כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
לקראת סוף קורס קצינים , אני עובד על מאמר שבתכליתו אני מעוניין להעלות את דילמת איוש המחסומים - מה עדיף ? חיילים בסדיר או מילואימניקים . הדעות לשני הצדדים רבות והתייעצתי עם מביני עניין . אשמח לשמוע גם את דעתכם על בסיס ניסיון אישי או דווקא מנקודת מבט נטרלית . מה דעתכם ?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אנשים. הבוקר נתקלתי בחדשה חשובה אודות מסחור חמור שנוצר במדא במלאי מנות דם. מחסור הגורם לקשיים באספקת הדם לבתי החולים. קשיים אלה עלולים להביא לפגיעה של ממש בפעילות הרפואה השוטפת ולדחיית ניתוחים. המחסור קיים במנות דם מכל הסוגים, ובמיוחד במנות דם מסוג O וכל הסוגים בעלי Rh שלילי. כרגע לפי הנתונים באתר מד"א ישנן 341 מנות בלבד מסוג O!!! (ניתן לראות את מפלס הדם באתר של מד"א בעמודה השמאלית). בשל המחסור הקיים, מבקשים בשירותי הדם של מד"א מהציבור לבוא ולתרום דם באתרי ההתרמה המתפרסמים מידי יום באתר האינטרנט של מד"א. הרשימה נמצאת כאן ומעודכנת על בסיס קבוע. היות ואוכלוסיית היעד של אתר זה בכלל ופורומים אלה בפרט מורכבת בעיקר מבחורים וגברים דיי צעירים אנו בדיוק קהל היעד הטוב המת…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 347 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך להחליף את המחסנית ( שחור לבן ) של מדפסת HP 930C שיש ברשותי, ואני לא רוצה לקנות מחסנית מקורית. הרשת מכירה שכרגע אני זוכר את שמה היא DMO אבל משום מה נראה לי שהמחירים שלה מאד יקרים. בחיפוש אקראי קצר יצא לי למצוא מחסנית לא מקורית לדגם שאני צריך, באיזו חנות בכפר סבא, המחיר שהופיע שם עמד על 30 ש"ח, ב DMO ראיתי את המחיר לאותו דגם ולא מקורי על 105 ש"ח, שנראה לי מוגזם לחלוטין. איזה עוד רשתות למכירת מחסניות יש, שהן מוכרות ומומלצות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני זוכר שמצאתי פעם אתר של hp או משהו כזה שמתקן עיניים אדומות אונליין. חיפשתי אותו עכשיו אבל לא הצלחתי למצוא... מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי אני מוצא רק מאמרים ארוכים (ומעצבנים) אבל לא מוצא שום שיכום קצר (חיפשתי בגוגל) תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~ מצאתי... תודה בכל מיקרה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, מחפס מישהו שמוכר / בית גידול לכלבים מסוג בול טרייר גזעים [תמונות] אם אתה מכירים אחד כזה תשאירו פה הודעה תודה ;D O0
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משעמם לי רצח אז אני מחפש משחקים כמו LF2 כאלה לא תלת מימד להעביר את הזמן בשביל הכיף כיף. גם לא גדולים מידי
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - אני מחפש דגם, או דגמים של מטוסים, לא קיטים להרכבה, אלא ממתכת, דברים יוקרתיים כאלה, בשביל מתנה למישהו, עם אפשרות של חריטה על הבסיס, או המטוס. הדגמים שאני מחפש בעקרון הם - ססנה 152, ססנה 172, או דקוטה, למרות שאם אין את אלו אך יהיו אחרים שאני אמצא מתאימים אז אולי אני אתפשר. תודה רבה לכל העוזרים, העניין חשוב לי מאוד !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שמעתי לא אחת על חנויות ספורט שיש בהם ציוד בסיסי או פחות בסיסי כמו הליכון עם מצלמה שקולטת את התנועות רגל ואז אפשר לנתח את התנועה של הרגל ולבחור נעל בהתאם - יש כאלה שהרגל בריצה נוטה פנימה יש כאלה שהחוצה יש כאלה שישר יחסית כיוון שיש לי בעיה בכף הרגל(קשת גבוהה) וכאבים מתחת לברך אני רוצה להשקיע קודם כל בנעל ספורט שבאמת מתאימה לי ע"פ הדברים הספציפיים בקיצור - מישהו מכיר חנות עם ציוד כזה או אחר שאפשר לרכוש בה נעלי ספורט באזור המרכז(פ"ת-ר"ג-ת"א) ? צוות איכותי שמבין ויידע לתת לי מענה לשאלות - בונוס תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
יתכן שאני אוכל לסדר בטווח הלא רחוק כמות מסויימת של מחשבי יד שניה ישנים - מחשבים שיכולים להריץ אינטרנט, אופן אופיס וכדומה בצורה בסיסית לצרכים של ילדים בבית ספר הייתי רוצה לתרום אותם לפרוייקט קטן (כלומר אחד שלא מקבל את השירות והבירוקרטיה של "מחשב לכל ילד" ודומיו אלא מבוסס על תרומות פרטיות) - או כזה שנותן מחשבים לילדים לבית (במקרה כזה יהיה צורך לדאוג להם גם לדרך להתחבר לאינטרנט), או להקמת חוות מחשבים במקום של הפרוייקט עצמו אם זה כמו מרכז שבו הם לומדים כרגע לא ידוע על כמות המחשבים או מה בדיוק יתקבל (מחשבים ברמה של P3, לא ידוע אם יהיה ציוד היקפי), ואם יתקבל בכלל, אבל יש אפשרות והייתי רוצה לדעת מי רוצה אותם לפניי שאני מתחיל לעבוד על זה הלאה אם אתם מכירים פרוייקט כזה (ושוב, אני …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כולם בטח מכירים את הפתיח של MGM, זה עם האריה השואג. מה שאני