כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את האתר של קצין העיר בחיפה חיפשתי בגוגל וחברים והתייאשתי אני יודע שזה קצת לא שייך אבל אם מישהו מכיר ומוכן לעזור אני אודה לו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אתר כלשהו עם עוד לא מעט תמונות שלה... בבקשה אל תשאלו למה אני צריך אותו... :-X חחח.. אם מישהו יודע, שיבורך..
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי לא מזמן בלינק/כתבה על אתר שמרכז את מדיניות הפרטיות (Privacy Policy) של אתרים ושירותים שונים ומסכם אותם לנקודות שקל לקרוא ולהבין. אני ממש לא זוכר איפה נתקלתי בזה (אולי אפילו פה ?), אשמח אם מישהו מכיר את האתר ויכול לשתף אותו.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מתכוון לגשת לבחינה של השנה והייתי רוצה ללמוד מהבחינה של שנה שעברה, האם למישהו יש קישור לאותה הבחינה \ יכול לסרוק אותה ולהעלות לכאן? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היי, לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל התפנה לי זמן קצת ואני רוצה לעשות את ההסמכה הראשונה של MCITP אשמח אם למשהו יש את הבנק שאלות של 70-640
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
תודה למשיבים (השאלה היא איך זה נקרא ביוונית...)
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש כול מיני הודעות. כמו הודעה שמתחילה: "שלום..... (שתיקה קצרה) אני ראיתי שהתקשרת לאישתי אתמול בחצות.. אפשר לדעת מי אתה? תשמע בחורצ'יק אני בא עכשיו ומפוצץ אותך... תתחיל לדבר (כול זה בצעקות) " משהו בסגנון הזה.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מישהו יודע? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש המון זמן כבר את סרטון הקדמה של הסרט הזה להורדה למחשב. מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור? תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
-
-
יש פה לא מעט חבר'ה בזמן/שסיימו צבא וחלקם גם היה בכל מה שקשור למודיעין וביטחון, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מידע על היחידות היותר מובחרות בצה"ל, שעוסקות בדברים הבאים: כל מה שקשור למחקר ופיתוח בנושאים רגישים, אבל לא סתם לשבת מול מחשב ולכתוב קוד, אלא שירות מאתגר יותר. כל מה שקשור בהתעסקות עם סודות מדינה (כן אני יודע שאני נשמע כמו ילד קטן שחושב שזה מגניב!!!1111 אבל לא מצאתי תיאור הולם יותר), גם בעניין של מחקר ועיבוד המידע, אני מתאר לעצמי שזה התפקיד של יחידות במודיעין. ויחידות שמשלבות את הדברים שאמרתי (עד כמה שאפשר) או כל מה שקשור לתואר/כל דבר אחר שבו הצבא יכול לסדר אותי בעתיד, ושירות קרבי (עד כמה שאפשר) כמו לדוגמא טייס, שמוציא לתואר לאחר השירות. אני מניח שאת היחידות…
-
- 82 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
כל מה שמצאתי זה אמני ישראל, ואני לא מזהה את כולם.. מישהו מכיר איזה אתר שכותב את כל מי שמשתתף?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה חודשים אני זוכר שקראתי מדריך באיזשהו אתר חומרה ישראלי (אולי זה היה PCPRO ז"ל?) על מבנה של דיודות ואלקטרוניקה של המחשב עם אנימציות פלאש משהו ממש מושקע, עכשיו אני צריך לקרוא את זה שוב ואני לא מצליח למצוא אותו, חיפשתי ב: HWZONE GUIDES.CO.IL PCTIP.CO.IL PCPHOBIA.CO.IL TECHNO.CO.IL ולא מצאתי אותו... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איפה אוכל להשיג אותו או איפה הוא פורסם אז ... תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל נזכרתי בסדרה ואני פשוט חייב למצוא את הנעימה של הסדרה, אם מישהו יודע איפה לחפש או את שם התוכנית באנגלית, אנא אימרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את המילים של מרקו באיתיופית אני מת לשיר את זה
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מחפש את המשחק של הברווז הזה בתוכנית של השינה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה את המשפט הזה שקרטמן אומר באנגלית כל הזמן להציל את הרשויות או משהו כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם למישוה יש לינק...אני אשמח לשנן ולהציק למורות עם זה
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מחפש את השיר הזה שמשמיעים כשמראים את המועדות של הרוסי ואיזה אחד מתחיל למות מהגלולות אקסטאזי. איך קוראים לשיר הזה? תודה! עריכה: ואני מחפש גם מוסיקה או טראקים שמשמיעים במועדונים.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, long time no see אז ככה אני מחפש את השיר המפורסם שליווה את אמריקן פאי בכל הסרטים שלו (אם אני לא טועה).. אם אני לא טועה השיר הופיע בקטע שפינ'ץ (Finch) היה בג'קוזי עם אמא של סטיפלר (זה היה בסוף) אבל אני לא זוכר באיזה סרט בדיוק.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
תכלס אני מחפש את הגירסה של SCOTTI DOSN'T KNOW כשהם נכנסים למועדון בברטיסלבה.... תודה מראש איתן
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש את הספק של החברה evga לא חנויות שמוכרות את הספק הרישמי תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-