עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by masmddr,

שלום, אני מחפש המלצה למוזיקת רקע. לא למשהו ספציפי אלא מוזיקה שאפשר לשים ולשכוח שום דבר שיסיח את דעתי ממה שזה לא יהיה שאני עושה. משהו סגנון המוזיקה ש justin law שומע ( מ souleater ) מי שמכיר. בתודה מראש.

2. דגמים לא יקרים מידי, האמת היא שבכלל לא תכננתי לעבור את ה400 שקל, אבל ראיתי שזה דיי הכרחי והמחירים עוברים את האלף... יש דגמים שאתם ממליצים? והכי חשוב, אתרים! בנתיים אני נצמד ל shiki של שקם אלקטריק, כי האחריות תיהיה זמינה אני מאמין גם בקניונים, וקצת בעייתי לרוץ אחרי יבואנים. עוד דבר, אני לא רוצה לעשות חבר מועדון בתשלום חודשי כי אני בטח לא יקנה שוב באותו מקום, ואני גם לא מתכוון להשתתף במכרזים, גם מכירות קבוצתיות אני לא הכי אוהב כי לוקח זמן עד שהיא נסגרת וזה רק מעקב את הקניה, עדיפות גבוהה לקניות רגילות אם לא אז כמובן קבוצתית אין ברירה. אם יש למישהו ממכם מכונה של פיליפס ויש לו מה לכתוב, הייתי שמח לשמוע המלצות על דגמים מדוייקים.

3. שלום, החלטנו שהגיע הזמן להחליף מכונת כביסה, אחרי שהיה ברשותינו מכניסת כביסה מדגם maytag, כבר יותר מ 6 שנים. ויצאנו לחנויות לראות מה יש למוכרים להציע בלי שום בדיקות באינטרנט. רוב המוכרים הציעו לנו את מכונת הכביסה: Samsung WF9904RW http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=535 samsung wf0804y8e http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=90&ArticleID=581 כאשר מה שמייחד את הדגם השני (0804) הוא טכנולוגיית ה"בועות". וכאשר חזרתי לבית ועשיתי קצת חיפושים, התפלאתי לראות שאף אחד לא מזכיר את המכונות של סמסונג. בכל מקרה אשמח אם מישהו ייכוון אותי וימליץ לי על מכונת כביסה.

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  4. Started by TheFly,

למישהו יש המלצה למסחטת פירות טובה? כזאת שאפשר לסחוט איתה תפוחים שלמים, אגסים, גזרים וכו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Symbore,

אין לי יותר מדי תנאים, לא מכיר כלל את השוק. צריך מצלמת תיעוד נסיעה שתצלם גם בתנאי אור רעים, עדיפות עם ממשק בעברית אך ניתן גם באנגלית. בנוגע לרזולוציות אני לא יודע מה קיים אבל 720P יהיה סבבה. אין בעית תקציב (הייתי אומר עד 1500 שח אבל תאכלס לדעתי לשלם יותר מ-1K זה מוגזם) העדיפות שלי לקנות בארץ אך לא פוסל הזמנה מחול תודה לכולם

6. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, משעמם לי! ונגמרו לי הסדרות... מבקש המלצה לכל סדרה טובה שאתם מכירים כל ז'אנר יתקבל בברכה תודה

7. היי חברים! אני צריך המלצות לסוג מסויים של אלקטרונית...אני לא יודע איך לסווג את זה, אבל יש פה רשימה של אינפקטד שאני אוהב...מממ, רגוע אבל לא איטי מדי כמו(כל הטראקים הבאים של IM) power of celtics echonomix avratz elation station(this one i really like) drop out קיצר דברים כאלו. לא עמוס ומהיר מדי, אפילו איטי יחסית, אבל טוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  8. משום מה הסטנדאפיסטים הישראליים לא כל כך מצחיקים אותי. תנו המלצות לאנשים לא-ישראליים שיש להם מופעים טובים ומצחיקים.

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Internal,

היי אנשים החלטתי שאני מעוניין לראות כמה סרטי דרמה טובים! תמיד פותחים תראד קומדיות , מדע בדיוני , אקשן . אבל דרמה לא זכור לי אז יש המלצות כאילו מצידי שזה יהיה כל סוג מלחמה ,עבר,עתיד, לא יודע... כל תקופה אבל שיהיה מרגש וטוב אף פעם לא חבבתי סרטי דרמה אבל אחרי שראיתי הסרט הכי טוב שראתי השנה Changeling The Curious Case of Benjamin Button Gran Torino פשוט התאהבתי בג'אנר אז יש המלצות אם אפשר לא כמו Million Dollar Baby זה כבר עצוב מידי

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by shloosh,

מחפש ספר טוב בסגנון מודרני, לא משהו מדע בדיוני וכל מיני דברים מוזרים מעניין אותי ספרים בנושאי אקטואליה כאלה כמו התפתחות סין למעצמה , המלחמה הקרה. נושאים מדיניים,מלחמות וכדומה.. וחוץ מזה אפשר גם ספרים טובים על סיפורי בילוש,כמו סיפורים על המוסד על סוכנים מרגלים וכו'... קצת קשה לי להסביר למה אני מתכוון אז אני מקווה שתבינו... תודה!!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני מחפש המלצות לספרים קלילים בכדי להעביר את הזמן בפינת המשפחה הביתית,הז'אנר שאנחנו מחפשים זה : *בדיחות *משלים *ידע כללי *ספרי תמונות מצחיקות וכ"ו... אין בעיה עם יש בדיחות גסות או משהו בסגנון,לאף אחד לא אכפת במילא אין תקציב ככה שכל ספר/ון שתציעו אני אבדוק תודה לעוזרים

12. שלום לכולם, מחפש המלצות לסרטי אקשן טובים כמו: חטופה, b13, המשלח 1-3 ועוד.... תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. Started by shloosh,

מחפש המלצות לסרטים כמו מינכן,שומר המדינה,הפירצה ושאר סרטי ריגול ומתח על ה-CIA,FBI,המוסד,המלחמה הקרה וכל זה... בקיצור הבנתם על מה אני מדבר.. תודה!!

