כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
מצאתי רק בNewegg את הכרטיס אבל הוא הדגם של סלוט אחד אני מחפש את זה עם ה2 סלוטים. כאילו זה 2 מאווררים על הכרטיס (כמו הגירסה של הGT). חייב שהחנות תהיה בUS ושזה יהיה GOLDEN SAMPLE תודה. הכרטיס
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך בשיא הדחיפות כריכה שלמה של הספר "המאהב" של א.ב יהושע אני צריך את כל הכריכה של הספר ותיהיה תמונה סבירה תודה תודה תודה לכל מי שיתרום ויעזור לי
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום חברים! אני משתחרר בנובמבר הקרוב, ומתלבט מה לעשות... יש כל כך הרבה כיוונים ואני מאוד מבולבל. אני בטוח שפה אקבל רעיונות טובים מסיפורים וחוויות של אנשים. התכנון הוא עבודה+פסיכומטרי-טיול-לימודים, עדיין לא יודע מה ללמוד אבל כל דבר בעתו, זה לא הנושא כרגע אני גר בירושלים. אני לא עצלן בקטע של עבודה ואין לי בעיה להיטחן, הבעיה היחידה היא הברכיים שלי, לא בקטע מפחיד אבל לתת 8 שעות משמרת במלצרות דיי שובר אותי לצערי הרב... חשבתי לעבוד באבטחה במקומות שמשלמים טוב, נגיד גשר אלנבי וכדומה. בקיצור, אשמח לשמוע מכם המלצות בכל כיוון אפשרי לעבודה אחרי צבא!
-
- 78 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
אני מניח שחלקם מכירים את התוכנה Samurize ,בכל אופן אני כבר שבוע מחפש סקין שראיתי פה: http://suigintou.desudesudesu.org/4scrape/img/282964.jpg וגם פה: http://suigintou.desudesudesu.org/4scrape/img/282958.jpg חרשתי כבר את הפורומים של Samurize ועדיין לא מצאתי כלום :'( כל עזרה תתקבל בברכה ;D
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי שלום לכולם , אני מחפש דרייבר מאוד מסויים שמשום מה אי אפשר למצוא אותו, אני מאמין שזה חוקי ולכן אני מבקש פה מחברי הפורום לעזור לי לאתר אותו בכל מיקרה אם מתברר שזה לא חוקי אני ממש מצטער הקובץ נקרא: AppleWirelessMouse2.exe תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לפני מספר לא רב של ימים יצא לי להאזין לגל"צ פתחתי את התחנה והתחברתי לתחנה בדיוק בסיום של שיר, הספקתי לשמוע ממנו איזה 10 שניות ... אבל 10 שניות של הפזמון, ונדלקתי. השיר הולך משהו כזה: imagine all the pepole (את השאר לא ממש הבנתי, זאת הייתה שעת לילה ממש מאוחרת ואני הייתי במצב שבין ער לבין ישן ... ) אם מישהו מכיר שיר שמכיל את השורה הזאת, בבקשה ממנו שיאמר לי את שמו ! תודה רבה ! :-*
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אתם חייבים לעזור אני מחפש תמונה של דבר מסויים שנראה כך אין לי מושג איך זה נקרא בעיברית או אנגלית אתם יכולים לתת לי את השם של זה אני רוצה למצוא את התמונה ושהיא זזה מה שאני יודע שזה מין דוגמא למע' עצבים משהו כזה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
HP Deskjet 460c, 460cb, 460wbt, 5743, 5943, 6543, 6543d, 6623, 6843, 9803, 9803d HP Officejet 6213, 7213, 7313, 7413 HP Photosmart 325, 335, 375, 385, 428, 475, 2573, 2613, 2713, 8053, 8153, 8453, 8753 HP Printer/Scanner/Copier 1613, 2353 יש לי אופצייה להשיג דיו מקורי במחיר מצחיק (ראשים 130 [שחור], 134 [צבעוני], 138 [פוטו]) ורציתי לדעת אם מישהו מעוניין. המחסניות מקוריות כאמור והם בעלי נפח כפול מדגמים 131 ו- 135 שבדר"כ מוכרים. בבקשה לא לשאול על מחירים כי זה דינמי ותלוי בכמה מחסניות ניקח, אבל זה נע באיזור ה 70 שקל ומטה למחסנית - מחיר של מחסנית מזוייפת. מישהו מעוניין?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה כותרת בדיוק לרשום, אני מחפש ברזים למקלחת שהמים יבואו בכמה כיוונים - מלמעלה ומהצדדים. ידוע לי שקיים דבר כזה, אבל אני לא מוצא שום דבר באתרים ישראלים. גם בחו"ל אני לא בטוח שמצאתי מה שאני מתכוון אליו. בקיצור, אם מישהו יכול למקד אותי עם מילות חיפוש - אודה לו מאוד.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא ברכה כזו? תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בכל גודל אך אם יהיה בגודל 1024*768 יתרון
