עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ממש שביזות. מחצית ראשונה הייתה טובה, ועוד היו להם קצת מצבים, המחצית השנייה זה סיפור אחר (3 שערים ב-8 דקות). ואני עוד חשבתי שיש להם סיכוי. מה אומרים? * לכל בעלי הניידים, להביא אותם לסלון/חדר וכתוב משהו. יאללה, פנק אותה!!

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  2. ואם כן איפה הם?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. Started by roeesnir,

אני לא יודע איזה פורום מתאים, אז שמתי את זה כאן. יש לי טייפ די..וי. Sony DSR-11. מידי פעם הראש שלו מתלכלך, וצריך להעביר קלטת ניקוי. פעם בכמה זמן זה כבר לא עוזר וצריך לשלוח אותו לניקוי רציני. זה עולה הרבה כסף ואני רוצה לעשות את זה לבד. מישהו יודע איך? אני יודע שעושים את זה עם מקלות אוזניים, אבל אני לא יודע עם איזה חומר ואיך. אשמח אם מישהו יודע על זה משהו, או יוכל לתת לי לינק למידע. תודה.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  4. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515430,00.html#autoplay תהנו !

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  5. עשיתי פסיכומטרי באוקטובר וקיבלתי 622, והגשתי מועמדות ללימודי עתודה בכלכלה במכללת רופין (בלבד). לפני כחודש שלחתי לצבא את הטופס שמראה ששילמתי למרכז בארצי לבחינות והערכה עבור קיום בחינה פסיכומטרית נוספת באפריל, שברצוני לעשות. התכנון המקורי היה לשפר את ה-622 שלי מאוקטובר וע"י כך להגדיל את סיכויי להתקבל לכלכלה. אבל (!) - אתמול קיבלתי מכתב מהעתודה שאומר שנדחתי ללימודי כלכלה לאור ציון הפסיכומטרי שלי אולם הם מציעים לי לבחור מקצוע אחר מבין תשע מקצועות שהם נותנים לי, ובינהם: מדעי-המחשב, פיזיקה, מתמטיקה, הנדסה אוירונאוטית, הנדסה גאודטית ועוד... כמה שאלות: * האם ייתכן שהדחייה שלי היא מעיין אי-הבנה? האם יש סיכוי (טוב) שייתחשבו גם בפסיכו שעשיתי באפריל? האם הדחייה היא בעצם רק ב…

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  6. היום קראתי עיתון כמו בכול אחד מימיי השבוע..(יום ראשון ושלישי ימים אהובים עלי ראשון>>מדור מחשבים, שלישי>>מכוניות מה צריך יותר מזה..) וקראתי עיתון מעריב..(יש מנוי לשתייהם..) והיה שם כתבה על AMD וההצלחה שלהם וכו.. והוזכר שם השם של הפורום והמנהל שלו וכוכו ותארתי לעצמי שיהיה איזה תרד בפורום על זה או משהו אבל או שפיספסתי אותו או שהוא פשוט לא קיים..(ואני פתחתי אותו..)... מישהו קרא/ראה/עיין/הביט..?? ובכללי לאנשים פה..(ובמיוחד המנהלים/אחראים..)שאלה/ות שמענינית/ות אותי יש לכם עוד שיתוף במדור הזה של העיתון או שזה היה "תיזכורת" חד פעמי..(אני מדבר על לכתוב/לערוך/סיוע בכתבות שהיו/יהיו).. ועוד שאלה/רעיון שאולי עלה במוחכם ואתם לא ממש רוצים לדון עליה או משהו.... למה אתם לא הו…

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by qwerty1987,

בהמשך לת'ראדים הלא קשורים שנפתחים, המזרון שאני ישן עליו כרגע כבר שוקע בכל מיני מקומות ואני מחפש אחד אחר. מדובר על מזרון ליחיד, אין לי מושג מה תחום המחירים, אז פשוט אשמח להמלצות שלכם. תודה.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by MDK,

היי מישהו כאן מכיר ואוהב אותם? הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.

• 14 תגובות
    • 919 צפיות
  9. If you're not familiar with the work of Steven Wright, he's the famous erudite scientist who once said: "I woke up one morning and all of my stuff had been stolen, and replaced, by exact duplicates". His mind sees things differently than we do, to our amazement and amusement. Here are some of his gems: 1- I'd kill for a Nobel Peace Prize. 2- Borrow money from pessimists -- they don't expect it back. 3- Half the people you know are below average. 4- 99% of lawyers give the rest a bad name. 5- 42.7% of all statistics are made up on the spot. 6- A conscience is what hurts when all your other parts feel so good. 7- A clear conscience is usually the sign of a bad memory. 8-…

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by r1plet,

שלום, רכשתי לפני כ-שבוע משחק לחבר, הוא פתח את הנילון ובא להתקין את המשחק כשגילה שכ. המסך שלו לא תמך בו (מדובר בJUST CAUSE 2 התומך רק בDX10 ומעלה), הוא החזיר את הכול לקופסא והכול כמו חדש - רק ללא הניילון. הרכישה התבצעה בטאוור רקורדס (אל תשאלו אותי למה), יש אפשרות להחליפו במשחק אחר או שברגע שנפתח אותו הניילון - אבוד לי? :s05:

