תיבת נגינה, הכוונה של האלה שפותחים כמו הקופסאות תכשיטים, ואז מתנגנת מנגינה כזאתי.. כזאתי מנגינה, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by qwerty1987,

שיהיה אמין וקומפקטי. אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 7.8k צפיות
  4. Started by vic07,

אני מחפש מנוע בנזין בעל הספק של 5 כ"ס פחות או יותר. יש לא מעט מכסחות דשא המשתמשות במנועים כאלה, אלא שלא נתקלתי בשום מקום בו ניתן להשיג מנועים בנפרד. הדרישה היחידה הנוספת (בשלב זה) היא שתהיה אפשרות לפרק את הממסרה המורכבת עליו (אם יש כזו) לצורך התקנת אחת אחרת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה?

• 21 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by The Dom,

הממ.. כול הזמן נכנסים לי לחדר ויושנים בו כשאני לא נמצא ואני שונא את זה... אז יש מצב שיש מנעול מיוחד שיצטרכו להקיש סיסמה או לעשות משהו כדי להכנס...? (יש לי דלת עם ידית עגולה כזאת ומן חור/פס קטן למפתח)

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by yp3,

מחפש משהו פשוט, שיראו בו טוב ולא יתקלקל. תקציב: עד 300 ש"ח אם יש למישהו המלצה אני אשמח אם הוא ישתף תודה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  8. אני מחפש מסמכים בעברית (WORD/PPT/PDF) על הכרת המחשב והעבודה עימו. ממש דברים בסיסיים כמו חומרה (לא לעומק), לימוד בסיסי של עבודה עם מערכת הפעלה, הפעלת תוכנות בסיסיות (WORD/PPT/EXCEL). אם מישהו מכיר משהו אני אודה לו.

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by Overkiller,

אהלן חברה'ס; מחר אני מתכנן טיול לכרמיאל, ואין לי מושג איזה מסעדות טובות יש באזור, יש לכם המלצות?...מסעדת בשר טובה? או מסעדת פירות ים? או מסעדה אותנטית?....הכל יתקבל בברכה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by J0n1,

נמאס לי כל הזמן לאכול המבורגר/פיצה, בא לי מסעדות עם אוכל אחר ומיוחד. מישהו מכיר מקומות מעניינים עם אוכל מיוחד? הכוונה לג'אנק אבל לא אמריקאי, כמו טאקוס נגיד..

• 32 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. Started by Bug2000,

מה קורה חבר'ה ?! יש לי בעיה. יש ברשותי הרדיסק מדגם HITACHI 160GB שנקנה מדילר בארץ, הבעיה היא שהדיסק התפגר קצת ואני לא מצליח למצוא את הדילר הזה יותר (כנראה החליף פלאפון)... פחות או יותר יש לי גם בעיה דומה עם כרטיס מסך 6600GT של GYGABYTE. אז רציתי בצורה ידנית ללכת ליבואן ולנסות להחליף את הציוד הנ"ל, השאלה היא מי הם היבואנים של GIGABYTE ו HITACHI ?? תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. האיפון הוא SIMFREE ולא פרוץ , פתאום התחיל לעשות לי בעיות קשות בקבלת שיחות. אני מכפר-סבא , מחפש מעבדה טובה ומומלצת באזור. תודה.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by asaf556,

שלום יש לי מקלדת מיקרוסופט X6 שנקנתה בחול שמשום מה חדלה מלפעול אני מחפש מעבדה שמוכנה לתקן אותה חיפשתי לבד ומצאתי רק מעבדות שמתקנות מקלדות של מחשבים ניידים. אשמח לעזרה אני כרגע משתמש בכל מקלדת שאני מוצא וזה ממש לא אותו הדבר

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. אז המחשב שלי מתחיל להתיישן וכבר אין אחריות על שום חלק, ואני מחפש מעבדת מחשבים מומלצת (ולא טכנאי שמפליץ מחירים) באיזור חיפה אם מישהו מכיר אשמח לעזרה תודה מראש

15. Started by D.r Bit,

שלום לכולם .. למישהו כאן יש אולי קומבינות באפסנאות או שיש לו אחד זרוק בבית ?.. אני מחפש מעיל אמריקאי שחילקו פעם בצבא .. רצוי בלי הכיתוב צהל אבל לא מחייב המעיל עם הביטנה שאפשר להוריד תודה לכולם חג פסח שמח וכשר [br]פורסם בתאריך: 4.04.2009 בשעה 14:16:12 מצטער שאני מקפיץ זה עדיין אקטואלי אולי בכול זואת למישהו יש ? אולי ישהו מוכן למכור או להתחלף ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by huber,

שוב שלום. סבתי שתחיה שנים רבות מוגבלת בהליכתה. לצערנו היא גרה בקומה שנייה ולא מוכנה לעזוב את ביתה. חשבנו על מעלית פתוחה שתעלה אותה את הקומה הזו אך אין לנו מושג היכן מחפשים דבר שכזה. יש למי מושג?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by KoM,

המעמד אמור להחזיק טלויזיה כזאת בגובה של לפחות מטר וחצי, כדאי מאד שיתפרק, ושיראה סביר, איפה ניתן לחפש דברים כאלה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Roshy,

שלום לכל המעצבים למינהם. אני חולה על משחקי מחשב וכבר הרבה זמן רוצה לבנות אתר שמוקדש לנושא. עכשיו יש לי את הזמן והכסף לעשות זאת. אז ככה: אני הולך כמובן לרשום לעצמי דומיין מסחרי co.il כהפגנת רצינות האתר יציג מספר דברים; תאריכי שחרור של משחקי מחשב מידע קצר + גלריה קטנה על משחקים חדשים. עדכונים על טלאים (patches) חדשים שיוצאים. חדשות על חברות משחקי מחשב גדולות. וכמובן חדשות על משחקים שעודנם בפיתוח. עם הזמן והחשיפה, כשהאתר יתבסס, אני מתכנן ליצור פורום איכותי שיוקדש למשחקי מחשב. אני רוצה דיונים רציניים ובוגרים, בלי כל מיני ילדונים למינהם. אני מודע שישנם שני אתרים גדולים ודומיננטיים בישראל שמוקדשים לנושא (ויגיימס וכמובן גיימר) אבל אני בטוח שהאתר החדש יהווה אלטרנטיבה קלילה ושונה.…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב , לא מצאתי מקום לשים את זה, אז שמתי כאן, אם לא מתאים תעבירו. בכל מקרה, אני מחפש מערכת מוכנה לתמונות, שיהיה ניתן לשים בה תמונות (אולי עם קצת פירוט על כל תמונה ותמונה), שתהיה נוחה וקלה לתפעול, מעוצבת ונחמדה. יש חיה כזאת ? תודה מראש, אלעד.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Jack_g,

אני צריך מערכת פורומים בעברית לאתר שאני בונה. איזה מערכות חינמיות אתם מכירים וממליצים ובמה עשו אותם? תודה. עריכה: יש פורומים שתומכים בעברית אבל בעצם באנגלית? כי זה בעצם הדבר האידיאלי בשבילי.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. שלום לכולם וערב טוב... מחר אני עובד בראשל"צ, ואני רוצה לתכנן את המסלול עבודה שלי בשביל לסיים מהר.. בשביל זה אני צריך מפה באינטרנט (אני אדפיס אותה) שמראה את מספרי הרחובות (דוגמא: דוד רמז 10, דוד רמז 15). הדילוגים במספרים לא משנים, העיקר שיהיו מספרים. אם מישהו יכול למצוא לי או מכיר מפה כזו, אשמח אם תתנו לי פה קישור.. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  22. מצאתי כל מיני מפות אבל כשעושים זום עליהם רואים ממש גרוע. יש מישהו שיש לו מפה ברזולוציה גבוה? תודה.

• 12 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. מחפש מפה של מחלף אשדוד דרום (החדש) איפו אני יכול למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.