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש להשיג גוף תאורה וינטאג' (מדגם ישן) מדגם אחד ספציפי. יש תמונה : http://s29.postimg.org/e4m5q0l0n/pagoda.png זה גוף תאורת גינה קטן (רוחב מקס' כ 0.4m אני חושב, ייתכן שהיה גם דגם גדול יותר) שהיה מיועד לנורות ליבון. יוצר כנראה לפניי יותר מ 40 שנה ועדיין קיים פה ושם אם בטעות למישהוא יש כזה במחסן או הולך לשדרג אחד כזה שמותקן, אני מחפש כזה (1 או יותר) קיימת גרסה חדשה יותר שלו שבה החלק התחתון כדורי (ולא אם פינות מרובעות כמו בתמונה), אני לא מחפש את הגרסה החדשה אם זאת אשמח להעיף מבט על כל גוף תאורה דומה שמישהוא רוצה למכור/לזרוק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש גור של חתולה סימאית או חתול סיאמי, בגיל של חודשיים עד חמישה חודשים למסירה, למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא? או אולי אתם מכירים מישהו שמוסר חתולים סיאמים גורים? דרך אגב אפשר מאזור הצפון והמרכז.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש סיכום של זה או משהו בעיברית או באנגלית ? אנ צריך את זה למבחן .....
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי... אני מחפש גירסה גדולה יותר של התמונה הזאת: הגירסה בגודל המלא נעשתה על התמונה המקורית הזו (כך שזה אמור להיות הגודל שלה פחות או יותר): את התמונה הזאת ראיתי לראשונה בהודעה של דריה (ותתפלאו או לא, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אותה: כאן, אבל הקישור של התמונה שם כבר לא עובד... כל עזרה תתקבל בברכה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כבר הרבה זמן גירסה לשיר שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". אני מבקש שתעזרו לי למצוא את הגירסה הלועזית של הלחן משם השיר שכתבתי ולהגיד לי איך קוראים לגירסה הלועזית שלו. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הטראנס עצמו אם אני לא טועה הוא HIT AND RUN מה שכן הגירסה היא לא רגילה נדמה לי שהיא מהופעה חיה ויש בה קטע גיטרות די חזק. אני לא סגור על זה שזה HIT AND RUN.
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שמעתי את זה ברדיו , זה די ארוך יחסית וזה היה ממש טוב.. עכשיו, למה לא לצרוב לחברה על דיסק? תעשו טובה ותעזרו לי למצוא את זה... תודה!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני צריך גרסת קריוקי לשיר "חללית" של הלהקה גזוז (בחינם או בתשלום). חיפושיי באינטרנט העלו רק תוצאה אחת (האתר laza.co.il) שלא נשמעה טוב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... כפי שכולכם יודעים, דיי קשה להתמודד עם הקיץ הישראלי, וקשה לא להזיע בחוץ. עד היום כל דאודורנט שניסיתי השאיר לי כתמים לבנים על החולצה או שפשוט הקשה לגמרי את איזור בית השחי (בחולצה). אני מחפש דיאודורנט (שמורחים, לא ספריי) שלא משאיר כתמים, better yet, לא משאיר שום סימן כלשהו, ושמגן מזיעה וריח של זיעה בצורה מירבית. תודה רבה.
-
- 23 תגובות
- 19k צפיות
-
-
צ'אלום. יש דאנסים כאלה שתמיד שמים במועודנים כאלה ופה ושם. יש משהו כזה מפורסם שכולם מכירים זה הולך ככה: אלז'ק' רי רה רי רה לה לי לו לה לו ליי. חחח תודה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ראיתי אנשים באינטרנט אם מדבקה של AMD או LINUX וכו... על המארז (למשל במארז שלי COMPUCASE CI-6A19 יש למטה מקום למדבקה). אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה ? (אני יודע שהשאלה לא מובנת אבל תנסו להשיב לי עליה ?!) זה חייב להיקנות בארץ ! תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-