עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה הפורום שנראה לי הכי מתאים, אם לא אז תעבירו, בבקשה לא לצעוק עלי לא הייתי פה הרבה זמן... בכל מקרה אני מחפש אתר שיתן לי מידע על עזרה ראשונה וזיהוי מקרים של התייבשות, שפשפת (כן שפשפת) ועוד כל מיני דברים שיכולים לקרות שיוצאים לטיול. יש סיכוי שיש אתר כזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yot,

8)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חשובה לי רק הרזולוציה, אתרים כמו שהיה WebShots בזמנו.. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. שבוע טוב לכולם, כמו שבכותרת, אני מחפש אתר שיש בו רשימה של השירים הכי חדשים/ הכי נשמעים שיש בעיברית. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. אודה לכול העונה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. מישהו מכיר כזה אתר? (לא עם הסברים של כיתה א) תודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  7. בבקשה התייאשתי מחיפושים , תביאו בבקשה אתר מומלץ עם כמות מכובדת של כתוביות

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  8. אני צריך צלילים של מחיאות כפיים ומשהו כמו של קהל שעומד בהופעה עם שריקות וזה.. ושהם יהיו כמה שיותר ארוכים.. אם למישהו יש קבצים כאלה או מכיר אתר שאני יכול למצוא בהם משהו דומה אני אודה לו. יכול להיות שיש לכם איזה שיר מהופעה ושם לפני השיר או בסופו יש קטע ששומעים את הקהל ואפשר לחתוך, זה גם יעזור לי.. תדוה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. כמו בכותרת מחפש אתר(ים) עם פירוט על הכללים של present simple, past simple, present progressive, present prefect וכל השאר זה דיי דחוף תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  10. פעם ראיתי איזה אתר באנגלית שרשומות בו יכולות צבאיות של מדינות כולל מספר מטוסים טילים וכו'.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by gshhar,

לא PLUG IN שמתלבש על המדיה פלייר או על הווינאפמ אלא אתר שאני רושם את שם השיר ומקבל את המילים. יש משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  12. שלום. ליפני כמה ימים הייתי אצל בן דודי, צפינו בערוץ StarWorld וAXN וניתקלנו בכמה סדרות (שאיני ניזכר בשמם) אשר בהם מופיעים סירטונים קצרים על דברים מצחיקים שקוראים במרדפים (בדרך כלל בארה"ב) בין אם זה המרדף עצמו או בין אם זה מה שהחשוד עושה\מדבר בזמן שהוא נעצר. אם איני טועה מביאים את התוכנית כל יום שבת. רציתי לישאול אתכם, האם מישהו מכיר אתר שיש בו סרטים בסיגנון דומה? אם כן אשמח לדעת את כתובתו

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. Started by ExploiT,

שלום כולם אני צריך אתר עם עיצובים חינם של קלאנים לקונטאר סטררייק פעם אני זוכר מצאתי משהו אתר בשם gametempleas אבל אני לא מוצא אותו עזרה ?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  14. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש אתר שיש בו עיצובים להודה לא עיצבוי php phpnuke עיצובים כאלה כרגילים שיש תתמונות ותדפים ושסה''כ צריך לערוך תודה!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  15. Started by Vega,

אני מחפש אתר עם פוסטרים/כרזות של להקות רוק&רול או סרטים קלאסיים ומודרנים, מצאתי כמה אתרים שדורשים תשלום או שלא מאפשרים להוריד את הפוסטרים ברזולוציה גבוהה... תודה!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אתר שאני אוכל לשמוע ב-LIVE תחנות מכל העולם אבל שיהיה באיכות נורמלית ובלי ניתוקים. יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  17. ולא סתם רקעים לא איכותיים ;D תודע

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תודה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by yot,

שלום :< אני מחפש אתר שמספק תווים להורדה של יצירות קלאסיות, מישהו מכיר? אולי תוכנה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Amir c,

אממ לא מצאתי פורום מתאים לעניין (חיפוש אתרים ??? ) טוב כמו שרשום בכותרת.. אתר שיהיה בו תווים לשירים (יענו תווים כמו שיש בפלא) ושפשוט צריך ללחוץ ויש אז את השיר זהו כעקרון והעיקר שזה יהיה לצילצולים פוליפונים לא הרגילים תודה למוצא ניסיתי להריץ מלא חיפושים בגוגל אבל זה לא מצא כלום חוצמזה בעע השעה 10 ל4 עוד 3 שעות צריך לקום לביצפר ואני לא ישן :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  21. Started by IG,

לפני כמה שנים נתקלתי באתר עם ציטוטים של התכתבויות בין צוותי קרקע וצוותי טיסה באיזה חברת תעופה (לדוגמא- טייס: בזמן ההמראה יש רעש מהמטוס כאילו איזה גמד דופק בפטיש; תשובת הטכנאים: לקחנו לגמד את הפטיש)... אשמח לקישור... ובינתיים: http://www.toilette-paper.com/jokes/pilots/pilot_controltower.html

22. Started by קיקו,

בעבר היה לי במועדפים אתר נחמד עם כל מיני בדיחות, שמות של מאכלים מצחיקים, תמונות מבדרות וכ'ו אבל, המחשב הוחלף, לא שוחזר כראוי והמועדפים נעלמו. מאז אני מחפש את האתר בנרות. אחד הדברים שיש באתר זה תמונות מסרטים עם עיוותים לציטוטים, כמו "i see stupid people" מהחוש השישי. אנא עיזרו וקבלו קופסא של איפוד דור 5.5 מתנה * * ללא האיפוד

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by Wolf-Net,

שלום, לפני כמה ימים נתקלתי באתר שממש דומה ל- EBAY, וחפשתי בכל אינדקסים שאני מכיר, כולל חיפוש ב-GOOGLE. ולא מצאתי את האתר שדומה לאתר הקניות EBAY. מישהו יכול לעזור לי למצוא את האתר? בתודה זאב.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. ראיתי פעם (לפני 1-3 שנים~) אתר של איש אחד שמן קצת שהתחיל להתאמן בחדר כושר תוך כדי שהוא מצלם את ההתקדמות שלו כל יום עד שהוא נהיה כבר ממש שרירי מה שנוצר זה ממש תיעוד של תאליך "האבולוציה" של השרירים מאפס עד משהו מפחיד כבר (היו שם עשרות תמונות+) מישהו זוכר\מכיר את האתר הזה ? ואולי יודע גם מה הכתובת ? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.