כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן מישהו מכיר את המבחן 70-236 exchange 2007 ויודע כמה סימולציות יש שם?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מצע מפלגת עלה ירוק - סירטון תדמית לא, זה לא שייך לאקטואליה ותרבות.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
תוספת מעבדי ה-Kaby Lake הטריים מעניקה עוד יותר פוטנציאל לכמה מהמוצרים המרשימים ביותר שיצא לנו לפגוש בתחום ה'זעיר ומהיר' לכתבה
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
חחחח קבלו אתר שמראה את אהבתו לשר ההסברה העירקי http://www.welovetheiraqiinformationminister.com
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. סוף סוף קניתי מחשב מ ksp. אני אמור לקבל אותו תוך כמה ימים, קיבלתי אחריות מורחבת על הרכיבים. רציתי לדעת אבל רק ממישהו שבאמת יודע או קנה מהחנות, איך עובד הקטע של האחריות? אני יודע שזאת שאלה מטומטמת אבל מקבלים איזושהי תעודת אחריות או קבלה על כול רכיב? וכשמשהו מתקלקל מביאים את החלק ליבואן או לחנות עצמה?. האם לדרוש איזושהי תעודה? כי עכשיו כשאני חושב על זה עם כול המחשבים הקודמים שקניתי לא קיבלתי שום תעודת אחריות או משהו שמעיד על זה שיש לי אחריות אבל עכשיו זה די חשוב לי.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ביום חמישי עלתה בערוץ 2 תוכנית ריאלטי חדשה "מאסטר שף". - ראיתי רק את החלק שבו הציגו את השופטים ככה שאין לי מושג מה היה בשאר התוכנית - ויש שם 4 שופטים שלושה גברים ואשה. הגברים כולם שפים בעלי מסעדות עם 20 + שנות ניסיון, את תפקיד האשה בפאנל אין דרך אחרת להגדיר מאשר זוג ציצים שנראים טוב. אני יודע שאחרי הבלאגן עם וועדת טירקל לא נעים להרכיב פאנל בלי נשים אבל בחייאת אין אישה עם ניסיון בבישול בכל המדינה הקטנה שלנו??? כל הענין הזה של שוויוניות בין המינים זה חתיכת בולשיט. לבחורה שלא נראית טוב אין הרבה סיכוי להגיע לשום מקום (לפחות בטלוויזיה). תחשבו על חדשות ערוץ 2 כל הכתבות שם נראות טוב, הכתבים לעומת זאת הם רוני דניאל ומשה נוסבאום . לבחורה שלא נראית כמו בר רפאלי (די רחוק) יש טע…
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש POKEDEX (פוקדע) של כל הפוקימונים או לפחות מ250 עד 351 או משהו כזה.... וזה גם שייך למשחק הגיימבוי אדוונס POKEMON RUBY או POKEMON SAPPHIRE לא בדיוק שייך זה יותר נכון על המשחק או עונת הפוקימון החדשה שתבוא לארץ..... ( ADVANCE GENERATION זה יהיה השם שלה) אז אם מישהו מכיר מקום בבקשה שיגיד לי זה "לאח שלי ;D " תודה
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני עושה פרוייקט באנגלית(5 יחידות) ושלאת המחקר שבחרתי היא :"איך עובד המחשב ומה הם מרכיביו?" אשמח אם תתנו הסבר קטן בעברית על מרכיבי המחשב (למשל: הארד דיסק,לוח אם וכו'..) מקווה שתשתפו איתי פעולה, אסף.
