עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

חובה לראות עד הסוף. http://www.collegehumor.com/video:1939798

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by iyc,

מישהו יודע אולי איך אוכל לשלוח SMS לארה"ב בחינם? ה-ICQ לא מאפשר, ואם אפשר תוכנה בסיגנון של ICQ שיוכלו לענות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by hasod,

אם הכנסתי באתר סכום לתשלום, הוא הפנה אותי לדף שבו אפשר לשלם דרך פייפל בלי להרשם, או להתחבר לחשבון פייפל קיים, ואז התחברתי עם האימייל והססמה ואישרתי את התשלום - מגיעים פרטים עלי מפייפל לאתר שמקבל את התשלום או רק האימייל? תודה

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by IlyaN,

לילה טוב ומהנה לכולם הרגע סיימתי לצפות בעונה השנייה של אבודים (סיום מדהים מיותר לציין) והבנתי שהעונה השלישית מגיעה לארץ בקיץ... מתי בדיוק? סליחה על הבורות, סדרות טלוויזיה זה לא הצד החזק שלי. נ.ב- אנ'לא רוצה לעשות חיפוש מחשש לספויילרים (ניסיון כאוב), עימכם הסליחה...

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by janluca,

כבר מספר ימים האתרים הנ"ל לא פעילים ..... אני שאני פעיל בכ 8 פורומים שונים ודי מחבב את שניהם קצת חסרים לי אודה על תגובה אייל 8)

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Guy King,

אני באתי עם מגן 70, בקושי למדתי (ניסתי, אבל הספר כ"כ משעמם שזה קשה להתרכז יותר מ-10 דקות) , הייתי עייף..ככה שבערך קיבלתי 90 :bigglasses: באמת נראה שמשרד החינוך אחרי ה-66 ממוצע של שנה שעברה (אם אני לא טועה) רצה להעלות את הציון הכללי, כך שעכשיו הממוצע בטח יהיה 80. ד"א, שאלה ראשונה - סעיף ראשון - התלבטתי בין "חופש העיסוק" לבין "הזכות לקניין" ובסוף רשמתי "הזכות לקניין". רק בזה אני לא בטוח. זה נכון?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by מסבחה,

תודה ל-QuickPWN

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  8. ^^ או כל משפט אחר בצורת Perfect, איך הופכים את זה ל-Passive? תודה.

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by תחמן מתימן,

http://www.youtube.com/watch?v=vEzpr_KCPio

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by gargar,

כל מוצר מכל חנות באמריקה. מכל מוכר מאיביי, ללא קשר האם הוא שולח לארץ או לא. כל דבר מאמזון אמריקה ללא קשר לאן הם שולחים. הכל בעזרת אחי. רוצים משהו? icq 436751

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by nadaw,

קבלו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3176791,00.html LOL

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  12. הודעה פרטית בזו הלשון: שלום, אני אלי ואני כתב באתר PCArena.org. שמתי לב שרמת הכתיבה וההתנסחות שלך גבוהה, ורציתי לדעת האם אתה מעוניין לנסות ולהיות כתב באתר. הכתיבה כוללת מספר ידיעות בשבוע (3-6) וייתכן שבעתיד גם כתבות מקור. מחכה לתשובה. עוד מישהו קיבל? מעניין אם הם פונים גם לכתבים קיימים באתר כדי לנסות "לגנוב" אנשים. אני במקרה מגיע מתחום המגזינים האינטרנטיים ובעבר ערכתי וכתבתי במגזין מקוון, והייתי עד להמון נסיונות מצד מגזינים מתחרים לגנוב כתבים ורעיונות. ובכלל, שווה לבדוק אם זה לא "ספיידר" שרץ על האתר ושולח הודעות... עריכה: לא ממש הבנתי למה הפתיל ננעל, מטרתו היתה ליידע את מנהלי הפורומים והאתר לגבי התופעה, אבל שיהיה. סה"כ רציתי לפעול לטובת האתר שאני נהנה להשתתף בו.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  13. תיראו אני רוצה ליקנות מחשב חדש בקרוב שמתי את העין שלי על חנות בראשון בשם סקי פי סי ואבא שלי עובד בראשון אבל הבעיה שנגיד יש בעיה ואני צריך לתת את המחשב לתיקון החנות נסגרת ב 6 וחצי והוא לא יכול להספיק להגיע... עכשיו השאלות שלי הם ככה מה דעתכם על החנות? מישהו קנה מהם וממליץ , ועד עכשיו לא היו לא תקלות? מה קרה אם כן היו לו? ושוב יש להם אחלה מחירים זולים האם הם אמינים או עושים צרות? אני גר ברעננה ... ואבא שלי די בטוח שאייבורי הם טובים וכולם לא ממליצים עליהם ואין להם את החלקים שאני רוצה למחשב אבל בכללי אתם ממליצים עליהם יותר לעומת סקי פי סי ? תנמקו בבקשה מה דעתכם... האם יש עוד חנויות מרכז שאתם ממליצים ולא עשו צרות? נ.ב האם אתם מכירים חנות בשם SMART PC ????

