כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
לדעתי, צריך לנקות לגמרי אחרי עונש כבד כמו הרחקה לחודש או חודשיים או לאחר 1000 הודעות.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הלכתי עם חבר אתמול לקנות מארז אנטק 300 בחנות זיג זג מחשבים ביהוד, ואני חייב לציין שהופתעתי מאד לטובה! פעם ראשונה שהייתי שם, ולדעתי יש תודעת שירות שלא ראיתי בשום חנות מחשבים בארץ. זה מתחיל בזה שיש שם מחשב עם משחקים (COD MW2 למשל) שמחוברות אליו אפילו המשקפיים החדשות של נוידיה 3D! שינעימו את זמנך אם יש קצת תור (רעיון מעולה שעוד לא ראיתי בשום חנות מחשבים!). האיש מכירות היה מאד מקצועי ונחמד (ארז אם אני לא טועה), לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים סתם, ואפילו עשה לנו סיור במעבדה ובחנות והראה לנו איך הם עובדים. דבר נוסף שהתרשמתי ממנו בסיור היה שיש להם מעין "חדר חום" כל מחשב שהורכב עובר סדרת בדיקות עם התקנת ווינדוס כמקובל בכל המקומות, אבל היתרון פה זה שהם שמים את כל המחשבים החדשים בחדר ל…
-
- 38 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו שכתוב אני מחפש חנות שמתעסקת במודינג וקירור שקט הממוקמת באירופה (כדי שהמשלוח יהיה זול) הסיבה שאני מחפש בחו"ל היא כי נואשתי ברכישת מוצרי מודינג בארץ,כי בארץ שלנו יש רק חנות אחת שהיא מספיק מקצועית אבל יש להם ש"ל פשוט זוועה,אז אני לא רוצה להתעסק איתם. בקיצור...אני אשמח ללינקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך לאמת פרופיל שלי בפייסבוק דרך-SMS אבל לא רוצה להשתמש במספר נייד שלי. חוץ מזה יש עוד אפליקציות, אתרים מוזרים שרוצים לאמת מספר נייד שלי פרטי. אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות זאת באמצעות כרטיסי שיחות שמוצעים בשוק כמו Big Talk או YouPhone. האם זה יעבוד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על טראנס אני לא מדבר על טייסטו וכדומה, אני מדבר על טראנס פסיכודלי) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה Dj's או הרכבים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על הרכבים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי infected mashroom astral projection וסקאזי לא הולך להופעות... המלצות: http://he.israel-music.com/infected_mushroom/
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ש"תצלם" את מה שקורה על המסך, במקרה הספיציפי שלי זה יהיה "צילום" משומר מסך שיש לי, ולאחר שתצלם את השומר מסך תוכל לשמור במגוון פורמטים כמו: GIF PNG JPG וכ"ו.. למעשה אני רוצה לצלם חלק מהשומר מסך שלי ולהפוך אותו למיני אנימציה, אנימציה של כדקה או שתיים. בפורמט שתומך באנימציות (כמו GIF) באיזה תוכנה\תוכנות עלי להשתמש? אשמח לשמוע את המלצותיכם. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי אני ישמח... אני רוצה לדעת איזה גיטרה ממולץ לקנות בתור התחלה ואיזה ספר לימוד עצמי. (בקשר לתקציב הבנתי שגיטרה למתחילים לא אמורה לעלות יותר מ300-350 שקל אז בסביבות המחיר הזה). תודה מראש...
