עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by NOSTREDAMUS,

אני הולך לישון וקם לי מחר ליום של 4.5 שעות רצופות של מבחני מגן במתמטיקה (4 יח"ל) ומאחל לכולכם לילה טוב ואיכותי (קרדיטט לשגיא) וסופ"ש מהנה, לילה טוב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם אפשר ואיך כמו שרשום שם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 11.5k צפיות
  3. Started by nice-1,

שלחו לי הודעה באיי סי קיו [ftp=ftp://sw.walla.co.il/yaki/YAKI69a.zip]כאן- לינק תוקן[/ftp]

• 49 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by 125,

יש לי בבית שירותים וליד מקלחת אם אני שובר את הקיר בינהם אז יש חדר דיי גדול ככה שאפשר לבנות ג'קוזי. רציתי לדעת כמה כל העניין הזה עולה? בניית ג'קוזי בתוך הבית וכו'. נ.ב אם אתם מכירים אתרים שמתמחים בדברים האלה אז תפרסמו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. :lol: צאו מפה יא חרמנים ;D ;D ;D טוב... מי שמכיר Yahoo! Grafitti מלא בנות משחקות בזה (סגנון "תופסים קו"). ואפשר להתחיל לצייר/לדבר על כל מיני "דברים" ותמיד יש איזה אחת משוגעת/חרמנית שתבקש את ה ICQ שלך... לי זה פעל בכל מקרה ;D 8) נ.ב: אל תאמינו לקטע של משחקות אותה תמימות... כולנו יודעים מה הן באמת רוצות בסוף 8)

• 14 תגובות
    • 12k צפיות
  6. Started by DXM,

שלום לכולם, אני גולש להנאתי, החיים יפים, השמיים בהירים, מקיש על על הקיצור לפייסבוק והשם שמיים הפייסבוק השתנה! גם לכם או רק לי? תודה

7. Started by shimi 1,

שלום לכולם! ניגש לעניין, חבר קרוב שלי בונה על טייס, ובעזרת השם הוא יגיע לירפא ב', יש לו אנמיה הקלה ביותר, G6PD אם זה אומר לכם משהו.. (פרופיל 97 בלי שום סעיף) השאלה היא כזו: בירפ"א ב' בבדיקות הרפואיות הרפואית, יפסלו אותו אוטומטית? תודה רבה לכל העוזרים ושתהיה לכם שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. אם יש כמה תנו את כולם.. יש לי R9800P שלהם והמאוורר התחיל להרעיש אז נתתי אותו לזה שקניתי אותו בזמנו ( 2400 שקל) כעבור איזה חודש! הוא אומר לי שאין לו אחד כזה להחליף אז הוא יביא לי 1200 שקל במקום הכרטיס.. מה אתם אומרים? אולי אני ינסה לדבר עם היבואן והוא יחליף לי אותו? :\

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

מכירים את זה........ מכירים שאתם חולמים שאתם מסתובבים ערומים ברחוב? מכירים את זה שאתם מנגבים את התחת ופשוט החרא לא מפסיק להימרח על הייר? מכירים את זה ש ב 2 בלילה בא לכם פיצה? מכירים את זה שאתם חייבים משהו חדש ואחרי שאתם קונים אותו אתם בכלל לא מתלהבים. מכירים את זה שהתחתונים נכנסים לכם בתוך התחת ואתם חושבים שזה קקי? 8) לילה טוב זון...

• 55 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by penvin,

מעוניין לרכוש כמות גדולה של מטענים לטלפון (כ-20) המחיר כולל המשלוח הינו פחות מ75$ כך שאין מיסים ועמלות. האם זה יכול להחשב כיבוא לצורך מסחר? אם אני מזמין מוצר אחד אני מניח שאני לא צריך להמציא אישורים כדוגמת תו תקן וכד', מה קורה אם זה מזמין כמות יותר גדולה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by BedBoy,

ב- ksp אין את הלוח 8KDA3J המפורסם ואין את 9800Pro של MSI !!! מישהו יודע למה??? אולי נגמר המלאי???