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

איזה לקנות וכמה זה עולה? הייתי הולך לסופר פארם אבל אני מתבייש ללכת לקנות קונדומים.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  12. Started by icebreak,

http://www.compfused.com/directlink/179/ פרסומות חבל"ז ל WINDOWS.. זה היה ב 1986.. היום המפגר הזה הוא המנכ"ל של מיקרוסופט... ואוו יש לזה REVERSI !!!! חובה לראות גם כן את זה, אפילו הרבה יותר מצחיק.. (זה מנאום השנתי של עובדי MICROSOFT): http://www.ntk.net/ballmer/mirrors.html

• 9 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by nehmia,

מפחינת מהירות ואיפה אפשר ליסוע איתם

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by Googleness,

אפשר בבקשה הסבר קצר על איך ממירים מבינארי/עשרוני/הקסדצימלי? יענו איך מעבירים בין אחד לשני.. תודה...

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  15. חנות המחשבים הכי קורבה לבית שלי נמצאת בתל אביב (אני גר בלוד) במחיר נסיעה של 28-37 ש"ח בערך. אחותי עובדת בקניון הזהב, ואני אבקש ממנה לקנות לי משהו אם יש שם חנות מחשבים. אבל הבעיה איתה, היא שהיא לא מסכימה להסתובב בקניון ולחפש (אין לה כוח), אז אם מישהו מכיר פה חנות מחשבים בקניון הזהב, שיגיד לי בבקשה באיזה קומה נמצאת החנות???

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  16. להבנתי בחנות של אפל אחריי שאתה ממלא את תופס הW8GEN או איך שלא קוראים לזה, אפל כבר דואגת למיסוי? או שזה רק המיסוי מצד ארה"ב ואני צריך גם לדווח בעצמי על המיסוי לישראל? יש מיסוי גם מארה"ב וגם מישראל? בערך כ30% מהרווחים מוחזקים בארה"ב בשביל מטרות מיסוי, לא סגור מה זה אומר. אם באפל המיסוי כבר מטופל על ידי החברה, באמאזון אני לא סגור. כיום אמאזון רק שולחת צקים כתשלום לתושבי מדינת ישראל, גם באמאזון ממלאים את אותו התופס האמריקאי, אבל כשאני מפקיד את הצק האם אני צריך לדווח לרשות המיסים הישראלית או שאמאזון כבר לוקחת את זה בחשבון באמצעות התופס W8GEN שמילאתי?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by imac,

צעירה בת 23 הקימה אתר בו היא מבקשת "תירמו לי עבור ניתוח הגדלת חזה"; למרות המאמצים הגולשים עדיין לא שלפו את הארנקים תנו יד לשד ! http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=333315 אני תורם, מי איתי?

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  18. כמו כל הדברים האלה "This thread is endless", "Kill the thread", "Headpalm" וכו'? תמיד אני רואה את אלה ואני פשוט מקנא, היות ואין לי מושג מאיפה אתם מביאים את הדברים האלה. קיצר, תרשמו כאן את כל האתרים שאתם מכירים שיש בהם תמונות כאלה.

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by aldema,

ההורים שלי בחו"ל והייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזה הצעות לקניית גאג'דטים יפים ומיוחדים.. הם באיטליה והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח מקס'... אולי איזה PSP... בעיקר משהו אלקטרוני פתוח להצעות..

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

והחידה היא: ג'ון - אוהב - 400 לא אוהב - 300 אוהב - 100 לא אוהב - 99 אוהב - 3600 לא אוהב - 3700 מה ג'ון אוהב? א.900 ב.1000 ג.1100 ד.1200 כל מי שעונה שיגיד למה הוא בחר בתשובה שלו.. אמרו לי 2 דרכים שמצביעות על אותו אחד, אבל נראה מה אתם חושבים

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by BeNzZy-BoY,

מחר אני נוסע עם משפחתי לאמסטרדם לטיול של כשבוע.. כעיקרון כבר תכננו לעצמנו תוכנית של מה מבקרים ומתי אבל רב האתרים הם מספרים שאמא שלי קנתה וכאלה ככה שאני שואל אתכם, את מי שביקר בהולנד ומכיר שם מקומות מיוחדים וכיפיים שאסור לפספס להמליץ לי על יעדים שאסור לפספס.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by timac,

איך אני מגיע? אני מהצפון עולה על הרכבת לתל אביב.. אמרו לי לרדת בת''א מרכז ומשם ללכת לארלוזרוב לקו 155.. עכשיו איפה בדיוק זה ארלוזרוב איך אני מגיע מהרכבת תחנה ת''א מרכז למסוף ארלוזרוב קו 155 ??

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by Yehudaa,

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  24. צריך מידע תמציתי ככל האפשר בנושאים הבאים והמסביב (אם יש): תכונות קבל נגד וסליל בזרם חילופין; הסבר תמציתי על פעולת טרנזיסטורים (לפחות BJT ו-MOSFET); זיהוי סוג מעגל (HPF,LPF); זיהוי סוג מגבר (הפרש,שרת וכד'). אשמח מאוד אם זה יהיה בעברית. תודה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  25. Started by gargoil,

האם משהוא יודע מה המצב עם התקלה ב 04. לפי מוקדן שירות של בזק משהוא קרע כבל אופטי ומאז אני לא מקבל adsl

דיונים חדשים בפורומים