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אי אפשר שלא לאהוב את היום הזה, במיוחד בזכות האינטרנט: Thinkgeek העלו מגוון שלם של מוצרי 1 באפריל מזויפים, אבל חלק מהמצחיקים ביותר שראיתי אי פעם. www.thinkgeek.com המוצר האהוב עלי מהמבחר שם: http://www.thinkgeek.com/stuff/41/usb-pet-rock.html Isohunt העלו לדף הראשי סרטון בנושא תוכן פיראטי: www.isohunt.com אם תישהו נתקל בעוד משהו מוצלח, שיתן פה לינק
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה,אני מתאמן באגרוף תאילנדי מס' שנים ולא מזמן התחלתי בנוסף ג'ודו/סמבו.כיוון שלא מצאתי ג'יו-ג'יטסו איכותי באשדוד והג'ודו לא מספיק בשביל עבודת קרקע, אני מחפש מישהו שיודע BJJ ברמה סבירה כדי להתאמן יחד ולאמן אחד את השני.מחפש שותף לאימוני ערב מאוחרים מאיזור אשדוד, אימוני עמידה וג'יו ג'יטסו/גראפלינג (קליל, בלי לרצוח אחד את השני).זמין לאימונים בין השעות 22:00 - 00:00, אולי אפילו טיפה מוקדם יותר, תלוי באותו יום.אשמח אם תיצרו איתי קשר כאן באשכול או בהודעה פרטיתאני בן 30אשדוד בלבד
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב אז אני אקדים בכך שהמאמר שסרקתי לכם עכשיו הוא מאמר שקיבלתי בשיעור אזרחות ע"י המורה שלי, שאני חושב שהוא הבנאדם עם הדעות הכי שמאלניות שאי פעם פגשתי ושמעתי.. שתבינו שהוא פעיל במפלגת חד"ש !! (מפלגה שמורכבת בעיקר מערבים..). לעיקרו של עניין: הוא הביא לנו מאמר בכיתה שאני בטוח שלחלקכם, או אפילו לרובכם יגרום משהו (בין אם זה פליאה, עצבים, הרבה עצבים, או אנערף מה..). זה מאמר שכתב אילן פפה , הסטוריון שמאלני (כל כך שמאלני שאף אוניברסיטה בארץ לא מוכנה לקבל אותו כי הוא נוגד הרבה דברים "ישראלים" אם אפשר לקרוא לזה כך..) במשפט על המאמר: הוא מציג "עובדות" חדשות על מלחמת העצמאות (מה שאילן פפה קורא "מלחמת 48") ועל היישוב העברי שהיה בא"י.. אז מעניין אותי מה אתם חושבים על המאמר המסי…
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, שמעתי מבן דוד שלי שRHCP יתפרקו לפני כמה זמן והסולן שלהם פתח מחדש את הלהקה עם איזה זמרים צעירים, אני אישית לא שמעתי על זה, אבל מה אני יגיד רק רציתי לבדוק, חיפשתי על זה מידע בגוגל אבל לא מצאתי משהו בנושא. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בערוץ 10 אומרים רקטות מסוג קטיושה ובערוץ 22 אומרים טילי קטיושה....אז מזה בעצם קטיושה טיל או רקטה ומה ההבדל בינהם???
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע בדרום אמריקה יושב באינטרנט קפה אני צריך לינק לשידור החי של ערוץ 2 ניסיתי דרך האתרים של רשת וקשת, באתר של קשת למשהו זה לא עובד לי תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
בתקציב של כ - 7000 ש"ח. היום ראיתי טלוויזיות של LG והיתאכזבתי קשות. תודה מראש ;D
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו התנסה פעם בקנייה מהאתר? דגש על מכירות פומביות, משמע "מכרזים" האם הגשתם הצעה נמוכה וזכיתם וקיבלתם את המוצר בסוף? איך הפרוצדורה? היו בעיות/טענות/מענות? שווה לעשות איתם עסקים? או שהכל עבודה בעיניים ?
-
- 25 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מכתב מהבצא שאני מומעד לפרויקט גאמא ואני צריך למלא שאלון באינטרנט עכשיו הסתכלתי על השאלון הזה ויש שם מלא דברים שאני לא יודע והרבה דברים שאני לא יודע מה לענות עליהם, ואם זה טוב מה שאני יענה אפשר עזרה ממשיהו שכבר ענה על השאלון וקיבל זימון לפרויקט תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אחד הדברים החזקים ברשת http://www.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מזל טוב איתי ! יום הולדת שמח ומהנה שיהיה לך תודה על ההשקעה בפורום ובפרט, מודה לך תמשיך לעזור ולנהל כמו שצריך כחבר וחבר צוות האתר - wish you the best of the best
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לילה טוב מנסה להתכונן למבחן בביולוגיה מחר! למי שמבין קצת בזה אז אני דיי צריך מיפוי של הדברים.. זה ככה לא?: גוף האדם--->תאי רביה(שנמצאים באשכים ואיפושהו בחצוצרה לא?)---> 46 כרומוזומים מהאם ומהאב ביחד (23 מכל אחד)--->2 מהם, הם כרומוזומים X ו-y---> בתוך ה-2 האלה יש Dna---> ה-dna מורכב מהרבה חלקים (כן? איזה?)---> כל חלק כזה מכיל 3 גנים---> הגנים מכילים את כל התכונות בתוכם (האללים שקובעים את התכונות וכל הדברים האלה שאני כבר יודע מפה). אני לא ממש הבנתי בכיתה וזה ממש חשוב ודחוף אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pv5zWaTEVkI
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
לאחר שהתייעצתי עם פורום מפרטים במשך כשבוע החלטתי להזמין את המחשב. הזמנתי אותו מחנות גיבור מחשבים שבנתניה. מאז עברו למעלה משבועיים ועדיין לא קיבלתי את המחשב וזאת למרות שמצויין בהצעת המחיר שלהם כי האספקה תתבצע בתוך שבוע. אבל הדבר הגרוע מכל הוא שאין עם מי לדבר שם, החנות משתמשת בשירות הודעות בשביל לסנן אנשים וכעת אין לי מושג מה יעלה בגורל המחשב שהזמנתי. ***ראו הוזהרתם***
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-