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by shloosh,

בסגנון הפירצה, the good shepherd,אפילו נפלאות התבונה מתאים.. יש המלצות?? אני מחפש ולא מוצא שום דבר אוף ראיתי כל דבר שיש. spy game , השתול,השתולים.... תודה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש המלצות לסרטים כמו מת אימה קומדיה וכו'... אני רוצה המלצות טובות מחכה לתגובות

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by finish,

אני מחפש המלצות לסרטים "איכותיים" בזמן האחרון אני לא ממש מוצא כבר... משהו בסגנון של אמריקן ביוטי, רודף העפיפונים, חומות של תקווה, ההחלפה ועוד כאלה... תודה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  17. אהלן אנשים. אני מחפש המלצות למותחנים פסיכולוגים טובים, שמתי לב שלאחרונה אני ממש נהנה מהז'אנר. הנה כמה סרטים שאני זוכר שאהבתי : השתול, אפקט הפרפר, יוקרה, Shutter Island ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר. כרגע שמתי לב שגם יצא אפקט הפרפר 2 ו3, איך הם ? לא קיבלו ציון בשמיים בIMDB. אז איזה עוד סרטים טובים יש בזאנר ? בתודה מראש, מייק.

• 16 תגובות
    • 21.1k צפיות
  18. Started by shloosh,

היי לכולם. אני בן 24 סטודנט בפתוחה שנה שניה לתקשורת מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. מכייון שאני לא סוגר על המקצוע ולומד אותו בעיקר מתוך עניין בחומר של הקורסים, אני רוצה קצת להיכנס לתחום המחשבים. יש לי ידע בחומרה כולל הרכבה ועבדתי על לינוקס OSX וכל הווינדוסים למיניהן. ודי מעט ידע ברשתות. אני רוצה לחפש כרגע עבודה בתחום התמיכה הטכנית למי שמגיע ללא נסיון ברשתות או הסכמות למיניהן. סביר להניח שבאחת בחברות האינטרנט, חייב להיות באזור רמת גן/ תל אביב/גבעתיים. אני מחפש מקום עם שכר סבבה נגיד 28+ לשעה, ושיאפשר לי ללמוד כמה שיותר נושאים במסגרת העבודה כי אני רוצה בנוסף לתואר להתחיל קורסים של רשתות ואבטחת מידע ואחכ לינוקס או DBA ולהתפתח בכיוון הזה. כרגע התלהבתי יחסית מ012 שלא רק שלומדים ר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Holography,

כמו שכשתבתי בכותרת, מחפש המלצות לטראנס פסיכודאלי עם סימפולים קלטיים (מהמוזיקה אירית\סקוטית וכו'..הרבה חלילים וחמת חלילים) משהו בסגנון של : Shiva Shidapu - Power of Celtic Hallucinogen - Jiggle Of The Sphinx

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by tulicooli,

כמו שרשום אני מחפש טראנסים חזקים של פסיכודאלי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. שלום, אני יוצא עם מישהי כבר זמן מה והיא החליטה שהפגישה הבאה תהיה בקארטינג,לכו תבינו אבל זה נשמע טוב אז אנ יזורם שנינו מאיזור הצפון (גם חיפה זו אופציה,כן היא בצפון) ונשמח להמלצה למקום איכותי באיזורנו שפעיל לא רק בשעות הבוקר אלא גם אחה"צ . תודה מראש נ.ב על הדרך,זקוק להמלצה לסרט טוב לראות איתה - קומדיות הולכות טוב,רצוי משהו עדכני שהסכיויים שהיא ראתה קטנים יותר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן... אני רוצה לגוון את הרשימה שלי. אני מחפש שירים שקטים בסגנון WONDERFUL WORLD (ד"א, של מי זה?) שירי רוק רק להיטים שהיו בשנות ה90 ושאני בטוח מכיר (guns and roses nirvana ועוד אומנים שהיו להם להיטים ענקיים- הידע שלי ברוק לא רחב כול כך) אפשר שירים בסגנון של sonata arctica ובנוסף אני מחפש שירי ראפ טובים. אל תתחילו עם כול העד "עד סוף שנות ה90" תהיו ספציפיים. לא AKON, SEAN PAUL או כול דבר מטומטם אחר. בינתיים האייטיונס לא מזהה לי את השירים שלי (מוכרים- אבל משום מה הם לא מזוהים על ידו), אז אני אתן חלק מהאומנים שיש לי.(למי שיגיד לי שאני שומע חרא ראפ- אני לא אוהב מלא אומנים מהרשימה שלי אבל חייבים לנסות ולטעות לא?) Tupac Bun B Akala Dead prez Dr.dre Frayser Boy Eminem The Game …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by stone cold,

לפני כמה חודשים היתה לי נסיעה קטנה לעשות אז חיפשתי דיסקים ברכב (הזקנה ואחד מהאחים שלי נוהגים ברכב הזה רוב הזמן) וניתקלתי בדיסק של בוב מארלי הכשיו אני לא יגיד שאהבתי את כל השירים אבל - no woman no cry (אני יודע שכולם מכירים) ועוד כמה שירים אהבתי אז אני מחפש המלצות לשירי רגאי טובים בסגנון כי אני נוב גמור בתחום ולא מכיר הרבה שירים מישהו יכול לזרוק המלצות ?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.