עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by tomz,

יש לי בחדר דגל נחמד, שאח שלי הביא מברזיל מבד כזה והכל, תראו את התמונה למטה ותבינו אני מחפש דגלים נוספים, מבד, בערך באותו גודל (זה איזה 2 מטר על מטר קצת פחות אולי) סטייל קובה גמייקה וכל השיט הזה =] http://www.tomz.us/room1.jpg באיכות קצת מעפנה אבל עדיין בשביל להבין תכוונה, והדגל נראה מוזר בתמונה אבל חיפף

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  2. כמו שרשום בכותרת אני מחפש מבחנים שאפשר לעשות אותם באינטרנט להיבחן ולקבל תוצאות משהו כמו המבחנים של התאוריה תודה...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. לא יודע בדיוק באיזה פורום לפרסם אני צריך טכנאי רשתות שיכול לטפל ברשת יש 3 מחשבים רגילים + נייד הרשת קיימת אבל פתאום מחשב אחד לא רואה את השני משלם כמו שצריך אבל מחפש תותח במחשבים בנוסף מחשב הראשי צריך לעבור שדרוג קל מפרסקוט 3.6 GHZ ל -Q6600 והחלפת קירור למעבד -לטוניק שזה המלצה של רוב החברה מהפורום אם יש טכנאי רציני ישיצור איתי קשר בפרטי ביקשתי טכנאי מכמה חנויות אבל אמרו לי שאין להם שרות כזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by bennash,

אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את הדיון: "חיבור משקפים בתלת ממדי למחשב עם כרטיס" בתעריך 9/7/2013 שאני פתחתי. בתודה מראש bennash.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. אני מעונין ליקנות מחשב קרוב ואני מחפש איזה דילר לירכוש דרכו את המחשב אם יש פה מישהו מהפורום או מישהו שמכיר אני ישמח אם תיתנו לי פלא פון אי מאיל או אי סי קיו ליצור קשר איתו... אם יש פה דילר שיצרו איתי קשר 0547495305 נתי barhanin@walla.co.il או אי סי קיו 173703223

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by hellyeahmofo,

ברשת ג' יש פרסומת לדיסק אוסף של שירי שנות ה - 60 שיצא כל פעם אני מפספס את השם שלו , ואיזה חברה הפיקה אותו מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  7. Started by Culandur,

במטמתיקה אני זוכר שפורסם איפושהו אבל אני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להזמין לאישתי מוצרי טיפוח של חברה הנקראת "develop 10", לא ניתן להשיג את המוצרים האלה בארץ, מצאתי אתר בחו"ל שמוכר אותם אבל האתר לא עושה משלוחים לישראל, מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך להזמין את המוצרים שלהם לארץ? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  9. אני צריך להגיע מוקדם (מאוד!) בבוקר למחנה תל השומר, לשער שליד בית החולים... אני מתכוון להגיע ברכבת לתחנת ת"א מרכז, ומשם אין לי מושג לאיזה צד לצאת (אני מניח לצד של ת"א ולא לצד עם הסיטי טאוור וכו'... אין לי מושג גם איך קוראים לאזור שם ) אני יודע שיש קו 70 של דן שמגיע לתל השומר די מהר משם, אבל אין לי מושג איפה התחנה, ולא בא לי לחפש אותה בשעות שבד"כ אני רק מתחיל לישון בהן... יש כמה תחנות ליד היציאה מהתחנה (יש גם תחנת מוניות לייד... רק שתבינו על איזה אזור אני מדבר...), ויש מלא תחנות בארלוזורוב (אאל"ט) לכל מיני מקומות (שורה של איזה 7373451 תחנות... לא מכיר את השם של המקום ) איפה בדיוק אני יכול לתפוס את הקו הזה, והאם יש חלופות שמגיעות מהר יותר? באתר של דן כתוב גם משהו על עב…