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

היה היום בגלגלצ בשעה 07:15 הפזמון זה ככה קינג אוף דה ג'מבו, קינג אוף דה ג'מבו גיב איט ואן איי קומבו אולי תעשו דביק בפורום אודיו של זיהוי שירים?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by approx,

אז ככה אני רוצה ליקנות תופים ב2000 שקל (יש אפשרות ליד שניה) כמה שאלות 1 מה ליבדוק שקונים יד שניה 2 איזה חברות נחשבות לטובות ואיזה לא 3 מה הכלים בסיסים בתופים שחייב 4 יש משהו חדש במחיר הזה ששווה משהו ? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  16. אני הייתי בשתי המופעים הללו, ואני חייב לציין שהיה מגניב לאללה, במיוחד המופע עם גרייניך ואלתרמן ב 14/08...מישהו עוד היה?

17. Started by yot,

אני מחפש אתר שאני אוכל להוריד ממנו תווים לכל מיני כלים (בעיקר כינור פסנטר וגיטרה). מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם נוסה בהצלחה האם גורם נזק עתידי? אשמח לדעתכם תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. אני תיכננתי לקנות מpch אבל מצאתי שב-comp-IL הרבה יותר משתלם מבחינה כספית..... אז רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך עליהם כדי לקנות מחשב...................

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by ilelinor,

שלום לכולם, אני מנסה לקבל תשובה לנושא אולם לאחר שיטוט של מספר שעות באינטרנט נוכחתי לגלות כי אין כל כך מידע בתחום. אולי כאן תבוא הישועה.. רכשתי מערכת הפעלה windows 7 דרך האינטרנט מחברה בחו"ל (הונג קונג) אשר הבטיחה לי כי מערכת ההפעלה מקורית. אתמול קיבלתי הודעה מהמכס כי התוכנה מעוכבת בשל חשד לפגיעה בזכויות קניין רוחני וכן זכויות יוצרים. דיברתי היום עם המכס ונאמר לי כי התוכנה מזויפת ולכן נשלחת להשמדה. דיברתי שוב עם החברה בחו"ל והם טוענים כי התוכנה מקורית אולם אין להם אישורים. מה עלי לעשות ? את הכסף שילמתי באמצעות paypal. האם להתעקש עם המכס או פשוט לוותר ולספוג את הנזק ? בתודה מראש, אלינור

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by asaf556,

שלום האם לאחר שמכרתי מוצר באיבי העמלה נלקחת אוטומטית מהסכום שמועבר לפאיפאל או שאני צריך לשלם את זה ידנית לאחר השלמת העסקה? אשמח לתשובה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  22. יש לי סיבה טובה לחשוב שהשנה ישימו לנו במתכונת את הבגרות של שנה שעברה ולכן אני מחפש את הבגרות של שנה שעברה כי אם זה נכון אז זה ממש יעזור לי, ואם זה לא נכון - אז גם זה טוב.. האם קיימים אתרים באינטרנט עם הבחינה או שזה הכל מוכרים בחנויות? תודה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by srulikg,

אני מחפש דאנס ברים שווים בנתניה. מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by abstract,

שלום. אני מחפש כיצד ניתן להוריד ספרים מהרשת (בחינם). העניין הוא שאני מחפש כבר כמה זמן את ספרי הסידרה animorphs (כן, כן, לילדים... אני יודע) בכל מקרה, מדובר בכ50 ספרים. לקנות את כולם זה לא עניין של מה בכך (ב50 שקל לספר) מה גם, רובם לא תורגמו לעברית, מה שאומר שיהיה עליי להזמין מחו"ל שזה כמובן יגרור תוספת. אז, אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג את הספרים הללו, אנא אמרו לי. בעיקרון, הייתי מעדיף שהדבר יהיה חוקי. לאחר שאמרתי זאת, כל אפשרות תתקבל בברכה לפרטי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. טוב דבר ראשון אני ממש מתנצל אם זה לא המקום אבל התלבטתי בין כאן לבין מפרטי מחשב אבל נראה לי ששמה זה רק למפרטים אז פתחתי פה בכל מקרה חבר שלי אח שלי טכנאי הוא בא אליו ואז אמרתי לו שיעזור לי להרכיב מפרט הוא אמר לי שיותר טוב לי לקנות מחשב מוכן (לא יד 2) אלה מערכת מחשב כזאת כי במערכת מחשב זה דבר שנדבק לעומת מפרטי מחשב שאם לא עושים את זה באמת אצל מישהו ממש מקצועי יש סיכוי שזה לא ייצא בצורה טובה כי לא כל החלקים תומכים ב-100% עם שאר החלקים והם לא ייתנו את התצואה הכי טובה לעומת מערכות מוכנות שמי שבנה אותם כן מקפיד שכל החלקים יתאימו אחד לשני אתם חושבים שהוא צודק?? למה אני רואה שגם פה (וגם ב-FXP אם אפשר להגיד ) עובדים רק לפי מפרטים והרבה קונים רק לפי מפרטים אז זה נראה לי …

• 4 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.