עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by zgd,

מישה רואה פה? אני רואה הון אנימות-נארוטו, One piece,Lain,TriGun ועוד... איזה אתם רואים? ד"א לכל אלה שאינם יודעים מזה אנימה, זה פשוט סדרה של אנימציה יפנית....

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by iakovl,

נתקלתי בחנות הזאת במקרה ברשת, מישהו מכיר? קנה מהם בעבר?

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by גלעד007,

שלום לכולם. אני מעוניין בגיל 30 להתחיל ללמוד לנגן על סקסופון בסגנון חסידי. 1. האם לא מאוחר בגילי?.. 2. האם מישהו מכיר מורה טוב באזור ירושלים.

4. מי שמעוניין בגיליונות שייצור איתי קשר בה"פ - גר באזור המרכז. כל הקודם זוכה.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by Morphine,

אפשר או אי אפשר לראות מי צפה לי בפרופיל? כי יש כל מיני קבוצות על זה.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by yotamoo,

קודם כל ערב טוב... עכשיו לנושא: יש טראנס גדול של muses rapt שנקרא spiritaul healing... אני מאמין שהרבה מכירים אותו כי הוא נכנס חזק בזמנו... בכל מקרה, יש לי את הסט של יהל ואינפקטד ביפן, ובדקה ה 66:11 נכנס מיקס אדיר של הטראק שהזכרתי מקודם, פשוט גרסה משחררת אנדרנלין כזאת... בכל מקרה מישהו יודע מי עשה את המיקס? פעם חבר שלי שלח לי את הטראק הזה מבודד, והיה כתוב שהוא של juno reactor, אבל לא ראיתי שום מיקס שלו... אני ממש רוצה להוריד את זה, אז אם מישהו יודע מי עשה את המיקס או מה צריך לכתוב בסולסיק כדי להוריד, אני ממש אודה לו... תודה 8)

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  7. טוב אז זה הסינגל הראשון שלי... אשמח לשמוע דעות ותגובות. תמיר בן נעים - מלך הגפנים מלך הגפנים - תמיר בן נעים

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  8. האם משהו יודע אין קןראים והיכן ניתן להשיג מתקן לשפורפרת טלפון המאפשר להניח אותו על הכתף ביתר נוחות. זה משהו שראיתי פעם, נתפס על גב שפופרת ו"מעבה" אותה כך שזוית הצוואר אינה חדה מדי בעת דיבור ללא ידיים (השפורפרת בין הכתף לאוזן).

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by maxwell10,

אתר חדש שמתחרה בזאפ מקבוצת יד2 עלה לאויר: http://www.kama.co.il/ היתרון באתר זה שהם לא גובים כסף מבעלי החנויות כך שמספר החנויות שמציעות מוצרים גדול יותר מאשר באתר זאפ. שווה לבדוק

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by ackohen,

הייתה לי בעיה עם הווליום מהממיר של יס לטלוויזיה. בכל מקרה התקשרתי לשירות והם כרגיל נתנו לי את הפתרון הרגיל שלהם של קוד 993 שלא עבד מן הסתם.. הם אמרו שלא יודעים איך לפתור את הבעיה שלי ושאני אקבל סרט חינם... ניחא.. בכל מקרה- הבנתי מה הבעיה - החיבור scart בממיר עצמו לא היה נכון וצריך לחבר את הטלוויזיה לחיבור התחתון ולא העליון. לא משנה.. הבעיה שלי עכשיו היא שאחרי שהכנסתי את הקוד 993.. מעכשיו השלט לא מוכן לשלוט על הווליום של היס. זאת אומרת שכשאני לוחץ על הכפתור של היס (לעומת TV) הוא עדיין מדליק אור אדום כשאני לוחץ על כפתורי הווליום... למישהו יש רעיון מה לעשות?...

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  11. חבר'ס, סוף סוף נציג ישראלי (נציג לא נציגה) שמגיע לשמינית גמר גראנד סלאם מאז 89'. שאפו ! בעקבות נצחון זה, דודי עשוי להשתלב בין 30 הגדולים מעולם, דבר שלא נעשה כלל בעשור זה ע"י טניסאי ישראלי פרט להראל לוי, כל הכבוד ! יש להוסיף שהראל לוי הגיע למקום זה ע"י כך שניצח בטורנירי ATP רגילים, אך דודי משחק אותה בגראנד סלאם ועוד הגדול מכולם - ווימבלדון. בסיבוב הבא ( הרביעי - שמינית נהגמר) מחכה לו דיוקוביץ' המפלצתי והחקיין המעולה.. יש לי הרגשה שאם דודי יהיה בשיאו הוא יוכל לעשות את זה ! אשמח לתגובות בנושא !

