כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
יש פה לא מעט חבר'ה בזמן/שסיימו צבא וחלקם גם היה בכל מה שקשור למודיעין וביטחון, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מידע על היחידות היותר מובחרות בצה"ל, שעוסקות בדברים הבאים: כל מה שקשור למחקר ופיתוח בנושאים רגישים, אבל לא סתם לשבת מול מחשב ולכתוב קוד, אלא שירות מאתגר יותר. כל מה שקשור בהתעסקות עם סודות מדינה (כן אני יודע שאני נשמע כמו ילד קטן שחושב שזה מגניב!!!1111 אבל לא מצאתי תיאור הולם יותר), גם בעניין של מחקר ועיבוד המידע, אני מתאר לעצמי שזה התפקיד של יחידות במודיעין. ויחידות שמשלבות את הדברים שאמרתי (עד כמה שאפשר) או כל מה שקשור לתואר/כל דבר אחר שבו הצבא יכול לסדר אותי בעתיד, ושירות קרבי (עד כמה שאפשר) כמו לדוגמא טייס, שמוציא לתואר לאחר השירות. אני מניח שאת היחידות…
-
- 82 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
כל מה שמצאתי זה אמני ישראל, ואני לא מזהה את כולם.. מישהו מכיר איזה אתר שכותב את כל מי שמשתתף?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה חודשים אני זוכר שקראתי מדריך באיזשהו אתר חומרה ישראלי (אולי זה היה PCPRO ז"ל?) על מבנה של דיודות ואלקטרוניקה של המחשב עם אנימציות פלאש משהו ממש מושקע, עכשיו אני צריך לקרוא את זה שוב ואני לא מצליח למצוא אותו, חיפשתי ב: HWZONE GUIDES.CO.IL PCTIP.CO.IL PCPHOBIA.CO.IL TECHNO.CO.IL ולא מצאתי אותו... אם מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איפה אוכל להשיג אותו או איפה הוא פורסם אז ... תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל נזכרתי בסדרה ואני פשוט חייב למצוא את הנעימה של הסדרה, אם מישהו יודע איפה לחפש או את שם התוכנית באנגלית, אנא אימרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תודה!
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה את המילים של מרקו באיתיופית אני מת לשיר את זה
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש את המשחק של הברווז הזה בתוכנית של השינה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה את המשפט הזה שקרטמן אומר באנגלית כל הזמן להציל את הרשויות או משהו כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם למישוה יש לינק...אני אשמח לשנן ולהציק למורות עם זה
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש את השיר הזה שמשמיעים כשמראים את המועדות של הרוסי ואיזה אחד מתחיל למות מהגלולות אקסטאזי. איך קוראים לשיר הזה? תודה! עריכה: ואני מחפש גם מוסיקה או טראקים שמשמיעים במועדונים.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום, long time no see אז ככה אני מחפש את השיר המפורסם שליווה את אמריקן פאי בכל הסרטים שלו (אם אני לא טועה).. אם אני לא טועה השיר הופיע בקטע שפינ'ץ (Finch) היה בג'קוזי עם אמא של סטיפלר (זה היה בסוף) אבל אני לא זוכר באיזה סרט בדיוק.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
תכלס אני מחפש את הגירסה של SCOTTI DOSN'T KNOW כשהם נכנסים למועדון בברטיסלבה.... תודה מראש איתן
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מחפש את הספק של החברה evga לא חנויות שמוכרות את הספק הרישמי תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מחפש להורדה את הספר "סודות הפיתוי" של מאפי (mapi) לינק לאתר של הספר https://www.mapi.co.il/order/book_order.php?bonus=1 תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 1 תגובה
- 8k צפיות
-
-
זה אחרי הסצינה הזאת של הקרב http://youtube.com/watch?v=h2SqUEvtVyI אני לא מוצא את זה ביוטוב.....למישהו יש לינק לסצינה הזאת? זה דחוףףףףףףף...תודה
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
זה שלוקחים אותו אל מול מכונת משחקי וידאו, איכשהו הוא מתהפנט ונרדם, אח"כ מביאים אותו לזירת המשחק (שחזור), והוא נלחם עם הרובה פלסטיק עד עילפון, אח"כ מחזירים אותו אל מול המכונה. זוכרים? איפה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יגיד לי מאיפה אני יכול להוריד את הפירסומת החדשה של פלאפון (עם השיר voyage voyage ברקע). ממש אהבתי אותה. בכלל זאת בעיה להשיג כל מיני פרסומות...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש תצלצול המעצבן הזה אצל כל הטלפונים ב24 פשוט כזה, למישהו יש אותו? (אין לי חמור)
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תקטע שהם יוצאים משדי התעופה, במעילי פוך האלה שלהם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה במציאה של הקעקוע על ידו של Jin Kazama הידוע מטורניר הTEKKEN אני חושב לעשות קעקוע כזה, או משהו בסגנון אבל כמה שלא חיפשתי, לא הצלחתי למצוא תמונה טובה של הקעקוע, ככה שאני אוכל להדפיס אותה ולראות איך זה יושב לי על היד. אם מישהו מוצא, מכיר או יודע על קישור לתמונה טובה של הקעקוע שלו שישים פה. תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
4 Poly פורמט מידי אפשרי... מישהו יכול לשלוח לי אם יש לו? קחו מספר בפרטי אולי? אפשר לינק אבל לאחד שעובד בבפלא? תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז כאמור אני מחפש את השיר KKK של Body Count זה שיר נגד הארגון KKK (הארגון עצמו שונא יהודים ושחורים ועוד..) בבקשה עזרו לי למצוא את השיר! תודה מראש, אליאב.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-