כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
-
-
תראו, קרוע http://www.youtube.com/watch?v=niVEYiqgVvY&search=in%20the%20end%20indian
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
סביר להניח שאני יפגוש אתכם לאן אתם מתגייסים? למי שלא הבין הגיוס שלי בתאריך הזה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חג עצמות שמח לכולם! ספרו מה עשיתם אתמול בערב .. אני עשיתי על האש עם חברים .. קנינו בשר ב400 שקל ל10 אנשים בערך .. לבבות, כבדים, פרגיות המבוגרים, בשר כבש ובקיצור היה הכל !\
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אם נתונה לי פונקציה f החסומה על הקטע [a,b] ורציפה על (a,b) ,האם נכון לומר שהפונקציה g המוגדרת ע"י: רציפה על [a,b] ואיך אני מוכיח זאת?? יתרה מכך, כדי לדבר על g בכלל יש להוכיח את קיום הגבולות החד צדדיים הללו! איך עושים זאת?? אני זקוק לטענה הזו לגבי g על מנת להשתמש בעובדה שהיא רציפה על קטע סגור ומכך להסיק שהיא אינטגרבילית דארבו שם, ובגלל שf נבדלת ממנה במספר סופי (2) של נק' אז גם f אינטגרבילית דארבו שם. הבעיה היא שאת אינטגרביליות f על הקטע הסגור קשה להוכיח, כי היא לא בהכרח רציפה במידה שווה על [a,b] בניגוד לg הריציפה על הקטע הסגור ולכן ע"פ משפט קנטור היא רבמשי"ת שם [כך בדיוק מוכיחים אינטגרביליות של פונקציות רציפות על קטע סגור] האם יש דרך פחות בעייתית להוכיח את אינטגרבילי…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש רזולוציות יותר גדולות מ 2048 על 1536 אם כן מה הן? איך אפשר לשנות בחלונות XP לרזולוציה 480 על 640 לצורך בדיקה?
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חשוב לי שהספר לא יהיה רומן/דרמה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי רציתי לקרוא את כל הסיפור שהיה עם מנהלי האתר ופנדה ומשום מה המנוע חיפוש לא מוצא לי אותו ( ואני יודע שהוא קיים כי קראתי אותו פעם אחת) אז מישהו מימכם יודע את הלינק לתרא'ד הזה שיכתוב לי אותו בבקשה. בתודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://break.com/index/best-passed-out-prank-ever.html :lol:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אחרי הפרידה הצורמת מה-BBC הבריטי, שלושת המנחים של תוכנית המוטוריקה המצחיקה ביותר בסביבה נוחתים במיזם הוידאו השאפתני של אמאזון האמריקאית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הקאמבק-המנחים-של-סדרת-top-gear-יצרו-תוכנית-חד/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אנשים אני צריך להיות ביום ראשון ב0800 בתל השומר איך אני מגיע לשם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה להכנת שירטוטים ומודלים תלת מימדיים.[לא מסובכים מדיי...] העדפה לפשטות ונוחות.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בכמעט כל האתרים בארץ, כל המוצרים שעולים מעל 50 שקל בכלל לא מצאים במלאי של החנות, אם אתה מזמין, הם מזמינים שזה בסדר לדברים ממש ממש ממש יקרים, אבל פשוט אין לאף אחד כלום ! הם גם אף פעם לא רושמים שצריך לעשות BACKORDER מתחת לכל מוצר, הם פשוט שמים תמונה ומחיר ויאללה, מי שמזמין מזמין, שיחכה שבועיים. לא נשמע דבר כזה באף חנות שמכבדת את עצמה בעולם ואם כן, רשום בבירור שזה BACKORDER בשחור בולט. לכל בעלי החנויות, כמו שאני לא פותח אתר ומוכר שם מכוניות על של בוגאטי שאין לי, תפסיקו לעשות שטויות ואל תשימו דברים שאתם לא מביאים בסטוקים סדירים לחנות שלכם, מספיק לעשות ג'אחות ולפוצץ את האתר בכל חומרה חדשה שיוצאת אפילו שאין לכם אותה ועוד בלי לרשום שזה בהזמנה.