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  12. לכל אוהבי המוזיקה האלקטרונית בטוח יודעים על מה מדובר, אחד הפסטיבלים הכי גדולים יפים וטובים הקיימים בעולם עם כמות הדיג'יים הכי טובים והכי גדולה שיש, ישירות מבלגיה, פשוט מדהים שלא לדבר על התפאורה, התחיל אתמול, צפייה ישירה פשוטה מהיוטוב! תהנו

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by nnfyrbsnss,

מה קרה לאתר DX? הוא לא עובד אצלי, אצלכם עובד? http://www.dealextreme.com/

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

נראה מעניין לא?מחליף את הwireless http://www.ionwirelessairmouse.com/

15. Started by crovei,

טוב, כבר מ-5 בצהריים אני מנסה להחזיר תגובה בת'ראד שפתחתי היום בפורום "מעבדים לוחות-אם וזיכרונות" ואני כל הזמן מקבל הודעה מ-SPD: ניסיתי לשלוח עם ה-IE וגם עם ה-FF.. ניסיתי לדחוף לפלופי שטר של 20 שקל והוא לא קיבל את זה.. ניסיתי בעירום.. קיצור שומכלום! עוד מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה? (אה, ובדקתי את העניין, ומה שקורה פה זה סלקציה לא חוקית של הודעות! אבל קבלו את זה: בשנת 2000 ייצא חוק נגד סלקציה, או בשמו המלא: "חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים, התשס"א - 2000" אז אבא שלי עו"ד ואני הולך לתבוע פה לכולם את הצורה אם אני לא אצליח לשלוח את ההודעה הזאת!) עריכה: אוקיי, ההודעה הזאת נשלחה.. שלחתי לאבא SMS לבטל את התביעה.. אבל עדיין אני…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  16. Started by orelzion,

היום מייקרוסופט שיחררה את bing, מנוע החיפוש המדובר שלה. בעיקרון הוא מספק חווית חיפוש הרבה יותר נוחה מבעבר, אבל הוא עובד באופן מיטבי רק באנגלית, הגירסה העברית שלו לא נראית שונה בהרבה מlive. מי ניסה? למי יש חוויות שימוש? יאללה לשתף

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by darkman,

הסיוטטטטטטטטטטטטטטט מגיעעעעעעעעעעעעע אני מקווה שזה יהיה קל הגישו אותו על 60 אני מרוצה!

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by Wood-Elf,

כשאני מנסה להעביר שירים מדיסק למחשב, יש אלבומים שזה פשוט לא קולט אותם. זה מאד מציק... ולהוריד לא מתקבל בתור פתרון, כי אני רוצה פתרון לRIP. אולי תוכנה אחרת?

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by Enc0der_1337,

משהו מכיר חנות טובה בחיפה שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?

20. היום, כאשר הפעלתי את המחשב שלי, נוכחתי לשים לב לכך שהוא מקרטע ונתקע לעיתים קרובות, כאילו משהו אוכל את משאבי המעבד. פתחתי את מנהל המשימות, ואכן הייתה צריכה גדולה של המעבד. בדקתי מה התהליך שצורך את משאבי המעבד, והתברר לי שזה היה התהליך של סקייפ, Skype.exe. איך אפשר להיפתר מהדרעק הזה?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  21. Started by A-L-o-n,

בזמן האחרון נותנים הרבה אזהרות, הייתי רוצה שכמה יסכימו איתי שהם יפוגו אחריי זמן מה. כ-4 חודש או יותר לאזהרה אחת. ככה שהעונש יעבור אחריי זמן כלשהו, במקרה והמשתמש צבר יותר מ-3 ב-4 החודשים שקיבל את האזהרה השנייה יקבל באן. מישהו רוצה להסכים איתי?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

לא ידעתי איזה כותרת מתאימה לתת אז תסלחו לי... אז הנה הסיפור... לפני כ-4 חודשים בערך "התנתקתי" מבזק בינלאומי ועברתי לנטויז'ן לאחר שבבזק בינלאומי לא הציעו לי חבילה מיודע מה. כמובן שהיה לי חוב של כמה מאות שקלים וסגרתי אותו ע"י הכנסת כסף לחשבון ושלחתי להם פקס כדי להראות להם ששילמתי. אמרתי להם כמובן שעברתי לנטויז'ן ואבקש לנתק אותי. עד כאן חשבתי שהסיפור עם בזק בינלאומי הסתיים, מסתבר שממש לא, קיבלתי לאחרונה מכתבי התראה על תשלום על חודשים שבכלל אני לא כבר מנוי איתם. התקשרתי למוקד הפיננסי שלהם ושם אמרו לי שהמנוי שלי עדיין פעיל והחוב שלי עומד על 485 ש"ח!!! (כולי WTF?!) הם אמרו לי שאצלם במחשב רשום שאבא שלי אמר להם לדבר איתי בנוגע לחוב, רק שאכן דיברתי איתם וסגרתי איתם על תשלום…

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  23. ההרפתקן ומתעד המסעות Christoph Rehage החליט ללכת ברגל מבייג`ין עד גרמניה. אחרי שנה שלמה, הפנים שלו השתנו בצורה מאד משמעותית מהיום הראשון שיצא למסע – שינויים ששיקפו איפה הוא היה ואיפה הוא אמור להמשיך בעולם, אם זה היה מדבר, מסלול הררי, ליד נהר או בעיר גדולה.

24. אני קונה אוטו עכשיו והייתי רוצה לרנות איזה מקלט רדיו / סידי טוב ואני הייתי רוצה לדעת האם יש מקלט רדיו של תחנות מהאינטרנט או משהו כזה דומה כי אני ממש אוהב תחנות מהאינטרנט ואני מוכן להשקיע במשהו טוב !

• 3 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים