כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
היום התקשרו אליי מחברת ואלה, והציעו לי להיות נהג פרטי של משפחה מחו"ל למשך שבוע וחצי...מעניין אותי לדעת אם מישהו התנסה במשהו דומהו ויכול לספר לי קצת ? (מחר יש לי ראיון - מי שהתקשרה לא ידעה לספר יותר מדיי)
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שמתי שMW2 וBO יצאו היו כאן בפורום קניות קבוצתיות עם הנחה משמעותית על המשחק. השאלה שלי היא האם מתוכננות כאלה גם לMW3 ולBF3? אם כתבתי במקום הלא נכון בבקשה להעביר את הדיון, אני פשוט זוכר שהדיונים על הקניות היו בפורום הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3898684,00.html FAIL!
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, אני עובר דירה ומתעתד ללמוד הנדסת תוכנה. השותפה שלי ואני צריכים אינטרנט במהירות של כ 5Mb/s (רצוי מאוד בלי התחייבות). בקריאה בפורום ראיתי שיש דעות חלוקות לגבי ccc, orange ובזק בינ"ל. אפשר המלצות מאנשים שיש להם את הספקים הנ"ל (אם אתם יכולים לפרט גם מחיר והאם יש התחייבות)? עריכה: אשמח אם תוסיפו פרטים גם על ספק התשתית (בזק/hot - מחירים והתחייבות) המשך יום טוב, דביר.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
z=n+mi ו- z^3=2+11i (בחזקת 3), n,m שלמים. אני אמור לפתור את זה בלי הצגה פולרית, בלי מחשבון, ובלי דה מואבר ... ניסיתי להציב ב-z ואז לפתוח לפי כפל מקוצר ממעלה שלישית ובצד שני של המשוואה להכפיל ולחלק בצמוד אבל אני לא כל כך יודע מה לעשות מכאן ואם זה בכלל נכון ... הכוונה תתקבל בברכה, עדיף לא פיתרון מלא כי זה להגשה ...
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בדף הראשי זה לא מופיע אך זה מופיע בדף הראשי של הפורומים... בדקו זאת. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מעיין בריסטול גדול (100*50 ס"מ או יותר) בצבע שחור מט שאני אוכל על השולחן כולו. אני מעדיף שהדבק יהיה על הבריסטול עצמו כדי לשמור על אחידות. חשוב שיהיה מט אך בעל טקסטורה עדינה כמה שניתן (שיהיה חלק). בתודה מראש. *עדיפות לחומר קשיח כמו פורמיקה, שיהיה חסין לשריטות ודק כמה שניתן. מומלץ משהו שיהיה קל להדביק (לא כמו אנודייזד אלומיניום...). **האם יש חומר כמו הציפוי של הפדים הקשים לעכברים רק בקנה מידה גדול? משהו כמו משטח הSphex של Razer רק בקנה מידה גדול.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
זאת כבר הפעם הרביעית שלי, שבה אני מנסה לפרסם בכתבה על פרס מוצר השנה ב-Ynet תגובת התנגדות להמשך הענקת הפרס, שכוללת כמה עובדות על מוצרים שזכו בפרס ולא היו אמורים לזכות בו כלל, וכן על הפרס עצמו, והתגובה שלי נדחית כל הזמן ואיננה מתפרסמת. התגובה שאני מנסה לפרסם ב-Ynet ואשר נדחית כל פעם מחדש, נמצאת בקובץ המצורף. ברצוני לפרסם את התגובה הזו באותה הכתבה הנ"ל, על מנת ליידע את קוראי Ynet מה משמעותו של הפרס, ולמה אסור לקנות מוצרים שזכו בפרס זה, ולמה צריך דחוף להפסיק עם הענקת הפרס, מאחר והפרס נועד לעודד תרבות צריכה בארץ, וכי החברות קונות בתשלום את הזכיות שלהן בפרס (מכאן שרק חברות מפורסמות זוכות בפרס, ומעולם לא נצפו יצרנים קטנים ובלתי ידועים לציבור שזכו בפרס (כל זאת בנוסף לעובדה, ש-90%…
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
פרויקט קטן שבניתי לפני מספר חודשים וכעת אני משחרר את הגרסה הראשונה. מטרת התוכנה לעקוב אחר ניגון המדיה שבמחשבכם (כן, גם אחר מה שאתם חושבים... ) ולהציג סטטיסטיקה של הפרקים האחרונים שראיתם (מציג גם זמנים של סרטים ומשחקים) כמו כן אם עשיתם איזה מרתון של סדרה כלשהי ואינכם זוכרים באיזה פרק נעצרתם לאחרונה, הצביעו עם העכבר על סמל התוכנה והיא תציג לכם את המדיה האחרונה שבה צפיתם. תמונה נוספת של ההמשק הבהרה: המידע נשמר אך ורק במחשבכם ואינו מועבר לשום מקור אחר. הבהרה 2: ידוע לי שXBMC מקליט ואף משחזר את המדיה שבה ציפיתם. ושיש עוד תוכנות שעושות עבודה דומה. את הפרויקט הקטן הזה עשיתי בשבילי לפני הרבה זמן ופשוט הרגשתי צורך לפרסם את התוכנה. מי שימצא בה שימוש - אחלה. אבל בבקשה לא לרש…
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
כנראה אחד הדברים היותר שגויים שעדיין קיימים בימינו הוא דפוס מחשבה תבניתי בלתי ניתן לעוררין שמאלץ אנשים לחיות בתפיסה ששגשוג התפתחות וכל החיים בכלל בעצם מתבססים על עבודה כצורך קיומי..אין עבודה=העולם לא זז..מה שלמעשה יצר כבר לפני אלפי שנים מערכת שכל אחד כפוי מלידה לחיות בה. היום המערכת הזאת פשוט כושלת, עובדים ועדיין יש עוני, מחלות אסונות ולא חסר מה להוסיף..אף אחד לא העלה בדעתו שאולי כנראה מערכת שמבוססת על עבודה יצרה את הצרות האלו? ותשימו לב שלמרבה האירוניה שהעבודה בעצם נועדה כדי להעלות ולשפר את רמת החיים! אני מסכים שיש לאנושות רצון להתפתח בתחומים מדעיים טכנולוגיים ורוחניים אבל למה חייבים למסד את הרצון הזה לתוך מערכת כושלת? מה אתם חושבים?