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by H A Q,

גלשתי ל Jab-Tech.com כדי להזמין מוצרי מודינג . אבל אין שם למדינת ישראל כאשר אני מנסה להתרשם , רק יש ארצות הברית וקאנאדא והממלכה המאוחדת (לונדון) :s05: מה לעשות Sabotage או כל אחד שיודע להשיב ? תודה על הקריאה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by buyom,

שלום אני הולך לארגן מסיבת רשת בדרום בישוב בשם להבים אני מעוניין לדעת כמה אנשים פה יקחו אותי ברצינות או מוכנים לנסוע כל הדרך מהצפון לפה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by masterb,

The Famous Fat Boy http://www.nei.ch/gallery/famousfatboy?page=1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shayb19,

this is shay reporting from india whats up every body hows israel whats new whats old and why all is blue ? shaybanin

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Sad T.,

שלום כולם, יש לי הארד דיסק חיצוני של 1TBשל חברת COMSTAR שנפל, ואיננו עוד. במעבדה שבדקה אותו טוענים שהמנוע שלו תפוס, ושהראשים שלו גמורים (למרות שקניתי אותו לפני פחות משנה והוא עבד מצויין עד לנפילה), ורוצים 5800 ש"ח לשחזור. יש שם את כל התמונות והוידאויים של הילדים שלי בשנה וחצי האחרונות ומאוד מאוד הייתי רוצה אותם בחזרה, אבל פשוט אין לי סכום כזה. לכן, אני מחפשת אתם עם ידיים טובות ולב זהב שיסכים לעיסקת בארטר: שחזור המידע תמורת העתקת ספריית הסרטים ששמורה בהארד דיסק. יש שם ספריה מרשימה מאוד של כל סרטי הילדים שאי פעם נוצרו בערך (עם תרגום/דיבוב), כל הסרטים הישראלים, ועוד המון(הדיסק היה כמעט מלא כשהוא נפל) . תאמינו לי, זה שווה. יש קונים...? נ.ב.- ובבקשה, אל תטיפו לי שהייתי צריכה ל…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by AliceInChains,

נגיד אני נתלה על מוט מתח - אני מפעיל על המוט "כמות" כוח מסויימת. נגיד עכשיו טיפסטי מעליו ואני עומד על המוט עם רגליי עם כל כובד משקלי (70), אז אני מפעיל עליו יותר כוח? כי טכנית גם כשאני רק נתלה, כל משקל הגוף פועל על המוט (תקנו אותי אם לא...)

18. היי פתחתי לפני כמה ימים מלא משתמשים בתקווה שיש לי מיספר יפה ומצאתי את המיספר הזה 227333400, המספר הקודם שאני מישתמש בו כיום הוא206-437-399, אז האם כדאי לעבור מישתמש בתקווה שכולם יאשרו אותי? תודה מראש install

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by Chymes,

יש תיקנים בדירה. אני מרסס, מרסס ומרסס, אבל הם עדיין נשארים בחיים. כבר ריססתי בכל מקום אפשרי, בכל חריץ, בכל פינה. מיכלים שלמים של K300 סיימתי, אבל הם עדיין נשארים בחיים. יש טיפים? ריסוס מקצועי אולי?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Born2Kill,

הנה אנחנו הגענו למסלול השלישי של WRC שמתקיים היום בנורבגיה! ערוץ Eurosport-57 יום שישי 00:30- שידור מחוזר 09:30 יום שבת 00:30-שידור חוזר 02:30 יום ראשון 09:30 שידור חוזר 00:30 לפרטים נוספים: http://www.wrc.com/page/RalliesDetail/0,,10111~19,00.html צפייה מהנה!

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by lev-27,

אני מחפש ספר איכותי בחדו"א א' עם הסברים מפורטים, דוגמאות פתורות ותשובות. תודה על העזרה.

22. בעקבות פרצת אבטחה שאותרה ועלולה לאפשר השתלטות מוחלטת על דגמים רבים ממכשירי החברה, אפל פרסמה אזהרה חמורהלכתבה

23. ת'אמת מה אתם חושבים בנושא..

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים