עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איפה אני יכול להשיג פתרונות לבגרות באלקטרוניקה? <חלק א'> מכל השנים.. יש דבר כזה בכלל? תודה!

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by tb0001,

http://www.afrotechmods.com/ram.htm

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  3. Started by Decktor,

חבר שלי נמאס לו לחפש עבודה ולשלוח קורות חיים כל הזמן אז הוא הכין סוג קצת אחר... (אזהרה מראש מכיל גסויות)

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by KoM,

058424340 מבקש שתשלחו לו הודעה לפלאפון איפה התערוכה חלומות 2002, דחוווווווווווווווווווווף...

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  5. אני לא רואה את כל הסמיילים/אייקונים, שינויי גודל כתב/צבע. בקיצור אני לא רואה את כל האפשרויות האלה, אז אם למישהו יש את אותה הבעיה שיכתוב. ואשמח שאחד המנהלים של הפורום התייחס לבעיה(או שהיא ידוע לכם והיא בטיפול). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  6. היי אני מאד אשמח אם מישהו שבקיא בחשבון דפרנציאלי יעזור לי לפתור את התרגיל, משום שאין לי מושג מה אני צריך לעשות בתרגיל הזה. תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  7. http://news.walla.co.il/?w=/0/505214

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by Big_Guy7,

פרצו לי לפני כמה דקות לאייסיקיו... שינו לי סיסמא ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו היו לי מלא אנשים ברשימה וסיפור לפתוח אייסי חדש.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקבל סיסמא מחדש?? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=uJcjmMLgzpE

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  10. Started by shay33,

היי,בעקבות דף חדש שאני מנהל בפייסבוק,אני מחפש אתר שיש בו כתבות מעניינות על טכנולוגיה\מחשבים וסתם כתבות מגניבות מעניינות ושונות לדוגמא: 99 פתרונות שיפכו את החיים לקלים יותר http://seriouslyforreal.com/seriously-for-real/99-life-hacks-that-could-make-your-life-easier/ למישהו יש רעיון? תודה

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  11. היי! בשבועים האחרונים אני מרגיש איטיות מחרידה לחו"ל, זה מתבטא בעד הורדה של 4KB! בהתחלה חשבתי שזו בעיה זמנית\בעיה אצלי\בעיה בשרת ספציפית\ עומס זמני, אבל זה פשוט לא עובר, עוד מישהוא מרגיש את זה? (אני באינטרנט זהב)

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

שבת שלום לכולם ;D מצרכים: - 1 כלב - 1 ציין לייזר - 1 אח מעצבן הוראות:

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יכול לתת לי אתרים של כלאנים ל CS אני חיב כי יש לי קלאן ואני רוצה לירשום אותו.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by T_C,

שלום, כמה בירורים לגבי משלוח מ-NEWEGG לישראל. קראתי כמה הודעות פה באתר לגבי המדיניות שלהם על כרטיסי אשראי. לא מצאתי בשום מקום באתר שלהם חובת קניה עם כרטיס אשראי שהונפק בארה"ב. אם מישהו הבחין בתנאי הזה באתר שלהם, אני אשמח להפניה. במידה וכן אפשרי לבצע קניה, האם אתרים כמו MUSTOP או EZBUYUS נתמכים על ידם? תודה.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by Ewingum,

כנסו לפה. משהו חביב ביותר. למאותגרי דרך הישר, IF YOU KNOW WHAT I MEAN, לחצו פה מעיינוש, נו באמת... Explicit (gay) sexual content is prohibited :|

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  16. חיכיתי חודש שלם למשלוח של lsdiodes ולא קיבלתי מה עושים? שלחתי להם תלונה לאי מייל והם אמרו שזה נשלח... אבל... לא קיבלתי את זה... אני עוד הוספתי דולר לשדרוג לשליחה היותר מהירה... אם מישהו הזמין אז כמה זמן לקח לזה להגיע?

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  17. ^^ תודה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by klayton,

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by oorlevi,

אני יודע שזה זיון שני לפחות שנפתח על זה אבל אני רוצה להיות בטוח.. הבוקר היה רושם שאין שיבתה מחר (יום שישי) וחוזרים ללימודים כרגיל! ואמרו לי שהודיעו בחדשות על שביתה מחר אז יש או אין?

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by iakovl,

נתקלתי בחנות הזאת במקרה ברשת, מישהו מכיר? קנה מהם בעבר?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  21. מישהו יודע? למישהו יש תמונות? אני רוצה תמונות מכל הכיוונים....... שמישהו יעלה תמונות ומהר!

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by roylu,

אני מחפש את הספק של החברה evga לא חנויות שמוכרות את הספק הרישמי תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by yanivnn,

אם שום התבטאות אסורה?? כל התבטאות נתקלת בביקורת, מחיקה,נעילה....??!!

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  24. יש איזה קטע בשיר חדש שאני שומע ומזכיר לי שיר ישן יפה שאהבתי. עליה כזו, תקשיבו. איזה שיר זה???

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

Bah! ועכשיו אני גם מבין למה כרטיס הרשת וכל לוח האם נשרפו כליל..

• 4 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים