עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HoLy4EvEr,

שלום לכם... לפני כחודש + התחלתי ממש לאהוב ללכת ולשחק סנוקר עם חבר...כל שבוע אנחנו פעמיים הולכים לסנור ל 4 שעות טובות של משחק... המועדון יפה ואוירה מעולה אנשים רציניים ולא ילדים קטנים...עכשיו שזה הפך להרגל ואני באמת נהנה חשבתי לי למה לא לקנות מקל סנוקר מתברג...שאלתי את מנהל המועדון בקשר לסוגי מקלות והוא אמר לי שזה נע בין 400שח ויכול להגיע לכמה אלפים...עכשיו בתור אחד שחובב את זה נראה לי הגזמה לזרוק על מקל 400שח אפילו...חיפשתי בזאפ וראיתי דווקה הרבה במאתיים שח ויש אפילו פחות...השאלה מה ההבדל והאם בתור מתחיל זה ממש ישנה לי בהתחלה? סך הכל רוצה מקל משלי שרק אני ישתמש בו ויתרגל אליו.... למישהו יש דעה בנושא? תודה

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  2. no sh*t, just watch

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  3. http://www.o-store.co.il/pl_products~4~2.htm זה הדף עם הנעליים המשתתפות, אני מניח שמי שירצה את אחת מהנעליים לא ממש זקוק להסברים על החברה המעולה "סלומון" וכו'. יש מגוון מידות רחב, צבעים ואפילו דגמים לנשים. אם יש מישהו רציני שמעוניין בזוג ובטוח בכך - אשמח לדעת מכך כדי שכל אחד מאיתנו יוכל להנות מ-25% הנחה. אם יש כמות גדולה יותר של אנשים עוד יותר אשמח לדעת על כך - אולי אפילו נוכל לארגן קנייה קבוצתית כלשהי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by bagetrek,

מה לעזא.. מזכיר לי את EBAY איזה קטע הזוי http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1435639&SalesCatID=24 ואיזה מחיר הוא מבקש "יש לו 2 כאלה " פיי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שאלה לבוני האתרים - הייתי מחוברת עד עכשיו לקלאודפלאר שמספק גם שירותי CDN - דבר שמחלק את העומס של האתר למקורות רבים בעולם, ושומר על מטמון של הדפים של האתר, ומיקל עליהם את החיבור לאתר. ומקדם דירוג SEO ובגוגל. דא עקא, שהקלאודפלאר מאידך הגדיל לי את זמן העליה של האתר לגולשים בארץ, ובעצם הכפיל אותו, כי הוא יושב כאן על שרת מהיר בארץ, ודרך הקלאוד פלאר הגולש בעצם צריך להגיע לחו"ל.... הדילמה - מה עדיף? חשוב לציין שרוב הגולשים הם מהארץ - 80% בערך. אשמח לשמוע חוו"ד של המומחים [אני מתכוונת לא "הערכות" ו"הגיון"] - ולחילופין עצות נוספות.

6. נגיד עד 200 שקל אני מחפש המלצה כי נמאס לי מהטלפונים האלה של פוג'יקום שהמטען שלהם נהרס אחרי פעמים של הטענה

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by pringles,

החלטתי לשפר את הציון שלי אני כבר לא לומד אני רוצה לעשות את הבגרות חורף שתיהיה אין לי ממי לנדב מידע על איזה נושאים נילמדים ואיזה ספרים משתמשים עם יש פה מישו שיכול אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  8. Started by ConRoe X Fire,

בינתיים יש לי: Dj Billy D - Beats 4 My Van (לא בדיוק מה שאני מחפש אבל אם מישהו רצה אי פעם לדעת איזה שיר הם משעימים ב- Pimp My Ride עם הבאסים, אז זה זה). T.I. - Top Back (בינתיים השיר המועדף עליי, אני שומע אותו דיי הרבה כבר דיי הרבה זמן). Lil Jon - Bia Bia Dem Franchize Boyz - Lean Wit it, Rock Wit it Dead Prez - Hip Hop היו לי יותר, כנראה שמחקתי אותם או משהו, אני מחפש עוד, אני מחפש שירים בעקרון רגילים ולא כאלה שיש בהם רק באסים, המלצות?

9. Started by e.s,

מישהו יכול להביא לפה את אוצר המילים התחיליות באנגלית?? אני חייב את זה לפסיכומטרי ואני לא מוצא בשום מקום (בספרים הם לא נותנים פירוט)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by scorpion,

מישהו יודע במקרה אם למונומוד יש אתר אינטרנט? מי שלא יודע מונומוד הם יבואנים..... תודה

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  11. שלום. כמו בכותרת המפוצצת, אני זקוק לכתבה על מוצר כלשהו (רצוי מתחום המחשוב) שתהליך ייצורו הוזל משמעותית ולכן הוא יכול להיכנס לשווקים של מדינות מתפתחות. לכל מרימי הגבה שקוראים את זה ותוהים מה אני רוצה מהחיים שלהם, זה בשביל עבודה בשיווק (בין היתר על המודל של ורנון למחזור חיי מוצר). חרשתי על האינטרנט לא מצאתי.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by modgod,

יש לי למחר מבחן בספרות. יש לי את כל החומר, רק מה שאין לי זה השירים עצמם אני עכשיו חוזר על השיר "לבדי". מישהו מוכן בבקשה להגיד לי איפה אני מוצא את המילים של השיר הזה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק מידע על השיר אבל לא את מילות השיר. או מישהו פה מוכן בבקשה לכתוב לי כאן את מילות השיר? אני בטוח שיש פה אנשים בכיתות י-יב אז בטוח יש לכם את השיר הזה. בבקשה תכתבו אותו עם מספר "הבתים הנכון", ובדיוק כמו שהוא כתוב בדף אצלכם, כי זה די משמעותי הסדר. ואם אפשר בבקשה גם את השירים האלה: הכניסני תחת כנפך גבעולי אשתקד על השחיטה ואם ישאל המלאך לא זכיתי באור מן ההפרק הם כולם של חיים נחמן ביאליק. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  13. היי רציתי לשאול אם יש כזאת אפליקצייה לפיסבוק שרושמת בפרופיל איזה שיר מתנגן בWMP . אני יודעת שבמסנג'ר יש דבר כזה . אם אין - יש לזה איזה סיבה ,נניח שזה לא אפשרי ? או שפשוט אף אחד לא חשב על זה? ואם מישהו מכיר אתרים (גם באנגלית זה טוב) שמסבירים יותר בפירוט על בניית אפליקציות לפייסבוק , אפילו את הדברים הכי בסיסיים כי אין לי רקע בתחום, זהיעזור מאוד! תודה רבה =]

14. שלום מחר בבוקר אני רוצה ליקנות מאק איפה אפשר ליקנות בארץ מיני-מאק? אבל בחנות באופן פיזי ולא דרך האינטרנט תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  15. איך רושמים באנגלית "תלמידים שמתקשים בלימודים " בשפה גבוה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. טוב,התקשרתי לבזק בין לאומי פעם אחת והוא הספיק להגיד לי שזה משהו בהגדרות האינטרנט או האנטיוירוס(נורטון),התנתק להם הטלפון ונשבר לי מהזמן המתנה. אני נכנס לאינטרנט ומגלה שחצי מהאתרים שלי חסומים,לא פורנו או משהו,אתרים כמו GAMER אפילו. כשאני נכנס אליהם יש מסך X עם כתובת כזאת http://safeweb.bezeqint.net/page.html יש לי בזק בין לאומי.אמא שלי אמרה שהיא התחברה לאיזה מבצע אבל בפירוש לא ביקשה חסימה של שום דבר. הדבר הזה חוסם לי חצי מהאתרים ברשת.איך אפשר לבטל את זה ידנית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עזרו לי המון במפרטי מחשב ובהמון פורומים פה לקנות מחשב חדש... קניתי אותו וקיבלתי.. עכשיו אני צילמתי את הכל ובאתי לתת תגובות וחוות דעת, פשוט אין לי מושג איפה לפרסם את זה.. למה אין פורום מדיה או "פרסמו את המחשב שלכם ~_~" מישהו יודע איפה אני יכול לפרסם? תודה!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by H A Q,

מהי עבודתם? במה הם עוסקים? ייתכן שאני אעבוד כאיש כוח עזר ואין לי כל כך מידע לגבי מה הם עושים לכן אני שואל את השאלות האלה

• 4 תגובות
    • 10.4k צפיות
  19. מישהו מכיר את החנות Z תכנסו לאתר ותגידו המחירים שלהם זולים יחסית או לא? מי שמכיר שירשום גם איך התמיכה שלהם ואם הם מוכרים חלקים יד שניה או משהו www.zed.co.il

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. בוא נגיד שהתפקיד נשמע מעניין והרבה אמרו לי שהוא מספק אבל אף אחד לא ממש ידע מה התפקיד הזה ובערך מה עושים שם. יש למישהו מושג?? פשוט סימנתי במנילה ובכל השאלונים שהייתי צריך למלא את התפקיד הזה כי אותו אני רוצה.. כל שאר הדברים מעפאנים נראה לי... מפעיל תקשורת נתונים והצפנה חייל מערך טכנולוגי אווירי או יבשתי אני מעדיף נראה לי להיות כבר שוטר צבאי על שני אלה...

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by dvvon,

מכיוון שראיתי שהסקר על החמוצים הלך טוב אז החלטתי שאני ילך גם על הסקר הזה בהצלחה :hi:

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by J0n1,

הוצאתי את הגזיה הישנה מהבוידם וכשהפעלתי אותה נזכרתי שלפני כמה שנים בכינרת הכנתי עליה משהו שגלש ומאז היא מוציאה להבה לא אחידה,ריח שרוף והמון פיח. פירקתי את הראש וניקיתי הכל עם מסיר שומנים, הוצאתי הרבה מאוד ג'יפה אבל שום דבר לא השתנה. למישהו יש רעיון? ראש חדש עולה כמה מאות שקלים..

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. לאסבוססססססססס , הואאא הואאא ,חחחחחחחח :kopfpatsch: דפוקים בשכל זורקסיס :lol: כוסטימיזס האמר ספויילר ולמרות הכל WTF הוא נהפך ללסבית מה עכשיו ירצה לחבר לו בחזרה את הזין חחחחח נ.ב תשחקו בCommand & Conquer 3 Tiberium Wars תוך כדי שמיעת הסאונד טרק של 300 זה עצבני [attachment deleted by admin]

24. כותרת. אני זקוק לתווים, שואל בכמה שיותר פורומים בשביל שהסיכוי שיענו יעלה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by Mda101,

מה המצב אנשים? אני מחפש תמונות יפות לציורי קיר לחדר שלי... ראיתי אצל אחי, תמונה שהוא לקח מהאתר www.notonlysex.com של אישה, בעירום, כאשר הפלג גוף התחתון היה כמו שהתמונה לא מושלמת... טיפות כאלו... אני מחפש בראש ובראשונה את התמונה הזו... אבל גם תמונות יפות אחרות שאני יכול לצייר על הקיר הקיר הוא בערך שני מטר וחצי גובה על עד שלוש מטר רוחב... כל תמונה תבורך תודה, נדב

• 4 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.