כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
מחפש אתר שסיקר את עסקת החטופים האחרונה באנגלית מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, בזמנו התאמנתי בחדר כושר והזמנתי סינטה6 מvitacost (כשהם עוד היו זולים) במחיר מצחיק של 50-60 דולר כולל משלוח (כמובן 2.3 קילו). כנראה שמישהו עלה על זה וכרגע משלוח בינלאומי עומד על 28 דולר באתר. מי הצדיק שמכיר דרך זולה ואמינה להזמין שייק חלבון במחיר שווה לכיס?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שבוע או שבועיים לא בטוח שמעתי שהיתה תוכנית בערוץ 10 בשם אורלי וגיא בע"מ ופירסמו שם אתר שבו אפשר להזין מספר תעודת זהות ולקבל מידע אם האדם זכאי לקבל כסף מהמדינה (קרנות השתלמות, ביטוח... לא זוכר בדיוק מה ) מישהו יודע מהו האתר בדיוק ועל סמך מה מקבלים כסף?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
בקיצור אני מחפש אתר שכל הזמן ישלח לי לאימייל סירטונים מצחיקים בסיגנון שאתם מביאים פה.. שיהיה לי קצת כיף להכנס לאימייל ולא רק שחור בעיניים (צריך לחזור לצו שני לבדיקות לב וריאות. ) תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כמו לדוגמא הגלגול הקודם של hwzone וכו'.. זה פורסם מעל גבי הפורום בעבר ואני לא מוצא את האתר הזה. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מצאתי חומר על נושא שאנ עובד עליו , אבל הוא בנורווגית. יש למישהוא מושג איזה אתר תירגום יכול לתרגם מנורווגית? BABLEFISH - נפסל , אין נורווגית GOOGLE - כנ"ל PLZ HELP
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום חברים פעם היה לי אתר של צחוקים כאלה שאנשים אוהבים להפחיד אנשים תמימים שהולכים באמצע הרחוב אני חייב את האתר הזה הוא היה מזה מצחיק. אני יתן דוגמא: אנשים עוברים ברחוב ויענו שוטר אומר להם שברח מגן החיות אריה אז הוא שואל אותם אם הם ראו אז הם אמרו שלא ואז אחרי איזה 4 צעדים מתום השיחה קופץ להם נמר כזה מבובה והם מתים מפחד. תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש כזה אתר שבו אני בוחר את הזמרים והלהקות שאני אוהב(לא ישראליים). וכשהזמר מוציא שיר חדש או אלבום חדש, האתר שולח לי הודעה למייל: "הזמר XXXXX הוציא שיר חדש YYYYYYYY" יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
קיים אתר או תוכנה שניתן דרכה לכוון מיתרים של גיטקה אקוסטית?
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שלום! אשמח אם תמליצו לי על אתר או אפליקציה (אנדרואיד או באדה) ללימוד תיאוריה לרכב פרטי, (רצוי בחינם) תודה מראש ^^
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מישהו מכיר כמה לינקים טובים בנושא הזה ?
-
- 16 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש אתר\רשימה של שמות רחוב בארץ באנגלית. אני מחפש את הרשימה הזאת בגלל שאני מעוניין להרשם ל Google AdSense,אבל אני לא יודע איך לכתוב את שם הרחוב שלי באנגלית (השם של הרחוב הוא כי"ח). תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 13.8k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אורגן ואני מחפש אתר או תוכנה שיש בה תווים של שירים מהארץ ומהעולם. מישהו מכיר משהו כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שאני אוכל להעלות תמונות וכמובן שתיהיה אינטגרציה עם DreamWeaver ו Front Page .. כל אתר שמציע יותר מ50 מגה יתקבל בברכה . תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ספציפית אני מחפש תמונות של תזמורת אבל משהו יחסית אומנותי, משהו?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום רב בעיקבות הרצון לשפר את האנגלית אני מחפש אתרים יחסית דומים לזה שיהיו באנגלית לקרוא כתבות בכל מה שנוגע לטכנולוגיה עדיפות לאתרים שיכולים לתת התראות בדפדפן. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרי חדשות באנגלית עם RSS בנושאים הבאים: מחשבים: כללי, חומרה, תוכנה, רשתות ואבטחת מידע, משחקים, נושאים ב development של תוכנות ומשחקים מוסיקה: בעיקר מטאל כל העידכונים על שינוים בהרכבים,הוצאת אלבומים חדשים,פירסום הופעות וכו' אם יש לכם עוד נושאים מעניינים אתם יכול להציע. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, עוד שנה אני רוצה להתחיל להיות כתב או כותב ביקורות באתר. לכן, אני מחפש אתרי חומרה גדולים בעולם, כדי שאוכל ללמוד את הנושא טוב יותר (אם מישהו יכול מפה יכול לעזור לי אני אשמח עוד יותר!)...
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני יודה לכם אם תוכלו לתת לי לינקים לאתרים שאפשר להוריד מהם כתוביות בעברית (חוץ מ- www.subtitles.co.il , www.subs.com , www.subcenter.co.il) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע על אתרים כמו HWZONE,PCARENA,PCSPOT ? אתרים מעולים- יש עוד כאלה בעברית? (עם דגש על חדשות ומידע בנושא חומרה,OC,מודינג- ממש כמו האתרים האלה)? מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב, כתבתי הכל בכותרת, מקווה שאני מובן... תודה רבה. = עריכה = אני מתכוון שאני רוצה לקנות חלקים ואני מחפש אתרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני צריך ממכם עזרה , אני מחפש אתרים שמוכרים מוצרי חומרה בארה"ב בינתיים אני מכיר רק אחד ואשמח אם תביאו לי עוד , אני לא צריך שהאתרים יעשו משלוחים לישראל , אני רק מחפש שיהיו מפורסמים לטובה ושיהיו זולים ! תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אני צריך הפנייה לאיזשהי קהילה שמתעסקת בפורומים שבנויים על PHP , רצויי בעיברית . תודה
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-