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי... אז יש לי בעיה עם דיסק קשיח נייד. הוא של פוג'יצו (מהקטנים האלה עם חיבור SATA) בנפח של 160GB והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב (כל מחשב... ניסיתי כבר ארבעה) הוא אמנם מתחמם אך המנוע שלו לא מסתובב. החלטתי שאין ברירה ואני צריך לפנות לחברת שיחזור. הבעיה שכל החברות מציעות אותו דבר בדיוק -בדיקה בעלות של 117 ש"ח כולל מע"ם -השיחזור עצמו הוא בטווח של 500-2000 ש"ח -אין שירות תיקון של הדיסק -כולם מבטיחים שיחזור (בשיעורי הצלחה של בין 96 ל98 אחוזים) -כולם מבטיחים איסוף מהבית ללא תוספת תשלום בקיצור חוץ מלפי הקול של הפקידה אין לי ממש דרך לבחון אותם ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהחברות והוא רוצה להמליץ על אחת. ייתכן גם כי כולן טובות ואני פשוט אבחר אחת באקראי אבל אני באמ…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
סתכלו מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הבא ושמעתי הרבה המלצות חמות מאוד על פוקספיסי, האם כל הסניפים ברשת ברמה אחידה? הרשת מצדיקה את המוניטין שלה? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://movies.walla.co.il/?w=/4501/1167403 סופסוף הוא הגיע!! לאחר הכישלון של הסרט הקודם אני חייב לומר שהסרט הזה הוא ממש שינוי מרענן
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היייייייייייייי אז ככה מהחלטות שלי אני הולך לקנות מכשיר שני ברשת פלאפון אני אבל יש לי בעיה נוראיתתתתתתתתתת עם המכשירים שלהם!! אין להם מכשיר אחד שקרוב למושלמות (סליחה אבל הפרסומת אבל יאללה נוקיה!!! ) והמכשיר שהכי קרוב למה שאני מחפש שיש להם הוא הmoto a 840 אבל גם לו חסר בלו טות' ואומרים שהקרינה שלו גבוהה ברמות אז רציתי לשאול אם מישהו פה יודע על משו הולך לצאת ברשת שיש לו מצלמה MP3 כרטיס הרחבה לזיכרון, בלו-טות' ו....אני חושב שזהו (אגב היום אני עם הנוקיה 6230 שאני מאוד מאוד מאוד אוהב ומרוצה ממנו אבל הוא הולך להיות המכשיר השני שלי ורוב הזמן להשאר בבית אז....)
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ראיתי את זה עכשיו בחדשות די מדהים ואפילו יש הפי אנד
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
התרגיל הוא מערכת משוואות פרמטריות: x-ay = -1 ax-2x+y = a מה הדרך לפתור את זה? ובאותה הזדמנות יעזור לי אם אתם יודעים איך להוכיח את המשפט (גיאומטריה): במשולש ישר זוית התיכון שוה למחצית היתר תודה
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כתוב באתר שלהם: מיום חמישי הקרוב, 25/7 ,אנו עוברים למשכננו החדש ברחוב כנרית 41 , קיסריה :s05:
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מחשב מחנות לא ממש ידועה, הוא הביא לי את המחשב ולקח את זה שהיה לי לתיקון. אז אני בכלל לא טרחתי לבקש ממנו את המחשב, באותו זמן לא ממש הבנתי בחומרה ואמרו לי שהמחשב שווה פחות מ-50 ש"ח אז בגלל זה לא ביקשתי אותו. ראיתי מודעה לפני חודש שמישהו רוצה לקנות מחשב ישן, בדיוק כמו זה שהיה לי ב-500 ש"ח. התקשרתי אליו ואמרתי לו שיש לי אחד (זה שנמצא אצל הטכנאי) והסכמנו על מחיר של 500 ש"ח. אז התקשרתי לטכנאי שאצלו המחשב, הוא אמר שיביא לי אותו מחר וטען שאני צריך לשלם לו 300 ש"ח על החלפות של חומרה שהוא עשה. הוא טען שהספק כוח היה מקולקל ולכן הוא היה צריך להחליף אותו (בזה הוא צודק, הספק היה מקולקל). הוא עוד טען שהזיכרון היה מקולקל (אני לא בטוח לגביי זה, לא זכור לי שהזיכרון היה מ…
