כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
שמתם לב שבפורום הזה יש חוסר מוחלט של בנות (או שמא?)? 100% (או לפחות 99%) מהמשתמשים הם דווקא בנים. מסתבר שכשאמרו שבנות לא מתעניינות במחשבים - צדקו!
-
ערב טוב חברים, יש לנו מייל של אגודת הסטודנטים במקום בו אני לומד שמשותף לכל בעלי התפקידים שם. היו"ר עשה תוית לכל מבעלי התפקידים וגם לי מן הסתם. מאחר ואין לי חשק להכנס כל פעם מחדש למייל הקובצתי (ג'ימייל כמובן) חשבתי שאולי אפשר לעשות "העברה אוטומטית" לכל מייל שהוא, היו"ר יסמן כשייך לי. בהגדרות (מודה שלא התעמקתי בטרוף, באמצע לימודים) ראיתי שאפשר ליצור מסנן כזה או אחר אבל לא ראיתי אפשרות של בחירה באופציה של תווית אלא רק באופציות של "מי שלח" וכו'...יש אפשרות כזו ופיספסתי? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
היי! בשבועים האחרונים אני מרגיש איטיות מחרידה לחו"ל, זה מתבטא בעד הורדה של 4KB! בהתחלה חשבתי שזו בעיה זמנית\בעיה אצלי\בעיה בשרת ספציפית\ עומס זמני, אבל זה פשוט לא עובר, עוד מישהוא מרגיש את זה? (אני באינטרנט זהב)
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
http://www.tzsofit.co.il/skits.html תוכנית חמודה לאללה =]
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב, לא כולם יודעים אבל היום אני טס לקנדה לחודש. אני אהיה בטורונטו וכנראה גם אבקר בארה"ב כמה ימים. בכל מיקרה אני אדבר משם יש להם שם אינטרנט והכל =] מה אני יכול לרשום? סיימת להארגן הכל וזהו. כעיקרון אני צריך עכשיו להיגמל מלהגיד את הדברים הבאים: Fuck Canada Mad Canadian Blame Canada למשך חודש ימים אבל לא נוראה =] כנראה אני קונה או XBOX360 או Gx2. אז יאללה נדבר. הטיסה יוצאת ב6, אז ב4 אני יוצא מהבית. כעיקרון אני רק יגיע לדודים שלי בסוף אחרי כמעט 24 שעות בגלל שאנחנו עוצרים עוד בפראג לכמה שעות מנוחה וכו'... אבל זה בסוף משתלם.
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טוב אני מחבר את האייפוד למחשב והמחשב לא מזהה אותו כלום ניסיתי להחליף יו אס בי הכול כלום לא עוזר... אחרי שאני מנתק את האייפוד עולה לי ההודעה הבאה קבלו: http://img96.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315018gu.jpg מישהו יודע מה עושים?? האייפוד עצמו עובד רגיל הכול רק המחשב לא מזהה אותו..
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איפה כדי ללמוד מהנדס אלקטרוניקה - אוניברסיטה בר אילן, H.I.T , בן גוריון ????
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום חברה, פרסמתי מוצר באיביי ואתמול מישהו קנה אותו, מארה"ב. עכשיו ניסיתי לחפש אבל אני לא מצאתי, מה הדרך הטובה ביותר לשלוח את החבילה? דואר ישראל בנתיים ראיתי שהכי זול UPS 100$! מישהו אולי יודע איך אני שולח דרך יו פי אס שלא יעלה כל כך הרבה? תודה מראש, אור.
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן HWZONE. אני מחפש מכשיר שבעצם איני יודע איך לקרוא לו. אני יודע לאפיין אותו (לא בטוח אם הוא קיים בכלל). למשל יש לי מחשב שמחובר כמובן לראוטר. בצד השני יש מן מערכת סטריאו (או משהו דומה למשהו שמנגן מוזיקה עם רמקולים. אפשר לשים קלטות וכמובן דיסקים במכשיר..) אני מחפש מכשיר שיוכל לבצע את הדבר הזה: להעביר מהמחשב (על ידי WIFI של הראוטר) למערכת סטיראו את המוזיקה מהמחשב. שיהיה ניתן לשלוט על המוזיקה באמצעות המחשב על מערכת הסטריאו. האם יש מכשיר שיוכל לעשות זאת? לקשר בין המחשב והראוטר לבין המערכת סטריאו? אשמח לעזרה, וסליחה על הפרטים הדלים.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש סרטים בסגנון: Die hard/ הארי המזוהם / The bourne תודה.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
טראק חדש שהכנתי והצאתי אותו אתמול איך יצא לי? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=9zxURFUsZj4
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
במקרה הזדמן לי להיות בבית עכשיו,אז הרגשתי צורך להתעדכן ולעדכן אותכם קצת בשיא השני שלי ב-3DMark. קודם כלעוד 4-5 חודשים ואני כבר מתוקן וכשיר לחזור לקהילה. (לדן,תודה רבה על הדאגה שלך כלפי ). ועכשיו למערכת החדשה שלי: Abit NF7-S Geil PC 3700 512MB*2 Athlon XP 2000(0.13) Logi's MX500 WD 200GB 8MB*2 M-Audio Audiophile 2496 Pioneer DVD 303S Enermax EG850AX-VH(650W) TR SLK700 מגיע לי אחרי שכל המערכת חוץ מהמעבד הלוח והכרטיס מסך בצעו התאבדות קבוצתית . בקרוב תגיע המערכת קירור מים ואז אני נכנס להילוך גבוה ;D. נ.ב עכשיו קלטתי את ה-GFFX מה ה-FUCK עם הכרטיס הזה? כזאת מהירות וכזה הפרש מזערי? אין כמו הבית ...
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שכר של 19.5 לשעה....אני סטודנט[טוב לא ממש סטודנט,אלא מכפר על טעויות העבר ].
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כל מי שאוהב צלילים חשמליים באסים עמוקים וביטים עצבניים הגיע למקום הנכון Dj Yotam C - St3p BY DuB5T3P (Dj Set) 11' ת - ה - נ - ו !!! http://www45.zippyshare.com/v/92006461/file.html http://soundcloud.com/iko89/dj-yotam-c-st3p-by-dub5t3p-dj-set-11
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני מת על מכוניות משופרות...פשוט להיסתכל אני לא ממש מבין. אז אם למישהו יש אתרים או לינקים לסרטים בנושא אני בטוח שאני ועוד חבר'ה פה בפורום יהנו אז יאללה תציפו!
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הזמנתי מנוע למכוניות שלט על דלק מחו"ל היום קיבלתי מכתב שאני צריך להגיעה למכס חיפה לקחת אותו,כמה אני אצטרך לשלם בשביל לשחרר אותו? החבילה בלי משלוח עלתה 75 דולר,עם משלוח היא עלתה 105 דולר. אז כמה בדיוק אני צריך להביא בשביל לשחרר אותה?
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי. שוקלים לקחת סאלוקי או גרייהאונד רק אני לא יודע מה יותר מתאים לדירה ללא גינה וכמה פעמים ביום להוציא לעושת צרכים וכמה פעמים בשבוע לטיולים יותר ארוכים. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
תנו 2 דוגמאות לתכונה תורשתית המושפעת מהסביבה (אחת מעולם החי והשנייה מעולם הצומח) תכונה תורשתית המושפעת מהסביבה היא תכונה שבאה לידי ביטוי רק בהשפעת הסביבה. בבקשה תעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
-
-
האיש שם מעביר סיגריות במטבע מסובב את היד שלו ב360 מעלות וגם הולך לרחף באויר WTF .??.?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-