עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by com,

;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :) ;D ;D סחטין עליו, עבר בראשון, בלי בעיות בכלללל מזל טוב

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מזל טוב ל רונן (אחשלי) מחר בן 20!!! קבל 20 שמנמנים: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה:

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Chevy,

יומולדת שמח רן ! שיהיה בכיף ותהנה מכל רגע 25 שנה שמח 8) :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה - :auto: :biggthumpup:

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by DimaX,

מזל טוב! :yelclap: Happy Sw33t s1xt33n!

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by B.D.B,

מזל טוב לשגיא. יום הולדת 23 שמח לך. תמשיך לצלם כמו שרק אתה יודע. ותפסיק לבלוס מק'זבל ותגיע לקניבר. ועד הפעם הבאה, בשבילך...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

שגיא, R0ckF0rd, חוגג היום יומולדת! אז שיהיה לך במזל טוב, יומולדת 19 שמח, וכמו תמיד.. שמנמנים! ושיגיע כבר הזמן שתקבל בחזרה את הרשיון :auto:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

נועם שלנו הגיע לגיל 17! הבא נסקור את הדברים שהוא יוכל לעשות בקרוב עוד שנה הוא יוכל לשתות אלכוהול (Yeah right) עוד שנה הוא יוכל להיות לוחם סיירת (Yeah right) וכבר השנה הוא יוכל לעשות רשיון, בתקווה למעט שיעורים וטסטים (Yeah right) ;D בהצלחה בחיים, עושר אושר ויושר, עד 120 ובהצלחה במבחן בפיזיקה מחר בגלל המחסור בסמיילים מקפצים ושאר תוספות גיגלתי לנו כמה תמונות כדי להרים את האווירה הנה תמונה של porsche הנה תמונה של porch (ThePorcher, יצירתיות של הצוות שלנו) הנה תמונה של ניגה שמן הוא קפץ מפורום Windows ונשאר רק על רשתות, כנראה היה לו מזל לשאר השמנים זה לא קורה ולבסוף עוגה ובלונים HAPPY BIRTHDAY DUDE!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ThePorscher,

היום דרעקי (שמשום מה אנשים מסויימים עדיין חושבים שקוראים לו DarK-MinD) חוגג יומולדת 17! אז מזל"ט! תפסיק לאכול כ"כ הרבה ולהיות כזה שמן. :cwm39: עכשיו כשאתה יכול לגשת לטסט, הלוואי תיכשל... :auto: ו-Jesus Christ! תתחיל לעבוד! ;D and with no further delay: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה: מזל טוב עמרי!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Chevy,

מזל טוב ליום ההולדתו שחל היום (שישי, 29.10) שכן ירבו כמוהו כאנשים וכמודרים ותתחדש על ה-Crib החדש 8) כמיטב המסורת : :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by maphisto,

מזל טוב לחברי הטוב תום חן כולכם מכירים אות כ ארמגדון או כהכותב באנגלית . היום מלאו לנער 17 . מאחל לך שאימך לא תסגור לך את ברז השדרוגים הבלתי פוסק . ושוב מזל טוב את מסורת השפנים הקופצים אני משאיר לשאר חברי הפורום .

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by הדוד משה,

http://news.cnet.com/8301-10805_3-57498981-75/microsoft-squares-off-with-new-logo/ נראה שמיקרוסופט עומדת בפני שינוי תדמיתי גדול טרם השקת Win 8. האמת? אני חושב שבמיקרוסופט הבינו שהם חייבים לשנות את תדמית החברה האפורה שמייצרת מוצרים פרקטיים וכעורים, ושתמיד בפיגור אחרי המתחרות. הם מוכרחים להיות חדשניים, יחודיים, מושכי עיניים, או שלא ישרדו את שינויי השוק (הפופולאריות הגוברת של סמארטפונים, טאבלטים וממשקי מגע). אני סבור שטים קוק עושה חיל, ולא רק מצליח להחזיק את ראשה מעל המים, אלא אף יחזק את הדומיננטיות של ווינדוס, המאויימת ע"י השאיפות (הכמוסות?) של גוגל ואפל לשלוח את המחשב האישי (כפי שאנו מכירים היום) אל המוזיאון הקרוב למקום מגוריך. אנחנו רואים כאן מטאמורפוזה של חברת ענק שלמה- …

