כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום . יש לי שאלה על כל הסרטים כמו איירונמן רובוטריקים אקס מן החדש . לפתח משחק לוקח די הרבה זמן . אז איך זה שחודש+- אחרי שיוצא הסרט אז ישר יוצא עליו משחק שקשור לעלילה של הסרט ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לפני כשנתיים פורסם באתר משרד החינוך מחקר מעניין לפיו אחוזים בודדים מכלל הזכאים לתעודת בגרות בכלל ממשיכים ללימודים גבוהים. (מכללה/אוניברסיטה) לצערי אני לא מצליח למצוא את המחקר. מישהו יכול לתת קישור למחקרים דומים?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שמעתי את השיר לא מזמן ולא חשבתי שהקליפ יהיה כזה מצחיק! למי שלא ראה, אפשר ליראות את הקליפ בwow.walla(במהירות ואיכות סבירה בלי תקיעות- משהו נדיר בוואלה), מומלץ! 10/10 אני כבר מת שיצא האלבום החדש שלהם שיצא ב27 באפריל, אני ישר רץ לחנות לקנות אותו...
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
http://www.mojoflix.com/Video/Hilarious-Waterbed-Prank.html מקווה שגם עבדו על הגרמנייה הנאצית שמסתובבת כאן.. רק שאותה לא חילצו משם והיא טבעה...
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
ינואר מגיע אוטוטו ואיתו יום סיירות. יהיה מעניין לדעת איך כל אחד מתאמן לקראתו אז שתפו
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה לממש אחריות משם על כרטיס מסך של MSI במידה והם קפוט- מה עושים עם הכרטיס ההרוס?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בהמשך לת'ראדים הלא קשורים שנפתחים, המזרון שאני ישן עליו כרגע כבר שוקע בכל מיני מקומות ואני מחפש אחד אחר. מדובר על מזרון ליחיד, אין לי מושג מה תחום המחירים, אז פשוט אשמח להמלצות שלכם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה יום הולדתה של אמי קרב ובא וחשבתי לאחרונה שאולי רכישת קורס גמילה מעישון או משהו בסגנון יהיה מתנה מעולה בשבילה ובשבילי.. אמא שלי הפסיקה פעם ליותר משנה וחזרה לעשן בסביבות החצי קופסה ביום אולי קצת יותר.. ואני מודע לסיכונים שיש בסיגריות. אני מאמין שאם אני אשלם כמה מאות שקלים על מתנה מסוג כזה היא תיתן לזה צ'אנס אפילו שהיא לא מוכנה לשמוע על זה בכלל והיא מוכנה להבטיח ולשקר ברמה חריפה בשביל העישון. לכן אני שואל את דעתכם על המתנה? במקרה ואתם חושבים שהיא טובה אז אתם אולי מכירים מכוני גמילה או קורסים כאלה שעולים עד 700 - 800 שקל שאולי יפטרו את אמי ואותי מהצרה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
למה ב HD של יוטיוב לא רואים באמת HD ? זה סה"כ איכות יותר טובה לא HD
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בשבוע הבא אני טס לחברה שלי בליטא , היא ביקשה שאני יביא איתי גולדסטאר , אתם חושבים שיש עם זה איזה בעיה? אני רוצה להביא שני חצאים.. זה הכל..
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מערכות מערכות תקשורת (אזעקה ואינטקום), מישהו מכיר חנות שמוכרת למתקינים ?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול למצוא מלא לונגים[אלה שתולים על הקיר]. לא בחנויות כמו הפנינג וכאלה כי הלונגים שמה יקרים ולא ממש יפים. יש איזה שוק או משהו שיש שמה מבחר רציני? בבקשה תכוונו.....
-
כמה יוצא כסף למונית מפ''ת לנתב''ג עכשיו זה דחוף!
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
מזעזע פשוט... היא לבטח תגדל להיות מה שנקרא "בחורילה". http://news.yahoo.com/photo/070926/ids_photos_ts/ra3291886192.jpg;_ylt=ArpHNzQuaxou3I3SqBFSGvyek3QF
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
-
מה קורה יש לי שאלה, האם אפשר לדעת מה השרת של דומיין מסוים? דרך אגב זה על 2 אתרים ששניהם של אבא שלי. תודה מראש !! נ.ב אם זה לא הפורום הנכון תעבירו בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קניתי 2 דברים מאיביי. האחד לפני חודשיים והשני לפני שבוע. פתאום אני רואה בחשבון PAYPAL שיש לי 1.9$ המופיעים כבונוס. יש למישהו מושג על מה הבונוס? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/video/xdwk35_dylin-prestly-microsoft-net-vs-java_tech פשוט גדול :lol:
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
רציתי להזמין משהו מדיל אקסטרים היום, והאתר לא עובד, לפני יומיים שנכנסתי לאתר הוא עבד, אבל זה כבר הרבה זמן, יותר מאשר זמן של עידכון קצר. למישהו יש מושג מה קורה או שאלו דברים שיגרתיים לאתר?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-