כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני מעיין להנאתי בwww.hofesh.org.il אני נתקל בכתבה על דילוגים בתנ"ך ומשהו על משמעות נסתרת או משהו כזה. קבלו: http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html הבעיה היא שלא הבנתי איך הוא הגיע בדיוק לכל מה שכתוב שם ומה הקשר בין הדילוגים לגמטריה. בקיצור, מישהו יכול להסביר לי את זה? :-\
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני חושב שהעמותות נגד אונסים צריכות לאמץ את הדבר הבא כסרטון הסברתי... http://pown.alluc.org/?uid=1245
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם מישהו קנה שיגיד פה אני ידבר איתו באישי זה בקשר למשלוח בקשה זה חשוב ממש
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עוד 1.8% יש לי סאן אנדרס במחשבבבבבבבבב
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הסרט הגרנדיוזי השני של יקום ה-DC Comics לשנת 2016 מקבל חשיפה של 2.5 דקות וגורר השוואות לשומרי הגלקסיה של המתחרה בעוד כחודשיים אנחנו נקבל את הסרט המדובר Batman v Superman, אשר מיועד להוות את קרש הקפיצה של אולפני האחים וורנר אל עבר יקום קולנועי מחובר ומקושר כמו זה שיצרה לעצמה Marvel במהלך העשור האחרון ובהצלחה כבירה – אך נכון לעכשיו, נראה שהסרט המעניין ביותר של הסטודיו בתחום הקומיקס הוא דווקא זה שמגיע אלינו בחודש אוגוסט, בכיכובם של האנטי גיבורים מעולם הקומיקס של DC. הסרט המדובר הוא Suicide Squad, שמתיימר ליצור לנו ג'וקר חדש עם ג'ראד לטו אשר לא יחוויר לצד הופעתו האגדית של הית' לדג'ר בתפקיד – וכעת אנחנו מקבלים טריילר מלא ראשון עבורו, כשמסתבר שכל מה שראינו עד עתה היה …
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לכל הפריקים ביניכם - the joke is on you HEAVY METAL: The protagonist arrives on a Harley Davidson, kills the dragon, drinks some beers and !&$%s the princess GRIND METAL: The protagonist arrives, screams something completely undecipherable for about 2 minutes and then leaves... POWER METAL: The protagonist arrives riding a white unicorn, escapes from the dragon, saves the princess and they make love in an enchanted forest TRASH METAL: The protagonist arrives, fights the dragon, saves the princes and !&$%s her....... easy and quick FOLK METAL: The protagonist arrives with some friends playing accordions, violins, flutes and many more weird instrumen…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. בקרוב מאוד אני הולכת לעשות את הקעקוע הראשון שלי קיבלתי המלצה חמה מחברה על חנות בשם פסיכו טאטו בדיזינגוף סנטר, ת"א. מישהו היה שם ויכול לתת כמה מילים כלליות על המקום?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם לא עושים לאוטו טסט שנה שלמה.אחרי שנה בלי טסט צריך לעשות לו על שנתיים? האוטו שלי מושבת וקיבלתי הזמנה לעשות לו טסט
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה רק אני, או שהסאונד בבתי הקולנוע בארץ הוא לא משהו בלשון המעטה? לפעמים הוא גם די חלש, שברמקולים 2.1 ב-150 ש'ח שומעים יותר טוב. האם זה בכלל 5.1? כי שמעתי במערכת קולנוע ביתית, והסאונד בקולנוע בכלל לא מתקרב לאיכות הזו.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך כמעט לפני שנה (9 חודשים לשם דיוק), לא היה לי מזל עם הכרטיס מסך שלי והוא הוחלף פעמיים ב 9 חודשים (לא כולל את הפעם הנוכחית). עכשיו הכרטיס שוב בשלבי גסיסה שוב, הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס, כשהגיעתי לחנות ראיתי עליה שלט: "חנות להשכרה". ובפנים הכל ריק! קיבלתי שוק! . עכשיו אין לי מושג איך אני מחליף את הכרטיס :-\ למי לפנות? (הכרטיס במפרט המחשב). מקווה שתעזרו בבעיה הקשה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב VPN אבל עדיין רשום לי בגוגל פלי שזה לא זמין... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד משמרות, ורציתי לדעת אם מגיע לי כסף על כל החגים שלא עבדתי בהם בחול המועד., שהמקום היה פתוח, אבל נסגר לפני המשמרת הקבועה שלי. אני לא מבין למה צריך לתקוע 40 חגים בספטמבר ולהרוס לחילונים את הפרנסה שלהם. DOSI COMMENT REMOVED BY ME תודה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מחפש מקום לקמפינג של לילה אחד, ליד מקור מים, באיזור של החוף הצפוני\ נהר הירדן\ כנרת (רק אם אתם מכירים מקום שהוא יחסית מבודד לחלוטין, לא בא לי להיות עם עוד אלפים.) יש צורך בגישה למכוניות ועדיף שיהיו קרובות ככל האפשר למקום, ואין צורך במקלחות סמודרות\שירותים או דברים כאלה, אשמח להמלצות...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לקנות אורגנית והציעו לי 2 דגמים עיקריים: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=10016 או http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=10015 מה אתם חושבים יותר טוב והאם יש לכם הצעות לאורגנית יותר טובה אבל שלא תיהיה יותר יקרה? הראשונה עולה ב400 שקל יותר ורציתי לדעת אם זה שווה את ה400 שקל האלה. תודה מראש חברה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שלא מכיר את ה demo scene. מומלץ מחשב חזק כדי להנות ברמה האופטימלית.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/94/1483698 אני בכיתה ט יש לי בית ספר או לא?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים אני צריך את העזרה שלכם בבניית ה playlist המושלם למסיבת רווקים של חבר. מחפש בגדול מוסיקה שתימשך לאורך 5 שעות בערך.... השירים הטובים מכל קטגוריה: עברי, רוק, פופ, דאנס, וטראנס (סגנון אנפקטד)... רוצה משהו שיקפיץ את כולם עם שירים טובים אחד אחד... שירים בסדר לא מתקבלים, רק הטובים ביותר שורדים... אז יאללה תפציצו בשמות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרסמו ציונים אנשים, "תלמדו" אנגלית בתיכון - אחרת תידפקו בהגשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה להעתקת הרשימה של הICQ שלי, למספר אחר. האם יש תוכנה כזאת? תודה אריאל
-
- 12 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שבב ראשון שתומך בתקן ה-802.11ax העתידני זמין להטמעה בציוד רשת מסוגים שונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. הסקר הוא סקר פשוט. תמלאו את הרשימה הבאה ותשלחו אותו כתגובה לנושא. חברת מעבד ודגם : חברת כרטיס מסך ודגם : יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : כרטיס מסך : למה בחרתי בחברת המעבד : למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אני אתחיל ראשון. חברת מעבד ודגם : Intel Core 2 Duo E 6300 @ 1.86 חברת כרטיס מסך ודגם :ATI Radeon HD 5770 יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : מעבדי INTEL לדעתי האישית, הרבה יותר טובים ממעבדי AMD בכל מה שקשור ל-OC, ובמהירות. כרטיס מסך : מחיר נמוך ממחירי NVIDIA. למה בחרתי בחברת המעבד : אני בדקתי את ה-BENCHMARKS של מעבדים שונים, ומצאתי כי ברוב המקרים INTEL נותנת ציון גבוה משל AMD. למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אך ורק כי הלוח שלי תומך ב-CF. בבקשה, אני לא מבקש …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. מידי כמה ימים אני מקבל מהאתר מייל פרסומי. נכנסתי להגדרות באתר והסרתי את כל האפשרויות לקבלת מייל או התראות. ועדיין אני מקבל מיילים מהאתר. אינני מעוניין לקבל כל מידע מהאתר או מהפורום. אודה בעזרת מנהלי הפורום אם התקלה תתוקן. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-