כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
שלום, אין כבר את הפורום שנוגע לאתר אז לכן אני כותב את זה פה. בשבועות האחרונים כניסה לאתר HWZONE או לפורום שלו גורמים לקריסה של האינטרנט אקספלורר. אני משתמש גם בפיירפוקס ששם זה לא קורא אבל מעצבן שכשאני נכנס מ-IE האתר קורס. אני לא יודע אם זה רק אצלי ככה או שאצל עוד משתמשים, אבל רק רציתי להביא את זה לתשומת לבם של מנהלי האתר.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לפני מספר ימים הורדתי את העונה ה8 של החיים זה לא הכל,צרבתי על דיסק ורציתי לראות בDVD אך כשבאתי להפעיל הוא רשם לי: UNSUPORT FORMAT זה מאוד מוזר כי יש סרטים בפורמט AVI שהוא כן מצליח לקרוא ויש שהוא לא מצליח לקרוא (מה גם שבתוך הדיסק של הפרקים של החיים זה לא הכל יש פרקים שהוא כן מצליח לקורא). מישהו יודע מה הבעיה? יש לי DVD מדגם SANSUI DIVX 9900 כל הסרטים בפורמט AVI חלק הוא קורא וחלק לא.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
במכשיר יש 2 סוללות ניקל קדמיום aa הערכה שלי שהסוללות ניקל קדמיום התבלו וכנראה גם המטען הפנימי מפני שחיברתי וולטמטר לקוטבי הסוללות בזמן שהמכונה מחוברת לחשמל הביתי ולא הצלחתי למדוד שום מתח. בכוונתי לנסות לעקוף את הבעיה באמצעות ניתוק הסוללות וחיבור טרנספורמטור שנותן 3וולט בדומה למה שנותנות הסוללות. יעבוד לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
האתר נראה דיי צולע, אבל המחירים יחסית נמוכים, אני רק רוצה להיות בטוח שזה לא על חשבון השירות שלהם.. אם מישהו שמע עליהם או קנה מהם, או אפילו היה צריך להשתמש באחריות תכתבו כאן. תודה .
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום וברכה כפי שכמה מכם מכירים אותי ,גרתי בישראל כל חיי עד גיל 17 בערך שטסתי לארה"ב לגור שם במשך שנה ככה לנסות לראות איך ומה זה ארה"ב כמובן שגם סיימתי בית ספר שם וחזרתי לעשות צבא ,באותו זמן התאריך גיוס שלי היה ב23 ליולי לאחר מכן שינו אותו ל19 בנובמבר ואז ל3 בדצמבר. כשהודתי לאמא שלי שדחו לי את הגיוס ל3 בדצמבר היא אמרה שהיא רוצה שאני אחזור לארה"ב לבקר לפני הגיוס ,הייתי שם חודש פחות או יותר וחזרתי ביום ראשון שהיה. כמובן אני נוסע עם אבא שלי לקנות דברים ,מבררים עיניים וכו...' אני מתגייס לחיל התותחנים לא ידוע לי לאיזה יחידה. עכשיו הבנתי שאני נחשב כקרבי נכון? בנתיים הספקתי לקנות משחה לציחצוח נעלים ,שעון חדש של G-SHOCK, גומיות למכנסים ,פנס ,סכין יפנית ועוד כל מיני. עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם! אמא שלי מעצבת פנים, ויש לה אתר אינטרנט דרך דפי זהב. היא מתנתקת מדפי וזהב, והם אמרו שהם יביאו לה את האתר. אז כמה שאלות: מאיפה/ממי אני קונה דומיין ומקום איכסון, וכמה זה עולה. האם זה סיפור לבנות ממשק ADMIN(יש לי ידע בסיסי בHTML)? אריאל
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אילו עוד פורומים ישראלים טובים עם הרבה חברים שלא מתמקדים דפקה במחשבים אלה יותר כללים אתם מכירים ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לייבא רמקולים מחו"ל בייבוא אישי (מחנות באנגלייה). המשלוח מתבצע דרך חברה גדולה (שעובדת בעיקר באירופה) בשם TNT INTERNATIONAL. רציתי לדעת האם צריך לשלם מס כלשהו גם על מחיר המשלוח, ז"א מע"מ או מס קנייה או שניהם. אני יודע שעל מחיר הרמקולים יש מס כולל של 32.8 אחוז. לגבי המשלוח (שעולה 110 פאונד בערך) אין לי מושג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
