כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלום, אמא שלי צריכה לראות את הסרט הכוכבים של שלומי בשביל איזה עבודה שלה , אבל מכיוון שהסרט נורא ישן אני לא מצליח למצוא לינקים לא להורדה ישירה או לצפייה ישירה וגם אין לי שום דרך להשיג עותק מקורי של הסרט, השאלה שלי היא האם מישהוא יודע מאיפה אני יכול להשיג תסרט(לא משנה איך, הורדה \צפייה ישירה\השכרה\כל דרך אחרת) . אם מישהוא יעזור זה יהיה נורא נחמד כי היא צריכה את זה לעכשיו.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש דרך לישלוח SMS חינם דרך איזה תוכנה או אתר משהו כי ניגמר לי באיסיקוי וצריך למולות את זה בכסף ואני לא רוצה מישהו מכיר פיתרון אחר ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473306.0 כמו שכתוב בלינק, כרגע יש לי פנטיום 4 שלא יהיה לי מה לעשות איתו אולי מישהו מכיר מקום שקונה מחשבים יד שנייה או לפחות חלקים יש שנייה? (כמו כרטיס מסך ודברים כאלה)
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרך להנות מהמחיר הזה ברץ זה הנגן+ המחיר בארץ מחירו 3000 שקל, לכן אני מחפש 2 דרכים: 1)או שיש כאן אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי והם טסים לחו"ל בזמן הקרוב ומגיעים לארץ למפגש או לפני (רק שאין לי אוטו ורישיון אז למפגש הפורום זה הכי טוב) בשבילי את הכף תקבלו בשתרות של 100 לא מסומנים (1800 שקל, עודף נשאר אצלכם אם יהיה) או 2)חנות בארצות הברית שעושה משלוחים לאץ ואז אני יחפש עוד משהו להזמין איתו כיי לצמצם את עלות המשלוח.... אני כבר מתפוצץ פה, 3 אנשים שטסו לא קנו לי (כי הם יצאו מניאקים ) אז בבקשה תעזו לי, אני לא מתכוון לשלם כולכך הרבה כסף כדיי להגיע למחירים של הארץ!!! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה (הב…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך להוריד אייקונים לשלט חכם מאתר של יס אבל ללא הצלחה אני עומד על האייקון של הערוץ הנבחר לוחץ מקש ימני מבקש לשמור תמונה בשם ואז מקבל הודעה מוזרה- סוג הקובץ אשר נשמר או מאוחזר - נחסם ניסיתי גם במחשב אחר וגם אותה תופעה נראה לי שזה קשור למשהו בבניית האתר של יס למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי מעלה לי את הסעיף עם מה ה"מוזיקה" שלו (סתם רעש), לפני כמה שנים היו לו כל מיני תוכנות שהוא היה תוקע לי את המחשב ועושה לי ריסטרט מהמחשב שלו. מישהו מכיר איזו תוכנה שתוכל לעזור לי ? כל פיתרון חייב להתבצע מהמחשב שלי בלי להתקין שום דבר על המחשב שלו. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
yahoo albums אתה חייב להיות רשום אליהם כדי לצפות בתמונות ו ה page wizard מלא באגים אין לי כוח לבנות אתר
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
למשל לקחת את הטרייבל הזה http://rousseaux3.carole.free.fr/pages/dragon/dragon1/images/tatoo%20145.jpg ולעשות ממנו שבלונה, כלומר להפוך את כל החלקים השחורים לחלולים (מבלי לגזור את הדבר הבלתי אפשרי הזה) שמעתי מחבר שיש דבר כזה שנקרא מטול שקופיות, מישהו יכול להסביר לי עוד בנושא? תודה דוד
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. ביום ראשון הקרוב אני אמור לעבור ניתוח בברך, לאחר הניתוח אני אמור להתאשפז לתקופה קצרה (שלושה ימים בערך אולי קצת יותר..) לא אכפת לי כל כך מניתוח, אלה מהאשפוז, אין לי מושג איך אני הולך להעביר את הזמן שם.. הדברים היחידים שאיכשהו יוכלו לעזור לי זה האיפוד 80gb שיאכלס מוזיקה, והאיפון שימש כנגן סרטים.. השאלה שלי, אילו עוד דרכים יכלו לעזור לי להעביר את הזמן.. כל עצה תתקבל בברכה.. Install
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעעעעעע!!!!! אחותי הכלבה התלוננה שיש ניתוקים מהאיטרנט (להעלות את הFBS, להתקין תוכנה, מזה משנה...) עכשיו אני עובד כבר איזה 3 חודשים בשביל לסדר שרת, שלא יהיה את כל הניתוקים, ושמדפסת תעבוד כל הזמן.. והיום, הפעלתי את השרת, P166 עם ווידוס 2000 עובד כמו P4 2.2.... עם 4 הרדיסיקם כדי שתגבה את המסמכים המפגרים שלה!, והמדפסת עובדת כל הזמן, הסברתי לה איך לגשת אליו דרך Remote Administrator v2.1, איך להתחבר, איך להתנתק. ומה הכלבה שתיחנק עושה לי?!?! סיימה לגלוש ומתנתקת מהאינטרנט שאני גולש!!!!!!!!!!, ומוריד קבצים, ומדבר עם אנשים!!!!!!!!! תנו לי דרכים להתעלל בכלבה!!!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 66 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אח שקטן ממני בשנה וחצי(מה שהופך אותו לבן 16 וחצי) והוא פשוט משגע אותי. הדוגמא הכי נפוצה היא זאת: הוא לא מבין בגרוש במחשבים, אבל הוא כל הזמן מנסה להתעסק עם האימיול וזה, ככה קורה שכל יום אני צועק עליו שיכבה את האימיול(שגם ככה על LOW ID) כי הוא חונק את כל הקו(כל ה64 קילובייט העלאה הולך לאימיול המזוין שלו בזמן שהוא מוריד על 0.0), או שלפחות ידליק את הנטלימיטר(שסידרתי ככה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה ל1.), אבל הוא לא מקשיב, וכל פעם אני מתעצבן מחדש(וזה עוד הדברים היחסית פחות מעצבנים שהוא עושה) אני מחפש דרכים מקוריות לדפוק אותו גם במחשבים(כמו לדוגמא שהוא לא יצליח להפעיל כל מיני דברים במחשב שלו) וגם בכללי יש למישהו רעיון?
