כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה לרוב בשעות הבוקר בין 6-7 האתר לא עולה לי ,ואם כן הוא עולה אז הוא נופל אחרי מספר שניות. וכמו היום[שבת] עד השעה הנוכחית 10:00 האתר עלה מידי פעם בערך ב8:00 הוא לא עלה כלל. אין לי מושג אם זה רק לי אבל זה מרגיז בקשר לשעה המוקדמת אני פשוט מתחיל לעבוד מוקדם ואין לי זמן אחר עד הערב לרוב להיות באתר. האתרים האחרים עובדים מצוין.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
מצאתי פעם אתר כזה עם מלא דוגמאות של שירים לועזיים שכשמריצים אותם ברוורס אז יש משמעויות נסתרות מאחורי השירים דברים מגניבים כאלה למשל ב-STAIRWAY TO HEAVEN כשמריציפ לאחור מתגלים לכ מיני קריאות לשטן וכאלה.. אני יודע שזה לא בטוח אמיתי והרב זה בטח סתם חארטות אבל אני מחפש תאתר הזה כבר די הרבה זמן אם מישהו מכיר תאתר או אתר דומה בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני משנת 97 טכנאי מחשבים התחלתי בצבא והעבודה האחרונה שלי הייתה ב Data Safe שפשטה רגל תיקנתי שם מחשבים ניידים של IBM LENOVO ACER וקיבלתי 10K רכב + פלאפון אני כמעט חצי שנה מובטל מאז בגלל שההצעות שאני מקבל זה 4.5 - 5 K אני רושם בקורות חיים שיש לי ניסיון ועברתי אפילו הכשרה של IBM וכלום ,, הסתכלתי באתר הזה http://www.maskorot.co.il/salary/?id=22344 המחירים בשמיים 7.5 - 10 K שלא נדבר על התנאים " רכב , ביטוח מנהלים , מחשב נייד צמוד " איך זה שכל הצעת עבודה מציעים לי 5 - 5.5 גג ועוד עושים לי פרצופים ? אני רק אומר בכח אדם 10,000 עושים לי פרצוף כזה " אתה משוגע " אז שאני יורד ל 7.5K אומרים שאני לא מציאותי , יש פה טכנאים שכירים שעובדים בזה עם ניסיון ? 5000 שקל עם ניסיון של למעלה מ 10 …
-
- 58 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
למה לאזעזל אני צריך ללכת למסיבה ולראות אנשים עם מסיכה של trollface ו-yao ming?? (מקרה אמיתי) זה פשוט פתטי; אנשים מפרסמים את החרא הזה בכל רחבי הפייסבוק, משתמשים בזה בפרסומות ויש אפילו אתרים שלמים שנועדו לזה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי הינה חידה שלושה אנשים נידונים למוות אבל אם הם יגלו איזה כובע הם לובשים הם ינצלו אז כך החוקים ה3 רואה את ה2 וה1 ב2 רואה את ה1 והראשון לא רואה אף אחד (רואה זה אומר שרואה את הכובע) בשק שמהם שמו הסוהרים את הכובעים היו 3 לבנים ו2 שחורים אחרי שעה הם הלכו ל3 ושאלו אותו הוא לא ידע הלכו ל2 שאלו אותו הוא לא ידע וה1 ידע שיש לו כובע לבן וכולם שמעו אתה התשובות איך ה1 ידע את סוג הכובע?
