כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה מושגים , ואני אשמח אם תגידו/תפרשו לי אותם: * אוסמוזה * משתנה תלוי/בלתי תלוי * לחץ תורגור בתודה מראש, יאיר :hi:
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים נפתח אתר חדש כמו האתר יד שנייה המפורסם שהוא לכל הארץ רק שאצלנו האתר רק של אשדוד זאת אומרת שתוכלו לחפש שם מודעות עבודה בדרושים, רכבים וכו' כמו באתר יד שנייה רק שהיתרון הוא שהוא רק בשביל אשדוד. רוצה לקנות רכב ואתה גר באשדוד ואין לך כח לנסוע עד לבאר שבע? הפעם המוכר שלך יהיה גם אשדודי. אם אתה אשדודי אז המקום הזה בשבילך, יש שם רק מודעות מאשדוד, רכבים רק מאשדוד וכו' בשביל הנוחות כדי לא להסתבך בלקנות ממישהו רחוק. מהי מטרת האתר? האתר בעצם הוא של איכות הסביבה ומטרתו לעזור לנקות את אשדוד ממודעות רחוב המכוערות שתלויות בכל פינה. האתר נפתח לא מזמן וכבר יש כניסות לשם ופעילות, אז למה לא לנסות? הקישור לאתר הוא: http://ashdodcity.co.il/ אם אסור לפרסם ככה אז מצט…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
ואני לא מתכוון אלטע זאכן,ולא יד שנייה, ולא הומלס,ולא המכרז הישיר! תודה!
-
-
מועדונים איכותיים, עם בנות איכותיות, שמשמיע מוזיקה אלטרנטיבית, מטאל ורוק איכותי (בעיקר 90's) ולא שטויות ממוסחרות כמו רוב המועדונים היום... על מה אתם ממליצים (לגילאי 18+, כי אני בן 18 וחצי עדיין...)?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אפשרי? להוציא את הבטריה לשבוע ושהפלאפון ישכח שהוא נעול?
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, ברצוני לייבא אוזניית בלוטוט מחו"ל במשלוח דרך הדואר, השאלה אם זה יעבור במכ"ס מאחר וזה מוצר של תקשורת והבנתי שצריך אישור ממשרד התקשורת בשבל זה. כמו כן, האם יש מקום שאליו אני יכול להתקשר לברר או לשאול שאלות? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ספרו על מור"קים(מורשת קרב) מהעבודה שהתגובה היחידה להם תהיה: אני אתחיל. לקוח גדול מאי שם בעולם: "שלום. התחלנו התקנה של מוצר X שלכם והכל הלך בסדר גמור. באמצע ההתקנה עשינו Log Off ו-Log On מחדש (אבל מהר!) וקיבלנו שגיאה בהתקנה. המוצר שלכם לא עובד, איך אנחנו מתקנים את ההתקנה? זה דחוף!!!" אני: "שלום. הפתרון לבעייתך היא להתחיל את ההתקנה מחדש אבל באמצע ההתקנה לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר מחדש (אבל מהר!)." סופ"ש נעים לכולם
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אחרי הצו הראשון קיבלתי (בדואר) בקשה למלא באתר המודיעין שאלון של שחקים וחבצלות, ואחרי שמילאתי אותו עידכנו את הסטאטוס שלי ל"מועמד" לשני מסלולים: פרוייקט שחקים ופרוייקט גאמ"א. לפני כמה זמן קיבלתי זימון ל"מבחני התאמה לפרויקט חמ"ן שחקים וחבצלות" (באתר זה נקרא מבחנים ראשוניים לפרוייקט שחקים) - השאלה שלי היא האם המבחנים האלה כוללים את המבחנים לגאמ"א או שאני אקבל זימון לגאמ"א בנפרד? (הסיבה שאני שואל היא שאחרי שמילאתי שאלון לשחקים וחבצלות מיינו אותי גם לגאמ"א, אולי זה ככה גם במבחנים) תודה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
