עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכוונה אתרים שאני יוכל להוריד מהם וידיו ומשחקים חינם תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  2. לא רוצה אתרים שמוכרים מוזיקה ישראלית...רק לועזית. אני רוצה שיהיה אפשר להזמין מהם דיסקים דרך האינטרנט. תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by LioR CoHeN,

שלום לכולם... מאחר ופה אסור הפרסום בנוגע למכירה היני מעוניין באתרים בהם אוכל לפרסם הודעות בנוגע למכירת מחשב. תודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  4. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אתרים בשביל בחינת התאוריה, תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  5. בתודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  6. אני צריך שתביאו לי אתרים של כתוביות סרטים הכי טובים שאתם מכירים שלא יהיו מעפנים תודה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היו לי פעם במועדפים כמה אתרים ישראלים שדיווחו יומית על כל תאונת דרכים, תאונת עבודה, מכות, דקירות וכל פיפס קטן בסגנון, דברים שהרבה מהם בכלל לא הופיעו באתרים כמו ynet וכו', כנראה מחוסר עניין ורייטינג. מישהו מכיר אתרים כאלה? לא מצליח לעשות חיפוש נכון בגוגל, מגיע רק לשטויות...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מישהו מכיר כמה אתרים מומלצים סגנון RAPIDSHARE בשביל להעלות קבצים?? כאשר לא מדובר בקבצים גדולים ואני מעדיף שרות בלי הרשמה בסגנון TINYPIC לתמונות ובלי המתנה / פרסומות מעצבנות בזמן הורדה??

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by hagay21,

כל המרבה הרי זה משובח

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. יש לי נוקיה 3510 אני מחפש אתרים שנותנים להוריד ציצולים באיכות 4 פולי אייקונים ושטויות אחרות אני לא מחפש אתרים ששולחים הודעה לפאלפון עם הצילצול (עולה כסף) אלה אתרים שנותנים להוריד שירים שאפשר אחרי זה להעביר לפאלפון עם כבל/אינפרה אדום. תוכנות שיכולות להמיר קובץ mp3 לצלצול באיכות 4 פולי גם יתקבלו בברכרה. דרך אגב הכל חוקי

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Lev-UFO-Child,

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by Vidati,

^^^השאלה בכותרת... לאוטו...

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  13. Started by xTz,

בעיקר באנגלית, כדי לשפר את אוצר המילים והקריאה לקראת הפסיכומטרי. ואם יש גם אתר בשפה גבוהה בעברית על הדרך זה יהיה מעולה (:

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by DeadByDawn,

בזמנו היה את האתר Pelemania .... יש עוד אתרים בסיגנון?? אני מכיר את getjar ... לא שווה הרבה. אני בעל E1000 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. מישהו מכיר אתר כמו הומלספלייס? אתרים לפרסום פרסומות (באנרים והודעות לקידום עסקים) בחינם

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  16. יש לי יחידה לשבוע שאני רוצה להשכיר. משהו מכיר אתרים טובים לפרסום מודעות השכרה של נופש. תודה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  17. אני מחפש אתר שמוכ מאוורירים תאורות גרילים וכו, ששולחים לארץ! מישהו מכיר? מישהו הזמין? ???

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by D@nny,

שלום אני מחפש אתרים מחו"ל שאפשר להזמין בהם גיימפאדים, המחיר בארץ יקר מדי, לכן אני מחפש מחו"ל.. תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  19. ok אז יש לי מסך LCD17 ואני מחפש תמונות איכותיות ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) שיבליטו את האיכות ,לא משנה מה ...מכוניות\נופים\בחורות מישהו מכיר אתרים כאלה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by Lethal_Acid,

תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. אמממממ אני רוצה להיות נחמד למורה ולהביא לכיתה סרט ודף עבודה שקשור לסרט אז חשבתי אוליי יש אתרים מוכנים עם עבודות

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. ליצירת תפריטים ל-DVD.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל , אני רוצה אתרים שיש בהם כל מני מדריכים לפוטושופ , סוגי כתב בעיקר וכד'. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אני מחפש אתר עם סיקור סרטים כמו האתרים שלמעלה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.