עשיתי היום טסט נהיגה,וכאשר הגענו לכביש בין עירוני במהלך הנסיעהה הוא אמר לי לפנות שמאלה,אז אותתי שמאלה וכיוונתי את ההגה קצת לכיוון שמאל,ראיתי שיש משאית ולא פניתי אבל ברגע שהפנתי את ההגה קצת הוא ישר צעק ואמר לא מסוכן,ולא פניתי-הוא לא נגע לי בהגה או בבלמים. האן הוא יכשיל אותי על דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתנדב ורק עכשיו קיבלתי מנילה של מתנדבים ובין היתר יש שם את טכנאי מחשבים עכשיו אחותי אומרת שזה כאב ראש אחד גדול(היא לא הייתה טכנאית אבל היא מכירה)כיאלו זה בשעות לא שגרתיות כמו שהם רושמים סוגרים שבתות עכשיו השאלה שלי אם מישהו היה טכנאי מחשבים בצבא ואם זה באמת ככה קשה או שסתם היא מלחיצה אותי שאני לא יקח את התפקיד(כי הוא רחוק ,למרות שאני בטוח שהיא רוצה שאני אסתלק כמה שיותר מהר)
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
צהריים טובים לחברי הפורום. אז ככה,מדי שבוע אני מקבל באיימיל שלי תמונה מצחיקה או סרטון מצחיק,רק הפעם קיבלתי משהו הזוי לחלוטין..... צירפתי פה לינק להורדת המצגת... אני לא יודע איפה זה קרה אבל דבר אחד בטוח... שכל אין להם כל תגובה תתקבל בברכה לינק להורדה: http://rapidshare.com/files/46521929/att.rar.html
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חברים יקרים. בשנה שעברה למדתי לימודי הנדסת תוכנה כחלק מעתודה טכנולוגית. עשיתי רק שנת לימוד אחד (י"ג). נכשלתי ב2 מבחנים: מבני נתונים. שפת סף ושפת C. את המבחן השני אין לי בעיה להשלים, חומר יחסית שטותי וקל שאפשר ללמוד גם בשבוע. המבחן הראשון העוסק במבני נתונים קשה לי, אני לא מבין מתמטיקה, לא מבין את תורת הגרפים והעצים, בקיצור - יהיה לי קשה מאוד לעבור את המבחן. שאלות: האם ניתן לקבל דיפלומה של טכנאי הנדסת תוכנה בלי המקצוע "מבנה נתונים"? האם יש חלופה למבחן הזה? (פרויקט, מבחן בע"פ או משהו דומה). האם מישהו מנוסה במצבים האלה? האם יש למישהו חומר עזר שיוכל לעזור לי ללמוד את הנושא? כמה התעודת טכנאי נותנת לי פור על אחרים באזרחות? האם CCNP נחשב יותר מהתעודה הזאת? [*] …
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני היחיד בנהריה או שיש עוד כמה? ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש למישהו המלצה על האוסים חדשים? בעיקר כאלה שהולכים טוב במועדונים עכשיו :] תודה. EliaV-PeretZ
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אוקיי אני יסביר בקיצור מכיוון שהכל כבר מוסבר בעצומה הכתובת www.mhaifa.co.il בכניסה יקפץ לכם החלום של העצומה זה מאוד מאוד חשוב ודחוף משום שאנחנו שולחים את זה לממשלה אז גלו התחשבות ותחתמו אבל הדבר היותר חשוב יהיה אם תעבירו את זה לאנשים העצומה הזאת מתוכננת להגיעה ל 20,000 חתימות ויותר אז יאללה תתחילו לגייס נ.ב אשמח לראות תגובות JAMOOS
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-6553260189868317794&q=why+macs+suck
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מחפש את הרשימה המלאה של הכלבים שאסור או היה אסור יותר לייבא לארץ בגלל שהם מסוכנים. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
מה זו הטבעת הזו ? http://www31.brinkster.com/pureserver/what.htm
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המחשב שלי במחשב נייד.. מישהו מעוניין? Genuine intel[R] CPU 2140 1.60GHz 1.00GB RAM 7200GS
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי אני צריך קצת עזרה ב-TEMPERALS EXPRESSIONS אם נגיד יש לי משפט כזה: THE WEATHER WILL BECOME COOLER AFTER IT? האם זה יהיה RAINED ואם יש לי משפט כזה:AFTER I FINISHED THE COURSE I WILL FLY TO THAILAND זה יכול להיות הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-