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי חבר שכבר מצייר די הרבה זמן אך רק למגירה וחושב כי עדיין לא הגיע לרמה שדורשת פירסום. אני רוצה לתת לו בוסט בביטחון ולכן הדלפתי כמה מיצירותיו(אני בטוח שהוא יסלח לי) בכדי להראות לו שהכישרון שלו ראוי + , מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמממ..יש לי שאלה מה המקור ההתימולוגי (אייתתי נכון?) של המילה אססין? (כמו רוצח פוליטי), או אססינישן (רצח פוליטי) ? תודה :-)
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יום אחד כשהייתי בכיתה ט', ראיתי ילד מהשכבה שלי שהיה בדרכו הביתה מביה'ס, שמו היה עידו. נראה היה שהוא סוחב את כל הספרים שלו. חשבתי לעצמי : למה ילד ייקח את כל הספרים שלו הביתה מביה'ס? הוא בטח יורם. היה לי סופשבוע עמוס (מסיבות ומשחק כדורגל עם החברים שלי בשבת אחה ' צ) אז משכתי בכתפי והמשכתי ללכת . בשעה שהלכתי , ראיתי חבורה של ילדים רצים לכיוון עידו , העיפו לו את כל הספרים מהיד והפילו אותו לאדמה. המשקפיים שלו עפו וצנחו על הדשא במרחק 3 מ' ממנו. הוא הביט למעלה וראיתי את העצב בעיניו. ליבי יצא אליו, רצתי וכשהוא זחל מסביב כדי לחפש את משקפיו וראיתי דמעות בעיניו. נתתי לו את המשקפיים ואמרתי לו 'החברה האלה מגעילים' הוא הסתכל אלי ואמר 'היי- תודה ' וחייך אלי. זה היה אחד מאותם חיוכי…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קנינו שם את המחשב כי זה החנות הכי זולה באילת ואבא שלי קנה לי את המחשב ליום הולדת והוא גר באילת. רק מאוחר יותר למדתי על חומרה ועל חנויות כמו זיגזג, הדובים, ו PCH לינק לסיפור כפי שכתבתי בפורום של הקלאן שלי: http://forums.ueoclan.com/viewtopic.php?t=1877
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היום מייקרוסופט שיחררה את bing, מנוע החיפוש המדובר שלה. בעיקרון הוא מספק חווית חיפוש הרבה יותר נוחה מבעבר, אבל הוא עובד באופן מיטבי רק באנגלית, הגירסה העברית שלו לא נראית שונה בהרבה מlive. מי ניסה? למי יש חוויות שימוש? יאללה לשתף
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש הרבה הצעות מפתות ללקוחות חדשים להתחברות לשירותי אינטרנט. האם מישהו יודע מה ההגדרה הסטנדרטית ללקוחות חדשים? שבוע/חודש/חצי שנה/שנה??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, החופש הגדול מתקרב, יש כאלה שכבר סיימו ללמוד ויש כאלה שעוד לומדים קצת כמוני, מחזירים קצת ימי שביתה. עכשיו, בתקופת הקיץ תהיתי אם יש פה עוד אנשים שמתכננים לעבוד ובמה ואם תכלו לומר גם איפה יהיה נחמד וגם גיל. זה יהיה דיון על עבודה בקיץ, כמה מגיע וכאלה, אז יאלה.. נתחיל! ;D אני הלכתי לא מזמן ועשיתי סיבוב במקום ליד הבית שלי ועברתי במלא עסקים ורק בשתיים לקחו מספרים והם נראו קצת מזלזלים שאחרי שניה שהלכתי זרקו לפח ת'מספר.. בכל מיקרה, יש חנות מחשבים שהבעלים מכיר אותי כילד חמוד וטוב שאוהב מחשבים וידע טוב ואם יהיה להם חור בעובדים אז אולי יקחו אותי לעבוד שם כטכנאי! עבודה טובה וכיפית כמו שאני אוהב! אם בסוף לא יהיה לי כלום אז נחזור לגנן כמו בקיץ שעבר- עבודה קשה אחושרמוטה וחמה…
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שמעו זה נראה מוזר הבקשה אני יודע אבל יש לי 2 חתולים וכלב וזה ההוצאה הכספית הכי טוב לדעתי אני מת לגדל קוף אפילו להחזיק אחד בחו"ל ולבוא לבקר חח (ואני שואל ברצינות אני מת לגדל אחד)
-