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זה מה שחבר שלי טוען. לפני כשלוש שנים הוא קיבל SMS מסתורי לנייד שנראה כאילו נשלח מהטלפון שלו עצמו. הוא אומר שזה מהחברה שלו שנפטרה מסרטן לפני ארבע שנים. אני לא זוכר בדיוק את תוכן ההודעה אבל זה היה "אלוהים רואה ואוהב אותך" או משהו בסגנון הזה. אחרי שביררתי עוד כמה פרטים, התברר שבאותו הזמן שהוא קיבל את הטקסט, הוא התווכח במסנג'ר עם אחיה הגדול על אותו נושא שחוק; האם יש חיים אחרי המוות? ומי זה האלוהים הזה בכלל? אחיה,כך נראה, הוא איש מחשבים שיודע דבר או שניים על האקינג. אני חושב שאת ההודעה שלח אחיה הגדול דרך תוכנה ייעודית וכדי להוכיח זאת ישבתי לחפש בגוגל תוכנות כאלו אבל כל מה שמצאתי היו תוכנות חשודות ואתרים מפוקפקים. חבר מישראל אמר לי שיש תכנה שעושה את זה אבל רק למספרים ישראלי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ביום ראשון בקרוב אני מתחיל ללמוד בבר-אילן כדי לעשות את הבגרותביתה י', אז אני רוצה להיות מוכן ללימודים, מה אניצריך לדעת לפני שאני ניגש ללמוד שם? בתודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הוקם "אתר הנצחה" לנפטרי MYSPACE ... SPOOKY! Do you really want a LINK?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/5101/1224420 הכתבה עוסקת בפירות יבשים אבל יש גם פה פלא שלא מספרים ללקוחות הישראלים אני חייב לציין שלא ידעת שבאמת עושים את זה לפירות. אבל התהליך עצמו של יבוש בעזרת קרינה כן שמעתי עליו! לפני מספר שנים. משהו ציין את זה... http://news.walla.co.il/?w=/5101/1224420&tb=/i/12713761
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
היי נראה לי שזה המקום לספר , אז זה הולך ככה: במקום העבודה שלי קנו כ 15 מחשבים חדשים . (המחשבים מיועדים להדרכות) כאשר הייתה דרישה לכרטיסי מסך בעלי 256 מגה זכרון (כרטיס של NVIDIA 6200) כאשר הגיעו המחשבים, גילינו בבדיקה פשוטה במאפייני הכרטיס מסך , שהזכרון לכרטיס מסך הוא 512MB ו 256MB אך הזכרון הפיזי בכרטיסי המסך הוא 128MB, 64MB, 32MB כאשר נשאלה החנות על פשר הדבר, הם טענו שלא נאמר להם במפורש שהזכרון צריך להיות על הכרטיס ולכן הם חסכו כמה שקלים על הקניה הזאת
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז החלטתי להתחיל ללמוד והתחלתי לחפש מידע ברשת והגעתי לסוג של מבוי סתום. אני בן 22, לא למדתי שום דבר שקשור למחשבים למרות שיש לי ידע רב מהבית, גם במערכות הפעלה, גם בחומרה וגם באינטרנט. לא הייתי אומר ברמה של מקצוען אבל בהחלט ברמה מתקדמת בשלושת הנושאים שציינתי. התחלתי לבדוק מכללות ולהשאיר פרטים וגם דיברתי עם מכרים שעברו קורסים בנושא ובסופו של דבר מצאתי את עצמי במכללת מדיאטק בייעוץ. אז הסברתי לבחורה פחות או יותר מה אני מבין, מבחינתה, ולמרות שהיא היתה מאוד אובייקטיבית, אני צריך MCITP. היא הראתה לי חוברת של MCSE ושאלה אם אני יכול להסביר לה מה זה IPv6 ואמרתי לה שלא (למרות שהיו שם כמה מושגים שדווקא מוכרים לי) היא החליטה שזה לא בשבילי. עבדתי בנציג שירות בפלאפון, שזו סוג…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקשר לפלאפון של אורנג' שנמצא בארה"ב בניו יורק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-