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מתחתן בעוד כחודש ומחפש דרשה מעניינת שאותה יקרא הרב. למישהו יש דרשה מעניינת או מומלצת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שירים/טראקים בסגנון: Love in Brazil של אנדריאה באניקה On the Floor של ג'ניפר לופז Poker Face של ליידי גאגא שטויות מהסוג הזה, משהו מקפיץ ולא חייב להיות חדש... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות! אני סטודנט לקרימינולוגיה\סוציולוגיה שעושה עבודת מחקר על האקרים\האקטיביסטים בישראל, אני בודק כיצד הם נתפסים בעיני עצמם והציבור; האם הם עוזרים להפיץ את הידע הטכנולוגי או שמא הם פורצים וירטואלים- בעקרון - סוציליזם מופשט \צדק חברתי או פשע וירטואלי. אני מחפש כ 60 האקטיביסטיםישראלים שיענו על שאלון אנונימי לחלוטין. למרות שזה ישמע מצחיק ודי פתטי למדי, שאני צריך להצהיר על עצמי שאינני נציג החוק, אני עושה זאת בפה מלא- אני אינני נציג החוק או הממשלה. אם אתם מעוניינים לעזור במחקרי זה או מכירים אנשים שמעוניינים לענות על שאלון שכזה (רק ישראלים),או מכירים אתרים של ישראלים על נושא ההאקטיביזם ו\או מכירים אנשים שיכולים לספר "סיפורי קרב" כגון "פרצתי לאתר של החיזבאללה ונשארתי לספר את ה…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לצורך שיחזור הארד דיסק. האמת היא שאני צריך רק את הלוח מאחורה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
למישהו יש אתר או משהו שיכול להסביר לי איך עושים בצורה טובה את השיט הזה? יש לציין שגם בטורים רגילים של אינפי הייתי סופר חלש ועכשיו כמובן זה מתנקם בי:-)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני רוצה MANUAL של השעון. באנגלית או בעברית או בכל שפה... רק שיהיה.. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני צריך הוסט או שרת אף טי פי בחינם!!! עם כמה שיותר מגה.... וכמה שיותר תעבורה (עדיף בלתי מוגבלת)... המוצא הישר יתוגמל (איכשהו)
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אם אפשר בעיברית לדגם 8333 או לכל דגם אחר(כל הדגמים דומים..) --כי ברוסית יש לי וזה לא עוזר..... :-\
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תקציב 2500 - אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו טוב במחיר הזה תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שיש לי: Bjork - Bachelorette Bjork - Big Time Sensuality Bjork - Cocoon bjork - hidden place Bjork - Human Behaviour Bjork - Hyperballad Bjork - It's Oh So Quiet Bjork - Joga Bjork - Pagan Poetry Bjork - Play Dead Bjork-Army Of Me Bjrk - All Is Full Of Love שאת Pagan Poetry, הכי אהבתי.. פושט יצירת מופת, ממליץ בחום... וגם , שהוא פשוט מדהים.בבקשה בלי ספאם ושטויות........ אם מישהו ראה משהו מעניין שלה (למרות שכמעט כל דבר שלה מעניין) אני אשמח לשמוע..
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה על האוסים חדשים? בעיקר כאלה שהולכים טוב במועדונים עכשיו :] תודה. EliaV-PeretZ
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אחרי שלוש וחצי שנים עם הP4 2.6 שלי איפה אתם ממליצים לקנות במרכז במקום שהמחיר יהיה טוב והחנות אמינה - כמובן שאני מכיר את אייבורי למשל שיש להם מחירים מאוווד זולים אך שמעתי על הרבה שנתקלו בבעיות איתם והחומרה שלהם, וכמובן שאני מכיר את ZIGZAG2000 שיש להם אחלה שירות (את ההארד דיסק שלי קניתי שם) אך המחירים די בהתאם.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-