- 25 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון משודר קליפ בMTV שנקרא(אם אני לא טועה כמובן) THE WORLD IS MY ואני לא יודע את שם האומן\ים מישהו יודע אולי ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק חזרתי מהבגרות שלי במתמטיקה. נגשתי ל005 כדי לשפר את הציון מתחילת השנה. הלך סביר בהחלט חוץ מהתרגיל בהסתברות(5) שאני לא כל כך בטוח בו. אשמח שתחלקו כאן תשובות של המבחן וחוויות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.opera.com/freedom/ איזה חידוש יכול להיקרא "המצאה מחדש של הרשת"?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חחחחח, בטח חשבתם שזה שביתה של הביה"ס אז טעות!! אבל עדיין אני מבקש שתקראו עד הסוף. אז ככה בימים אילו מתקיימת שביתה במועצות ובגלל זה יש שביתה בחלק מביה"ס. תוצאה נוספת של השביתה היא כיבוי האורות ברחובות הערים דבר ששיגע אותי אז אני מבקש מכם לחתום על עצומה שאני הכנתי ולעזור לי לנסות (אם אני אקבל גיבוי מארגון זכויות האזרח) לשנות את המצב. כל מה שאני מבקש מכם לחתום, לא חייב שם מלא (אבל עדיף אמיתי כדי שזה יהיה קביל בבית משפט ( למקרה ואני אצליח להעביר את המסר)) ודבר נוסף שאנני מבקש זה להפיץ את המכתב הזה. אז הנה הקישור לעצומה: http://www.petitiononline.com/Shvita/petition.html
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו יש זמן פנוי לפני הצבא. ערכתי כמה קטעים "מובחרים" וחברתי אותם. http://www.youtube.com/watch?v=gZm867vRHAc
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1762 מתי הפריט יגיע לחנות? (כרגיל ישנה שורה נוספת בלבן....)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חח הנשמה שלי מחפשת עזרה לחבר, יש לו תופים של YAMAHA והוא צריך לקנות להם עורות לפי מה שהבנתי שיהיה צליל טהור יותר, שאלתי זה מאיפה ניתן להשיג עורות טובים ובכמה? הוא צריך 2 של 10 ס"מ ו2 של 12 ס"מ.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בלפטופ בבי"ס וכמובן שיהיה ממש מושלם אם יהיה אפשר לקנות את הספרים כקובץ/קבצים. הרי אחרי הכל זה ברור שכל ספר לימוד היום עובר עריכה ובמקור הוא קובץ, השאלה היא האם היו מוכרים דבר כזה (בעיה של זכויות יוצרים בעיקר). בכל אופן, יש כבר חייה כזאת - רכישת ספרי לימוד בפורמט PDF?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ואחי הקטן הולכים לקראת השנה החדשה להרשם למכון אז רציתי לדעת לפי מה שהבנתי הולכים 2-3 פעמים בשבוע כול פעם שעה וחצי ככה האם צריך יותר \ פחות יש לי חבר שהולך כול יום לשעתיים ויש כאלה שהולכים פעם בשבוע לשעה מה אתם חושבים ? ספרו כמה פעמים אתם הולכים ולכמה זמן
-
- 92 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
תודות לעזרתו האדיבה של vatos יש הקלטה זמינה: www.vl.rehost.co.il/ooopsi/tiar.avi הקודק זמין כאן: http://koepi.roeder.goe.net/xvid.shtml תהנו...
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני די חובב גיימינג וגם אוהב את הסרטוני - ביקורות של יאצי, ולפני כמה ימים חבר סיפר לי שיש בחור (נראה לי שקוראים לו אבישי - ככה קוראים לאתר) שעושה בלוג גיימינג שהוא כמו שילוב של יאצי ובלוג רגיל (לא אנימציה), התוצאה של השילוב הזה מדברת בעד עצמה ויש שמה טענות ממש טובות שמלוות בהרבה הומור משובח (רוב הזמן) על גיימנינגותרבות הגיימינג בכלל. אני אישית די התלהבתי מהאתר ומחכה לבלוגים נוספים בקרוב! נראה מבטיח, וחוץ מזה צריץ לתמוך ביוצרים ישראליים! הכתובת היא - www.avishee.com תהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-