שלום, אני בן 17. לפני חודש עבדתי בחברת כוח אדם ("ארי אבטחה" אם זה משנה לכם) בעריכת סקרים על גבי קווי תחבורה ציבורית של אגד בירושלים, דווקא עבודה נחמדה מאוד וסוף סוף עשיתי קצת כסף (אני מקווה). שמעתי 'עדויות' מאנשים שעבדתי איתם שהחברה עושה בעיות עם המשכורות ומורידה שעות וכל מיני שטויות, ולכן ליתר ביטחון ערכתי תיעוד ורישום מפורט ומדויק של כל שעות העבודה שלי (עם מי עבדתי, על איזה קו, תאריך, ממתי עד מתי) וגם הגשתי את זה למעסיק שלי לפני שנקבעו המשכורות. בכל אופן, הסיכום עם המעסיק שלי הוא שב-10 לחודש יולי אני אמור לקבל את המשכורת שלי, "כמו כל העובדים ב'ארי אבטחה'". חיכיתי ל-10 לחודש והתקשרתי אל המעסיק שלי בשעות הצהריים והוא אמר לי שהמשכורות עוד לא מוכנות, ויהיו מוכנות "היום בערב…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לברר אם מכללת דרבי מורשת, בדקתי במה"ט והיא לא מופיעה ברשימה.. גם מוזר שמקבלים שם אנשים רק אם בגרות בלי יותר מידי דרישות.. מישהו שמע משהו ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קניתי בארה"ב לפני כמה שנים חולצת I´m with stupid משהו כזאת... בכל אופן... אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות חולצות מצחיקות כאלה בסגנון...
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=FfoQsZa8F1c&search=atomic%20bomb
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי את התיק הזה כבר הרבה זמן, אני חושב שאבא שלי הביא אותו ממלחמת הכיפורים. יש עליו את הסמלים הבאים: יש למישהו מושג של מה הם? תודה
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, "שיפצתי" ערך בוויקפדיה. אני לא מבין איך אפשר להוריד את ההודעה "יש לשכתב ערך זה" בראש העמוד. אשמח לעזרה. תודה
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שימו לב לתאריך שרשום באתר: "יום שני, 01 ביולי 2002" התאריך הזה מופיע בעוד כמה אתרים. מוזר...
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי כבר בערך את המפרט שאני רוצה אבל ממש אין לי מושג ממי לקנות אם אפשר בבקשה להמליץ לי על חנות(באזור המרכז) עם שרות טוב לא רק במכירה אלא גם במקרה של תקלה ובעיות (וגם שהיה לה ידע ונסיון בשרתים) , לא חובה שהחנות תהיה הכי זולה הרבה יותר חשוב לי השרות שלהם.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
אני מחפש קורסים טובים שאני יוכל לכתוב אותם בקורות חיים שלי והם באמת יהיו שווים משהוא בתחום התכנות - WEB, WINDOWS APP? השפות שאני כותב איתן הן: C# ASP.NET
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ומניית טבע מתרסקת. קצת אירוני, לא ? אין לראות בזה ולו בדל המלצה או משהו בכיוון. סתם, ראיתי במרשתת.
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
התחברתי עם קווי זהב לפני יומיים, ואחרי ארבע שנים שבהם אני מוריד על 400K בביטורנט, פתאום מהירות ההורדה ירדה ל-2K עד 30K מקסימום :-\. עשיתי את כל הבדיקות הנחוצות בראוטר, כולל תשתית, ונראה שהכל תקין. אני רוצה לבדוק את האופציה של חסימת פורטים דרך קווי זהב לפני שאני מתקשר אליהם, והדרך הכי פשוטה לוודא את אמיתות העניין היא להתחבר עם שם משתמש וסיסמה של בזק בינלאומי או של נטויז'ן. כל מי שאני מכיר מנויי לתשתית הוט, כך שאני לא יכול לבקש מחברים. אז חשבתי לנסות כאן בפורום... אני יודע שהבקשה קצת חצופה, אבל תקחו בחשבון שברגע שתתנו לי את שם המשתמש והסיסמה תוכלו לשנות את הסיסמה בלי בעיה דרך התמיכה של הספק... אני אתחבר רק למשך 15 דקות, ואוריד שני קבצי טורנט שכרגע לא עולים על מהירות של…
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-