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Kidney_stonE,

אז העורך הראשי שלנו חוגג היום יום הולדתו מזל טוב דן, בטקס אינדיאני עתיק, שמנמנים רוקדים על שמך לסימול צ'ונגיותך שגדלה לה בשנה נוספת: :funn: :funn::funn: :funn::funn::funn: :funn::funn: :funn: :funn: Minimizer ואחד לשנה הבאה

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. מזל טוב על חידוש הפורום - הוא נראה הרבה יותר טוב בתצורה החדשה! מספר הערות: 1. חבל ששדרוג כזה לא הוכרז קצת מראש - ההודעה על השדרוג היה רק בדיעבד. 2. חבל שבשדרוג כזה ארוך כל מה שהיה כתוב זה ש"הפורום יחזור בעוד דקה" (וברוב הזמן בדף שנראה כאילו פרצו לאתר - מ1:00 בבוקר עד 18:00) - ולא היה איזה עדכון בידיעה על השדרוג. 3. ת'אמת? לא האמנתי אבל עכשיו אני בטוח: אני מכור לפורום. בדקתי אם הפורום חזר כל עשרים דקות בממוצע... ושאלה לקינוח: לאן נעלם הפורום "על האתר והפורום"? :s05:

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by A-10,

נקווה לחדשות טובות בשאר הנושאים !

15. Started by Eternal Bliss,

מזל טוב פבל המבין יבין

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ועכשיו הגיע הזמן להלחם בכל אותם מנוולים שמחליטים על דעת עצמם לעצור בשולי הדרכים רק ע"מ להושיט עזרה לאנשים פצועים. http://www.motocar.co.il/article/10340.aspx

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by com,

מזל טוב! לא לי, לSE7EN ולMiniMizer, שעכשיו, כל אחד מהם אחראי פורום. ברכות (מושקעות בבקשה) להשאיר ככאן ןבבקשהף לא להציף . תודה.

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by T-Flash,

מזל טוב!! היום יום ההולדת ה 20 של הווירוס הראישון בעולם! כתבה בוואלה : http://computers.walla.co.il/?w=/4/846632 :itschy: למה למה למה?? ?? ?? ?? שימותו!!! תקפו אותי פעם! וזה מזה מגעיל :'( (תגיבו, ספרו "חוויות" וכו'...)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bv_beaver,

אני אולי משתמש חדש אבל אני בכל זאת רוצה לאחל לבעלי האתר מזל טוב על חזרת הפורום!!!!!!!! ומקווה שלא יהיו לכם יותר בעיות ;D ;D

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. Started by com,

לשמעון פרס!! היום יומלדת, היום יומלדת,80. שמנמנים :funn::funn::funn: :funn: :funn: :funn: (הכותב איננו פעיל שמאל) http://news.walla.co.il/?w=//427748

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש לי יום הולדת בעוד 6 יום זה יום שמח וגם עצוב (שואלים למה? כי יופ כיפור ביום הזה חח) אגב אני בן 14 ביום כיפור ;D ;D ;D.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by משתמש כבד,

אל תחשבו מה המטרה פשוט תצביעו

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מזל טוב לגילי... קדימה חבריה, לא כולם ביחד! מ-ז-ל ט-ו-ב !

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by Fenomeno,

הרגע קפץ לי החלון הטורדני בICQ והודיע לי שלאורי יש עוד יומיים יום הולדת...אז- מזל טוב, הצלחה, אושר עושר כושר ושתגיע ל4 ג'ה"צ... ;D חברה- איחולים נ.ב- מקווה שהתאריך נכון :smoke:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by slimshady21,

100 הודעות!! אני כל כך מתרגש!.... :elkgrin: אני רוצה להודות לכולם בפורום שעזרו לי להגיע להישג זה... אני רוצה להודות כמובן להוריי שבלעדיהם לא הייתי פה... אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי (מפורום תמיכה....) , וכן לצוות האתר ולמנהלי הפורום , על כל הנושאים שנעלו לי...(צוחק) :coolman: אני רוצה להודות לכל האנשים שהציעו לי מפרטים, גם אם חלקם פחות טובים, וחלקם בכלל גרועים.... :biggthumpup: thank u!! :ylsuper:

• 11 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.