עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ממש מצחיק!!!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  2. אני בטוח שכולכם מכירים את התופעה: בצילום וידאו במצלמות דיגיטליות עם חיישנים מסויימים, בגלל שהחיישן קולט את האור "מלמעלה למטה" נוצר עיוות גלי בסרטון, שבו החלק העליון של התמונה מתעדכן לפני החלק התחתון, וכל הוידאו נראה גלי, בעיקר כשמזיזים את המצלמה ימינה ושמאלה. אני מחפש את המינוח הלועזי לתופעה הזו, מכיוון שבזמנו נתקלתי בתוכנה שטענה שהיא יודעת לתקן את האפקט הזה ב post. תודה.

3. Started by avivlyaviv,

יש משחק מוכר שבו אתה נקודה/ריבוע ואתה פשוט צריך לברוח מריבועים ונק' שמסתובבים. משחק דו מימד עם רק לבן... פשוט ביותר אבל אני צריך אותו...

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by ChrisBrown,

תכתבו לי את הדברים החיובים הנמצאים באינטרנט ואת הדברים השליליים אבל שיהיה רציני .

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by nir007,

אז ככה אני בן 19 ואני חייל ובמהלך השירות הצבאי שלי אני רוצה לעשות קורס בג'ון ברייס,או מכללת נס נראה כבר איפה.. אני מתלבט בין הקורס בודק תוכנה-QA למתכנת מערכות מידע. מה כדי לי? יש לי עוד שאלה האנגלית שלי היא לא מי יודע מה (פחות מהממוצע) זה אמור להפריע? ו..רציתי לדעת אם אפשר ללמוד טיפה דרך המחשב באופן עצמאי לפני שאני נכנס לקורס? תודה..

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by TeaTime,

דברים כאלה עוד לא ראיתי... http://www.dansdata.com/danletters048.htm מכתב נבחר: I'd like to buy a set of rare earth magnets, but I've got a little problem. Last year, I got shot with a BB from a high-powered airgun, and it is lodged in my hand, between the index and middle fingers. Run-of-the-mill magnets stick to it, and most are close enough to it to hang there unaided, but what would a NIB magnet actually do to the piece of brass in my hand? Will this be a humongous problem? Ben OMG!

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  7. Started by D@nny,

שלום אני מתכוון בימים הקרובים לרכוש פלאפון חדש. יש לי אפשרות לקנות באורנג' את ה LG U8120i ב39 ש"ח לחודש. המפרט שלו נראה לי די איכותי. למישהו יש את המכשיר או שמע ביקורות טובות עליו, בבקשה שיכתוב...מאוד חשובה לי חוות הדעת לפני הקנייה תודה

8. Started by eladbu,

אני מחפש את השיר שבפרסומת של פלאפון שנשמע כמו סטיבי וונדר BECAUSE I LOVE YOU זה המילים שהצלחתי לקלוט למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by arik100,

שלום יש לי את המקלדת הנ"ל - LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE הבעיה היא- מלאה בלכלוכים , האם יש אפשרות לנקות אותה בצורה יסודית?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  10. Started by LermanIsUberCool,

תקראו מה הם כתבו. החלאה צומך ברוצחים בג'נין פה: http://www.gush-shalom.org/archives/mesada.html

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by cpubitch,

האם צריך להתאים את סוג הזיכרון של הכרטיס מסך לסוג הזיכרון של הלוח? לוח אם http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo.html#/?div=Detail ברצוני לשים לו כרטיס מסך עם DDR3 הלוח אם תומך רק ב DDR2 תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by noambaum,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות את הטרקטורון הנ"ל ואשמח לשמוע את חוות דעתכם על הכלי לטובה ולרעה,האם הוא מתאים לרוכב לא מקצועי וכו' וכו' כמו כן אשמח לקבל לינקים לאתרים ישראליים שעוסקים בנושא בכלל,תודה. נועם

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  13. אחלה אתר ללימוד פסיכומטרי חינם! שווה להיכנס לכל מי שלומד.. לי הוא עזר מאוד!! פסיכומטרי

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

שלום, שימו לב באתר הזה שנתקלתי בו, האתר הראשון העברי שמציע לינקים לביטורנט. הייתה גם כתבה ב-Ynet אני מניח שהעניין די רציני והאתר יהיה שימושי מאוד לרבים מאיתנו. www.torrent.co.il תהנו.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by montigo,

בחודש הבא פג תוקפו של כרטיס המאסטרכרט "ח?ב?ר" שלי. יש לי בנוסף גם כרטיס אמריקן אקספרס זהב של "חבר" שתוקפו פג רק בעוד שנה. היות ומדובר על כרטיסי "חבר" אני לא משלם עליהם עמלות... להסיר ספק - אני כבר לא בשירות קבע, אז סביר שיבטלו לי את ה"חבר". אני מתלבט האם לחדש כרטיס מאותו הסוג (מאסטרכרט), או שאולי לעבור לכרטיס מסוג אחר? איזה כרטיס עדיף מנסיונכם? בנוסף, יש לי 1000+ נקודות במאסטרכרט ואין לי מושג איך לנצל אותן... רעיונות?

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  16. אני פשוט חייב הזמנה האתר הזה אחד הטובים ובגלל טעות שלך חבר עפתי משם...

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  17. Started by Maio1,

וגם מעניין אותי לדעת שלפי האתר JOBINFO נציג טכני אמור לקבל שכר של 7-12 אבל במציאות השכר הרבה יותר נמוך. כמובן לא לשכוח את השאלה על נציג DATA בכותרת

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  18. Started by ultras5,

הכל אפשרי רק שיהיה טעים! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  19. G.Skill הצטיידה במיטב השבבים בשוק - וגרפה לעצמה 13 שיאי מהירות חדשים במסגרת Computex 2018 לכתבה

20. Started by Pure-Gold,

עדיין בשלבים אבל מצורפת תמונת ביניים. מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  21. היי, ברצוני לייבא אוזניית בלוטוט מחו"ל במשלוח דרך הדואר, השאלה אם זה יעבור במכ"ס מאחר וזה מוצר של תקשורת והבנתי שצריך אישור ממשרד התקשורת בשבל זה. כמו כן, האם יש מקום שאליו אני יכול להתקשר לברר או לשאול שאלות? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  22. ממש שביזות. מחצית ראשונה הייתה טובה, ועוד היו להם קצת מצבים, המחצית השנייה זה סיפור אחר (3 שערים ב-8 דקות). ואני עוד חשבתי שיש להם סיכוי. מה אומרים? * לכל בעלי הניידים, להביא אותם לסלון/חדר וכתוב משהו. יאללה, פנק אותה!!

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by Alex89,

מה אתם חושבים? אתר שווה? שימו לב כתוב שם עידכונים מדיי יום. לפי מה שראיתי זה אתר חדש ולמרות זאת יש כמה תמונות ממש נחמדות. עריכה: לול איזה דפוק אני.............. www.img4u.com

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  24. Started by Green,

אני מחיפה מי פה עוד מחיפה? מישהו גר ליד סטלה?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by fuck off,

יש לי ב20 מיונים לגמא. למישהו יש מושג איך ניקראת תחנת הרכבת בה אני צריך לרדת? כי אני אפעם לא זוכר.

• 8 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים