כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן אהלן התחלתי לתכנן טיסה עם חבר ללונדון כבר לפני משהו כמו חודש, שיועדה לינואר. ולא מזמן, וב"לא מזמן" אני מתכוון ל"לפני יומיים" הגענו למסקנה הבלתי נמנעת שמלעשות, לונדון יקרה אחושלוקי, יש לכל אחד מאיתנו 10,000 ש"ח להוציא וזה עוד לפני הוצאת דרכון שהבנתי שאמורה לעלות 250,עמלות על המרות למטבע חוץ וכו' וכו'. ואנחנו רוצים חו"ל לאיזה שבוע וחצי שבועיים. בכל אופן- לונדון- לא. אז מה כן? התחלנו לחשוב אולי בכיוון ונציה, גונדולות ומקום יפה ודברים לעשות וקר שם וגם שם יש אווירה אירופאית והרי האלפים עוברים שם שזה חזק ממש (סנואובורדינג אם יהיה מושלג, ואני מניח שבינואר יהיה), אבל אנחנו לא מתורגלים חו"ל בכלל וזה הטיסה הראשונה גם שלי גם שלו,ואין לנו שמץ משיט. אז במידה ואנחנו מכוונים לינ…
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היא כתבה שרה והלחינה אותו (על גיטרה - שהיא גם מנגנת עליה). יש לי סמי-אולפן הקלטות בבית עם כרטיס קול ומיקרופון מקצועיים מוניטורים והכל. אקוסטיקה פחות. חשבתי לקחת אותה לאולפן הקלטות שתקליט אותו אולי בצורה יותר מקצועית מאצלי בבית (לכבוד יום ההולדת שלה), מישהו מכם התנסה פעם באיזו שהיא צורה עם אולפן הקלטות? את ממליצים על משהו? חיפשתי שיר במתנה בגוגל וזה נתן לי ראשון את זה: http://www.clip-nolad.co.il/default.aspx עכשיו הדוגמאות שם קצת מפחידות ואנשים שרים עם פלייבקים - אני לא בדיוק מחפש פלייבקים. פשוט הקלטה מקצועית. זרקו כל מה שאתם יודעים בקשר לזה מהניסיון שלכם או בכלל.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, צריך בסוף החודש לחדש ביטוח ולא יודע לאיזה חברה כדאי לפנות.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי להתחיל אולי ללמוד ליהיות טבח ומשם כבר הלאה... המקצוע הזה ממש מוצא חן בעיני ורציתי לדעת לאן אני צריך לפנות וכמה שיותר פרטים על הנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=hwYxRGV-kBc שצאק מחרבן יוצא ברוס ל שהכלב הזה מחברן יוצא צאק.. עריכה: לא יודע אם מותר לפרסם פה אבל מצאתי אתר שמראה איך הכלב הזה אוכל כל פעם לפי התור: פיטבולים, רוטווילרים..
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
מבקש ביקורת\חוות דעת על חנויות המחשבים הבאות : KSP.co.il gibornet.co.il skypc.co.il
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לא הבנתי איך כותב הכתבה לא שם לזה לב... אבל 2 האייפונים בתמונה זה לא אייפון 4. אפילו עיוור צבעים יכול להבדיל...
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
מספר אנשים שלבושים בלבן, אין להם שירים אלא רק מנגינות שמורכבות ללא כלי נגינה, את כל הצלילים הם מפיקים בעזרת הפה. אאל"ט מנהל / אמרגן הלהקה הוא ההוא מרמזור שאשתו מתעללת בו... למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
חשבתי לפתוח טרד בנושא הזה אני אתחיל עם סרטון: http://www.youtube.com/watch?v=aEDoL_PFg6U
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לדוגמא: 1200 Mics - Fear Of The Dark Remix (Iron Maiden) יש לי עוד אבל אני לא מוצא אותם עכשיו.. מבינים מה הסגנון..אם יש לכם שירים טובים כתבו ת'שם ואני כבר יוריד.
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
תוכנית לימוד נהיגה חדשה תצא לדרך בקרוב ותכלול הכשרה גם למצבי קיצון ונהיגה בחושך, בעקבות הקמת מרכז למורי נהיגה ובוחני משרד התחבורה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3303044,00.html
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
2 שאלות. תאורטית המחירים על מחשבים (וציוד מחשבים) באילת צריכים להיות זולים יותר בגלל שהם לא כוללים מע"מ, האם "בפועל" הם באמת יותר זולים?? ואם כן, האם מישהוא מכם מכיר חנויות מחשבים באילת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום היקרים שלי, ב27.07.09 רכשתי דרך החנות המכולתית "שופרסל שלי" 2 בקבוקי אייס קפה מסדרת הShock של תנובה בנפח של 1 ליטר לכל אחד במחיר כולל של 24.18 ש"ח. אני מכיר את הטעם של המוצרים האלו, למרות שאני לרוב שותה יטבתה-אייס קפה, הוא גם בר שתייה (בנוסף אלו היו 2 מ3 הבקבוקים האחרונים במכולת) מכסה הבבוקים מכוסה בחלקיקי חומר לבן לא ידוע, אבל זה לא מטריד אותי, ותאריכי המשקאות הם עד ל2.8.09 בחזרתי הביתה, צמא למשקה אייס קפה, פתחתי את אחד הבקבוקים,ולגמתי לגימה ממנו. אני רגיל לטעם של המשקה הנ"ל מתנובה, יש לו טעם של גלידת קפה, אבל לא הפעם. לאחר שלגמתי מהמשקה חשתי בחילה, וכאבי ראש, ניסיתי להבחין בטעם הקפה אבל הוא כלל לא היה שם, ניסיתי גם ללגום לגימות נוספות למנה היומית של…
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש חנות שנותנת לבצע השוואות בין דגמי היי-הנד של אוזניות באופן חופשי עם כמה שיותר דגמי אוזניות, למישהו יש מושג על אחת כזו?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למוזיקת רקע. לא למשהו ספציפי אלא מוזיקה שאפשר לשים ולשכוח שום דבר שיסיח את דעתי ממה שזה לא יהיה שאני עושה. משהו סגנון המוזיקה ש justin law שומע ( מ souleater ) מי שמכיר. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות (חודש למעשה) כרטיס המסך החזק והאמין שלי (8800GTX) שווק חיים לצערי. הכרטיס נקנה כחלק ממחשב שהוזמן אצל Dell. לצערי לא יכולתי להתעסק בלדבר איתם על האחריות ישירות כי בזמנו עבדתי, ועכשיו אני בטירונות, לכן כל התקשורת איתם עברה דרך אמא שלי. בזמנו כשדיברתי איתם, ממש כשהכרטיס התקלקל, אמרו שיבואו להחליפו בימים הקרובים באותו כרטיס. בסוף הם באו והחליפו אותו בכרטיס זמני חלש בטענה שהם הזמינו את הכרטיס שלי והוא יגיע עוד 3 שבועות. בשבוע האחרון בזמן שהייתי בטירונות לקחו לי את המחשב והחליפו את הכרטיס בדגם "חזק יותר" בטענה שהכרטיס שהיה לי כבר לא זמין. עכשיו כשבאתי הבייתה גיליתי שהחליפו לי ל X1950 Pro, שמן הסתם לא משתווה לא בביצועים ולא במחיר לכרטיס הקודם. מכיוון שאני כ…
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אתרים מומלצים ישראליים (אין לי כרטיס אשראי בינלאומי) למשלוח פרחים לגרמניה. ביליתי זמן רב בחיפושים ושיטוטים ומצאתי כמה אופציות אך חשבתי לעצמי שחייבת להיות אלטרנטיבה טובה יותר לאתרים החובבניים והלא-ברורים שמצאתי. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי במציאת אתרים כדאיים שיאפשרו לי לשלוח זר פרחים לגרמניה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני אמור לעבור מבחן באופיס יום שני לשם קבלה לעבודה בידי אין בנמצא חומר לימודי פרט למדריכים טובים אבל הם ארוכים וכנראה לא נותנים דגש על הנושא אשמח אם למישהו יש חומר שיוכל לשמשמ אותי או מבחנים או אפ' מישהו שעבר כזה דבר ורוצה לשתף אותי אני מאוד רוצה לעבור את המבחן הזה העבודה הזאת חשובה לי מאוד תודה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום לכולם
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
http://www.gamefreaks.co.nz/2010/09/03/u-s-army-bans-sale-of-medal-of-honor/ "מכה" לEA הצבא מחרים את המשחק,לא יודע מה זה אומר לגבינו(הצרכנים) אני די מבין אותם,גמאני לא הייתי קונה משחק שמראה חיילים שלנו מתים
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הגיע הקיץ(או לפחות החום שלו) ואחרי 20-25 דק' עם היד על העכבר, היד מתחילה להזיע וזה מעצבן חושרמוטה! מתעוררת השאלה: איך אתם מקררים את היד בזמן עבודה רצופה מול המחשב? יש לי מאוורר 5ס"מ שעובד על 12V אבל אם אני אעשה את המוד של החורים בעכבר ואת המאוורר בתוכו, אז הוא לא יעבוד (יש שם רק 5V)... יש לכם פיתרונות אחרים? זה קורה גם לכם? ??? : :-X ;D
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחר אני נוסע עם משפחתי לאמסטרדם לטיול של כשבוע.. כעיקרון כבר תכננו לעצמנו תוכנית של מה מבקרים ומתי אבל רב האתרים הם מספרים שאמא שלי קנתה וכאלה ככה שאני שואל אתכם, את מי שביקר בהולנד ומכיר שם מקומות מיוחדים וכיפיים שאסור לפספס להמליץ לי על יעדים שאסור לפספס.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-