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לא נותן לי עם היוזר והפסוורד להיכנס.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם, מישהו במקרה חבר שם? יעזור לי מאוד. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
שלום איך ניתן לאתר תמונות מחזור של בית ספר שונים בארץ, שנות ה80
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
האם אפשרי להזמין מוצרים מ Amazon בימים אלו? והאם זמן השליחה יהיה עד חודש או יותר?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום אנשים, חשבתי על משהו לאחרונה ורציתי לשתף אותכם (כי אין לי משהו יותר טוב לעשות). בעקבות המהפכה הסלולרית חשבתי אולי על אפשרות שבה אני יכול להצטרף לגולן טלקום במסלול ללא הגבלה, ולהשתמש באיטנרנט של הטלפון עם המחשב (באמצעות Tethering). מה אתם חושבים? האם כדאי (כרגע אני לא חושב על אופציה הזאת, אבל אני עוד כמה זמן אהיה סטודנט ואני מתחיל לחשוב על זה ברצינות). אפשר לחסוך ככה כמה מאות שקלים בחודש, לא? ברור לי שהאופציה הזאת טובה רק עבור מי שלא ממש מוריד הרבה, וגם לא רואה נמצא הרבה ביוטיוב, אלא סתם גולש ממוצע (לצורך העניין - סטודנט). מה אתם חושבים? האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אולי זה כבר מאוחר, אבל כמו שאומרים "אף פעם לא מאוחר" - לפני כשבועיים קניתי נוקיה 6230 בסלקום. זהו מכשיר סלולרי מצויין עם המון דברים שימושיים, כגון: מצלמה, וידאו, נגן MP3 (גם ללא אוזניות), צלצולים 24 פולי, צג צבעוני 65K, משחקי ג'אווה, בלוטוט', רשמקול, רדיו, אפשרות להרחבת הזיכרון באמצעות כרטיס זיכרון MMC (לא יקר) והרשימה יכולה להמשיך עד מחר. בקיצור, אם אתם הולכים לשדרג או לקנות בקרוב מכשיר סלולרי, ברשת סלקום או אורנג', ויש לכם כסף - הייתי ממליץ לכם ללכת על ה-6230. החיסרון היחיד, לדעתי - אי אפשר לערוך שיחות וידאו, וחבל.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/33085/video/R/CFD_1002/ אני יודע למה זה לא עובד!, לא חיברנו אותו! :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ההורים שלי בחו"ל והייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזה הצעות לקניית גאג'דטים יפים ומיוחדים.. הם באיטליה והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח מקס'... אולי איזה PSP... בעיקר משהו אלקטרוני פתוח להצעות..
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בתאריך ה-9.5.05, בשעה 9:00 בבוקר תתקיים הבגרות במדעי המחשב ב'. (לגבי מדעי המחשב א', אני לא יודע מה השעה). לכן, לכל מי שניגש לבחינה ויש לו חומר ותרגילים לתרגול שיפרסם פה ויוכל לעזור לשאר הניגשים. אני למשל מחפש מקור שאלות + פתרונות שאוכל לתרגל לקראת הבגרות. אגב, לנבחנים במדעי המחשב ב' השנה, איזה מסלול הביה"ס שלך בחר? לנו זה מודלים חישוביים (ועיצוב תוכנה כמובן). תודה רבה, בהצלחה לכולם, רן!
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
במקרה הזדמן לי להיות בבית עכשיו,אז הרגשתי צורך להתעדכן ולעדכן אותכם קצת בשיא השני שלי ב-3DMark. קודם כלעוד 4-5 חודשים ואני כבר מתוקן וכשיר לחזור לקהילה. (לדן,תודה רבה על הדאגה שלך כלפי ). ועכשיו למערכת החדשה שלי: Abit NF7-S Geil PC 3700 512MB*2 Athlon XP 2000(0.13) Logi's MX500 WD 200GB 8MB*2 M-Audio Audiophile 2496 Pioneer DVD 303S Enermax EG850AX-VH(650W) TR SLK700 מגיע לי אחרי שכל המערכת חוץ מהמעבד הלוח והכרטיס מסך בצעו התאבדות קבוצתית . בקרוב תגיע המערכת קירור מים ואז אני נכנס להילוך גבוה ;D. נ.ב עכשיו קלטתי את ה-GFFX מה ה-FUCK עם הכרטיס הזה? כזאת מהירות וכזה הפרש מזערי? אין כמו הבית ...
-
- 11 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן מכירים את הבעיה של עברית הפוכה? למשל בעברית של נגני איריבר אתה רואה את השם של השיר הפוך... כתבתי תוכנה קטנה בVB עכשיו את בוחרים קובץ בוחרים יעד חדש וזה הופך את השם של הקובץ...... לא הכי מהיר אבל זה דבר די טוב... תודה מיוחדת לDARK RESPECT [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 881 צפיות
-