• 34 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. שלום. קודם כל- אני לא הייתי בטוח לאיזה פורום לשייך את זה, אשמח אם תעבירו לפורום הנכון. יש לי HDD חיצוני. הייתי רוצה לשים עליו סדרות וסרטים באיכות טובה ולראות בבסיס כשיש זמן פנוי. קניתי כבל OTG לטלפון (LG G2) שמאפשר חיבור כל התקן USB למכשיר. חיברתי את הHDD דרכו לטלפון, והופתעתי לגלות שקצב העברת המידע שקיבלתי היה כ - 1MB/s. קצב זה נמוך מידי ואינו מאפשר צפייה חלקה בתכנים באיכות גבוהה יחסית. ניסיתי לחבר עוד אמצעי אחסון וגם להחליף ROM , אך התוצאה נשארה זהה - כניראה שהבעיה בטלפון. אני עדיין רוצה, בצורה כלשהי, לחבר את ה HDD לטלפון. חשבתי על הפיתרון הבא. לקנות ראוטר סיני כזה: http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-300Mbps-Network-Wifi-Router-Expande…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by Proww,

אהלן, יש לי נגן וידאו (קלטות..) יש איזושהי דרך להעביר מה שאני רואה (הכוונה להקליט) דרך הוידאו למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by 114508534,

זה נשמע טיפשי אבל זה כבר הפך להיות מכה בפלוגה שלי במחלקה שלי יש מכת זבובים מה לא ניסינו , עיתון , בקבוק עם סירופ שהם ידבקו אליו , מטקה כזאתי שהורגים איתה זבובים . יש אולי איזשהי דרך או שיטה לבנות מלכודות או משהו שהזבובים ימותו בה ? תודה

• 16 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. Started by OferS16,

שלום, אמא שלי צריכה לראות את הסרט הכוכבים של שלומי בשביל איזה עבודה שלה , אבל מכיוון שהסרט נורא ישן אני לא מצליח למצוא לינקים לא להורדה ישירה או לצפייה ישירה וגם אין לי שום דרך להשיג עותק מקורי של הסרט, השאלה שלי היא האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להשיג תסרט(לא משנה איך, הורדה \צפייה ישירה\השכרה\כל דרך אחרת) . אם מישהוא יעזור זה יהיה נורא נחמד כי היא צריכה את זה לעכשיו.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by approx,

מחפש דרך לישלוח SMS חינם דרך איזה תוכנה או אתר משהו כי ניגמר לי באיסיקוי וצריך למולות את זה בכסף ואני לא רוצה מישהו מכיר פיתרון אחר ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 כמו שכתוב בלינק, כרגע יש לי פנטיום 4 שלא יהיה לי מה לעשות איתו אולי מישהו מכיר מקום שקונה מחשבים יד שנייה או לפחות חלקים יש שנייה? (כמו כרטיס מסך ודברים כאלה)

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום, אני מחפש דרך להנות מהמחיר הזה ברץ זה הנגן+ המחיר בארץ מחירו 3000 שקל, לכן אני מחפש 2 דרכים: 1)או שיש כאן אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי והם טסים לחו"ל בזמן הקרוב ומגיעים לארץ למפגש או לפני (רק שאין לי אוטו ורישיון אז למפגש הפורום זה הכי טוב) בשבילי את הכף תקבלו בשתרות של 100 לא מסומנים (1800 שקל, עודף נשאר אצלכם אם יהיה) או 2)חנות בארצות הברית שעושה משלוחים לאץ ואז אני יחפש עוד משהו להזמין איתו כיי לצמצם את עלות המשלוח.... אני כבר מתפוצץ פה, 3 אנשים שטסו לא קנו לי (כי הם יצאו מניאקים ) אז בבקשה תעזו לי, אני לא מתכוון לשלם כולכך הרבה כסף כדיי להגיע למחירים של הארץ!!! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה (הב…

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by bronco,

אני צריך להוריד אייקונים לשלט חכם מאתר של יס אבל ללא הצלחה אני עומד על האייקון של הערוץ הנבחר לוחץ מקש ימני מבקש לשמור תמונה בשם ואז מקבל הודעה מוזרה- סוג הקובץ אשר נשמר או מאוחזר - נחסם ניסיתי גם במחשב אחר וגם אותה תופעה נראה לי שזה קשור למשהו בבניית האתר של יס למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by psxr,

שלום לכולם אח שלי מעלה לי את הסעיף עם מה ה"מוזיקה" שלו (סתם רעש), לפני כמה שנים היו לו כל מיני תוכנות שהוא היה תוקע לי את המחשב ועושה לי ריסטרט מהמחשב שלו. מישהו מכיר איזו תוכנה שתוכל לעזור לי ? כל פיתרון חייב להתבצע מהמחשב שלי בלי להתקין שום דבר על המחשב שלו. תודה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. yahoo albums אתה חייב להיות רשום אליהם כדי לצפות בתמונות ו ה page wizard מלא באגים אין לי כוח לבנות אתר

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by Kurt,

למשל לקחת את הטרייבל הזה http://rousseaux3.carole.free.fr/pages/dragon/dragon1/images/tatoo%20145.jpg ולעשות ממנו שבלונה, כלומר להפוך את כל החלקים השחורים לחלולים (מבלי לגזור את הדבר הבלתי אפשרי הזה) שמעתי מחבר שיש דבר כזה שנקרא מטול שקופיות, מישהו יכול להסביר לי עוד בנושא? תודה דוד

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by Internal,

בזמן האחרון אני נימצא במצבי לחץ כבדים ביותר אני יכול לא לישון לילה שלם ואחרי זה אפילו לא להצליח להירדם בגלל הלחץ מחפש דרכי הרפיה... מוזיקה לא כזה מועיל למרות שקצת

• 97 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. ביום ראשון הקרוב אני אמור לעבור ניתוח בברך, לאחר הניתוח אני אמור להתאשפז לתקופה קצרה (שלושה ימים בערך אולי קצת יותר..) לא אכפת לי כל כך מניתוח, אלה מהאשפוז, אין לי מושג איך אני הולך להעביר את הזמן שם.. הדברים היחידים שאיכשהו יוכלו לעזור לי זה האיפוד 80gb שיאכלס מוזיקה, והאיפון שימש כנגן סרטים.. השאלה שלי, אילו עוד דרכים יכלו לעזור לי להעביר את הזמן.. כל עצה תתקבל בברכה.. Install

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by onn_the_vy,

בעעעעעע!!!!! אחותי הכלבה התלוננה שיש ניתוקים מהאיטרנט (להעלות את הFBS, להתקין תוכנה, מזה משנה...) עכשיו אני עובד כבר איזה 3 חודשים בשביל לסדר שרת, שלא יהיה את כל הניתוקים, ושמדפסת תעבוד כל הזמן.. והיום, הפעלתי את השרת, P166 עם ווידוס 2000 עובד כמו P4 2.2.... עם 4 הרדיסיקם כדי שתגבה את המסמכים המפגרים שלה!, והמדפסת עובדת כל הזמן, הסברתי לה איך לגשת אליו דרך Remote Administrator v2.1, איך להתחבר, איך להתנתק. ומה הכלבה שתיחנק עושה לי?!?! סיימה לגלוש ומתנתקת מהאינטרנט שאני גולש!!!!!!!!!!, ומוריד קבצים, ומדבר עם אנשים!!!!!!!!! תנו לי דרכים להתעלל בכלבה!!!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 66 תגובות
    • 9.4k צפיות
  24. שלום לכולם יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת: הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה) אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. היי, אני מתחתן בעוד כחודש ומחפש דרשה מעניינת שאותה יקרא הרב. למישהו יש דרשה מעניינת או מומלצת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.