עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sherlock1212,

אני מתחיל ללמוד אורגן ואני מחפש אתר או תוכנה שיש בה תווים של שירים מהארץ ומהעולם. מישהו מכיר משהו כזה? תודה

2. Started by INFERNO,

שאני אוכל להעלות תמונות וכמובן שתיהיה אינטגרציה עם DreamWeaver ו Front Page .. כל אתר שמציע יותר מ50 מגה יתקבל בברכה . תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. ספציפית אני מחפש תמונות של תזמורת אבל משהו יחסית אומנותי, משהו?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  4. Started by adiabargil,

שלום רב בעיקבות הרצון לשפר את האנגלית אני מחפש אתרים יחסית דומים לזה שיהיו באנגלית לקרוא כתבות בכל מה שנוגע לטכנולוגיה עדיפות לאתרים שיכולים לתת התראות בדפדפן. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום אני מחפש אתרי חדשות באנגלית עם RSS בנושאים הבאים: מחשבים: כללי, חומרה, תוכנה, רשתות ואבטחת מידע, משחקים, נושאים ב development של תוכנות ומשחקים מוסיקה: בעיקר מטאל כל העידכונים על שינוים בהרכבים,הוצאת אלבומים חדשים,פירסום הופעות וכו' אם יש לכם עוד נושאים מעניינים אתם יכול להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  6. שלום לכולם, עוד שנה אני רוצה להתחיל להיות כתב או כותב ביקורות באתר. לכן, אני מחפש אתרי חומרה גדולים בעולם, כדי שאוכל ללמוד את הנושא טוב יותר (אם מישהו יכול מפה יכול לעזור לי אני אשמח עוד יותר!)...

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by Milk-Inc,

אני יודה לכם אם תוכלו לתת לי לינקים לאתרים שאפשר להוריד מהם כתוביות בעברית (חוץ מ- www.subtitles.co.il , www.subs.com , www.subcenter.co.il) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shimmi1982,

האם מישהו יודע על אתרים כמו HWZONE,PCARENA,PCSPOT ? אתרים מעולים- יש עוד כאלה בעברית? (עם דגש על חדשות ומידע בנושא חומרה,OC,מודינג- ממש כמו האתרים האלה)? מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  9. טוב, כתבתי הכל בכותרת, מקווה שאני מובן... תודה רבה. = עריכה = אני מתכוון שאני רוצה לקנות חלקים ואני מחפש אתרים. תודה.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  10. שלום חברים ! אני צריך ממכם עזרה , אני מחפש אתרים שמוכרים מוצרי חומרה בארה"ב בינתיים אני מכיר רק אחד ואשמח אם תביאו לי עוד , אני לא צריך שהאתרים יעשו משלוחים לישראל , אני רק מחפש שיהיו מפורסמים לטובה ושיהיו זולים ! תודה לכל העוזרים

11. Started by 114508534,

אני צריך הפנייה לאיזשהי קהילה שמתעסקת בפורומים שבנויים על PHP , רצויי בעיברית . תודה

12. הכוונה אתרים שאני יוכל להוריד מהם וידיו ומשחקים חינם תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. לא רוצה אתרים שמוכרים מוזיקה ישראלית...רק לועזית. אני רוצה שיהיה אפשר להזמין מהם דיסקים דרך האינטרנט. תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by LioR CoHeN,

שלום לכולם... מאחר ופה אסור הפרסום בנוגע למכירה היני מעוניין באתרים בהם אוכל לפרסם הודעות בנוגע למכירת מחשב. תודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. כמו שכתוב בכותרת אני מחפש אתרים בשביל בחינת התאוריה, תודה.

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  16. בתודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אני צריך שתביאו לי אתרים של כתוביות סרטים הכי טובים שאתם מכירים שלא יהיו מעפנים תודה .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היו לי פעם במועדפים כמה אתרים ישראלים שדיווחו יומית על כל תאונת דרכים, תאונת עבודה, מכות, דקירות וכל פיפס קטן בסגנון, דברים שהרבה מהם בכלל לא הופיעו באתרים כמו ynet וכו', כנראה מחוסר עניין ורייטינג. מישהו מכיר אתרים כאלה? לא מצליח לעשות חיפוש נכון בגוגל, מגיע רק לשטויות...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מישהו מכיר כמה אתרים מומלצים סגנון RAPIDSHARE בשביל להעלות קבצים?? כאשר לא מדובר בקבצים גדולים ואני מעדיף שרות בלי הרשמה בסגנון TINYPIC לתמונות ובלי המתנה / פרסומות מעצבנות בזמן הורדה??

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by hagay21,

כל המרבה הרי זה משובח

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. יש לי נוקיה 3510 אני מחפש אתרים שנותנים להוריד ציצולים באיכות 4 פולי אייקונים ושטויות אחרות אני לא מחפש אתרים ששולחים הודעה לפאלפון עם הצילצול (עולה כסף) אלה אתרים שנותנים להוריד שירים שאפשר אחרי זה להעביר לפאלפון עם כבל/אינפרה אדום. תוכנות שיכולות להמיר קובץ mp3 לצלצול באיכות 4 פולי גם יתקבלו בברכרה. דרך אגב הכל חוקי

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Lev-UFO-Child,

23. Started by Vidati,

^^^השאלה בכותרת... לאוטו...

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  24. Started by xTz,

בעיקר באנגלית, כדי לשפר את אוצר המילים והקריאה לקראת הפסיכומטרי. ואם יש גם אתר בשפה גבוהה בעברית על הדרך זה יהיה מעולה (:

• 13 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.