מחפש בעצם זה פתיח דומה, עם תרנגול במקום האריה. (או, וגם זה יהיה מעולה, פשוט שוט של תרנגול מקרקר עם רקע כמה שיותר ריק - אין לי בעיה לעשות את העריכה בעצמי, פשוט לא הצלחתי למצוא שום דבר כזה) לא ידעתי אם זה מתאים יותר לפה או לפורום עיצוב (שבכלל לא עוסק ממש בעריכת ווידאו מילא), אני מקווה שניחשתי כמו שצריך ^^ תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה !! עקב תלונות על ביצועי המזכירה שלי , אני מחפש מקום שממנו אוכל להוריד קטעי אודיו של פתיח למזכירה האלקטרונית בפלאפון ("תא קולי" ). חשבתי על חברת הפלאפונים שלי , אבל הם לא מאפשרים לשמוע את הדוגמאות דרך האתר , ובשביל לשמוע רק כמה עולה העסק צריך לעבור 2 דקות של זמן אוויר - יש שם אדם שמדבר ממש לאט - תוסיפו לזה את הזמן שצריך לשמוע את כל ההודעות ולהחליט ועוד לשלם אחרי זה על ההודעה - הקיצור גניבה לא נורמאלית - ואני לא מתכוון לממן אותם בקטע הזה. אז מי שמכיר אתר עם קטעי אודיו כאלה (גם בעיברית - אפילו עדיף עברית) גם מצחיקים (כמו הפוליטיקאים שיש ברדיו) או חמודים או מגניבים - אשמח לקבל קישור. או אפילו אם למישהו יש במחשב ויכול לשלוח לי. בתודה רבה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כמו זה למשל http://www.dragoncelt.com/DRAGON%20Misc/dragons%20miscellaneous.htm באיזה חנות בארץ אני יכול לקנות דברים דומים?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש מין איזה אתר שאתה נרשם מכניס את כל המוצרים החשמליים שברשותך כולל הדגם ואז מקבל מפרט טכני עליהם כולל לאיזה אנשים מהאתר יש אותם דברים שלך ומי מחפש את מה שיש לך שחכתי מה הכתובת מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש להצטרף לקבוצות ווצאפ של אנשי סיסטם גם כדי לעזור וגם כדי להיעזר מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
Rebound: The Legend of Earl 'The Goat' Manigault (1996) Hooked: The Legend of Demetrius Hook Mitchell (2003) בגרסאת dvd כמובן.. אני מחפש את הסרטים האלה פחות או יותר 4 חודשים ולא מוצא, אז החלטתי לבוא ולבקש את עזרתכם. אז אם אתם מכירים חנות שיש בה או כנראה שיש בה את הסרטים, אודה לכם מאוד אם תכתבו אותה (אם זה מותר כמובן P:)
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק Worms World Party לגיימבוי אדוונס. אם למישהו יש כאן ורוצה למכור לי, שישלח לי הודעה בפרטי (או שישוויץ כאן). אגב, מי שהבין את הכותרת לבד, מקבל צל"ש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
שלום לכם אנשים נחמדים ;D אני וחבר שלי מחפשים שנינו מקום שאפשר לקנות בו כבל דטא לפלאפונים Samsung 811 וNokia5110, למכשיר הראשון מצאתי רק במחירים מופקעים (מעל 200 שקל) ולשני, לא מצאתי בכלל. בכל מקרה, אין פורום אחר, ואני כבר נואשתי מחיפושים. אם אתם יש לכם מידע כלשהו אני מבקש ממכם לכתוב לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב אני יודע שזה נישמע *קצת* מוזר אבל אני ואבא החלטנו לעשות פרויקט משותף שבו אנחנו לוקחים פורד מוסטנג ישנה (65-70) ומשפצים אותה לרגל קבלת הרישיון שלי. אבל ניתקלנו בבעיה *קטנה* : אנחנו לא מוצאים פורד מוסטנג למכירה ורציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איפה להתחיל או אפילו להפנות אותי לכמה אתרים שיעזרו גם הם. נ.ב. כמה אמורה לעלות הובלה של MUSTANG לארץ ? תודה רבה מראש תום
-
- 40 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה אני יוכל לראות אותו ?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן.. .. מישהו יודע אולי היכן ניתן לקנות hand grips בארץ? הכוונה לא לרגילים הפשוטים עם הפלסטיק. הנה דוגמא http://cgi.ebay.com/Heavy-Grip-6-Pack-Set-grips-hand-strength-train-gripper_W0QQitemZ190130695354QQihZ009QQcategoryZ28067QQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment יש פה סט של 6 קפיצים מהתנגדות של 100 עד 350.. להזמין את זה במשלוח מאיביי זה לא פרקטי מבחינתי :-\ חפשתי די הרבה בחנויות ואינטרנט אבל שומדבר מישהו יודע על דברים כאלו בארץ ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2007 בשעה 21:26:31 עברה כמעט יממה...ברשותכם
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עם חיבורים USB לעכבר ומקלדת וגם לרמקולים. יש משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בא לי איזה נוסטלגיה ואני זוכר שהיה megamix של משהו כמו שעה. אם אני לא טועה זה היה של סוף 1989 או של 1990.. כל מיני שירי דאנס ושיט. מישהו יודע את השם של ה megamix הזה?[br]פורסם בתאריך: 27.11.2009 בשעה 22:21:21 אחח לא משנה מצאתי, קראו לזה GRANDMIXלא יודע למה בא לי לשמוע את הזבל הזה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-