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בחוזה ההתקשרות של בזק בינלאומי רשום: " קצב העלאה בהיקף העברת נתונים(הורדה והעלאה) של עד 65 ג'יגה בייט (GB) בחודש שירות ("מסגרת החבילה"). " מדובר על חבילה של 4Mb האם מדובר על תנאי "סטנדרטי" או משהו ספציפי לחבילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום קודם כול אני די חדש בפורום הזה עכשו ככה שנה הבאה אני עולה לכיתה י' והחלתי לחשו קצת על העתיד שלי ואני חושב ללכת למגמה {לבגרות} של משהו שקשור למחשבים ואולי אחר כך ללמוד מדעי המחשב מחשב ותוכנה זה דבר שמאו מעניין אותי הבעיה היא שאני לא באמת מבין בזה הרבה אז אני רוצה להתחיל ללמוד לפחות קצת שיהיה לי ידע בסיסי במחשב דברים כמו לדעת להתעסק אם BIOS קצת חומרה דברים מעבר ל"להוריד ולפתוח דף אינטרנט" אני לאיודע אם זה הפורום המתאים אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא כלים ראשוניים איך בעצם להתחיל ללמוד "מחשבים"
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לחפש משהו בגוגל (זה קורה לי על פי רוב בעת ביצוע חיפושים שמטרתם למצוא מידע שמטרתו להוכיח את את טענותי כלפי מיתוסים שאני טוען שהם שגויים), אני כמעט תמיד מקבל חומר פרסומי (שרובו או כולו מטעה, שקרי או Greenwashing) במקום זאת בתוצאות. לדוגמא חיפוש "האם דשא סינטטי אקולוגי?", כדי לאשש את טענתי שמדובר מוצר מסוכן לסביבה ובלתי אקולוגי (ואני עדיין עומד מאחורי טענה זו), מוביל אותי למבול של Greenwashing וחומרי פרסומי מטעה מטעם יצרניות של דשא סינטטי ופרסומות סמויות באתרי חדשות שונים, שטוענות שלדשא סינטטי יתרונות רבים על פני דשא אמיתי. כנ"ל לגבי ניסיונותי לאמת את טענתי כי הטענה שלפיה נורות חסכניות שמכילות אמלגם ידידותיות יותר לסביבה ואינן מכילות כספית נוזלית איננה נכונה…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
סתאם כדי לשעשע אתכם אני יספר לכם מה קרה לי היום... חבר שלי מחפש תחליף ל440MX שלו אז חיפשו בחנויות בעפולה כרטיס קצת יותר טוב (כמו 9550 או משו בסגנון) אז קיצר בחנות ה-4 שנכנסנו אני שואל: איזה כרטיסי מסך יש לך עד ה400 שח... טכנאי P4: יש לי את הFX הרגיל... אני: מה זה FX רגיל.... יש הגדרה לדבר כזה? הוא: מוציא לי 5200 של לידטק ואומר: זה מריץ לך את כל המשחקים החדשים בלי שום בעיה... אני: אין לך שומדבר יותר רציני? הוא: אם אתה רוצה יש משו יד שניה רציני למשחקים ב1000 שח אני לעצמי בראש: מה כבר יכול להיות רציני ב1000 שח הוא: מראה לי FX5990 ULTRA של ASUS.... ואומר: כרטיס כזה עולה בימינו 4 אלף שקל... אני: *נופל על הריצפה מצחוק* אומר לו: אין מצב.... זה כרטיס ישן שלא מסוגל להריץ משחקים חד…
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן למי שמכיר את הפרקים האלו, ולמי שלא פשוט עשו מיני סידרה של 10-15 דק לכל פרק ובערך איזה עשרה פרקים עכשיו לא הבנתי בדיוק מה זה, פרולוג לסרט כלשהו? למה עשו את זה מיני סידרה ולמה כזה קצר? בכל מקרה הבימוי נראה הרבה יותר טוב מכל הסרטים שהיו בעבר, נראה נחמד לגמרי.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745583,00.html
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מחירון מעבדה מערכת הפעלה + ALL 199 - 249 ש"ח מערכת הפעלה + דרייברים ( בלבד ) 99 ש"ח פירמוט ( בלבד ) - 49 ש"ח בדיקה מחשב 99 - 149 ש"ח ------------------------------------------------------- התקנה אופיס ( חוקי ) 59 ש"ח התקנה אנטי וירוס - 49 ש"ח התקנה נרו תוכנת צריבה - 39 ש"ח ---------------------------------------------------------- הרכבה מחשב חדש + בדיקות מאמץ - 149 ש"ח התקנה לוח אם + דרייברים ( דיסק ) - 99 ש"ח התקנה כונן קשיח , צורב וכו' - 49 ש"ח ביקור בית : ביקור 10 - 15 דק' חינם !!! שעה ראשונה / חלקה 99 ש"ח שעה שניה UP / חלקה 69 ש"ח * בניתי מחירון שיהיה אטרקטיבי חוות דעת שלכם שיפורים וכו' ..
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-